Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

De Ardennen liggen in het oosten van België, in Wallonië. Het is een laaggebergte en erg populair onder Nederlandse vakantiegangers. Dat is terug te zien aan het aantal grote vakantiehuizen dat er te vinden is.

Lees meer

Grote vakantiehuizen Ardennen

De prachtige natuur, met kleine riviertjes en bossen, afgewisseld met kleine dorpjes nodigt uit om er te gaan fietsen, wandelen of mountainbiken. In de winter zijn er plekken waar je prima kunt skiën. In de rest van het jaar worden er veel survivaltochten georganiseerd. Als je dat met een grote groep vrienden of met het personeel van een bedrijf wilt doen, is één van de grote vakantiehuizen in de Ardennen een uitstekend vertrekpunt.

Geschiedenis en culinaire lekkernijen

De Ardennen zijn niet alleen bekend vanwege de prachtige natuur en de sportieve avonturen, maar kent ook een rijke historie. Dat is onder anderen te zien aan de vele kastelen en ruïnes. Ook zijn er vele musea, waarin de tweede wereldoorlog een hoofdrol speelt. Dat is logisch, want in de Ardennen werd in de winter van 1944 – 1945 de beslissende slag in de tweede wereldoorlog uitgevochten. Op culinair vlak zijn De Ardennen beroemd vanwege de ham, worsten, eendenlever en uiteraard het Trappistenbier. Het is dus niet zo vreemd dat toeristen graag in één van de grote vakantiehuizen verblijven.

De mooiste grote vakantiehuizen Ardennen

Waar je in de Belgische Ardennen ook met vakantie wilt; als je in één van de grote vakantiehuizen bent is je vakantie sowieso geslaagd. Wie met 20 mensen of meer samen de feestdagen wil vieren kan verblijven op één van de landgoederen. Dat zijn de pareltjes onder de grote vakantiehuizen in de Ardennen. Landgoed Le Herou bijvoorbeeld staat op een privéterrein van 80.000 vierkante meter. Het biedt plaats aan maximaal 60 mensen en is voorzien van alle denkbare luxe. Een doorzonkeuken van 17 meter lengte is ideaal om er samen een fantastisch diner te bereiden.

Je waant je van adel

Le Herou is een uitstekend onderhouden landhuis, dat door zijn rustige ligging ideaal is voor het organiseren van meerdaagse familiefeesten, bruiloften, weekeindjes weg, vakanties of bedrijfsuitjes. Vanaf de uitkijktoren van 30 meter hoogte heb je een ongekend uitzicht over de Ardennen. In en rond het landgoed zijn sportattributen en een sauna met bubbelbad. Je kunt ook de natuur intrekken en daar avonturen beleven. Wie daar geen zin in heeft kan binnen helemaal tot rust komen. In de meeste grote vakantiehuizen in de Ardennen zijn vergelijkbare faciliteiten te vinden.

Betaalbare luxe in grote vakantiehuizen in de Ardennen

Le Herou is onder de grote vakantiehuizen in de Ardennen een ongekend fraaie vakantiebestemming. Toch is een vakantie in een landhuis niet uitzonderlijk duur. Qua prijs kan iedereen zich dat veroorloven. Als je een groep hebt van 60 personen, zodat het landgoed helemaal vol zit, is het al mogelijk om de kerstdagen en de jaarwisseling (2 weken) daar door te brengen voor minder dan €200 per persoon. Aan die prijzen moet je ook denken bij de andere grote vakantiehuizen van Villaspot, als je maar een vakantiehuis kiest dat past bij de grootte van je gezelschap.