Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Een keertje een weekendje of week weg is natuurlijk altijd leuk om te doen. Ben je wel toe aan een tijdje relaxen of heb je een vakantie nodig om de batterijen weer helemaal goed op te laden? Dan is het slim om eens bij Villaspot in het aanbod te kijken waar je overal terecht kunt en wat voor vakantiehuisjes ze allemaal in het assortiment hebben. Je bent er aan het juiste adres voor een vakantiehuis Nederland, maar ook als je naar het buitenland wilt om er even lekker tussenuit te zijn, heb je genoeg keuze.

Lees meer

Goedkoop huisje huren

Boek een vakantiehuisje in het laagseizoen

Heb je nu niet zo’n groot budget om er even tussenuit te gaan, maar is het wel gewoon nodig dat je even helemaal tot jezelf kunt komen en kunt relaxen? Dan zijn er verschillende manieren om wat voordeliger een weekendje weg te kunnen of een (korte) vakantie te houden. Als je niet afhankelijk bent van de (school)vakanties om er even tussenuit te gaan, kies er dan voor om een vakantiehuisje of luxe groepsaccommodatie in het laagseizoen te boeken. Dit betekent namelijk dat de huisjes voor een veel lagere prijs te boeken zijn, maar je er wel dezelfde luxe en voorzieningen voor terug krijgt als in het hoogseizoen want het huisje verandert immers niet. Mogelijk is er in het laagseizoen net wat minder te beleven dan in het hoogseizoen maar ook dat kan zijn voordelen hebben, zeker als je voor je rust op vakantie gaat. 

Boek je vakantiehuis last minute

Een andere manier om te besparen op de kosten voor de vakantiewoning is door last minute te boeken. Als je dit doet, is de keuze vaak wat kleiner maar als het je niet zoveel uitmaakt waar je naartoe gaat en het voornaamste doel is om er lekker even tussenuit te zijn, is last minute boeken een echte aanrader. Een vakantiehuis last minute bespreken betekent hoge kortingen en zo kun je ook met een wat kleiner budget even lekker helemaal ontspannen en van huis weggaan. Villaspot biedt altijd last minute aanbiedingen dus kijk even wat er mogelijk is. Ben je niet zo moeilijk en redelijk flexibel als het om de bestemming gaat en kun je snel vakantie opnemen? Overweeg dan altijd om last minute te boeken. Van het geld dat je overhoudt, kun je op vakantie weer andere leuke dingen doen. 

Ga met een grotere groep vrienden of familie op vakantie

Wil je een weekendje weg met vrienden of familie? Hoe groter de groep is, des te minder je per persoon voor het verblijf betaalt. Voor een grote groepsaccommodatie Nederland (ook  mogelijk in het buitenland trouwens) betaal je naar verhouding altijd minder per persoon. Als je dus de kosten voor een vakantiehuisje wat wilt drukken, kies je er het beste voor om met meer personen of bijvoorbeeld met meerdere gezinnen of stellen samen een vakantiehuisje te huren. Dit kan bijvoorbeeld ook een vakantiehuis 10 personen of meer zijn bij Villaspot. 

Neem met wat minder luxe genoegen maar krijg toch een fijn vakantiehuisje

Er even tussenuit zijn is goed voor veel mensen, maar je wilt natuurlijk geen extra frustratie krijgen over de kosten van de vakantie of het lang weekendje weg. Bekijk daarom op voorhand goed wat er mogelijk is met je budget en zoek daar een passend verblijf bij. Niet ieder vakantiehuisje is hetzelfde ingericht en als je geen super de luxe huisje hoeft, scheelt dit vaak ook al in de kosten. 

Aanbod bij Villaspot is groot en zeer gevarieerd

Villaspot heeft ook echt goedkope huisjes in Nederland die voldoende voorzieningen hebben, maar waarvoor je zeker niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Zo blijft op vakantie gaan toch leuk. Misschien moet je wel even wat langer fietsen om bijvoorbeeld naar het strand, een leuk dorpje of een bezienswaardigheid te gaan als je een huisje hebt dat net wat verder weg ligt, maar als het dan voordeliger is en jij je geen zorgen hoeft te maken over de kosten, is dat natuurlijk wel veel waard. Als je daar namelijk zorgen over krijgt, is je vakantie niet alleen verpest, maar levert dit zoveel stress op dat je je doel voorbij schiet en nog niet echt prettig relaxen kunt. Dat is natuurlijk nooit de bedoeling van een weekje weg