Drie goedkope uitjes met kids in Nederland

Goedkope uitjes in Nederland

De zomer staat weer voor de deur. Het moment om er op uit te trekken en leuke dingen te ondernemen met het gezin. Zeker tijdens je vakantie bezoek je dan graag een attractiepark of dierentuin. Veel mensen denken gelijk aan een Ouwehands Dierenpark of de Efteling. Naast deze meer bekende parken zijn er juist ook heel veel leuke andere uitjes in Nederland die meer dan de moeite waard zijn om te bezoeken. En dit vaak ook nog voor de helft van de prijs! We hebben hieronder drie toppers voor je uitgezocht.

 

#1: Attractiepark Dippidoe

Familiepark Dippiedoe is een superleuk kleinschalig attractiepark dat speciaal is toegespitst op jonge kinderen. Op het park dat gelegen is in Best, net boven Eindhoven, valt van alles te beleven. Zowel binnen als buiten. Wie het al aandurft maakt een toffe rit in de achtbaan. Speciaal voor de allerkleinsten is er een softplay hoek en een speelhaven.

Entreeticket baby’s en rolstoelgangers: Gratis
Entreeticket volwassen: €13,75

Je kunt online kaarten reserveren. 

 

#2: Dierentuin GaiaZOO

In het Zuid-Limburgse Kerkrade ligt GaiaZOO. Deze dierentuin heeft de laatste jaren al meerdere mooie prijzen zoals die van ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en ANWB’s ‘Leukste Uitje van Nederland’ gewonnen. Van aap tot zebra en van anaconda tot leeuw. In GaiaZOO ontmoet je 150 verschillende diersoorten. Het mooie park is erg uitgestrekt en de dieren hebben veel ruimte. Echt een aanrader mocht je deze zomer in Limburg vertoeven.

Entreeticket kinderen 3-9 jaar: €16,50
Entreeticket kinderen 3-9 jaar (tussen juli en augustus): €10,00
Entreeticket volwassen: €20,50

Je kunt online kaarten reserveren. 

 

#3: Attractiepark Mini Mundi

Wanneer je deze zomer in Zeeland bent loont het zeker om met de kids een bezoekje aan Mini Mundi brengen. Hier vergapen ze zich aan de leukste attracties. Van een kleine achtbaan en een schommelschip tot een buiten- en binnenspeeltuin. Voor de allerkleinsten is er een 0-4 land. Daarnaast waan je je een reus in ‘Miniatuur Walcheren’. Hier kom je een hoop kenmerkende Zeeuwse gebouwen tegen. Al met al een perfect dagje uit op het prachtige voormalige eiland Walcheren.

Entreeticket kinderen 3-12 jaar (zomertarief): €12,50
Entreeticket kinderen 3-12 jaar (wintertarief): €7,50
Entreeticket volwassen (zomertarief): €8,50
Entreeticket volwassen (wintertarief): €5,00

Je kunt online kaarten reserveren.