Vakantiehuis dicht bij de Efteling

Een bezoek aan de  Efteling en ‘s avonds overnachten in een vakantiehuis? Villaspot biedt rond De Efteling leuke vakantiewoningen aan voor kleine en grote gezelschappen. Of u nu met z’n tweeën gaat of met een heel gezin, op Villaspot.nl vindt u een ruim aanbod aan vakantiehuizen dicht bij de Efteling!

Vakantiehuizen dicht bij de Efteling:

Vakantiehuis Loon op Zand Efteling

Vakantiehuis 8 personen – Loon op Zand

Afstand Efteling: 5km

U heeft de beschikking over een zeer ruime tuin met boomgaard, waar u heerlijk kunt vertoeven.
De ligging aan de rand van het Nationaal Park “De Loonse en Drunense Duinen” is een ideaal uitgangspunt om de prachtige Brabantse natuur te ontdekken. Op 7 minuten afstand van de Efteling. Vanaf €545,- p.w.
Meer info & boeken

Vakantiehuis Oisterwijk Efteling

Vakantiehuis 10 personen – Oisterwijk 

Afstand Efteling: 18km

Dit prachtige vakantiehuis hoort bij een voormalig boerenerf waar midden in de weidelanden een plek is gecreëerd met een leuke speeltuin, een streekrestaurant en een gezellig terras, alles in het teken van het goede Brabantse bourgondische leven. Op 22 minuten afstand van de Efteling.Vanaf €540,- p.w. Meer info & Boeken

Vakantiehuis nabij de Efteling

Woonboerderij 6 personen – Oosterhout

Afstand Efteling: 20km

In het Noord-Brabantse Oosterhout, op het erf van een boerderij in bedrijf, ligt deze vakantiewoning. De ligging biedt veel privacy en geeft een prachtig uitzicht op de landelijke omgeving. De woning is netjes ingericht en voorzien van alle gemakken voor een prima verblijf! Op 25 minuten afstand van de Efteling. Vanaf €357,- p.w.
Meer info & boeken

Vakantiehuis Oosterhout Efteling

Boerderijwoning 6 personen – Oosterhout

Afstand Efteling: 20km

Deze authentieke boerderijwoning is netjes ingericht en heeft een sfeervolle houtkachel in de woonkamer. Op het erf kunnen kinderen naar hartenlust spelen met de aanwezige skelters en tractors. 25 minuten vandaan van de Efteling. Vanaf €442,- p.w. Meer info & Boeken

Vakantiehuis Oosterhout Efteling

Vakantiehuis 12 personen – Oosterhout

Afstand Efteling: 20km

Het eerste wat hier opvalt is de zeer stijlvolle inrichting, waardoor het vakantiehuis een heerlijke warme sfeer heeft. Geniet van de rust en ruimte van deze prachtige, vrijstaande woning. Het comfort en de afwerking liggen op zeer hoog niveau. 25 minuten vandaan van de Efteling. Vanaf €893,- p.w. Meer info & Boeken

Meer vakantiehuizen dicht bij de Efteling zoeken

 

Bent u met kinderen en gaan opa en oma mee, dan vindt u een prachtig verblijf in Loon op Zand. Een heerlijke vakantieboerderij met ruimte voor 8 of 12 personen laat u kennis maken met de rust en ruimte die voor Brabant zo kenmerkend is. Ook nu is De Efteling niet ver weg. Bovendien zit u hier vlakbij het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Heerlijke boswandelingen liggen in het verschiet, maar ook grote zandvlaktes en prachtige heidevelden wachten op uw komst. U kunt hier ook fietsen en er zijn voldoende verharde paden om met de kinderwagen overheen te gaan.Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Safaripark Beekse Bergen

Kaatsheuvel waar de Efteling zich bevindt, ligt niet zo ver van Tilburg vandaan. Vlak onder Tilburg ligt de gezellige plaats Hilvarenbeek. Ook hier biedt Villaspot comfortabele vakantiehuizen aan. Ze zijn geschikt voor 4 tot 7 personen. Hilvarenbeek herbergt een heel bijzondere attractie. U kunt hier allerlei wilde dieren bewonderen in Safaripark Beekse Bergen. Een ideale combinatie voor een vakantie waarin u ook de Efteling bezoekt. Jong en oud gaan hier op wildsafari tussen 1.250 dieren. Op dit safaripark is afwisseling heel gewoon. U wandelt er, rijdt in een bus tussen de wilde dieren, maakt een rondvaart of kiest voor een safari met uw eigen auto.

Allerlei andere leuke attracties

Tijdens uw verblijf in de buurt van De Efteling en Safaripark Beekse Bergen, kiest u natuurlijk ook voor andere activiteiten. Zeker voor kinderen is het Speelland van De Beekse Bergen beslist de moeite waard. Een hele dag lang vermaken zij zich met water en ander speelplezier. Maar ook minder bekende attracties als Dierenpark de Oliemeulen in Tilburg of binnen- & buitenkinderparadijs ’t GanzeNest in Loon op Zand, zijn onvergetelijke plekken tijdens een ontspannen vakantie.

Waalwijk en Oosterhout

Wie Brabant zegt denkt ook direct aan de gezellige plaatsen en steden. Niet ver van Kaatsheuvel ligt het gezellige plaatsje Waalwijk. Een kleinschalig centrum met historische bebouwing leent zich er uitstekend voor om met de kinderen gezellig te winkelen en te wandelen. Ook zijn er verschillende galeries en vertelt een bezoek aan het Nederlands Leder- en Schoenenmuseum een mooi verhaal over het rijke industriële verleden.
Ook Oosterhout kent een gezellig centrum met veel historische gebouwen. Drie keer per week is hier markt. Ook vindt u in Oosterhout verschillende leuke musea. Een bezoek aan Speelgoedmuseum Op Stelten of het Bakkerijmuseum staat beslist garant voor een middag vol plezier.

De grotere steden

Naast kleinere plaatsen met een lange historie, leent een verblijf in dit deel van Brabant zich ook prima voor een bezoek aan een grotere stad. Het dichtst in de buurt ligt Tilburg. Deze stad heeft een groot centrum met veel winkels. Grote winkels vindt u aan de Heuvelstraat en aan het nieuwe Pieter Vreedeplein. Wie graag wil zwerven langs de wat kleinere winkels, boetiekjes en lunchzaakjes, kiest voor een wandeling door de Tuinstraat, de Willem II Straat, de Nieuwlandstraat of de Noordstraat. Ook een bezoek aan ’s-Hertogenbosch mag tijdens uw verblijf beslist niet achterwege blijven.

Deze prachtige grote stad met de beroemde Sint-Janskathedraal, heeft het meest complete middeleeuwse stadscentrum van Nederland. Ook het oudste bakstenen huis van Nederland met de naam ‘De Moriaan’ bevindt zich in ’s-Hertogenbosch. Tijdens uw bezoek aan de stad vormt het een voor de hand liggend doel om naartoe te wandelen, want tegenwoordig is de plaatselijke VVV erin gevestigd. De grachten in ’s-Hertogenbosch lopen van oudsher onder de huizen door. Dit grachtenstelsel met de naam ‘Binnendieze’ is volledig gerestaureerd. Wilt u het eens goed bekijken, dan kunt u er met een rondvaartboot doorheen varen.

Er lekker tussenuit in Brabant

Naast De Efteling en Safaripark Beekse Bergen, verwelkomt Brabant u met genoeg vertier om u geen seconde te vervelen. Voelt u ook wel iets voor zo’n geslaagd verblijf, laat u dan verassen door de vakantiehuizen die Villaspot voor u in petto heeft! Neem gauw een kijkje bij onze vakantiehuizen in Noord-Brabant nabij de Efteling!

Vakantiehuis dicht bij de Efteling zoeken