De mooiste badplaatsen in Zeeland

Vakantiehuis 12 personen Waddeneilanden

Zeeland staat bekend om de brede stranden, de Oosterschelde, de Zeelandbrug, Neeltje Jans en het Veerse Meer.  Maar waar in Zeeland kan je nu het beste op vakantie gaan?  Noord-Beveland, Tholen, Zuid-Beveland of Schouwen-Duivenland.  Of heeft Zeeuws-Vlaanderen misschien de mooiste badplaatsen van Zeeland?  Eén ding is zeker, de Zeeuwse kusten zijn overal mooi.  Er zijn echter wel grote verschillen.  Waar jij het beste een vakantiehuis Zeeland kan huren, is niet alleen afhankelijk hoe breed en schoon een strand is, de winkelvoorzieningen of het gemiddelde aantal zonuren. De afstand naar je vakantiebestemming bijvoorbeeld is ook van belang en voor hondenbezitters, waar in Zeeland worden honden toegelaten en welke vakantiehuisjes in Zeeland zijn echt hondvriendelijk?

Cadzand-Bad, erg populair bij Vlamingen en Duitsers

Eén van de meest aantrekkelijke badplaatsen van Zeeuws-Vlaanderen is Cadzand-Bad. Niet alleen omdat in Cadzand-Bad de zon gemiddeld meer schijnt dan in de rest van Zeeland maar ook omdat het zeewater heilzaam is.  Daarbij komt dat je in Cadzand en Cadzand-Bad alles vindt wat een vakantie Zeeland tot een succes maakt.  Van leuke restaurants tot mogelijkheden om aan activiteiten mee te doen.  Cadzand-Bad is bij Vlamingen ook geliefd vanwege de relatief korte afstand vanuit Vlaanderen. Omdat deze unieke badplaats in Zeeuws Vlaanderen ook kindvriendelijke is, hoort deze vakantietopper zeker tot de 10 leukste badplaatsen van Zeeland.

Je kunt hier een vakantiehuis Cadzand-Bad huren.

Domburg, geliefd bij bijna alle vakantiegangers

Een andere badplaats die populair is bij een breed publiek is Domburg. De modaine badplaats Domburg ligt op het eiland Walcheren, vlak bij Oostkapelle. Ook de stranden van Domburg zijn prachtig en schoon. De vele restaurants en winkels maken Domburg ook aantrekkelijk voor dagjesmensen.  Domburg is zeker iets voor een luxe vakantie Zeeland, je vindt er ook 4 sterren hotels.  In september wordt in Domburg een groot jazzfestival gehouden. Hier komen duizenden muziekliefhebbers op af.

Kamperland in Noord-Beveland, ideaal voor gezinsvakantie

Als je een leuke en gezellige badplaats voor een gezinsvakantie in Zeeland zoekt, is Kamperland in Noord-Beveland een goede optie. Kamperland is niet alleen aantrekkelijk voor een vakantie met kinderen, ook voor een vakantie met hond heeft deze plaats vlak bij Vrouwenpolder veel opties. Je vindt in Kamperland diverse Roompot vakantieparken en campings, ook een vakantiepark met subtropisch zwembad.