Vakantiehuis op Buitenplaats Berg en Bos

Heerlijk onthaasten in Overijssel? Op Buitenplaats Berg en Bos in Lemele komt u helemaal tot rust. Met uw gezin, met vrienden of gezellig samen neemt u uw intrek in een vakantiewoning die zich kenmerkt door veel ruimte en een luxe inrichting.

Ruime vakantiewoningen met veel luxe

De luxe vakantiehuizen op Buitenplaats Berg en Bos beschikken op de begane grond over een hal, woonkamer en open keuken. Het grote glasoppervlak biedt u vanuit de woonkamer een vrij uitzicht over de natuur. Berg en Bos blinkt uit door de lommerrijke aanleg van het park zelf en de prachtige vergezichten over glooiende velden. De vakantiewoningen op Buitenplaats Berg en Bos zijn voorzien van allerlei luxe details. Zo treft u in elke keuken een vaatwasser en (combi)magnetron aan en staat in de badkamer een wasmachine voor u klaar. Houdt u tijdens uw verblijf graag zicht op de buitenwereld, dan helpt de gratis wifi die in uw vakantiehuis aanwezig is hier volop aan mee!

 

U kunt kiezen uit 5 soorten vakantiewoningen, geschikt voor 6 tot 10 personen. De slaapkamers en badkamer(s) bevinden zich op de eerste etage.

  Genieten van een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer met grote glazen ramen.

 

Bossen en bomen die onze vrijstaande vakantiewoningen omringen, garanderen natuurlijke privacy. In de riante tuin met terras en tuinmeubilair kunnen kinderen ongestoord spelen in de buitenlucht. Elke vakantiewoning op Buitenplaats Berg en Bos is voorzien van centrale verwarming en biedt u hierdoor bij elke buitentemperatuur een maximum aan comfort. De natuur rondom uw vakantiehuis is prachtig in de zomer, maar vormt ook een schitterend decor voor ontspannen wandelingen in lente, herfst en winter.

 

Heerlijk genieten op uw eigen terras omgeven door groen!

 

Vriendelijke ontvangst, fijne voorzieningen

Bij aankomst op Berg en Bos wordt u vriendelijk ontvangen bij de informatiebalie van de receptie. U kunt hier ook direct een box, kinderbed en kinderstoel huren als u een kleintje bij zich heeft. Bent u van plan om volstrekt onbekommerd te leven, dan draagt de boodschappenservice op het park hier in belangrijke mate aan bij. Op afspraak wordt eten en drinken door de medewerkers van het park bij u tot aan de voordeur gebracht!

 

Buitenplaats Berg en Bos heeft ook een aantal leuke buitenactiviteiten. Zo kunnen kinderen samen spelen in de vrolijke speeltuin op het park, een potje tafeltennissen of  jeu de boules spelen! 

Aantrekkelijke activiteiten in de omgeving

Natuur, cultuur en vermaak zijn in de omgeving van Buitenplaats Berg en Bos volop aanwezig. Zo ligt het park aan de rand van natuurgebied ‘De Lemelerberg‘. Dit prachtige natuurgebied met zijn loslopende schaapskuddes is een paradijs voor de wandelaar. Het landschap is er heel afwisselend en bestaat zowel uit bos als uit heide. Door de omgeving stromen ook de rivieren de Vecht en de Regge. Rustig wandelend langs de rivieroever komt u helemaal tot rust door het geluid van het voortkabbelende water. Natuurlijk hoeft het niet bij wandelen alleen te blijven, want over de Vecht en de Regge kunt u ook heel gezellige boottochtjes maken.

 Natuurgebied De Lemelerberg

 

Naast wandelen leent de omgeving rond het park zich ook uitstekend voor het maken van een sportieve fietstocht. Stijgen en dalen met de mountainbike behoort tot de mogelijkheden en op Buitenplaats Berg en Bos zijn bij de receptie fietstochten verkrijgbaar met een lengte van 20 tot 50 kilometer die speciaal voor u zijn uitgestippeld.

Ook andere sportieve activiteiten zijn vanuit uw vakantiewoning eenvoudig te ondernemen. Speel bijvoorbeeld Pitch&Putt in Lemele of ga voor het ‘echte werk’ naar Golfbaan ‘Hooge Graven’ in Ommen met 18 holes. Stevige actie wordt van u verwacht bij Kartplaza Actionworld in Nijverdal. Beleeft u liever woeste avonturen op het water, schrijft u zich dan in voor een kanotocht op de Regge of de Vecht.

 

Bent u met de kinderen op pad? Dan is dit een uitstekende gelegenheid om eens een bezoek te brengen aan de attractieparken Hellendoorn en Slagharen. Zijn ze daarvoor nog wat klein, ga dan met ze naar Kijk-, Doe- en Zorgboerderij ‘t Zandeinde in Lemele of kies voor het overdekt speelparadijs in Wijhe.

Gezellig Ommen ligt vlakbij

Natuurlijk biedt de Overijsselse omgeving ook aanlokkelijk stedelijk avontuur. Ommen ligt op fietsafstand van het park en voor groot en klein valt hier van alles te zien. Bekijk de vijf korenmolens in Ommen en ga lekker winkelen in het gezellige centrum van deze stad. Bent u na uw stedelijke activiteiten aan een drankje en een hapje toe, breng dan een bezoek aan één van de vele eetgelegenheden of kies iets uitgebreider voor een gezellig restaurant!