Piraten in de Lüneburger Heide

Vakantiehuis 12 personen Veluwe

In de Lüneburger Heide (Duitsland) kunt u deze zomer zomaar oog in oog komen te staan met een piraat. In het pretpark Heide-Park te Soltau hebben piraten deze zomer het commando overgenomen. Beleef een fantastisch avontuur in de nieuwste attractie ‘De baai van de doodshoofdpiraten’. Het onbetwiste hoogtepunt is het watergevecht, dat ToPiLauLa-Schlacht wordt genoemd. Dit is het ideale uitstapje voor een warme zomerdag!

 

Heide parkPretpark Heide-Park
Pretpark Heide-Park te Soltau is niet zo heel bekend in Nederland, maar het pretpark is zeker een bezoek waard. Pretpark Heide-Park is gelegen op ruim drie uur rijden vanuit Enschede, biedt voor jong en oud grenzeloze mogelijkheden. Is qua oppervlakte het grootste pretpark van Duitsland, met 40 attracties, 6 achtbanen en 3 waterattracties.

Voor de jongste gasten zijn er leuke kinder- en familieattracties, maar ook de echte waaghalzen kunnen hier hun hart ophalen. Eén van de spectaculaire attracties is de houten achtbaan “Colossos”, de grootste houten achtbaan ter wereld. Ook “Scream” waar je in een vrijval zo’n 71 meter naar beneden valt, met maar liefst 100 km/u. Maar ook het dolfinarium en de “Mountain-Rafting” de wildste wildwaterbaan ter wereld zijn spectaculaire attracties.

 

Omdat Pretpark Heide-Park erg groot is en niet in één dag te bezoeken, kunt u in de omgeving van Heide-Park voldoende vakantiehuizen huren. Want ook de directe omgeving is schitterend om te verkennen. Niet voor niets is de Lüneburger Heide één van de meest populaire vakantie- en recreatiegebieden van Duitsland.

 

Lüneburger HeideLüneburger Heide
De Lüneburger Heide is een grote heide- en boslandschap dat zich uitstrekt tussen de grote steden Bremen, Braunschweig, Hannover en Hamburg . Het is een afwisselend landschap met: dalen, zandvlakten, heide-, hoogveen- en bosgebieden. Het ongekende hoogte punt is de bloeiende heide in augustus en september, het landschap verandert dan in een roze-paars bloementapijt. Van heide en ver komen dan heidefans naar de heidebloeifeesten met feestoptochten en de verkiezing van de heidekoningin. Maar de Lüneburger heide is meer dan bloeiende heide. Bezoek het wildpark Lüneburger Heide. In het plaatsje Fintel met zijn oude Bauernhaüser waant u zich in het Duitsland van lang geleden.

 

Kortom, rond de Lüneburger Heide is er voor jong als oud voldoende te beleven voor zowel een lange als korte vakantie.