Hlavice

Dit ruime vakantiehuis ligt in Hlavice in Tsjechië. Er zijn 3 slaapkamers die aan 6 personen een slaapplek bieden: perfect dus voor een vakantie met het hele gezin. Bovendien mag je maximaal 3 huisdieren meenemen. In de tuin ligt een groot privézwembad, dat ook verwarmbaar is. Dit vakantiehuis ligt 20 km ten westen van Turnov, dat je een scala aan winkeltjes en restaurants biedt. Je woont middenin het Reuzengebergte. Dit oude berggebied met vlakke, afgeronde toppen en glooiende hellingen heeft vele mogelijkheden tot het maken van mooie wandelingen. Vanaf de ruïne Trosky heb je een prachtig uitzicht. Het mooie landhuis is eenvoudig en netjes ingericht. In de omheinde tuin, die grenst aan de bosrand, vind je een picknickbank en schommelbank. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met een open haard en de keuken is uitgerust met een magnetron en fornuis.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 95 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkamer
  • TV (satelliet)
  • Open haard
  • Zithoek
  • Radio
  • Keuken
  • Eettafel
  • Houtfornuis
  • Fornuis (4 kookplaten)
  • Magnetron
  • Koelkast (+ vriesvak)
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed (180 x 200 cm)
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Slaapkamer
  • Stapelbed
  • Overloop
Algemeen
  • Algemeen
  • Poolhouse
  • Verwarming
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parking
  • Zwembad

Reviews

8.4 Dit huis heeft 16 reviews

reviews_vrouw

Dhr Zieschank

Verblijfsduur: 2023-09-16 - 2023-09-30

Dit is de derde keer dat we hier zijn en je kunt je echt even afsluiten van het dagelijkse leven. Iedereen die van natuur en rust houdt, komt altijd terug. Het huis is eenvoudig ingericht, je hebt alles wat je nodig hebt. Onze honden kunnen zich vrij bewegen omdat de tuin omheind is. Het zwembad en het poolhouse zijn simpelweg gigantisch. De omgeving is fantastisch, ook al liggen sommige bezienswaardigheden verder weg, het is toch de moeite waard om de reis te maken. Wij komen zeker terug.

reviews_man

Dhr Brandt

Verblijfsduur: 2023-05-13 - 2023-05-20

Wederom een hele fijne en rustige week beleefd Bedankt en we kijken uit naar volgend jaar

reviews_man

Dhr Karl-Heinz

Verblijfsduur: 2023-05-20 - 2023-05-26

Een ramp, koffiezetapparaat moest worden vervangen was kapot. Radio kapotte antenne, spint alleen. Het huis vol mieren. Overal veel lawaai. Op zondag wordt het gras gemaaid. Alles is erg oud en niet echt schoon. Verhuurder onvriendelijk en communicatieproblemen doordat verhuurder noch Duits noch Engels spreekt.

reviews_vrouw

Mevr Kirsten-Baeske

Verblijfsduur: 2022-09-17 - 2022-10-01

Als u op zoek bent naar rust, dan is dit de plek voor u. Het vakantiehuis is vrijstaand en volledig omheind, waardoor het ideaal is voor honden. De verhuurders zijn ongelooflijk aardig. Het huis is eenvoudig en functioneel ingericht. Het is ons vijfde verblijf hier en we komen zeker terug.

reviews_vrouw

Dhr Wagenaar

Verblijfsduur: 2022-08-06 - 2022-08-20

14dagen zijn wij in dit huisje gweest. Het huisje is precies zo als het er op de foto's uitziet. Het is een prachtige omgeving. De gastheer en gastvrouw zijn vriendelijke mensen. Het zwembad is goed en lekeer op temperatuur. Wij hebben een mooie vakantie gehad.

reviews_man

Dhr Alferink

Verblijfsduur: 2021-07-24 - 2021-08-14

Wij werden hartelijk welkom geheten door de eigenaren. Vooraf hadden we een e-mail gestuurd met de door ons verwachte aankomsttijd, in vier talen. Helaas lukte het ons niet de verwachte aankomsttijd te halen door een lange file. Contact opgenomen en de eigenaren een SMS gestuurd met de verwachte aankomsttijd. De communicatie met mevrouw en meneer verliep redelijk, hun Duits en Engels is voldoende voor de uitleg over het reilen en zeilen van dit karakteristieke huis. Wij moeten zeker een compliment geven over de foto’s op de site. Ze zijn op generlei wijze gefotoshopt. What you see is what you get ! De uitrusting van het servies en glaswerk is ruim voldoende, hierdoor krijg je nog meer vakantiegevoel omdat je niet steeds de afwas moet doen. Een groot pluspunt is het Pool house. Hierin hebben we vele uren doorgebracht. Overdag schaduw en de avonden lekker warm. Bij een koude avond is het met een paar houtblokken lekker te verwarmen. De plek van het huis is ook super, een doodlopende straat waar alleen de plaatselijke bewoners en wij natuurlijk ook gebruik van maken. Dus stilte om je heen waar je vogels hoort en enig pluimvee van de buren. De boeren in dit hofje bedrijven op de traditionele wijze hun vak. Kleinschalig en dicht bij wat de aarde hun bied met kleine tractoren en kleine voor huidige tijd simpele landbouwmachines. Oeps! Ik ga terug naar mijn jeugdjaren! Voor wie van rust & natuur houd is hier zeker op zijn plek, zo midden in deze bergachtige, agrarische omgeving.

reviews_vrouw

Mevr Jautze

Verblijfsduur: 2020-06-13 - 2020-06-27

We vinden het hier erg leuk ondanks de coronatijden. We zijn snel terug, beloof LG Fam.Jautze

reviews_man

Dhr Brandt

Verblijfsduur: 2020-06-27 - 2020-07-04

Groot gezellig huis Zeer aardige beheerder Het zwembad is geweldig! Het huis is prachtig gelegen in een doodlopende straat heel rustig, mooi landschap, de tuin en het zwembad waren goed onderhouden, het huis is natuurlijk net weer geboekt voor volgend jaar dat moet alles zeggen maar stoorde ons niet behalve onze zoon :-)

reviews_vrouw

Mevr Rettig

Verblijfsduur: 2020-07-18 - 2020-08-01

We waren hier voor de tweede keer. De eigenaren zijn erg aardig en vriendelijk. Communicatie werkt ook geweldig. Het huis en de tuin zijn goed onderhouden. De omgeving is fantastisch. Het is erg kalm en afgelegen. Perfect om met de honden te wandelen! We komen in ieder geval terug!

reviews_vrouw

Mevr Laue

Verblijfsduur: 2019-08-03 - 2019-08-17

We brachten onze 14 daagse zomervakantie door in de accommodatie ... we waren twee gezinnen van 3 personen ... Het huis is erg nostalgisch maar nog steeds bevredigend. We vonden ook de houtworm onder het dak als een speciale "attractie" - aandacht niet voor mensen met een zeer lichte slaap. De tuin is zeer goed onderhouden, het zwembad van waanzin met super badtemperatuur vanwege de zonneverwarming op het dak. Absoluut hoogtepunt van de enorme barbecue buiten onder de zithoek. Het was gewoon heel leuk.

reviews_vrouw

Mevr Jautze

Verblijfsduur: 2019-06-29 - 2019-07-13

We werden verwelkomd. De accommodatie is erg goed. We zijn er voor de tweede keer geweest en zullen terugkomen. We hoeven niet meer te zeggen, toch?

reviews_man

Dhr Sterna

Verblijfsduur: 2018-08-11 - 2018-09-01

Prima vakantiewoning van alle gemakken voorzien. De inrichting is typisch Tsjechische (vrij éénvoudig). De woning is omringd door bos en ligt vrij afgelegen. Ideaal voor fietsers en wandelaars. Wij hebben hier een fijne vakantie gehad.

reviews_man

Dhr Rettig

Verblijfsduur: 2018-08-04 - 2018-08-11

Zeer aardige mensen. Je zou goed met Engels kunnen communiceren. Het huis is mooi en eenvoudig ingericht. Er zijn veel antiek en mooie dingen in het huis, die u kunt ontdekken .De tuin met barbecue en zwembad is netjes en goed onderhouden. Alles was schoon en opgeruimd. Buiten is er veel bos en weide. Het is erg rustig en afgelegen. Als je vroeg opstaat, kun je herten uit het raam kijken. Er zijn enkele winkelmogelijkheden op ongeveer 20 minuten afstand. Een auto is een must. De winkels zijn geopend van maandag tot en met zondag. Er zijn veel paleizen en kastelen in de buurt. Praag is ongeveer een uur rijden en gemakkelijk te bereiken. We zullen zeker terugkomen!

reviews_vrouw

Mevr Wouters

Verblijfsduur: 2017-12-24 - 2017-12-27

Bij aankomst klopte het gps en het adres wat door bel villa is aangegeven niet. De mensen die het huisje verhuren kunnen geen engels of duits. Totaal geen communicatie mogelijk, ze proberen het ook niet. Het huis was mooi groot, goed onderhouden en schoon. Er is een gewone gasfornuis aanwezig wat op gas/electra werkt. Huis is koud in de winter moeilijk te verwarmen met het hout in de nacht. De tuin is ook mooi, alleen jammer dat er veel (honden)poep lag. De omgeving is rustig, maar heel mooi en vredig. Goed informeren of de winkels open zijn, wij waren hier vanaf 23 december tot 27 december en eigenlijk waren de winkels en restaurants dicht van 23 tot 26 december. Het zou fijn zijn als bel villa hierover iformeert. Gelukkig gastvrije omgeving en hebben wij bij het lokale volk heerlijk in huis gegeten.

reviews_man

Dhr Vaandrager

Verblijfsduur: 2017-07-29 - 2017-08-16

Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Prachtig weer en heel erg genoten van het mooie zwembad. We werden vriendelijk ontvangen. We waren met 4 volwassenen en 2 kinderen in de leeftijd van 14 en 17 jaar. Het huisje staat afgelegen en er heerst een oase aan rust in een schitterende omgeving. Verschillende keren stonden we oog in oog met herten, die langs het huis liepen. De mensen die in de omgeving wonen zijn vriendelijk. We zijn ruim 2 1/2 week geweest en hebben ons geen ogenblik verveeld. De foto die in de gids staat van Belvilla laat de schoonheid en pracht niet zien wat het werkelijk is.. Wandel- en fiets tochten beginnen vanuit het huisje. Onze honden hebben genoten van de vrijheid in de omheinde tuin en daarbuiten. Het bos grenst bijna aan het huis. Het huis zelf was goed maar eenvoudig ingericht. Alles was aanwezig en zeer compleet om vakantie te houden. Auto is wel noodzakelijk om boodschappen te doen. In het winkeltje van het dorp is veel te krijgen. Dit vakantie adres is zeker een aanrader.

reviews_man

Dhr Van Vugt

Verblijfsduur: 2017-05-28 - 2017-06-10

Ruim vakantiehuis, geweldige grote tuin en een heerlijk zwembad. Voor ons al de 2e keer hier. Zwembadrand kan wat onderhoud gebruiken, maar dat is typisch voor Tsjechie is onze ervaring. De omgeving is geweldig erg rustig en mooi groen in juni. Auto is een must, want de accommodatie ligt erg afgelegen. Fietsen kan ook.

In de omgeving

Centrum: 17.0 kilometer
Bos: 0.0 kilometer
Tennisbaan: 2.0 kilometer
Golfbaan: 15.0 kilometer
Meer: 15.0 kilometer
Rivier: 17.0 kilometer
Eetgelegenheid: 4.0 kilometer
Restaurants: 1.5 kilometer
Openbaar zwembad: 4.0 kilometer
Skilift: 23.0 kilometer
Vliegveld: 90.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1286103