Castelló d'Empúries

Dit prachtige appartement heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen, dit is ideaal voor een vakantie met 1 of 2 gezinnen. Het appartement staat in Empuriabrava en bevindt zich op 2 km van de zee. Het appartement staat op een rustige locatie, in een woonwijk aan de Costa Brava. De golfbaan Peralada bevindt zich op 16 km afstand en het zandstrand is op 1,9 km van de villa. De dichtstbijzijnde supermarkt is op 800 m van de woning. Er is een gedeeld zwembad. In de open keuken staan een vaatwasser en een oven. Er is een wasmachine beschikbaar en er is airconditioning. Op het overdekte terras kun je genieten van het uitzicht. Er is WiFi in het huis en er is maximaal 1 huisdier toegestaan. Het treinstation Ave/Tgv Figueres is op 20 km afstand en de luchthaven Girona is op 65 km afstand.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 34 m2

Woonkamer
  • Woonkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • TV (satelliet)
Open keuken
  • Open keuken
  • Fornuis
  • Magnetron
Slaapkamer
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed (90 x 190 cm)
Badkamer
  • Badkamer
  • Ligbad
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Airconditioning
  • Terras
  • Tuinmeubilair
  • Zwembad

Reviews

5.8 Dit huis heeft 7 reviews

reviews_vrouw

Dhr Hadders

Verblijfsduur: 2022-08-12 - 2022-08-26

Leuke plaats veel te doen

reviews_vrouw

Dhr Vanhulle

Verblijfsduur: 2021-07-18 - 2021-07-31

De meubels zijn in slechte staat, het ligbad is eigenlijk geen ligbad mijn zoon van 10jaar past er nog niet in. Maar het grootste probleem is dat het beschreven staat als gezellige villa met privé zwembad maar dat is het totaal niet geen aanrader voor een gezin met kinderen

reviews_man

Dhr Castejon

Verblijfsduur: 2017-07-14 - 2017-07-21

Het personeel is prettig om "welkom en service.Je betreurt de toestand van de appartementen zijn ongemakkelijk. De" staat van netheid laat te wensen over. De bedden van de "zeer slechte kwaliteit. De koelkast was gebroken en al" gearriveerd n "had zelfs niet ontdooid! Erger de" geluidsisolatie "s appartement. Wie niet aan de norm, de ramen zijn nog steeds in het bos met een enkele beglazing. in het vastgoedcomplex wonen de eigenaren, maar ook huurders. Wie niet de stilte periode van middernacht te respecteren om 08:00. maar de kers op de taart! U hoeft te gaan ruwbouw van de muren slopen in appartementen je doet renovatie! dit volledige toeristische seizoen. relais geluidsoverlast van de buren 's nachts, I "ve de steun Burrin hameren tijdens de dag! Ik ben niet een te klagen. Er waren kakkerlakken in het insect "aankomst, kan ik het probleem van te begrijpen". I don 'iets zeggen. In de koelkast, zoals, ik erin geslaagd om beddengoed dat je absoluut moet veranderen we gemaakt met het voordeel dat u hebt accordé.Cependant het geluid veroorzaakt door het werk was om mij de belichaming van "gebrek aan respect voor uw klanten. Als ik niet door grote professionele verplichtingen werd genomen, ik start een verzoek om teruggave proces van het verblijf in de integralité.En 20-jarige huurovereenkomst "hebben de tijd om te worden genomen", ik niet heb nog nooit om een ​​terugkeer te maken zo negatief en ik niet heb nog nooit zo blij om een ​​vakantie te laten zijn. Ik wil u vragen om de balans op te nemen, hetzij op uw tarieven zag de voordelen die u aanbiedt, hetzij op uw vriendelijkheid, geef nooit toegang tot dergelijke ongezonde appartement voor de volgende gasten. Ik twijfel er niet aan dat "er meer appartementen. Het" s niet degene die ik "heb profiteren toch.

reviews_man

Dhr Offringa

Verblijfsduur: 2014-08-02 - 2014-08-09

Dit voor vier personen veel te kleine appartement heeft als enig pluspunt dat het gunstig gelegen is kwa loopafstand naar strand en winkels en er een overdekte parkeerplaats voor EUR 10 per nacht beschikbaar was. Het ligt op de derde etage zonder aanwezigheid van liften. De inrichting is zeer basic en verouderd en tevens is er sprake van achterstallig onderhoud. Met name de keuken is verre van comfortabel. Scheve kastjes, missende planken, beschadigd keukenblad en zeer beperkt keukengerei. Er zijn slechts 4 drinkglazen aanwezig (klein frisdrankglazen), dus geen enkel wijn- , bier-, borrel- of longdrinkglas. Voorts niet aanwezig theepot, waterkoker of fluitketel, vlees- en broodmessen, opener, schaal, schaaltjes, kommen, onderzetters, etc, etc. Vriesvak in koelkast werkt slecht, klepje is defect en van elektrische kookplaten mist enige aanduiding bij de knoppen (totaal versleten). Aanwezige pannen zijn ongeschikt voor elektrisch koken en bakken, waardoor dit langer duurt dan normaal. Keukenlinnen werd niet geleverd en bij navraag werd een keukenhanddoek gebracht, geen theedoek en vaatdoek. Overbodig maar niet onnaardig is de service die wordt geleverd vwb het dagelijks opmaken van twee bedden en vervangen van vuilniszak in kleine keukenvuilnisbak. Slaapbank in woonkamer zeer oud en doorgelegen aan één zijde. In woonkamer slechts één lamp aanwezig (plafonnière) en in slaapkamer ook slechts één lamp (muurlamp). Sleutels pasten nauwelijks op het deurslot, braken bijna af bij omdraaien. Op verzoek werd slot doorspoten met olie-spray, waarna eea functioneerde naar behoren. Aantal beschikbare bedjes bij zwembad is zeer zeer laag. Nog twee zaken boiler- en wifi capaciteit. Warmwatervoorziening tbv douchen is krap voor vier personen. Dit betekent wachten na een douchebeurt totdat water weer verwarmd is. Wifi ontvangst is gratis, maar zeer slecht tot niet beschikbaar. Excusus waren dat er ca. 200 appartement zijn in het complex en daardoor capaciteit vermindert. Anno 2014 is dat geen geldig excuus als je EUR 1100 betaalt voor een week. Kortom, een tegenvaller en grote teleurstelling, aangezien er ca. EUR 1100 was betaald voor dit appartement.

reviews_vrouw

Mevr Treuil

Verblijfsduur: 2013-09-21 - 2013-10-01

Tevreden.

reviews_man

Dhr Knoors

Verblijfsduur: 2013-08-03 - 2013-08-10

We kwamen in het appartement aan en we wouden meteen weer naar huis een goede vriend van mij heeft zich meteen een nieuw bed gekocht omdat het bed vol stof zat en ik had binnen 3 minutern jeuk aan mijn huid ik stond voor de eerste met mijn slippers in de douche en de douche kop was vrij snel kapot gegaan waardoor het water door de hele badkamer spoot in dit appartement in empuriabrava loop je gewoon ziektes op

reviews_vrouw

Mevr ROY

Verblijfsduur: 2013-06-29 - 2013-07-20

De accommodaties zijn uniek gepositioneerd in het resort. Winkels, strand activiteiten. De stad is zeer schoon. Maar in de huur, moet je liefde te leven met zijn buren! de "akoestische isolatie is betreurenswaardig. Omdat 'Thuis is 24 / 24, de aankomst-en vertrektijden van de toeristen, zeer frequent, zijn diep in de nacht, honden alleen gelaten in het appartement blaffen urenlang (bye bye nap!) ouders laat kleine kinderen lopen vroeg in de ochtend ... Jammer dat deze sfeer van de gemeentelijke camping.

Vakantiepark Comte d'Empúries

Appartementen complex gelegen tegenover het zandstrand en centrum van Empuriabrava.

Faciliteiten:

  • Openlucht zwembad
  • Fietsverhuur
  • Midgetgolf
  • Tafeltennis
  • Strand
  • Kinderclub
  • Speeltuin
  • Receptie
  • Internettoegang
  • Parkeerplaats
  • Restaurant
  • Snackbar
  • Tuin
Alle beschikbare vakantiehuizen op dit park

In de omgeving

Centrum: 0.2 kilometer
Zee: 0.2 kilometer
Eetgelegenheid: 0.2 kilometer
Restaurants: 0.2 kilometer
Toeristeninformatie: 0.2 kilometer
Huiscode: VLS - 1264461