Feld am See

Dit mooie vakantieappartement voor maximaal 4 personen ligt in een vrijstaand vakantiehuis in Feld am See in Karinthië, midden in de Karinthische Nockberge aan twee prachtige zwemmeren. Het vakantieappartement bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een ruime keuken-woonkamer met kitchenette en slaapbank, 2 slaapkamers met en-suite badkamers en een balkon op het zuiden. Er is direkte toegang tot de Brennsee (Feldsee) en het gazon. U kunt dirkct bij het huis parkeren (tegen betaling). Feld am See ligt in het district Villach-Land, precies in het drielandenpunt van Oostenrijk, Slovenië en Italië. Beleef puur natuur en twee warme zwemmeren! Het familiesportdorp Feld am See ligt in het dal aan de Brennsee en Afritzer See, midden in de ongerepte Karinthische Nockberge in de regio Millstätter See - Bad Kleinkirchheim - Nockberge. Zowel in de zomer als in de winter zijn er diverse activiteiten in Feld am See. De Brennsee is een paradijs voor zeilers en surfers, maar ook voor andere watersportactiviteiten. Bezoek het Alpine Wildpark in Feld am See of de thermale baden St. Kathrein en Thermale Römerbad in Bad Kleinkirchheim. Het gebied is ideaal om te wandelen, fietsen, voor strandvakanties, skiën en schaatsen. In de winter is de Brennsee een eldorado voor schaatsliefhebbers en brengt de gratis Ski Express skiërs naar het nabijgelegen WK-resort Bad Kleinkirchheim, een bekend skigebied met 103 kilometer aan pistes en 22 liften. Direct in de stad of in Bad Kleinkirchheim zijn er voldoende winkels voor de dagelijkse boodschappen, evenals een goede keuze aan restaurants.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 65 m2

Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Woonkeuken
  • 2-pers. slaapbank
  • TV (satelliet)
  • Magnetron
  • Slaapkamer met badkamer
  • 2-pers. bed
  • Douche
  • Toilet
  • Slaapkamer met badkamer
  • 2-pers. bed
  • Douche
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • TV
  • Koffiezetapparaat
  • Magnetron
  • Balkon
  • Verwarming
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • Parking
  • Ligstoelen
  • Tafeltennistafel
  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Reviews

8.4 Dit huis heeft 24 reviews

reviews_man

Dhr Müllner

Verblijfsduur: 2023-07-02 - 2023-07-16

Gewoon MOOI zoals elk jaar. Vakantie is als thuiskomen. Alles past zoals altijd. Zeer vriendelijke gastheren. Alles gewoon GEWELDIG!!!!!

reviews_vrouw

Dhr Van Veldhuizen

Verblijfsduur: 2020-07-25 - 2020-07-30

Erg net appartement dichtbij het meer, ideaal.

reviews_vrouw

Mevr Müllner

Verblijfsduur: 2020-07-11 - 2020-07-25

Zoals elk jaar. Kom aan en voel je thuis. We kennen het gebied al 16 jaar en we hebben de familie Kimeswenger in Hannelore voor de vijfde keer bezocht en hebben nooit meer achterom gekeken.

reviews_man

Dhr Abbink

Verblijfsduur: 2019-07-21 - 2019-07-28

......................................................

reviews_vrouw

Mevr Müllner

Verblijfsduur: 2019-07-07 - 2019-07-21

Dit jaar verblijven we voor de vierde keer als gast van de familie Kimeswenger-Heschl, 15 keer in Feld am See. Het is net als thuiskomen. Kom aan en voel je goed meer kun je niet zeggen. De accommodatie is erg mooi en biedt voldoende ruimte voor iedereen. We willen de familie Kimeswenger-Heschl bedanken voor hun gastvrijheid. BEDANKT! En dit alles in het Nederlands! Alles in Nederland! Met het gezin in Kimeswenger-Heschl, 15 keers in het veld aan het meer. Het is net als thuiskomen. Kom aan en voel je goed meer kun never ziet. De accommodatie is erg mooi en biedt voldoende ruimte voor iedereen. We willen de familie Kimeswenger-Heschl bedankt voor hun gastvrijheid. BEDANKT!

reviews_man

Dhr Jonker

Verblijfsduur: 2017-07-24 - 2017-08-07

Leuk appartement met voldoende privacy en behulpzame eigenaren. Wat weinig benodigdheden (o.a. glazen en bestek) in de keuken aanwezig, dat was een beetje behelpen. Rustige omgeving en een leuk strandbad. De auto heb je hard nodig voor je boodschappen en uitjes.

reviews_vrouw

Mevr Müllner

Verblijfsduur: 2017-07-09 - 2017-07-23

We waren dit jaar voor de derde keer te gast bij familie Kimeswenger - Heschl in het huis Hannelore in Feld am See. Wij, drie volwassenen en een hond, het voelde alsof we waren altijd zeer comfortabel en in goede handen bij onze gastheren. Het appartement is (en dus op excursies) altijd schoongemaakt top in onze afwezigheid, het ontbijt broodjes (broodjes) waren altijd vers van de bakker, bij de voordeur. Men kan alleen maar zeggen dat een vakantie thuis Hannelore is een echte herstel. Wij danken Hannelore Fritz en Kimeswenger - Heschl voor de geweldige tijd en hun gastvrijheid en zou zeker weer komen. BEDANKT !!

reviews_man

Dhr Verwaters

Verblijfsduur: 2015-09-07 - 2015-09-15

Woonruimtes waren zeer goed alles aanwezig en goed verzorgd zeer gastvrij en voldoende parkeer gelegenheid

reviews_vrouw

Mevr Müllner

Verblijfsduur: 2015-07-04 - 2015-07-18

Bij het lezen van de beoordelingen van de andere vakantiegangers lees hier denk ik een ander huis zal worden beschreven. Er waren drie, drie volwassenen, met onze hond 14 dagen te gast in het huis Hannelore. We kunnen het niet helpen wat al geschreven hier bevestigen. Integendeel, alle bedden waren goed, het beddengoed, de keuken wiens apparatuur en het gereedschap in topconditie. TV en satelliet-ontvanger was op de laatste. De verse broodjes werden dagelijks bracht bijna tot het bed. We kunnen klagen over iets en eerlijk gezegd de mensen op vakantie zijn niet eens nodig om te gaan werken en start de auto en rijden weg, maar is het de normaalste zaak is. Als een last, hij is op een berg weiland waarschijnlijk beter aufgehoben.Aber een klacht die we hebben nog steeds gevonden Aangezien wij komen uit Wenen en de Weense staan \u200b\u200bbekend om hun Raunzereien en zeurende punt dat ik moet zeggen:

reviews_man

Dhr Waanders

Verblijfsduur: 2014-08-30 - 2014-09-06

Heerlijke vakantie , prachtig land en omgeving van Feld am See. Vriendelijke mensen. Huis met mooi uitzicht op de bergen. Prima bedden en schoon.

reviews_man

Dhr Sonneveld

Verblijfsduur: 2014-07-26 - 2014-08-09

Leuk appartement, aardige en behulpzame eigenaars. Zelf koken is een beetje behelpen met maar 2 electrische kookplaten.

reviews_man

Dhr Znidarsic

Verblijfsduur: 2014-08-09 - 2014-08-16

Het meer is prachtig, maar het is vooral kijken en niet aankomen. Alle plekken aan het water zijn privzit, op twee gemeentelijke strandjes na. Overal kom je de bordjes met 'Verboden toegang' tegen. Maar wij kwamen hier vooral voor de bergen, en daarvoor is het dorp een prima uitvalsbasis. Het appartement is wat aan de kleine kant, zeker voor de prijs, en de keuken is met twee pitjes niet ingericht op zelf koken voor een gezin. De foto op de verschillende websites suggereert dat je van de tuin gebruik mag maken, maar dat is niet het geval. Een minpuntje vonden wij ook dat er tijdens onze afwezigheid altijd iemand ongevraagd het appartement in kwam om de vuilnis op te halen. De gastvrouw is overigens wel zeer gastvrij. Wij hadden een paar bergschenen vergeten, en die heeft ze op verzoek keurig opgestuurd naar Nederland. \r\nFam. Znidarsic, Utrecht

reviews_man

Dhr Van Leeuwenstijn

Verblijfsduur: 2013-12-21 - 2013-12-28

We stayed in Haus Hannelore for the third time. The landlady is very hospitable and makes you feel very welcome. The house is great, has enough space. Only remarks are the matresses on the bed, they can be renewed. After one week you are glad to sleep in your own bed. Second remark is the kitchen. It is rather small and kitchen appurtances, tools are rather limited. Also the kitchen could do with more and larger cups and glases. But these are relatively small remarks. we are very satisfied (again) with our stay and are sure to come back.

reviews_vrouw

Dhr Kirschenlohr

Verblijfsduur: 2013-08-24 - 2013-09-07

Goede locatie, goede rust om 3 uur in de ochtend, dan rijden de eerste De tweede buurman naar het werk- gevolgd door 4 uur. Evenals de normale verkeerslawaai is al vanaf de doorgaande weg in het huis. De bedden in de kamers waren OK. In de andere kamer werden zwaar versleten. Het beddengoed was veel te kort. De dekbedden waren te oud. Twee keer omdraaien in bed en al de veren werden verspreid aan de rand, in het midden, alleen stof. De keuken was nuttig. De TV was up to date (tube) maar voldoende. Een radio die we hebben gemist. Sanitaire voorzieningen waren OK.

reviews_man

Dhr Pots

Verblijfsduur: 2013-08-17 - 2013-08-24

De omgeving en sportieve mogelijkheden zijn erg goed. Accommodatie is standaard maar wel netje. Wel beperkte keuken inventaris. Prijs / kwaliteit verhouding in combinatie met omgeving is wel de moeite waard.

reviews_man

Dhr Suess

Verblijfsduur: 2013-08-10 - 2013-08-17

Het huis is erg mooi. Het balkon is een beetje smal - maar de tuin is erg mooi. Hannelore en haar man zijn super aardig en had altijd een open oor voor ons. Zelfs onze hond was erg vriendelijk welkom. Echter, de keuken is niet geschikt om te koken voor een 4 persoons familie (slechts 2 kookplaten). Leuk voor de quotHausfrau & "- ga dan naar buiten om te eten een keer gehouden. Super zijn 2 badkamers. Geen knelpunten met jonge kinderen. Prima!

reviews_vrouw

Mevr Spraakman

Verblijfsduur: 2013-07-20 - 2013-07-27

Na twee dagen file werden we hartelijk ontvangen door de eigenaar. Het appartement was prima maar wel wat donker.We hadden prachtig weer dus konden we iedere dag gebruik maken van het (privé) strandbad. . In het dorpje was verder alles wat je nodig had. Waar wij wat moeite mee hadden is dat een familielid van de eigenaar in ons appartement kwam als we er niet waren. Bijvoorbeeld om de prullenbak te legen of de balkonplanten water te geven. Dit was vooraf niet gezegd. die meneer stond zelfs een keer ineens in onze kamer omdat de planten water moesten hebben. Heel vervelend. Onze Nederlandse buren vonden het ook vervelend. Verder prima vakantie.

reviews_man

Dhr Werbrouck

Verblijfsduur: 2012-07-22 - 2012-07-29

Prachtige wandelomgeving met zeer goed aangeduide wandelingen. Skigebied Bad Kleinkirchheim biedt prachtige wandelingen aan voor wie niet bang is van een kilometer meer of minder. Het vakantiehuisje was goed gelegen in het dorp, met de SPAR op wandelafstand, ideaal voor de ontbijtbroodjes. De keuken van het huisje is nogal minimalistisch ingericht met beperkte uitrusting.

reviews_man

Dhr Nijhuis

Verblijfsduur: 2012-06-17 - 2012-07-01

Wij zijn vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. Ze nam de tijd om ons te informeren. We troffen een leuk appartement midden in het dorp. Horeca en winkel op loopafstand. Ideale uitvalsbasis voor trips in de omgeveing. Veel gebruik gemaakt van de Karinthië Card.

reviews_vrouw

Mevr Mutsters-Schouwenaars

Verblijfsduur: 2011-07-16 - 2011-07-30

Een prima, goed ingericht appartement. Na een lange dag in de bergen of aan het meer is het erg prettig en rustig vertoeven hier.

reviews_man

Dhr Monnier

Verblijfsduur: 2011-06-18 - 2011-07-02

Het was een leuke vakantie en wij hebben samen met ons hondje genoten van natuur en omgeving. Het toeristenbureau daarentegen had ons een verkeerde informatie gegeven in verband met de kenterkaarten. Dit zijn kaarten die je zeven dagen achter elkaar een vermindering geven voor bus boot en kabelbaan. Zij zegde te gebruiken de dagen dat je wil maar niet meer dan zeven keer. Wij hadden zo een slechte ervaring want het waren niet de dagen dat je wilde maar zeven dagen achter elkaar. Dat maakte wel een verschil voor ons en een juist informatie verstrekken is toch het minste wat je verwacht van een toeristisch bureel. Hun reactie de persoon die echt op de hoogte was had die week juist verlof genomen, eigenlijk moeten ze toch allemaal de juiste inlichtingen kunnen verstrekken.

reviews_man

Dhr Pazzaglia

Verblijfsduur: 2010-09-04 - 2010-09-11

GROTE VAKANTIE IN EEN DROOM PLAATS EN COZY FAMIGLIA.PAZZAGLIA ENRICO

reviews_man

Dhr Schuhmacher

Verblijfsduur: 2009-08-29 - 2009-09-12

Mijn gezin (5 pers.) En ik verbleven 14 dagen in het huis Hannelore. We waren allemaal vol met tevreden en zou steeds opnieuw Check ons. Zeer aan te bevelen. M.Schuhmacher

reviews_man

Dhr Krabbenborg

Verblijfsduur: 2009-07-18 - 2009-08-01

Mooi centraal gelegen appartement. Maar huisdieren zou ik niet meenemen, verhuurdsters houdt niet zo van honden.

In de omgeving

Centrum: 9.0 kilometer
Centrum: 0.5 kilometer
Centrum: 7.0 kilometer
Golfbaan: 17.0 kilometer
Meer: 0.5 kilometer
Meer: 7.0 kilometer
Meer: 17.0 kilometer
Eetgelegenheid: 0.5 kilometer
Restaurants: 0.5 kilometer
Skigebied: 9.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1260926