Wörgl

Dit prachtige, rustieke, vrijstaande chalet voor maximaal 10 personen ligt in Wörgl-Boden, een deelgemeente van Wörgl in Tirol, op de grens met het bekende stadje Hopfgarten im Brixental en nabij het skigebied Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental. Het chalet heeft een fantastische ligging, vrij uitzicht en u kunt er comfortabel verblijven met grotere groepen of twee samenreizende families. Het chalet is comfortabel ingericht en beschikt over een grote woonkamer met eettafel en een open, goed uitgeruste keuken, 5 slaapkamers (3 met een tweepersoonsbed, 1 met 2 eenpersoonsbedden en 1 met een stapelbaar bed) en 2 badkamers. Rondom het chalet ligt de grote privétuin met veranda/terras met panoramisch uitzicht over de omgeving. Het chalet ligt midden in het bos, met wandelpaden direct voor de deur. Parkeren is mogelijk direct bij het chalet. Het bekende skigebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental, één van de grootste en modernste skigebieden ter wereld, biedt 270 kilometer piste en 83 moderne liften voor de perfecte verbinding tussen de verschillende skibergen. Het skigebied biedt ook 4 sneeuwparken boordevol actie, fungebieden en verschillende skischolen. Het volgende toegangspunt bevindt zich in Hopfgarten, ongeveer 5 km verderop. Wörgl ligt in de vakantieregio Hohe Salve. Skiërs en snowboarders kunnen zich verheugen op 3 skigebieden in de vakantieregio en 12 skigebieden in de vakantieregio Kitzbüheler Alpen. Direct in Wörgl zijn er tal van winkelmogelijkheden voor uw dagelijkse behoeften, evenals een goede keuze aan restaurants.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 100 m2

Parterre
  • Parterre
  • Hal
  • Woonkamer
  • TV (satelliet)
  • Eettafel
  • Radio
  • Open keuken
  • Koffiezetapparaat
  • Oven
  • Afwasmachine
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • Stapelbed
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed (boxspring)
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Verwarming
Souterrain
  • Souterrain
  • Gang
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed (boxspring)
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed (boxspring)
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parking
  • Kinderstoel

Reviews

8.5 Dit huis heeft 62 reviews

reviews_vrouw

Mevr Rijnsoever Van

Verblijfsduur: 2023-02-18 - 2023-02-25

Very nice house, perfect location and clean

reviews_man

Dhr Van de Schepop

Verblijfsduur: 2022-04-30 - 2022-05-07

Leuk huisje maar als je 4dagen moet wachten voor dat de tweede douche gerepareerd wordt. Die dagen met drie gezinnen van een douche gebruikt moet maken. Is dat wel heel vervelend.

reviews_man

Dhr Scholte

Verblijfsduur: 2021-07-10 - 2021-07-17

Nice place, great environment, great views

reviews_vrouw

Mevr Rijnsoever Van

Verblijfsduur: 2022-02-26 - 2022-03-05

Gezellig huis, geschikt voor grotere groepen. Alle benodigde faciliteiten aanwezig.

reviews_vrouw

Dhr Spirgsth

Verblijfsduur: 2022-01-15 - 2022-01-22

Het vakantiehuis ligt in de directe omgeving van ongeveer 10 andere vakantiehuizen en het terrein is niet omheind. Het volgende huis ligt op ongeveer 15 m afstand. De parkeerplaatsen liggen op ongeveer 80 meter afstand. Het huis was schoon en uitgerust met alles wat nodig was. Het huis is te klein voor 10 personen, er passen maar maximaal 8 personen aan de eettafel of op het terras. De slaapkamers bevinden zich in het souterrain.

reviews_vrouw

Mevr Goossens

Verblijfsduur: 2021-08-14 - 2021-08-21

Het huis, Isabella, ligt op een prima plek, mooi uitzicht. Laatste stuk toegangsweg is redelijk stijl. Daar er, gek genoeg, geen vaste parkeerplek voor dit huis is, is het stukje lopen lastig voor mensen die slecht ter been zijn. Het huis zelf is erg donker, wel in gezellige, Oostenrijkse stijl. Voor 10 personen is de huiskamer/keuken te klein. Beneden zijn de slaapkamers ruim met een mooie badkamer. Qua inrichting is het vrijwel compleet. Wat wij misten is een wasmachine en/of mogelijkheid op het parkje, te kunnen wassen. Zeker in wintersporttijd lijkt mij dat erg handig. Ik zou een slaapkamer beneden “opofferen” voor wasmachine/droger/droogmogelijkheden. Bedden zijn prima. Omdat wij met z’n tweeën waren, werd er dmv afsluiting met een trapveldje van ons verwacht dat wij de benedenverdieping niet zouden gebruiken. Het bed was voor ons opgemaakt (op zich heel fijn) in het kleine kamertje boven. We hadden dus geen eigen keuze welke slaapkamer we wilden gebruiken. Het was de eerste paar dagen erg warm (meer dan 30 graden) en het kamertje boven was daardoor erg benauwd. Bovendien moest 1 van de 2 over de ander heen kruipen om uit bed te kunnen. Dit terwijl het beneden juist aangenaam koel was. Maar wel weer wat vochtig… Als het de hele week warm was gebleven, hadden wij ws het verzoek gedaan om extra bedlinnen om beneden te kunnen slapen. Ondanks dat we dus de benedenverdieping niet hebben gebruikt, betaal je wel het volle pond aan schoonmaakkosten, wat dan wel weer wat vreemd overkomt… Qua schoonmaak was het huis op zich schoon, zeker de badkamer(s), alleen hier en daar wat stoffig. De ontvangst en behulpzaamheid van beheerster was verder prima. Omgeving huis is prachtig, genoeg te doen. Wörgl zijn bijv veel winkels, maar niet heel gezellig. Andere omliggende dorpjes als Hopfgarten, zijn wel weer typisch Oostenrijks gezellig. De Wildschonau is ontzettend mooi, een aanrader om naartoe te gaan. Evenals de Kundler klamm. Vwb de COVID-tijd; veel restaurants waren dicht op de wandelingen naar boven bijv, terwijl op de website anders was vermeld. Houd dus rekening met genoeg eten en drinken mee te nemen! Overal werd werd wel gevraagd om vaccinatiebewijs of test. Mondkapjes was men weer niet consequent; de ene winkel wel, de andere niet. Wij keken vooral wat het winkelpersoneel zelf deed. Al met al een prima week en verblijf gehad!

reviews_vrouw

Dhr Hanneke

Verblijfsduur: 2020-10-10 - 2020-10-17

Chalet was heel knus en warm, We waren met 5 personen dus volop ruimte, 2 heerlijke douches en zowel boven als beneden een toilet, Rustige locatie, heerlijk in de natuur

reviews_vrouw

Dhr Warrink

Verblijfsduur: 2020-10-10 - 2020-10-17

Met 4 volwassenen, 1 kind en 2 honden hadden wij lekker de ruimte in het chalet. De bedden sliepen fantastisch en de douches zijn ook heerlijk luxe. Aanbeveling: beddegoed en handdoeken meeboeken, dan duik je er zo in. Bedden waren al opgemaakt bij aankomst. Iedere dag wel een ree of vos gezien! Wij gaan zeker nog eens!

reviews_man

Dhr Fredrich

Verblijfsduur: 2020-02-22 - 2020-02-29

Aankomst moeilijk, aangezien het navigatiesysteem alle deelnemers misleidde, goede aanwijzingen zouden nuttig zijn geweest, accommodatie gezellig en comfortabel, omgeving weg van de volgende stad, rustige locatie in de natuur, nadeel: je moet op de auto vertrouwen om het skigebied te bereiken

reviews_man

Dhr Oosterhagen

Verblijfsduur: 2019-08-10 - 2019-08-24

Een schone chalet met heerlijke bedden en sanitair. De omgeving is schitterend en bezienswaardigheden zijn goed bereikbaar vanaf de chalet.

reviews_man

Dhr Wielaard

Verblijfsduur: 2019-06-29 - 2019-07-06

Het was even zoeken naar het juiste huisje, er was op dat moment niemand waar we het aan konden vragen. Wel hadden we een telefoonnummer, maar dat was niet nodig. Accomodatie was heel goed, goed schoon wat heel belangrijk is. Wel leek het op de foto’s alsof de huisjes wat meer van elkaar vandaan stonden. Ze stonden redelijk dicht op elkaar. Was verder geen probleem. Omgeving was prachtig..

reviews_man

Dhr Ferstl

Verblijfsduur: 2019-06-01 - 2019-06-08

De sleutel was aan de deur, de Charlet is geweldig, de omgeving is leuk, het is echt ontspannend.

reviews_man

Dhr Van Geuns

Verblijfsduur: 2019-02-23 - 2019-03-02

Goede ontvangst. Accommodatie prima, maar voor tien volwassenen is het te beperkt. Omgeving aantrekkelijk met goede wandel- en skimogelijkheden.

reviews_man

Dhr Hutschenreuther

Verblijfsduur: 2018-08-11 - 2018-08-18

Bij aankomst werden we heel vriendelijk ontvangen. We werden meteen alles getoond en uitgelegd, met vragen die je altijd persoonlijk of telefonisch aan iemand kon stellen. Het huis is goed uitgerust maar voor de opgegeven 10 personen naar mijn mening een beetje klein. Natuurlijk zou iedereen een slaapplaats hebben, maar aan de eettafel zal het bijvoorbeeld heel comfortabel zijn - maar iedereen moet dat zelf weten)

reviews_man

Dhr Wilde

Verblijfsduur: 2017-01-21 - 2017-01-28

De accommodatie was precies zoals aangeboden. Maar meer dan 8 volwassenen, moet het niet worden, naar onze mening, aangezien de twee kamers niet per se in het bovenste bereik voor volwassenen zijn bedoeld (1x stapelbed en 1x een klein tweepersoonsbed) en zelfs 8 volwassenen kunnen worden ondergebracht aan de tafel. Anders, het was gezellig

reviews_vrouw

Mevr Groeneveld

Verblijfsduur: 2016-12-24 - 2016-12-31

De accommodatie Keuken goed uitgerust. Huiskamer was net aan geschikt voor 6 volwassenen en twee kinderen. Bedden niet best. We lagen allemaal in onze eigen 'kuil'. Kapstok en mogelijkheden voor jassen e.d. zeer beperkt. Ons was 10 % korting op huren van ski's e.d. beloofd. Deze kregen we niet. We kregen alleen korting wanneer we contant (lees zwart ?) betaalden. Omgeving mooi.

reviews_vrouw

Mevr Kerssing

Verblijfsduur: 2016-06-11 - 2016-06-18

Fijn vrijstaand chalet met een schitterend uitzicht. Keuken, sanitair en slaapvertrekken zijn prima in orde. De woonruimte was voor ons ruim voldoende, maar voor 10 personen erg krap.( 5 slaapkamers met 2 bedden) Het is rustig gelegen tegen een helling op een ruim niet omheind grondstuk, samen met zo'n 8 andere chalets. Onze hond was mee. Wandelen is vanuit het huisje mogelijk en in de omgeving hebben we genoten van de prachtige Kitzbuheler alpen.

reviews_man

Dhr IJzermans

Verblijfsduur: 2016-05-14 - 2016-05-28

Het huisje heeft een prachtige ligging in Oost-Tirol. In minder dan 30 mintuten ben je op verschillende leuke plekken zoals kloven, watervallen, wandelgebieden en musea. Enkele hoogtepunten in de buurt zijn de Wolfsklamm, Vestiging Kufstein, Achensee, Rattenberg, Schwarz,... Binnen een klein uurtje ben je in Innsbruck waar je een prachtige oude stad hebt en zeker niet te vergeten swarovski kristallwelten en de Nord-kettlebahn! Het huis is prima, lekker gelegen op een heuvel met uitzicht op de bergen. Het huisje is te koop voor 10 personen, maar dan wordt het toch als snel krap, wel is alles aanwezig voor meer dan 10 gasten. Wat opvalt is dat het huisje erg donker is vanbinnen, lekker gezellig in de winter, maar voor de rest van het jaar zonde. Je kunt niet aan het huisje parkeren, je kan de auto kwijt op twee parkeeer plaatsen aan het begin en in het midden van het terrein. Het niet ver (30-40 meter), maar het is een behoorlijke klim door de stijle helling/weg. Laden en lossen mag gewoon op de weg naast het huisje. Wij hebben onze vakantie gevierd met een golden retriever, deze was van harte welkom en heeft het prima naar haar zin gehad. Huisje en uitbaters zijn hondvriendelijk. Let wel, helaas veel teken in de buurt van het huisje, bescherm je hond hier dus op voorhand tegen.

reviews_man

Dhr Van Assen

Verblijfsduur: 2016-04-30 - 2016-05-07

We hebben met z'n 6-en genoten van een fijne vakantie. Het is een fijn huis en licht goed om uitstapjes vandaan te gaan doen. Ook het uitzicht is mooi aangezien het hoog op de berg ligt (waarbij gezegd mag worden dat de weg naar boven wel wat steil is).

reviews_man

Dhr Opris

Verblijfsduur: 2015-12-19 - 2015-12-26

Ze zijn geweest als verwacht, het enige nadeel was dat er geen sneeuw met Kerstmis.

reviews_man

Dhr Selten

Verblijfsduur: 2015-06-13 - 2015-06-20

Heerlijk rustig chalet, zeer ruim, mooi afgewerkt en van alle luxe voorzien. Wel erg vochtig (zeker beneden), waardoor je was niet droogt en wij kregen last van onze keel met slapen. Verder een top accommodatie voor rustzoekers die een geweldig uitzicht op de bergen kunnen waarderen!

reviews_man

Dhr Bezold

Verblijfsduur: 2015-05-23 - 2015-05-30

Familie vakantie met mooie tochten

reviews_vrouw

Mevr Damen

Verblijfsduur: 2015-02-14 - 2015-02-21

Leuke vakantie woning en ook gezellig. Redelijk dichtbij skigebieden 5Km. De weg ernaar toe is small en hier en daar stijl bij verse sneeuw kettingen nodig. Klein minpuntje 10 persoonswoning met 2 badkamers, echter 1 geiser, dus tegelijk douchen ging niet. Verder helemaal top. Uitzicht is ook zeer mooi.

reviews_vrouw

Mevr Strietman

Verblijfsduur: 2014-08-30 - 2014-09-13

Wij hebben een fijne vakantie gehad. Mooi huisje, geriefelijk. Prachtig uitzicht.

reviews_man

Dhr LE MEUR

Verblijfsduur: 2014-08-16 - 2014-08-23

Zeer riskant Internet \\ r \\ nPrix overmatige reiniging (15 € \\ / persoon) in relatie tot de netheid van het apparaat.

reviews_vrouw

Mevr De Koning

Verblijfsduur: 2014-07-12 - 2014-07-19

Leuk huis maar als je naar de supermarkt wilt of naar een resaurant dan moet je altijd de auto gebruiken dat is wat minder, de eerste supermarkt ligt 5 km van het huis, in het huis is alles aanwezig ,je kunt er heerlijk wandelen we waren er met onze 2 honden.het is er lekker rustig s ochtens kun je lekker genieten als de zon opkomt boven de bergen.

reviews_man

Dhr Bichler

Verblijfsduur: 2014-06-14 - 2014-06-21

De hut is niet alleen op de berg. Het is een groep van 8-9 hutten. Anders wordt de cabine precies zoals beschreven, ze is erg mooi en gezellig. De cabine heeft (omdat houten huis) vele spleten waar spinnen goed doorkomen.

reviews_vrouw

Mevr Wehr

Verblijfsduur: 2013-12-21 - 2013-12-28

In de tweede skivakantie voelden we in dit huisje zeer comfortabel. All the best!

reviews_man

Dhr Wallisch

Verblijfsduur: 2014-05-24 - 2014-05-31

Voor de tweede keer waren we te gast in de chalets in het Brixental. We hadden eerder bewoond een van de 6 personen Hutten voor twee, kozen we dit keer de ruimere 10 personen variant. Sinds die tijd waren we op de vierde gast, is dit de juiste beslissing bleek te nauwkeurig te zijn. De hut met uw twee verdiepingen en biedt voldoende ruimte voor wonen, koken, wonen, welzijn en ook uit te gaan van de weg. Als gevolg van de twee badkamers en toiletten je voelde viertal nooit in de weg. Zeker een is hier ook zes of acht zeer goede handen. Wörgl zelf biedt de ideale uitvalsbasis voor alle activiteiten op en rond de berg. Dus begonnen we vanaf hier onze talrijke bergtochten in de regio Wilder Kaiser of richting Innsbruck. Na een korte tijd dat je alles wat de berg sportliefhebber kan inspireren kan bereiken. Of het nu gaat wandelen, klimmen, bergbeklimmen ... voor iedereen. In de winter hebben we niet onderzocht het gebied, maar de goed ontwikkelde skipistes en de liften beloven zelfs in het koude seizoen is een perfecte uitvalsbasis voor de chalets op de hellingen.

reviews_man

Dhr Van der weide

Verblijfsduur: 2014-02-22 - 2014-03-01

Het huisje staat 6 km van de lift in soll dus goed te doen. Gezellig knus huis met 10 personen prima. Het ontbrak ons aan niets die week met 2 gezinnen. EEN AANRADER !!!!!!

reviews_man

Dhr Seifried

Verblijfsduur: 2013-08-10 - 2013-08-17

Goede locatie, goede faciliteiten, helaas, de plant maakt een enigszins verwaarloosde indruk.

reviews_man

Dhr Verberckt

Verblijfsduur: 2013-07-20 - 2013-07-27

Huisje ligt maar op 1,5 km van de autostrade, maar toch zéér rustig midden in natuur.Op foto lijkt huisje alleen te staan, maar er staan er 8 dicht bij elkaar.Sommige met veel privacy, andere wat minder. omgeving zeer mooi. Zeker brixenthal, de höhe Salve en stadjes zoals Rattenberg.Chalet zelf perfect in orde. Zeer koele kamers ondanks hitte van 34 graden hele week.Enfin, zeer mooie vakantie gehad.

reviews_vrouw

Mevr Martin

Verblijfsduur: 2013-07-13 - 2013-07-20

Het heeft een zeer mooi uitzicht en kan heel goed erholen.In de beschrijving is niet duidelijk dat in de directe omgeving zijn diverse vakantiehuizen. Daarnaast is de speeltuin in een slechte staat. In de zeer kleine slaapkamers boven is er ook geen opties voor opslag (kasten, etc.) voor kleding etc.

reviews_man

Dhr Glaenz

Verblijfsduur: 2013-05-25 - 2013-06-01

Perfect in positie ruimte (we hebben 4 kleine kinderen!) En meubilair. We zullen zeker weer boeken! Afgezien van een paar kleine dingen, algemeen alles past, absoluut een aanrader thuis ontbreekt! Stofzuiger, moet aanwezig zijn. Matrassen moet een keer worden vervangen, als zelfs gedragen een trog. Time management kan worden verbeterd, kan men er ooit wachten op de komst van mevrouw Isabella. Indien echter gestild door haar schattige stijl en charme.

reviews_vrouw

Mevr Schöwe

Verblijfsduur: 2013-02-16 - 2013-02-23

Geachte dames en heren, we hebben genoten van onze vakantie, hoewel zeer veel, behalve voor een substantiële defect in het huis! Helaas hebben we niet in een van de twee douches van warm water. We hebben de desbetreffende contactpersoon in verbinding die onmiddellijk bestelde ook een loodgieter gecontacteerd. Hij bevestigde dit gebrek, maar dit kon niet worden weggenomen, door gebrek aan Teile.Wenn je kunt niet een warme douche in de winter vakantie in onze vakantie tijd, dat is een grove gebrek aan kwaliteit, omdat we zelfs kleine kinderen met ons hatten.Ich u hierbij zou vragen, deze informatie te blijven beheren en, indien nodig, om te vragen om een u200bu200bterugbetaling van een deel van de huurprijs. (Bevestiging van dit defect, hebben we laten ons van uw lokale contactpersoon schriftelijk.) Ik vraag voor de korte termijn Rückinfo Doreen Schöwe u200bu200b0170/6835378)

reviews_man

Dhr Kirchgeorg

Verblijfsduur: 2013-01-19 - 2013-01-26

Gezocht voor vele jaren weer in de Wilder Kaiser skigebied. En had gekozen voor een chalet in Brixtental! Dit is tussen Wörgl en het skigebied. De chalets zijn een beetje weg van de belangrijkste weg met een prachtig uitzicht op de eerste Berge.Zur Valley Station ligt op 5 minuten rijden met de auto. Om de woning te bereiken rijdt u een goed gewist pad!

reviews_man

Dhr Faasen

Verblijfsduur: 2013-01-12 - 2013-01-19

Rust, bossen veel sneeuw en de huizen bevatten alles wat je nodig hebt, inclusief de oostenrijkse sfeer

reviews_man

Dhr Van Loon

Verblijfsduur: 2012-08-04 - 2012-08-18

Prima 2 weekse vakantie met wandeltochten, trips en ontspanning

reviews_man

Dhr Zwart

Verblijfsduur: 2012-06-09 - 2012-06-23

Prachtige omgeving en goed uitgerust! Alleen heeft internet paar dagen niet gewerkt en was het huisje ook in trek bij dieren die 's nachts aan de fundering knaagden, wat ons paar nachten wakker gehouden heeft.

reviews_vrouw

Mevr Ritzen

Verblijfsduur: 2012-07-14 - 2012-07-21

In juli verbleven wij met 5 personen in het chalet. We hadden er een fijne tijd . De huisjes liggen bijelkaar maar toch redelijk privaat. De toegangsweg ernaartoe zou in september opnieuw gemaakt worden, deze was erg steil en onverhard. Het chalet is van alle gemakken voorzien 3 ruime kamers beneden en 2 iets kleinere boven, deze zijn zeer geschikt voor kleine kinderen. De badkamers met stortdouche waren heel fijn. De ligging is ook echt prachtig met mooi uitzicht vanaf het terrasje. Vanuit worgl zijn de mogelijkheden groot om uitstapjes te maken of te wandelen . De uitbaters zijn zeer betrokken en goed te bereiken via sms en telefoon. Wij hadden problemen met de tv maar dat werd heel snel opgelost. Verder was het lekker rustig we zagen zelfs hertjes in de wei Zeker een aanrader!!

reviews_man

Dhr Hörler

Verblijfsduur: 2012-07-21 - 2012-08-04

We hebben twee prachtige weken in Brixenthal. Het huisje is mooi en goed uitgerust. Alleen in de kelder het ruikt slecht, soort van vocht en riolering / Toilettenabfluss.Das maar we stoorde ons niet, want wij zijn slechts vier woonde daar en we sind.Die ontweek naar de bovenverdieping on-site support van Isabella is een leuke plek!

reviews_vrouw

Mevr Meister

Verblijfsduur: 2012-05-26 - 2012-06-02

We kunnen dit huis aanbevelen. Het was een echte feel-good house. Er waren acht en het heerlijk fit. Echter, tien ervan kunnen zeer nauw zijn aan de eettafel en in de bezette zone reeds.

reviews_vrouw

Mevr Moes

Verblijfsduur: 2012-04-28 - 2012-05-05

Wij zijn in de meivakantie in een huisje geweest. (nr.8) Dit huis lag aan de rand met een vrij uitzicht over een voormalige skipiste, waar de kinderen heerlijk vrij kunnen spelen. Het kleine parkje met 8 huisjes ligt aan een steile grindweg. Het huis is voor 10 personen aan de kleine kant, wij waren met 4 volwassen en twee kinderen en dat voldeed uitstekend, een aanrader! De omgeving is prachtig en er is veel te ontdekken.

reviews_man

Dhr Velberg

Verblijfsduur: 2012-05-12 - 2012-05-19

Sprookjesachtig mooi Tirol. Frisse en gezonde omgeving.\r\n

reviews_man

Dhr Beemsterboer

Verblijfsduur: 2012-02-25 - 2012-03-03

Pretiig huis en voorzien van alles. De warmwatervoorziening was niet geheel in orde. Soms kopude of lauwe douche, dan weer heel heet. Verder is de toegangsweg in de winter een crime. Buiten dat alles was het gewoon heerlijk.

reviews_man

Dhr Van Swaaij

Verblijfsduur: 2012-01-28 - 2012-02-04

Zeer net en volledig huis! 2 nieuwe luxe badkamers met vloerverwarming. Ligt op een mooie locatie. Jammer dat de piste naast het huis niet meer open is. Al met al een leuke wintersport gehad!

reviews_man

Dhr Bakkers

Verblijfsduur: 2011-07-09 - 2011-07-23

Wij hebben 2 weken in dit huis vakantie gevierd Het is aan tebevelen om een kabel pas tenemen daarmee kun je met alle kabelbanen naar boven waar je op elke berg weer nieuwe dingen kunt doen en het is erg leerzaam Fam Bakkers

reviews_man

Dhr Clamot

Verblijfsduur: 2011-08-06 - 2011-08-20

Het chalet is heel mooi ingericht en ook heel goed gelegen. Dichtbij verschillende stadjes, met genoeg supermarkten in de buurt om je inkopen te doen. Het is er wel redelijk donker en vochtig. Je moet de verwarming aansteken om iets te kunnen laten drogen (ook in de zomer). De omgeving is prachtig. Er zijn leuke zwembaden in de buurt met speeltuin en rodelbaan.

reviews_man

Dhr Lindbjerg

Verblijfsduur: 2011-07-23 - 2011-07-30

We verbleven 10 personen in hij vakantiehuis en hadden een erg fijne week. De omgeving is prachtig en het huis heel mooi - wat je ziet is wat je je: o)

reviews_man

Dhr De Gelder

Verblijfsduur: 2011-02-26 - 2011-03-05

Erg mooi huis, wel een beetje krap met 8 volwassenen en 2 kinderen. Skipiste bij het huis is niet meer in gebruik. Skibus vertrekt maar 1 keer per dag. Eigen vervoer is dus noodzakelijk. De cabineliften van Itter, Soll en Scheffau zijn dan prima bereikbaar.

reviews_man

Dhr Van Breest Smallenburg

Verblijfsduur: 2011-02-26 - 2011-03-05

Het chalet is gezellig en geschikt voor 2 kleine gezinnen. Het is van alle gemakken voorzien, ook het keukengerei is prima. Binnen 10 minuten zit je met de auto bij de gondel van Itter, die rechtstreeks aansluiting geeft op het hele skigebied van de Wilde Kaiser. Enige nadeel is de slechte toegangsweg er naar toe; die is onverhard en vol kuilen.

reviews_vrouw

Mevr Heisig

Verblijfsduur: 2011-01-15 - 2011-01-22

Zeer gezellig, goed ingerichte cabine. Alles was schoon en nieuw. Beste Badkamer

reviews_man

Dhr MIRCEA

Verblijfsduur: 2011-01-08 - 2011-01-15

We hadden een heerlijke vakantie in Chalets in Brixental, de bungalow was precies zoals afgebeeld op de foto's, de dame beheer van het complex was erg vriendelijk en behulpzaam, zelfs gaf ons een kortingsbon te gebruiken op partners over de hele stad. Het complex is goed dicht bij de stad van Worgl (5 minuten met de auto) gelegen, maar biedt ook privacy wordt letterlijk in het bos in een eind-weg, dus zijn er geen trans-voorbijgangers ... Er is ook een speelruimte voor kinderen en een barbecue in het complex, voor diegenen die geïnteresseerd ... We zagen ook lieverds in de ochtend bij het huis ... De SkiWelt gebied is prachtig en in de zomer zou ik fietsen aanbevelen in het gebied uitsteken prijs was goed ten opzichte van de kwaliteit van de accommodatie, maar wees ervan bewust dat je een auto voor de mobiliteit (in de winter moet je ook kettingen nodig hebben, omdat de toegang is vrij steil) of je zou moeten ongeveer 400meters lopen op een bos / berg road.This gezegd zijnde, zullen we binnenkort zeker terug ...

reviews_vrouw

Mevr De Waal

Verblijfsduur: 2010-12-26 - 2011-01-02

Wij hebben de laatste week van 2010 met 9 volwassenen hier een week doorgebracht . Het huis ligt erg mooi, wel is het 1 van de 6 (helaas staat dit nergens vermeld) aan een voormalige skipiste, wil je skieen zal je toch zeker met de auto moeten reizen. De weg naar boven is erg slecht onderhouden en met sneeuw/ijzel zeer moeilijk begaanbaar. Het huis zelf is goed maar de huiskamer biedt niet voor voldoende leefruimte voor 9 volwassenen. De slaapkamers beneden zijn prima maar de 2 boven zeer klein. De pannen en ovenschalen zijn niet toerijkend voor een groot koppel te koken. Een ideaal vakantiehuis maar voor 6 personen.

reviews_vrouw

Mevr Arndt

Verblijfsduur: 2010-12-18 - 2010-12-26

Leuk vakantiehuis; alleen wel erg lastig te bereiken in de winter. Het laatste stukje van de weg omhoog naar het huis is alleen met sneeuwkettingen om te bereiken.

reviews_man

Dhr Zijlstra

Verblijfsduur: 2010-08-21 - 2010-08-28

Keurig nette chalet, schoon en netjes ingericht. Vanaf het terras hebben we herten gezien! Prachtige omgeving met veel natuur om ons heen. We hebben er een prima vakantie gehad.

reviews_vrouw

Mevr Vergoossen

Verblijfsduur: 2010-09-04 - 2010-09-11

Het was een erg leuk en prettig verblijf in een van de Chalet's in Brixental. De huisjes waren schoon, goed onderhouden en de nodige voorzieningen waren aanwezig. Een mooie eerste ervaring met Oostenrijk voor ons!

reviews_vrouw

Dhr Boecker

Verblijfsduur: 2010-03-27 - 2010-04-03

Alles zoals beschreven, grote vakantiehuis, alle beste alleen aanbevolen! Waarschuwing lange onverharde weg aan de plant.

reviews_man

Dhr Zimmermann

Verblijfsduur: 2010-01-23 - 2010-01-30

Zeer mooi huis. Super uitgerust. De eet-en woonkamer voor 10 personen, maar niet per se erg groot. De oprit naar het huis in de winter sneeuwkettingen absoluut noodzakelijk! Aanbevolen zeker verder.

reviews_vrouw

Dhr Marks

Verblijfsduur: 2010-01-30 - 2010-02-06

Net terug (05.02.2010) en nu al weer heimwee.... Wij hebben met onze ouders genoten van een heerlijke vakantie in Worgl-Boden. Een prachtig huisje, schoon en prima ligging op berg. Er rijdt 's ochtends een pendel vanaf de chalets naar de skibus (in het dorp bij Skiverleih Kecht) die je naar Hopfgarten of Brixen i. T. brengt. Andere optie is om met de auto naar Soll of Ellmau te rijden, dit is om het even het skigebied blijft hetzelfde. Al met al een geslaagde vakantie!

reviews_vrouw

Mevr Korringa

Verblijfsduur: 2009-07-25 - 2009-08-08

Wij hebben met 2 gezinnen met jonge kinderen 2 heerlijke weken doorgebracht in Chalets im Brixental. Wat een mooi chalet en een prachtige ligging. We hebben genoten van de diverse bergmeren en gondels in de omgeving. Binnen een straal van 15 km. is ontzettend veel leuks te doen. Wij hebben ons hart verloren aan Brixental.

reviews_man

Dhr Cregten

Verblijfsduur: 2009-02-28 - 2009-03-07

Fijn huis, maar het ski-gebied is 10 minuten rijden. Je hebt dus echt een auto nodig. Ligt wel aan de piste, maar deze piste is gesloten en niet aangesloten op het grote ski-gebied. Advies om ook niet met meer dan 8 personen te gaan. Wel genoeg en slaapkamers, maar de leefruimte is dan erg klein.

In de omgeving

Centrum: 4.0 kilometer
Bos: 0.1 kilometer
Eetgelegenheid: 4.0 kilometer
Restaurants: 2.0 kilometer
Openbaar zwembad: 6.0 kilometer
Skilift: 2.5 kilometer
Skipiste: 2.5 kilometer
Skibus: 1.2 kilometer
Cross Country: 6.0 kilometer
Anders: 2.5 kilometer
Huiscode: VLS - 1256803