Wald im Pinzgau

Dit vakantiehuis heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor 12 personen, ideaal voor meerdere gezinnen of groepen vrienden. Het ligt in het dorpje Wald im Pinzgau, op 3 km van de skilift. Het huis bevindt zich op de grens van Salzburgerland en Tirol, bij het skigebied Zillertal Arena. In de omgeving kun je wandelen, fietsen, mountainbiken, skiën en langlaufen. In de zomer mag een bezoek aan de hoogste waterval van Europa, de Krimmler Wasserfälle, zeker niet ontbreken. De dichtstbijzijnde restaurants zijn op 100 m afstand. Dit Oostenrijkse vakantiehuis bestaat uit 3 verdiepingen en is met veel hout bewerkt. In het souterrain zijn 2 slaapkamers en een badkamer. Op de parterre vind je de open keuken en de woonkamer. In de woonkamer is een tegelkachel en je beschikt over een sauna in dit huis. Op de 1e verdieping zijn de andere slaapkamers en de 2e badkamer. Het balkon en het terras bieden een prachtig uitzicht. Er is ook WiFi in het huis aanwezig. De skibushalte is op 200 m afstand.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 130 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkamer
  • TV (kabel)
  • Kachel (tegel)
  • Radio
  • CD-speler
  • Open keuken
  • Oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Toilet
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Ligbad
  • Douche
Souterrain
  • Souterrain
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • Stapelbed
  • Badkamer
  • Douche
  • Sauna
  • Wasmachine
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuinmeubilair
  • Parking
  • Zwembad
  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Reviews

8.7 Dit huis heeft 73 reviews

reviews_man

Dhr Steenkiste

Verblijfsduur: 2024-03-02 - 2024-03-07

Bed was decent. Kitchentable was a bit small. Showers were amazing.

reviews_man

Dhr Ralf

Verblijfsduur: 2024-01-06 - 2024-01-13

Door het mooie weer en de goede vrienden in dit huis is het verblijf fantastisch. :-) Het huis is goed gelegen tussen de skigebieden Wildkogel en Zillertal Arena. Supermarkt en bakker zijn vlakbij. De uitrusting is goed, net als de loungeruimte!

reviews_vrouw

Dhr Kuhl

Verblijfsduur: 2023-07-29 - 2023-08-05

Zeer mooi en net huis, geweldig en mooi landschap. We zullen proberen om een keer terug te komen.

reviews_vrouw

Mevr Van Boxtel

Verblijfsduur: 2023-08-12 - 2023-08-19

Het chalet was super. Heel fijn dat de bedden opgedekt waren en dat er 2 paar handdoeken voor iedere persoon aanwezig waren. Het chalet was van alles voorzien en schoon. Super fijn vonden we dat. Daarnaast zaten we op een fantastische plek en fijn dat we gebruik konden maken van het mooie Kristallbad. Dankzij jullie verblijf hebben we een fijne vakantie gehad.

reviews_vrouw

Dhr Gerard

Verblijfsduur: 2022-02-26 - 2022-03-05

Mooi groot huis. Nog niet schoon toen we aankwamen. Doucheknop steekt uit, beter kraan. Schimmel in douche beneden. Oven doet het niet zo goed.

reviews_vrouw

Mevr Fleur

Verblijfsduur: 2022-01-29 - 2022-02-05

Mooi huis in het dorp Wald. Pluspunten: ruim, schoon, mooi sanitair, supermarkt en de skibus op loopafstand. Minpunten: in 1 slaapkamer kan er geen raam open, vooral in de zomer lijkt mij dit heel benauwd. Er rijdt een skibus naar Hochkrimmel en Neukirchen, maar die rijdt niet heel frequent. Vooral richting Neukirchen is dit niet zoals we in andere skigebieden gewend waren. De dag dat we aankwamen was ons huisje nog niet klaar, want de schoonmaakster had corona. Kan gebeuren natuurlijk, maar na 1,5 dag reizen is het heel vervelend te moeten wachten tot half 6 en er was geen alternatief behalve te gaan zwemmen, waar niemand zin in had. Hiervoor geen enkele compensatie. Verder zou ik nooit meer via Belvilla boeken. In eerste instantie was onduidelijk of iedereen in ons reisgezelschap op tijd geboosterd zou kunnen zijn. (de regels voor Oostenrijk werden gewijzigd na onze boeking) Belvilla had hier geen boodschap aan. Op geen enkele wijze werd meegedacht hoe we dit zouden kunnen oplossen. Omboeken mocht, maar zou weer 195 euro kosten. Uiteindelijk had iedereen op tijd een booster, maar dit was begin december absoluut niet duidelijk. Ik boek NOOIT meer via Belvilla en raadt iedereen aan dit ook niet te doen. Neem een betrouwbare en minder geldbeluste organisatie.

reviews_vrouw

Dhr Groen

Verblijfsduur: 2021-10-16 - 2021-10-23

Prachtig huis prachtige omgeving

reviews_vrouw

Dhr Pottier

Verblijfsduur: 2021-07-10 - 2021-07-24

Heel mooie streek en een heel verzorgd huis. Perfect voor een mooie vakantie.

reviews_man

Dhr Van den Berg

Verblijfsduur: 2020-07-11 - 2020-07-25

Zeer goed. Accommodatie perfect en de omgeving zeer mooi.

reviews_vrouw

Mevr Wecker

Verblijfsduur: 2019-07-27 - 2019-08-10

Wij, 5 volwassenen en 5 kinderen (6,8,9,9,11 jaar) brachten een mooie 14 dagen door in het huis Hohe Trauernblick tijdens de zomervakantie. Er waren echter ook enkele onvolkomenheden. Het huis is over het algemeen goed uitgerust, de keuken heeft veel gerechten, we misten gewoon een broodrooster. De koelkast is helaas erg klein, dus we moesten elke dag gaan winkelen. We hebben toen geholpen met een koelbox. De kamers zijn goed uitgerust. Voor een huis waar huisdieren niet zijn toegestaan, waren er nogal wat dierenhuiden in de woonkamer en in de gang. Deze waren soms vrij sterk. Bovendien kun je niet over de bovenverdieping gaan zonder luid kraken en zeker niet stil vanaf de bovenverdieping in de middelste verdieping. De speeltuin, die op de foto's van de accommodatie als een foto werd getoond, is er helaas niet meer ..... maar we hadden een tegenoverliggende bouwplaats, waar doordeweeks elke dag vanaf 7 uur gehamerd werd. Het uitzicht vanaf het terras, evenals de dagelijkse. gratis toegang tot het zwembad van 200 meter is geweldig. Over het algemeen kunnen we het huis aanbevelen, alleen misschien niet voor 10 personen, maar slechts 6, tenzij je van dagelijkse boodschappen houdt.

reviews_man

Dhr Steppich

Verblijfsduur: 2019-08-29 - 2019-09-01

Ons huis was helemaal geweldig. Een super geweldig decor en zeer schoon. Het was er allemaal, wat je nodig had, de omgeving was fantastisch. Je had een geweldig uitzicht vanaf het balkon in de bergen. Het aanbod aan vrije tijd was geweldig. Vooral de Krimmler-watervallen waren een geweldige reis. We komen zeker nog een keer terug.

reviews_man

Dhr De Vries

Verblijfsduur: 2019-07-27 - 2019-08-03

Heel mooie woning. Tijdens ons verblijf werd er aan de overkant van het smalle weggetje nog een woning gebouwd. Op de doordeweekse dagen werden we om 7:00 gewekt door de bouwgeluiden.

reviews_man

Dhr Geris

Verblijfsduur: 2019-07-20 - 2019-07-27

We waren 2 uur later met in checken ivm files onderweg. Maar na een telefoontje naar de accommodatie was dit geen enkel punt, en hebben we een plaats afgesproken waar de sleutel bij de accommodatie zou liggen, en daar lag de sleutel ook. Mbt de accommodatie zelf was alles prima, en netjes. Enige kleine nadeel was dat er geen ligbad in de accommodatie zat, terwijl deze wel op de foto’s bij het boeken stond. En ook het kleine speeltuintje voor de kinderen bleek niet meer aanwezig zoals op foto’s stond. Hier werd een nieuwe accommodatie gebouwd. Bovenstaand was jammer omdat we kleine kinderen hebben, maar heeft zeker de vakantie niet negatief beïnvloed.

reviews_vrouw

Mevr Dinsel

Verblijfsduur: 2019-02-23 - 2019-03-02

Mooi huis. Helaas waren de kachel en vaatwasser kapot. De kachel werd snel vervangen, de vaatwasser helaas niet, dus we hadden 5 dagen voor 11 personen twee keer per dag met de hand wassen.

reviews_vrouw

Mevr Van Kooij- Dijkstra

Verblijfsduur: 2019-01-12 - 2019-01-26

Mooi ruim huis met weids uitzicht, in een erg rustig dorp. Voldoende ruimte voor een gezelschap van 10 personen (wij zaten er wisselen met 6, 10 en 8 personen). Wij hebben eigenlijk alleen geskied, een enkeling heeft nog een wandeling gemaakt. Wel hebben wij een fakkelwandeling naar de Krimml watervallen mee gemaakt. Hetgeen erg leuk was om te doen.

reviews_vrouw

Mevr Mendel

Verblijfsduur: 2019-01-05 - 2019-01-12

Lange reis vanwege het weer Zeer mooie accommodatie

reviews_man

Dhr Kunz

Verblijfsduur: 2018-05-27 - 2018-06-03

Het is een strikte afvalscheiding vereist, want er is geen Trennugsplan geleden.

reviews_vrouw

Mevr Kocken

Verblijfsduur: 2018-04-29 - 2018-05-04

Mooi ruim huis dat zeer compleet was ingericht en ook nog in een prachtige omgeving.

reviews_man

Dhr Antonescu

Verblijfsduur: 2018-03-31 - 2018-04-07

We hebben erg genoten van het chalet en het uitzicht vanaf het grote balkon was vooral leuk. We waardeerden het feit dat de keuken was uitgerust met alle benodigde gereedschappen en dat de grote tafel ons in staat stelde ontbijt te serveren met iedereen die comfortabel op de omringende banken en stoelen zat. De cheminée in de woonkamer voegde een extra beetje warmte toe, plus dat brandhout al was voorzien (we hoefden alleen wat vuurstarters te kopen). Nog een leuke bijkomstigheid was de kleine sauna, waarvan we genoten om te gebruiken. Sommige kleine problemen met de keukenuitlaat en een van de lampen werden snel opgelost met de hulp van de aardige medewerkers bij de receptie. Niet zo leuk, het wc-papier werd in kleine hoeveelheden verstrekt en gezien het feit dat alle winkels in de buurt gesloten waren voor de paasvakantie, raakten we een beetje ongerust, maar opnieuw wilden de receptiemedewerkers ons redden van een mogelijk gênante situatie. De meeste accessoires werden verstrekt, met de opmerkelijke uitzondering van de föhn, die we niet konden vinden. De nabijgelegen vrije tijd activiteiten zijn beperkt als men niet van skiën houdt. We kregen gratis toegang tot het binnenzwembad Kristal Bad, dat vrij klein is en vrij druk met kleine kinderen. Tegen het einde van ons verblijf hadden we de nogal nare verrassing dat we de vreselijke geur van mest moesten verduren, die werd gebruikt om de nabijgelegen velden te bemesten. De geur was zo sterk dat we niet meer buiten konden zitten, wat jammer was omdat het uitzicht vanaf het terras geweldig was.

reviews_man

Dhr Sikorski

Verblijfsduur: 2018-03-31 - 2018-04-07

Een geweldig huis, schoon, mooi uitzicht, zeer goede locatie. WIJ RADEN U AAN !!!

reviews_man

Dhr McLoughlin

Verblijfsduur: 2018-03-15 - 2018-03-18

Chalet was precies volgens omschrijving en helemaal naar wens. Wald zelf is een vrij klein dorpje maar wel met supermarkt dichtbij en paar restaurants dus is alles wat je nodig hebt wel binnen bereik. Het enige nadeel voor onze skivakantie was de afstand tot de skigebieden. Het enige dat we in het huis “misten” was een verwarmde rek om de skischoenen aan het eind van de dag te drogen.

reviews_man

Dhr De Smedt

Verblijfsduur: 2018-02-10 - 2018-02-17

Een mooi, gezellig en praktisch ingerichte woning. Voorzien van alle gemakken om een wintersportvakantie aangenaam te maken sauna, wasmachine, droogkast, houtkachel. We verbleven met 10 personen in dit huis. Er was voldoende ruimte voor iedereen genoeg slaapkamers, 2 badkamers, voldoende zitplaatsen zowel aan de eettafel als in de zetel. Het skigebied was ideaal voor onze familie. Iedereen kwam aan zijn/haar trekken ondanks het verschil in niveau. Onze tieners konden hun eigen weg gaan gezien het zo'n overzichtelijk en klein gebied is. Het zwembad dat op wandelafstand lag van het huis vonden we een fijne extra. Het deed deugd om, na een hele dag wintersport, nog even de spieren te laten ontspannen in het mooie zwembad. Kortom we hebben genoten van ons verblijf en keren graag volgend jaar terug!

reviews_vrouw

Mevr Frey

Verblijfsduur: 2017-05-05 - 2017-05-08

Neem contact op met de key distribution was erg mooi en het heeft alles werkte goed. Het huis is prachtig ingericht en is geschikt voor 12 personen. De kamers zijn groot en alles was zeer schoon. was ook geweldig dat we dagelijks gratis toegang voor 3 uur had het kristal bad, dat is op loopafstand. Ook voor Spar en de bakker kunt lopen.

reviews_vrouw

Mevr Leiss

Verblijfsduur: 2017-03-11 - 2017-03-18

Wij (8 personen) waren 1 week voor skiën da.Das huis is geweldig en de service top! Het enige kleine nadeel was de matras, maar hier iedereen houdt het zo anders.Ich altijd weer zou boeken en het hotel aanbevelen! Alle 8 mensen vonden het geweldig!

reviews_man

Dhr Vijfhuizen

Verblijfsduur: 2016-01-30 - 2016-02-06

Wij waren met 8 volwassenen en drie kleine kinderen (2 babys) De drie etages waren daarom super. de inhoud van het keukengerei en apparatuur meer dan voldoende.

reviews_vrouw

Mevr Maas

Verblijfsduur: 2015-07-25 - 2015-08-08

Een geweldig comfortabel huis voor grote groep met (kleine) kinderen Het enige minpuntje vond ik dat we direkt aan een doorgaande weg lagen, die de kinderen moesten oversteken om in het speeltuintje te komen, aangezien er geen grasveld of speelruimte bij het huis was.

reviews_man

Dhr Jansegers

Verblijfsduur: 2015-07-18 - 2015-08-01

Wij verbleven met 3 generaties in huisje 'Waldblick'. Ideale locatie voor uitstappen in zowel Pinzgau, Gerlos, Konigsleiten tot zelfs in Zell am Ziller. Kristallbad vlakbij de huisjes is enorme meerwaarde. Huisje zelf was picobello in orde. Wij waren met 7p dus ruimte genoeg. Voor 12p zou het echt wel te krap zijn. Ontvangst ter plaatse was eerder lauw. Lakens bijkrijgen was blijkbaar een probleem en omtrent de vuilophaling was niet alles duidelijk. Niets onoverkomelijk maar toch het vermelden waard. Wij hebben echt genoten van deze vakantie en kunnen dit ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van de bergen houdt.

reviews_man

Dhr Verbeek

Verblijfsduur: 2015-07-18 - 2015-07-25

We zie terug op een bijzonder geslaagde week. Mooi ruim huis, leuk zwembad en mooie omgeving. Al bij al jammer dat het we weer naar huis moesten.

reviews_vrouw

Mevr Haensch

Verblijfsduur: 2015-03-21 - 2015-03-28

Het huis was erg leuk. We waren 8 personen. Meer moet het niet zijn, want in de keuken en de woonkamer zijn niet zitplaatsen. Eten is beschikbaar in een 10-minuten entfernt.Uns al, het huis heel veel.

reviews_man

Dhr Tarkowski

Verblijfsduur: 2015-03-07 - 2015-03-14

Wszystko zgodne z umowa i oczekiwaniami. Bardzo fajny basen.

reviews_man

Dhr Jaeger

Verblijfsduur: 2015-01-31 - 2015-02-07

Dus locatie is zeer schönfür mijn gevoel een beetje te ver uit de buurt van de skigebieden, zo dwangmatig auto omdat skibus te lang duurt allemaal erg mooi en rustig, als je iets meer wilt - dus Apres Ski, winkels of restaurants is niet de juiste plaats ...

reviews_man

Dhr Galy

Verblijfsduur: 2015-01-24 - 2015-01-31

Leuk chalet. GOED ONDERHOUDEN EN FUNCTIONEEL. ALLEEN DE 2 KAMERS TE LEVEN is een beetje klein voor 10 personen. VOORAL de eetzaal. Toegang tot het skigebied gebied is ook een beetje ver. Heel goed verblijf in alle gevallen.

reviews_man

Dhr Schlobach

Verblijfsduur: 2015-01-17 - 2015-01-24

We verbleven in dit huis een geweldige skivakantie. De plaats waar de woning zich bevindt is niet groot, maar er zijn winkels in de buurt en een ochtend brood bezorgservice. De afstand naar het skigebied Königsleiten ligt op ongeveer 10 km breed en nogal een smalle bergpas dat is slecht begaanbaar tijdens zware sneeuwval. Maar er is ook een alternatieve manier van een goed onderhouden tolweg (ongeveer 19km) .De woning is rustig, goed uitgerust, comfortabel ingericht, maar voor 12 personen veel te klein. Er is maar één goede douche en een tweede douchebak. Zelfs de eettafel en de koelkast zijn de nummer was niet voldoende groß.Schade dat toen we aankwamen de gerechten worden nog gedeeltelijk vervuild war.Positiv merkte het gratis gebruik van het zwembad (500m), de zeer kleine sauna in het huis en de houtkachel in Wohnzimmer.Im algemeen voelden we ons comfortabel in het huis en bracht een geweldige vakantie. Optimaal, het huis veilig is voor een groep van maximaal 8 personen.

reviews_vrouw

Mevr De Jong

Verblijfsduur: 2015-01-10 - 2015-01-17

Heerlijke vakantie gehad. Zwembad (ideaal voor kinderen) op 300m. Ruim huisje. Goedwerkende sauna en ruim opgezet! Mooie uitvalsplek om te gaan skieen, maar toch op een mooie rustige plek met veel ruimte.

reviews_man

Dhr Krumm

Verblijfsduur: 2015-01-03 - 2015-01-10

Goederen met 8 mannen dort.Hat ons allemaal heel veel en terug zou komen! Prijs stemrecht

reviews_man

Dhr Keulen

Verblijfsduur: 2014-08-23 - 2014-08-30

Geweldig huis wij hebben genoten met kinderen en kleinkinderen voor herhaling vatbaar

reviews_vrouw

Mevr Semmelroggen

Verblijfsduur: 2014-08-23 - 2014-09-02

Was een geweldige vakantie, kon alleen het weer beter. Zeer relaxte !!

reviews_man

Dhr Laurent

Verblijfsduur: 2014-08-16 - 2014-08-23

De vallei is bijzonder mooi en rustig. De nabijheid van Salzburg en Innsbruck maakt zeer interessante culturele dagen. Het huisje is volledig conform onze verwachtingen en daarbuiten.

reviews_man

Dhr Janssen

Verblijfsduur: 2014-08-09 - 2014-08-23

We hadden echt een geweldige vakantie in uw chalet in de bossen. Het kostte ons (2 gezinnen, 4 volwassenen, 6 kinderen) als zeer goed en we zullen zeker weer terug te gaan en meer uitgeven vakanties daar. Er zijn slechts twee kleine dingen om te klagen over de zithoek was een beetje krap voor het aantal mensen met kinderen, maar het ging. Daarnaast werd een grill vermist Perfektion.Liebe Groeten 10 Oost-Friezen

reviews_man

Dhr Detering

Verblijfsduur: 2014-07-19 - 2014-07-26

Er is veel te doen in de nabije omgeving. Als je van wandelen houdt dan kun je direct vanuit het huis al mooie wandelingen maken. Het zwembad grenzend aan de vakantiewoningen is niet te groot en van alle gemakken voorzien incl. kleine glijbaan. Iets wat strenge badmeester, verder lekker.

reviews_man

Dhr Jongenotter

Verblijfsduur: 2014-08-02 - 2014-08-09

Prachtig chalet in een prachtige omgeving. De kinderen hebben genoten van zwembad met glijbaan.

reviews_man

Dhr Van Etten

Verblijfsduur: 2014-07-26 - 2014-08-02

Helaas erg slecht weer gehad met extreem veel regenval. Zelfs op donderdag ging om 05.55 uur het luchtalarm af!! We zaten met z'n 6-zessen stijf in onze bedden. Bleek het een waarschuwing tegen modderlawines te zijn wisten wij veel. Verder leuk gehad en natuurlijk de hoogste waterval van Europa bezocht in Krimml. Daarnaast het watermuseum bezocjt wat leuk voor kinderen en volwassenen is. Het enige negatieve was dat de Friese eigenaren ons wat geld door de neus hebben geboort. Het is een 12-persoons huis maar we waren er met 4 volowassene en 2 kinderen. (9 en 17 jaar) We moesten voor 12 personen bedlinnen betalen terwijl dat niet gebruikt is. We wilden gewoon een wast ruimer huisje ipv dat je idere keer op elkaars lip zit. Kwam nu goed uit met al die regen. De WiFi was met een woord k.t! Wanneer je op internet zat moesten we de router ieder uur wel tot 10-15x aan/uitzetten omdat er dan geen internet was. Gebeld met de beheerder en die zou een monteur laten komen. Die kwam pas op onze laatste dag vrijdag en vertelde doodleuk dat de router zeker 8 jaar oud was en moest worden vervangen door een nieuwe. Die had hij niet bij zich en het zou door de provider gratis worden gedaan. Begrijp niet dat je op de site zegt incl. internet/WiFi terwijl het eigenlijk niet werkt.

reviews_vrouw

Mevr Koenrades

Verblijfsduur: 2014-07-05 - 2014-07-12

Leuke vakantie gehad in mooi oostenrijkse chalet, dichtbij zwembad en mooi dichtbij krimml ook het restaurantje boven de chalets was erg goed heerlijk gegeten. Wel vind ik de chalet voor 12 personen niet groot wij zaten met 2 gezinnen in het huis waarvan 1 gezin op begaande grond en 1 gezin op 2e verdieping. Het gezin op begaande grond moest het toch met een stuk minder doen ongezellige kamers en kleine badkamer wel met sauna maar met kinderen heb je daar niks aan ik zou het chalet aanbevelen aan een groot gezin of vriendengroep.

reviews_vrouw

Mevr Michaelis

Verblijfsduur: 2014-06-18 - 2014-06-22

We waren met 8 volwassenen, 1 kind en 3 kleine kinderen voor 4 nachten in dit huis als gast. De slaapkamers zijn ruim en goed uitgerust. De badkamers zijn ook ok. Het kan er alleen maar meer opbergmogelijkheden. De keuken is goed uitgerust, waarbij men moet zeggen dat de koelkast voor het aantal bedden is zeker te klein. Ook de eettafel is te klein voor 12 volwassenen. Voor 8-9 volwassenen, maar voldoende. Zou worden benadrukt dat de wasmachine en droger zijn beschikbaar die gratis kan worden gebruikt. Voor een vakantie met kinderen zeer goed. De mogelijkheid van eenmaal daagse gratis toegang tot het kristal bad is geweldig (vooral als het weer is niet zo goed). Al met al hadden we geweldige dagen in dit huis en zou het als goed.

reviews_vrouw

Mevr Harboul

Verblijfsduur: 2014-05-29 - 2014-06-01

Heel mooi en knus huisje! Met 9 volwassenen en 3 kleintjes hebben we het enorm naar onze zin gehad! Veel van de omgeving gezien en ook een tripje naar de waterval waard. Volgende keer willen we iig langer dan een langweekend boeken. Minpuntje echter was dat er geen pannen aanwezig waren en dat de koelkast te klein is om voorraad op te slaan voor een grootgezelschap.

reviews_man

Dhr Nederlof

Verblijfsduur: 2014-05-28 - 2014-06-02

Met 7 vrienden een lang weekend weg naar dit mooie huis in Oostenrijk , dit voor het vieren van ons 40 jarig vriendschap jubileum . Mooie tochten naar de gletser's gemaakt , E-bike gereden en genoten van de bergen .

reviews_man

Dhr Michiels

Verblijfsduur: 2014-04-12 - 2014-04-19

Zeer geslaagd spijtig dat ntt alle beloftes bepaalde euvels niet hersteld geraakten (vb handdoekdroger vaatwasser)

reviews_man

Dhr Kuepfer

Verblijfsduur: 2014-01-04 - 2014-01-11

Chalet is ideaal voor 3 gezinnen heks 2 kinderen elk en is perfect ingericht. We hebben niets gemist.

reviews_vrouw

Mevr Van Der Geld-Jonkeren

Verblijfsduur: 2013-12-21 - 2013-12-28

Wij hebben dit chalet geboekt voor een wintersport vakantie met familie tijdens de kerstvakantie. Het chalet voldoet aan alle gemakken en luxe wat je tijdens een wintersport vakantie kan wensen, heerlijke bedden, prima kamers, lekker sauna, open haard, gezellige woonkamer en een prima keuken van alle gemakken voorzien! Het chalet ligt op een helling, waardoor prachtig uitzicht hebt over de natuur. Het ligt in het rustige dorp Wald, waar niet veel te beleven is en daardoor erg rustig is. Omdat het huis prima is om te verblijven hebben wij ook niks gemist! Wat wij een nadeel vonden is dat je de auto moet gebruiken om naar de piste te kunnen (dit is een rit van ongeveer 20 min), de bus zoals beschreven vonden wij geen optie. De bus doet er erg lang over 50 min en als het druk is zit deze stamp vol. Skigebied is prima, uitgebreid en voor alle ski niveaus wat wils!

reviews_vrouw

Mevr Schoorl-Smilde

Verblijfsduur: 2013-08-10 - 2013-08-31

We hebben met 8 personen - 6 volwassenen en 2 'kinderen' van 14 en 16 jaar - drie weken in dit huis vertoefd. Het huis was ruim genoeg, schoon en goed afgewerkt. De kinderbedden waren wel aan de kleine kant (onze 'kinderen' zijn ruim 1.80 m, maar door de samenstelling van onze groep moesten ze wel in de stapelbedden slapen). De wasmachine zorgde ervoor, dat we de drie weken ook qua schone kleding makkelijk zijn doorgekomen. De koelkast is niet al te ruim voor 8 personen. Wij koken meestal zelf, echt niet heel uitgebreid, maar voor 8 personen heb je wel wat voorraad nodig. We hadden heel goed weer, maar enkele killere dagen hebben we met de houtkachel heel gezellig kunnen maken. De omgeving is fantastisch!!!! Wat hebben we een mooie wandelingen gemaakt. Te beginnen met de berg, direct achter het huis. Het pad begint naast het huis. Dit is wel een wandeling voor doorzetters 4,5 uur naar de top. Maar in de directe omgeving zijn allerlei fantastisch mooie wandelingen te maken. Voor wat meer cultuur kun je naar Salzburg. Het is met 2 uur rijden wat verder weg, maar goed te doen. Een aanrader is de Rudolfshütte, am weissee. Dit is mijn favoriet. Je kunt er alleen met een kabelbaan komen, de auto blijft beneden staan. Daarboven is het een andere wereld, zo mooi! Vooral als je vanaf de Rudolfshütte met de stoeltjeslift nog (een héél stuk) verder naar boven gaat en daar gaat wandelen. Tenslotte nog een eettip vlakbij het huis kun je de Kirchstube vinden, een restaurantje. Eenvoudig, maar lekker eten en een hartelijke bediening bovendien niet duur. Kortom, we hebben een prima vakantie gehad, mede dankzij dit prettige huis.

reviews_man

Dhr Rozendaal

Verblijfsduur: 2013-08-10 - 2013-08-24

We hebben een hele goede vakantie gehad en veel gezien van de mooie omgeving. De vakantiewoning was mooi, vrij nieuw en van alle gemakken voorzien.

reviews_man

Dhr Hopman

Verblijfsduur: 2013-08-03 - 2013-08-17

Vakantie was prima. Zwembad was fijn voor de kinderen, ze zijn er iedere dag geweest. We hebben in de omgeving veel gewandeld. Huis was ook heel goed. Mooi terras en kast vol boeken en spelletjes. Sauna is ook veel gebruikt. Het speeltuintje was het enige stukje waar het vlak is en dat was te klein om te voetballen of een ander balspel te doen. Verder vond ik het jammer dat het dorpje Wald niet veel voorstelt. Er is maar 1 restaurant op loopafstand. Verder een Spar en een bank. Daarmee houdt het op.

reviews_man

Dhr Keizer

Verblijfsduur: 2013-07-20 - 2013-08-03

Wij zijn in juli met 2 gezinnen (4 volwassenen en 5 kinderen) 15 dagen geweest en het was in 1 woord geweldig! Zowel het huis met z'n mooie balkon en uitzicht, als de omgeving, als het zwembad op 100 M waar je elke dag 3 uur gebruik van mag maken, alles was super. Het was een heel rustig dorpje, maar dat vonden wij totaal geen probleem!

reviews_man

Dhr Van Weert

Verblijfsduur: 2013-07-13 - 2013-07-27

Mooie omgeving en lekker zonnig weer. Overdag +30gr., maar 'savonds trek je graag een lange(re) broek \r\naan met een vest, zo lekker koelt het 'savonds af, heerlijk om te slapen.

reviews_man

Dhr Niemeijer

Verblijfsduur: 2013-02-16 - 2013-02-23

We zijn met 3 gezinnen in Wlad geweest voor een Skivakantie in februari 2013. Bewust voor deze Chalets gekozen. Prima keuze. Wat ons betreft volgend jaar weer!

reviews_man

Dhr Sloots

Verblijfsduur: 2013-02-16 - 2013-02-23

Fijn Chalet, heerlijk rustige omgeving. Goed uitvalspunt om te skieen, o.a. Neukirchen, Bramberg, Konigsleiten enz. Skibus werkt prima, werd door ons ook gebruikt als beginpunt om naar wandelroute te gaan. Zwembad ideaal voor kinderen en volwassenen.

reviews_vrouw

Mevr Geers

Verblijfsduur: 2013-02-16 - 2013-02-23

Het verblijf was fantastisch. Een heel gezellig en ruim huis. Een nadeel was dat het ver van de skiliften verwijderd lag en dat er in het dorp weinig te beleven viel.

reviews_man

Dhr Van Bennekom

Verblijfsduur: 2013-02-16 - 2013-02-23

Lekker huis met mooi uitzicht. Wel is de keuken krap in verhouding tot het aantal mensen dat in het huis kan verblijven. Afstand tot Neukirchen is slechts 5 minuten en naar Konigsleiten of Hochkrimml ben je met de auto met 20 minuten, was dus goed te doen. Let wel goed op de bijkomende kosten van de reservering, deze zijn aanzienlijk.

reviews_man

Dhr Cluitmans

Verblijfsduur: 2013-02-09 - 2013-02-16

Het chalet is gezellig en mooi gelegen. De open haard is een sfeer maker. We waren in totaal met 10 personen, waarvan 6 volwassenen. Voor 12 personen lijkt de woning te klein (eethoek en zithoek). Het nabij gelegen zwembad is erg aanlokkelijk voor gezinnen met kinderen.

reviews_vrouw

Mevr Leonardy

Verblijfsduur: 2013-02-02 - 2013-02-09

We brachten een week skiën met 3 gezinnen en een totaal van 6 kinderen tussen 13 en 18 jaar in een van de huisjes. De faciliteiten waren uitstekend en we hadden een geweldige tijd daar.

reviews_vrouw

Mevr De valk

Verblijfsduur: 2013-01-12 - 2013-01-19

Een prachtig huis met alles wat een mens zich maar wensen kan.

reviews_man

Dhr Lauryssens

Verblijfsduur: 2013-01-12 - 2013-01-19

De woning was niet echt proper; plafond douche beneden stond vol schimmel en de leefruimte was echt stoffig alsof alles onder het tapijt werd geveegd. weinig te beleven in het dorpje zelf. Voor skiërs is Köningsleiten of Krimml een betere optie.Het skiegebied is eigenlijk wat ver af. Voor 12 volwassenen is het echt te klein.

reviews_man

Dhr Schmidt

Verblijfsduur: 2013-01-05 - 2013-01-12

Top hotel is net zo goed onderhouden en meer dan voldoende zijn uitgerust. Kan alleen maar aanraden.

reviews_vrouw

Mevr Woldendorp

Verblijfsduur: 2012-07-21 - 2012-07-28

We hebben een prima vakantie gehad. Met 4 volwassenen en 6 kinderen waren we in Wald. Het huis is erg ruim, heeft een heerlijke sauna, een hele fijne kachel, een mooi buitenterras (veranda op de eerste verdieping, wat ook de woonlaag is) met prachtig uitzicht. In de keuken zijn veel pannen, ruim voldoende borden en bestek. Van het zwembad hebben de kinderen iedere dag gebruik gemaakt. Dichtbij is een voetbalveld, waarop de mannen met de jongens iedere avond een balletje hebben getrapt. In het dichtbijliggende Habachtal (een paar kilometer verderop) kun je prachtige stenen zoeken. De Krimml waterval is ook een leuk uitstapje (maar een paar kilometer van het huis). In de omgeving kun je prachtig wandelen.

reviews_man

Dhr Schellekens

Verblijfsduur: 2012-07-14 - 2012-07-28

Fijne vakantie in een mooi chalet. Van alle gemakken voorzien, goed onderhouden en heel schoon. Een hartelijk welkom door de gastvrouw in het mooie Kristallbad, waar we een aantal keren heerlijk hebben gezwommen. De gratis Wifi was uitsteken, door de schotel hadden we zelfs Nederlandse TV! Kortom wij gezin van 4 personen en onze grootouders hebben genoten.

reviews_vrouw

Mevr Schonert

Verblijfsduur: 2012-03-10 - 2012-03-17

Mooi huis - zeer geschikt voor een groep vrienden.

reviews_vrouw

Mevr Leins

Verblijfsduur: 2011-08-27 - 2011-09-03

Ideale locatie en goed uitgangspunt voor wandelingen. Het is ook geweldig dat het bezoek van kristal bad een keer per dag gratis met het is. U kunt ook prachtige musea te bekijken in het gebied. Vakantie v. 27.08 03:09:11.

reviews_man

Dhr Stolk

Verblijfsduur: 2011-03-05 - 2011-03-12

Wij hebben een heerlijke tijd met de familie gehad in Chalet Om Utens. Met de skibus naar Filzstein (20 minuutjes), waar vandaan het gehele gebied perfect te bereiken is. Na een dag wandelen of skieën en snowboarden lekker in de sauna van het huisje of zwemmen in het kristalbad. Goed ontspannen en een soort van uitgerust weer naar huis. Wij hebben genoten.

reviews_vrouw

Mevr Wubben

Verblijfsduur: 2011-02-05 - 2011-02-12

Het is een mooi huis, comfortabel, kompleet ingericht met luxe als afwasmachine, wasmachine en droger, televisie, sauna, warmhok voor de ski's. prima slaapkamers, echter wij waren met 11 volwassen personen en vonden de slaapkamer met 2 stapelbedden zonder ventilatie niet prettig, waren genoodzaakt om in de kamer te slapen. verder wordt alles als ruim voldoende beoordeeld. Conclusie dit huis is geschikt voor maximaal 8 volwassenen en evt. 4 kleine kinderen.

reviews_vrouw

Mevr De Waard

Verblijfsduur: 2011-01-15 - 2011-01-22

Ons verblijf in dit prachtige chalet is door iedereen van onze groep vrienden als zeer geslaagd ervaren. Het was geweldig bijkomen in de sauna na een lekkere dag skiën en het huis biedt meer dan voldoende comfort om met een grotere groep te verblijven. Het is eventjes rijden met de skibus of de auto naar Konigsleiten (40 minuten skibus, 25 min auto), maar als je een superskipas neemt is het ook een optie op binnen een kwartiertje autorijden in de Kitzbuheler alpen te gaan skiën. Ook een waanzinnig gebied!

reviews_man

Dhr Durinck

Verblijfsduur: 2010-07-31 - 2010-08-14

Prachtig huis goed verzorigd. Mooie omgeving, goed wandelgebied.

reviews_vrouw

Mevr Maes

Verblijfsduur: 2010-07-31 - 2010-08-07

Zeer comfortabele chalet, maar een beetje krap voor 12 personen. Heerlijke sauna. Zeer netjes. Prima als je er geen probleem mee hebt in een soort vakantiedorpje te logeren.

reviews_man

Dhr Hertog

Verblijfsduur: 2009-02-28 - 2009-03-07

07-03-2009 Een mooi en gezellig huisje. Voor 12 volwassennen te krappe eettafel. Mooie omgeving. Wel ver van de ski gebied af 30 min rijden, maar is te doen. Mooi zwembad er bij 5 min lopen, alles is er in de buurt. Volgend jaar zou ik er weer heen gaan. gr Fam Hertog

Tips van de huiseigenaar

reviews_man

Broodjesservice. Heerlijk 's morgens verse broodjes aan de deur. Gratis gebruik van het zwembad de kinderen (maar ook de ouders) zullen genieten. Na een dagje skiën of wandel/fietsdag. Aan de Tauernradweg! Electrobikes te huur bij de lokale sportwinkel. Ook alle Outdoor activiteiten mogelijk Raften Canyonen Klettern enz.

In de omgeving

Centrum: 0.5 kilometer
Eetgelegenheid: 0.5 kilometer
Restaurants: 0.1 kilometer
Openbaar vervoer: 0.2 kilometer
Skilift: 3.0 kilometer
Skipiste: 3.0 kilometer
Skibus: 0.2 kilometer
Cross Country: 0.3 kilometer
Toeristeninformatie: 0.5 kilometer
Huiscode: VLS - 1249794