Oetz

Aan de ingang van het Ötztal ligt het dorp Ötz, waaraan het dal zijn naam dankt. Het vakantiehuis ligt in Ötzerau, ca. 2 km boven het gezellige dorp Ötz, het is een actieve boerderij, dus je hebt de mogelijkheid verse producten te kopen zoals eieren, kaas en spek direct bij de boer. De woning voor 6 personen ligt op de 1e en 2e verdieping, twee slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping, keuken, woonkamer en nog een slaapkamer op de 2e verdieping. De verhuurders zijn zeer kindvriendelijk! Heerlijk uitzicht op het omliggende berglandschap, in de zomer een uitvalsbasis voor mooie wandelingen. In de winter ontmoeten de skiërs elkaar in het skigebied Hochoetz met 27 km aan pisten, vooral ideaal families en beginners, in het Funpark aan de Bielefelder Hütte komen de snowboarders volop aan hun trekken. Grenzeloos skiplezier heb je met de Super Ski Pass voor de skigebieden Hochoetz, Niederthai, Kühtai en Sölden. In totaal 220 km pisten en 60 zeer moderne skiliften staan tot je beschikking met één enkele skipas. De skibus stopt vlakbij het huis. Bij de ingang van het Ötztal bevindt zich het Fun-Park AREA 47.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 80 m2

Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Slaapkamer
  • Stapelbed
  • TV (satelliet)
  • Wastafel
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • TV (satelliet)
  • Wastafel
  • Toilet
Op de 2e etage
  • Op de 2e etage
  • Woonkamer
  • TV (satelliet)
  • Balkon
  • Keuken
  • Fornuis (4 kookplaten)
  • Magnetron
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Wastafel
  • Badkamer
  • Douche
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Balkon
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parking
  • Zandbak
  • Speeltoestellen
  • Kinderbed

Reviews

8.6 Dit huis heeft 31 reviews

reviews_man

Dhr Hofman

Verblijfsduur: 2023-08-12 - 2023-08-26

Het huis ligt op een bijzonder mooie locatie. Vanaf het balkon en forse terras kijk je aan alle zijden tegen indrukwekkende bergketens aan. Het huis is goed bereikbaar maar voor boodschappen moet je wel 2 km afdalen naar Oetz. Geen probleem met de auto maar lopend niet eenvoudig gezien de steile weg. Het huis zelf is gelegen op de eerste verdieping (slaapkamers) en de tweede verdieping (slaapkamer, woonkamer, keukentje, kleine doucheruimte, toilet en smal lang balkon met zitje. Alles wat je praktisch gezien nodig hebt is aanwezig. Echter het ontbreken van een afzuigkap was tijdens ons warme verblijf een gemis. Het werd onaangenaam warm in de keuken waar geen deur in zit. Dus de warmte en etensgeuren verspreidden zich over de gehele bovenverdieping. Tevens ontbreekt er een vaatwasmachine. Niet onoverkomelijk, maar wel onpraktisch. Verder zijn de bedden op z'n zachts gezegd vrij hard. Iets waar wij aan moesten wennen. De eigenaresse en haar man zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Het huis is verder schoon en er zijn voldoende handdoeken aanwezig. In de directe omgeving is erg veel te doen. Met de Oetztalcard kan je van veel dingen zoals bergliften, zwembaden en OV gratis gebruikmaken. De investering heb je snel terugverdiend aangezien bergliften vaak erg prijzig zijn. Verder raden wij aan om een bezoekje te brengen aan het Kaunertal (40 min rijden). Een niet toeristisch dal vol natuurschoon en prachtige vergezichten. Alles met elkaar een dikke voldoende.

reviews_man

Dhr Bouman

Verblijfsduur: 2023-07-29 - 2023-08-12

Zeer mooie omgeving en uitzicht. De accommodatie was prima. Vriendelijke eigenaren wonen beneden, waardoor de privacy niet optimaal is. De zolderetage is wel geheel privé. Woonkamer, keuken en douche zijn klein. Alles is zeer schoon! Vlees kopen bij de eigenaar is zeer aan te raden.

reviews_man

Dhr Klok

Verblijfsduur: 2023-04-29 - 2023-05-06

Zeer mooie plek met een fantastisch uitzicht , aardige gastvrouw en heer ( ambachtelijke slager) Zeer aan te bevelen. Alles netjes schoon. 5 sterren Met vr gr Fam klok

reviews_vrouw

Dhr Nagele

Verblijfsduur: 2022-09-10 - 2022-09-17

Zoals altijd was alles geweldig. We hebben deze accommodatie meerdere keren geboekt en zijn altijd zeer tevreden geweest.

reviews_vrouw

Dhr Schild

Verblijfsduur: 2022-08-27 - 2022-09-10

Keuken en badkamer zijn iets te klein. Het uitzicht daarvoor fantastisch. Onze gastvrouw is zeer gastvriendelijk. Alles is aanwezig om een leuke vakantie mee te maken.

reviews_man

Dhr Van Rhenen

Verblijfsduur: 2021-07-24 - 2021-08-14

Vriendelijke eigenares. Mooi uitzicht van het balkon. Prima verzorgde slaapkamers. Beddengoed wordt tussentijds verschoond. Keuken is aan de kleine kant, maar het was te doen met een koelbox erbij

reviews_vrouw

Dhr Willeboordse

Verblijfsduur: 2021-02-13 - 2021-02-20

Zie de sterren

reviews_vrouw

Dhr Willeboordse

Verblijfsduur: 2021-02-13 - 2021-02-20

Het klopt met wat er aangeboden wordt en er wordt zorgvuldig omgegaan met je gegevens,

reviews_vrouw

Mevr Bettink

Verblijfsduur: 2019-08-10 - 2019-08-24

Hartelijke huiseigenaren. Erg kindvriendelijk. Wisten veel over de omgeving en de activiteiten te vertellen. Huis is compact maar compleet. Ruimschoots badlinnen aanwezig! Al met al topvakantie!

reviews_man

Dhr Mareen

Verblijfsduur: 2019-08-03 - 2019-08-10

Goed appartement, niks te kort , zeer mooie locatie/uitzicht, vriendelijke mensen

reviews_man

Dhr Timmer

Verblijfsduur: 2019-07-06 - 2019-07-20

We werden erg vriendelijk ontvangen en kregen uitgebreid uitleg over alles in en om het huis. De accommodatie was uitstekend, uitgezonderd de vele vliegen, maar op een boerderij kan het haast niet anders. De omgeving is fantastisch, zei het dat alles erg duur is.

reviews_man

Dhr De Vroom

Verblijfsduur: 2019-03-09 - 2019-03-16

Fijn appartement, en een hele aardige gastvrouw en gastheer. Appartement is typisch Oostenrijks. Erg schoon, en grote slaapkamers met prima bedden. Keuken en douche zijn wat klein, maar voldoende om een week met 5 of 6 personen van gebruik te maken. Tv alleen duitse zenders, maar met een Chromecast en tv abbonement gewoon alles kunnen kijken. Skibus stopt vlakbij. Skigebied is niet groot, maar voor beginners of gezinnen met kinderen top. we hebben een fijne skivakantie gehad.

reviews_man

Dhr T Hart

Verblijfsduur: 2018-12-22 - 2018-12-29

Goede vakantie gehad. Huis is gedateerd. Veel trappen lopen (skischoenen in kelder, slapen op 2e en 3e verdieping). Op 2e verdieping hoor je geluid van de eigenaren. Er hangt een muffe geur. Op iedere deur zit een sleutel. Douche is erg klein, wel lekker warm water. Bank in woonkamer zit prima en de bedden liggen goed. Huis is 5 minuten rijden van de skiliften in Oetz. in de keuken kan je met max. 6 personen zitten. Oven is schoon. Keuken is klein. Vooral om af te wassen. Eigenaren zijn vriendelijk, maar hebben veel regels.

reviews_man

Dhr Van Ophem

Verblijfsduur: 2019-02-16 - 2019-02-23

Goede accomodatie, hartelijk ontvangst.

reviews_man

Dhr Krämer

Verblijfsduur: 2019-02-02 - 2019-02-09

Een goedkope accommodatie met zeer aardige verhuurders. Een afwasmachine zou leuk zijn. Dieren worden vlak naast het gebouw gehouden, dus je moet de 'landlucht' leuk vinden. Er zijn prachtige zelfgemaakte ham en worstjes

reviews_vrouw

Mevr Berg

Verblijfsduur: 2018-07-21 - 2018-08-04

Het huis was goed te vinden. De eigenaresse stond voor ons klaar en heeft alles uitgelegd. Ze zijn zeer gastvrij. Aangezien zij met z'n tweeën (ouder echtpaar) op de benedenverdieping wonen en overdag aan het werk zijn op de boerderij, heb je totaal geen last van gebrek aan privacy. Wat ons opviel was hoe schoon het was. Alles was kraakhelder en er was nergens een stofje te bekennen. Het huis is wel gedateerd en ouderwets. Maar dat zie je vaker in Oostenrijk. Ze heeft ondanks dat toch haar best gedaan het gezellig te maken. De bank in de woonkamer is prettig ruim en zit lekker, ook de bedden sliepen heerlijk. De slaapkamers zijn groot en ruim en allen met eigen wastafel wat erg fijn is. De woonkamer, keuken en douche zijn piepklein en niet geschikt voor grote gezinnen of groepen. Wij waren met zijn vijven en dat was prima te doen, maar met meer moet je eigenlijk niet zijn. De omgeving rond het huis is prachtig en leent zich voor mooi wandelingen. In Oetz gaat de kabelbaan omhoog waar je beloond wordt met prachtige vergezichten. Wat jammer is is dat de kabelbaan zo duur is, 20 euro voor een volwassene (boven de 16) maakt dat wij 80 euro als gezin kwijt waren om naar boven te gaan. Dat doe je dan helaas niet elke dag, terwijl het boven natuurlijk veel mooier wandelen is. Verder hebben we, in verband met de hitte, vrijwel iedere dag het zwembad in Oetz bezocht, wat onze kinderen heerlijk vonden! De kleindochters van de eigenaren waren ook een paar dagen te logeren en die hebben onze kinderen uitgenodigd om te komen paardrijden, wat erg leuk was. Ook kregen we een rondleiding op de boerderij. We hadden een vliegenvanger opgehangen in de woonkamer zodat we weinig last van de vliegen hadden. Doordat je redelijk hoog in de bergen zit valt dat sowieso wel mee maar door de boerderij wat meer kans op vliegen. Ook geen last van muggen gehad. Als ik toch een nadeel moet noemen is dat je minder makkelijk buiten eet met het gezin, omdat je twee trappen naar beneden moet om op het terras te komen. Wij hebben het wel gedaan omdat het zulk lekker weer wat dat het zonde was om binnen te eten, maar het is even een gedoe met je borden en pannen. Wij hadden het terras gelukkig helemaal voor onszelf deze twee weken.

reviews_man

Dhr Schless

Verblijfsduur: 2018-02-24 - 2018-03-03

Erg tevreden over dit huis, vriendelijk ontvangen door de eigenaars. Huis is klein maar alles is aanwezig. Ook Wifi aanwezig sinds dit jaar. De omgeving is prachtig, ideaal om te wandelen en dicht bij de skilift. Heel wat keren al vlees bij de eigenaar van het huis gekocht, heerlijk!

reviews_vrouw

Mevr Huijberts

Verblijfsduur: 2016-07-16 - 2016-07-23

Het huis is een boerderij waar hard gewerkt wordt, niet ter bezichtiging. Beneden bevind zich een slachrerij en slagerij, hier moet je tegen kunnen. Het slaapkamers zijn netjes en ruim. Woonverblijf, keuken en douche zeer klein. Enorme kraaktrappen. Geen afgesloten trapgat waardoor kleintjes rechtstreejts naar beneden kunnen vallen. Ook geen traphek. Buitenplaats deel je met de familie zelf. Weinig privacy. Locatie is prachtig, zeer rustig gelegen met zicht op Oetz.

reviews_man

Dhr Wolf

Verblijfsduur: 2016-06-11 - 2016-06-18

Mooie vakantie gehad met goed weer en een prachtige omgeving. Appartement was superschoon , goede bedden alleen de keuken is wat aan de kleine kant. Maar we hebben ons (6 personen) uitstekend vermaakt.

reviews_man

Dhr Kwiatkowski

Verblijfsduur: 2016-03-05 - 2016-03-12

Heerlijk, schilderachtige locatie. Groot huis, dat is een werkende boerderij landbouw \/ veeteelt met verwerkingsfaciliteiten die zijn voordelen, maar ook nadelen heeft, voornamelijk parfums. Decor en tuigage Interieur bescheiden specyficzy indeling van de kamers (kleine keuken, geen badkamer, slechts een kleine douche boven) voor de boven-standaard zuiverheid en een prachtig uitzicht en vooral de gastvrijheid van de gastheren maken het een plaats waard te bevelen voor mensen van het gemak van het indienen van de magie van de plaats die ze rusten of zelfs slapen.

reviews_man

Dhr Vrouwenvelder

Verblijfsduur: 2016-02-20 - 2016-02-27

Het is een prima huis voor een korte vakantie, echter met kleine kinderen is de afstand tot de ouders groot omdat de slaapkamers een verdieping lager liggen. De beneden gelegen slaapkamers grenzen aan de gezamenlijke hal en trappenhuis hierdoor zijn de geluiden en de geuren van het koken en roken boven waar te nemen. Dit zorgt op bepaalde momenten voor overlast.

reviews_man

Dhr Roosen

Verblijfsduur: 2015-07-18 - 2015-07-25

Fantastische vakantie gehad met een meevaller wij hadden zeer mooi weer en dan ook nog een hele mooie omgeving beter kun je het niet treffen

reviews_man

Dhr Krabshuis

Verblijfsduur: 2015-03-14 - 2015-03-21

Mooie vakantie gehad, verblijf is netjes maar gedateerd, kleine douche en keuken, en een verschrikkelijk krakende trap naar de bovenste etage.

reviews_man

Dhr Spahn

Verblijfsduur: 2014-12-20 - 2014-12-27

De vakantie was vrij veel dure accommodatie (1 week voor een totaal van € 975,90 --- € 855 + 39.90 + belasting 60 schoonmaakkosten + 21 € 1 hond), zoals je al kunt verwachten van een luxe appartement.

reviews_man

Dhr Gillette

Verblijfsduur: 2014-01-04 - 2014-01-18

De gastheren waren erg mooi, we hadden alles wat we nodig hadden, mogen onze pets.No internet.

reviews_man

Dhr Liessel

Verblijfsduur: 2014-08-09 - 2014-08-23

De accommodatie is geweldig. De eigenaren zijn vriendelijk en hoffelijk en zelf geproduceerde producten uit hun boerderijwinkel zijn heerlijk. Het was een heerlijke wandelvakantie voor ons.

reviews_man

Dhr Daelemans

Verblijfsduur: 2014-07-12 - 2014-07-19

Het was een superleuke vakantie in een mooi vakantiehuis. De koelkast werkte niet en de dag zelf werd er een nieuwe gebracht. We komen zeker nog terug!

reviews_man

Dhr Hardiek

Verblijfsduur: 2014-06-21 - 2014-06-28

Huis is netjes alles aanwezig maar de woonkamer en eetkeuken is beslist te klein voor 6 personen

reviews_man

Dhr Baars

Verblijfsduur: 2014-02-15 - 2014-02-22

Mooi centraal rustig gelegen. Alle faciliteiten aanwezig. Vriendelijk, schoon en eenvoudig.

reviews_vrouw

Mevr Bruin-Goossens

Verblijfsduur: 2013-12-21 - 2013-12-28

Voor de 2e keer waren we met 4 volwassenen en 2 kinderen met Kerstmis op skivakantie, en weer viel het ons op hoe rustig het dan op de pistes is. We verbleven op een boerderij in Oetzerau, 2 kilometer van het leuke plaatsje Oetz, waar je ook de gondel naar Hochoetz, waar je moet skiën, neemt. Het huis was eenvoudig, maar zeer schoon en met goede bedden. Buiten een vaatwasser van alle gemakken voorzien. De eigenaars zijn zeer (kind)vriendelijk en gastvrij. Zij fokken hun eigen koeien en varkens op, waarna zij ze ook zelf slachten en het vlees ter verkoop aanbieden. Dat hebben we ervaren! We hebben nog nooit zo'n malse varkenshaas en rostbraten gegeten. Compliment. De pistes zijn overwegend rood, maar goed te doen. Ook zijn we zeer te spreken over de vriendelijke benadering naar de kinderen toe, voor en tijdens de lessen. Na het afskiën op de 5e dag bouwen ze een feestje, waarna iedereen, bij naam, zijn medaille uitgereikt krijgt. Een hele happening! We kijken met heel veel plezier terug op deze vakantie en overwegen zeker om hier volgend jaar weer heen te gaan. Thea Bruin-Goossens.Rosmalen.

reviews_man

Dhr Beens

Verblijfsduur: 2013-08-17 - 2013-08-24

Prachtige omgeving, vriendelijke gastheren kijken, zeer goed bed huis is een oude boerderij met 24 varkens en waarschijnlijk door een heleboel vliegen in augustus. Een nadeel is dat de Wonhzimmer, keuken en 1 slaapkamer op de Solderverdieping is slechts een klein balkon heeft

In de omgeving

Centrum: 2.0 kilometer
Bos: 0.5 kilometer
Meer: 3.5 kilometer
Eetgelegenheid: 2.0 kilometer
Restaurants: 2.0 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 2.0 kilometer
Openbaar vervoer: 0.2 kilometer
Openbaar zwembad: 2.0 kilometer
Skilift: 2.0 kilometer
Skipiste: 2.0 kilometer
Skibus: 0.2 kilometer
Cross Country: 1.0 kilometer
Toeristeninformatie: 2.0 kilometer
Vliegveld: 35.0 kilometer
Snelwegkruising: 5.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1274069