Karrösten

Imst-Karrösten ligt 59 km ten westen van Innsbruck. 'Chalet Singer' is een zeer idyllisch gelegen, knus chalet middenin de vrije natuur. U kunt hier ongestoord van uw vakantie genieten op de ca. 1000 m2 eigen grond aan de rand van de bossen. Het chalet ligt op 930 m hoogte, zo'n 3 km van Imst. Het chalet ligt op slechts 100m van de bebouwde kom en is makkelijk te bereiken. De inrichting van het chalet is heel gezellig. U zult zich hier snel thuisvoelen. De woning is geschikt voor max. 4 volwassenen en 1 kind. U heeft de beschikking over een ligweide met tuinmeubelen, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. 's Avonds kunt u lekker barbecuen en genieten van het adembenemende uitzicht vanaf uw terras.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 55 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkamer
  • 1-pers. slaapbank (70 x 200 cm)
  • 2-pers. slaapbank
  • TV (satelliet)
  • Kachel (tegel)
  • Keuken
  • Broodrooster
  • Fornuis (4 kookplaten)
  • Koffiezetapparaat
  • Oven
  • Koelkast
  • Slaapkamer
  • Stapelbed
  • Badkamer
  • Douche
Algemeen
  • Algemeen
  • Toilet
  • Verwarming
  • Terras
  • BBQ
  • Parking
  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Reviews

8.3 Dit huis heeft 30 reviews

reviews_vrouw

Dhr Van Beek

Verblijfsduur: 2022-07-23 - 2022-07-30

Het huisje was netjes maar nog niet op orde i.v.m. verkeerde informatie via Belvilla? Tevens werd er wat krampachtig omdat we wel een kwartier voor tijd aanwezig waren ( na 11 uur reistijd ). Aangezien de kamers vrij klein zijn is het meer een huis voor 2 personen en mogelijk 1 kind. Wij waren met 4 personen maar dan is het te klein. Tuin groot genoeg ook i.c.m. een hond. Wij hadden wel veel last van wespen ( ook binnen )

reviews_vrouw

Mevr Jensen

Verblijfsduur: 2022-07-16 - 2022-07-23

Det er et skønt t lille hus, en udsigten er fantastisk, vejret har været solskin hver dag 25 grader eller varmere 🌞

reviews_vrouw

Mevr Jaspers-Vergouw

Verblijfsduur: 2020-08-01 - 2020-08-08

We werden super vriendelijk ontvangen door de eigenaren. Het is een fantastische locatie met sfeer ingerichte woning. Anderen zouden zeggen gedateerd wij vonden het heel leuk ouderwets. Heerlijk buiten zitten op verschillende plekken. De woning ligt er centraal gelegen en je kan alle kanten op. Op de navigatie Grombichlweg invoeren.

reviews_man

Dhr OFFENBERG

Verblijfsduur: 2019-07-27 - 2019-08-03

Vlak voor we er waren de eigenaar gebeld deze kwam netjes langs voor de sleutel overdracht en tekst en uitleg. Verder een droom plaatje prachtig uitzicht.

reviews_man

Dhr Klaaijsen

Verblijfsduur: 2017-12-23 - 2017-12-30

Heerlijk rustig gelegen.

reviews_man

Dhr Usinger

Verblijfsduur: 2017-07-15 - 2017-07-29

We willen twee heerlijk ontspannende vakantie week te maken in de gezellige huisje verbracht.Wer vakantie in een 4-sterren accommodatie met een racket-rij, dat is hier uit PlatzDas huis is erg gezellig (misschien een beetje prullaria - maar heeft ons niet weerhouden verstoorde) en ideaal voor iemand die de absolute rust zoekt op vakantie. De omvang woning is volledig omheind en dus het was ideaal voor onze hond. Voor het lopen van honden, is er een mooi pad naast het huis en het is min of vinous ungestört.Das huis zelf is schoon en netjes en gezellig eingerichtet.Die veel zitplaatsen in de tuin zijn zo opgesteld dat ze bijna de hele dag zon. Wat ontbreekt zijn ligstoelen - dan zou het perfect zijn. maar de bestaande tuinstoelen waren bequem.Die uitzicht is geweldig en zeker de kleine veranda is mooie ochtend in de zon, waardoor het ontbijt buiten is niets om te voorkomen dat (we elke dag deden, ook bij slecht weer) .MAN is afhankelijk van de auto in ieder geval, want er zijn helaas geen supermarkt in Karrösten (dat ze willen moeten veranderen in de beschrijving van het eigendom). Voor de boodschappen moet je de 4 km naar Imst drive. Daar vindt u alles wat u nodig heeft en ook de Gastromnomie er zeer gut.Auch het omliggende gebied heeft veel te bieden en kunt u mooie tochten maken, bijvoorbeeld, de Ptztal Ötztal en Kaunertal.Das verhuurder echtpaar is zeer vriendelijk en gaf ons met al was dit een zeer leuke vakantie bij aankomst met alle nodige informatie versorgt.Alles - zelfs als het weer iets beter kan worden gehad.

reviews_man

Dhr Evers

Verblijfsduur: 2016-08-27 - 2016-09-10

Dit adres hebben we nu voor de derde keer bezocht. Unieke ligging maar het chalet is duidelijk toe aan een opknapbeurt.

reviews_man

Dhr Verheof

Verblijfsduur: 2016-06-25 - 2016-07-02

We hebben hier een heerlijke week gehad met ons tweeën en de twee honden. We hebben mooie wandelingen gemaakt, het is er echt schitterend. 'savonds vuurvliegjes in de tuin, magisch moment. Het huisje is perfect voor met zijn tweeën. met de honden. We hebben lekker buiten ontbeten en gegeten. Je zit er zo heerlijk rustig. Kortom, we komen zeker terug. Enig nadeel vond ik het bed, was wat krapjes in de slaapkamer en ik had het idee dat het bed wat scheef stond, dat ik er een beetje afrolde. En ik miste een stofzuiger, zeker omdat wij twee honden bij ons hadden. Verder prima huisje, erg leuk en comfortabel.

reviews_vrouw

Mevr Schnizler

Verblijfsduur: 2016-01-02 - 2016-01-09

Eerder een toewijzing huis als een chalet, aan de rand. Te veel rommel decor, vreemde gezichten, opgezette dieren en heksen kijken naar een van overal, zou iets minder meer zijn. Kortom een ​​rommelige indruk, als het land is bezaaid met niet-functionele zonne-verlichting en de buitenmeubels zijn niet gewist, maar gezellig binnen dankzij fornuis. Deels semi-professionele elektrische installaties en het behang los van de muur. Badkamer, handdoeken en beddengoed waren schoon. Moeilijk Einfart, niet geschikt voor voertuigen met een lage bodemvrijheid. Om de zaken te maken, omdat er geen licht bij de ingang en de toegang tot de cabine. Dit moet worden hersteld door een elektricien, maar helaas vond niet plaats tijdens ons verblijf. Zorg ervoor dat u een zaklamp te nemen, anders kan de toegang tot de cabine standpunten en excursies gefährlich.Die is zijn super. Door het hekwerk rond het terrein voor honden zeer geschikt. Pubs in de omgeving en in het dorp, op loopafstand in 10 minuten, zijn prima. De inwoners van Tirol waren erg vriendelijk en behulpzaam. Na Imst zijn er slechts 5 minuten en in de omliggende skigebieden in ongeveer 30 minuten met de auto. Voorzichtigheid note Kosten!

reviews_man

Dhr Załucki

Verblijfsduur: 2015-09-12 - 2015-09-19

De cabine was perfect voor 3-4 personen. Alle ingericht als we willen. Het perceel heeft een interessante distributie - 3 niveaus. Vrede. Het enige probleem is muggen - ondanks muskietennetten moeten ze rekening houden.

reviews_man

Dhr Den Haan

Verblijfsduur: 2015-07-18 - 2015-08-01

Ondanks de, naar onze begrippen, enigszins gedateerde inrichting, een zeer schoon huisje. Met een super uitzicht en een fantastische, omheinde tuin. geweldig voor wandelaars met hond.

reviews_man

Dhr Wesseling

Verblijfsduur: 2015-04-18 - 2015-04-25

Wij komen al jaren in het dorp Karrösten en zijn bij verschillende aanbieders geweest. Helaas verhuurt inmiddels niemand meer behalve deze mensen. Zij wonen zelf in Innsbruck en zijn er alleen voor ontvangst, je hebt dus verder niets met ze te maken, verder geen probleem. De woning heeft wat ons betreft het mooiste uitzicht van het dorp en is heerlijk rustig gelegen. Geen last van (onder/boven) buren omdat de woning op zichzelf staat. Prima oprij pad om de auto( 's ) kwijt te kunnen. Echter interieur ruikt enorm muf, tegen stinken aan. Zelfs urenlang elke dag de deur open laten haalt dit er niet uit. Waarschijnlijk door alle opgezette beesten. De woning wordt krap voor meer dan 2 personen. Doucheruimte erg klein maar voldoet. Kwaliteit van het interieur is zéér basic. Verder is er geen centrale verwarming, dus bij koude nachten moet er via de ovenkachel op hout gestookt worden. In de badkamer hangt een blowertje dat je voor de warmte tijdelijk kunt inschakelen en eventueel met de deur open de slaapkamer mee op kunt warmen. Prijs/kwaliteit in ogenschouw genomen wat ons betreft veel te duur. Wij betaalden alles inclusief genomen ( dus ook toeristenbelasting/eindreiniging etc. ) bijna 80,- per nacht, waar wij in andere, grotere en nieuwere Ferienwohnungen in het dorp voor 40/50,- per nacht zaten. Voor 80,- zit je bijna in een hotel met ontbijt erbij. Echter wij komen al 25 jaar in het dorp, het uitzicht is geweldig en we eten graag bij het gasthof in het dorp. Toch blijven we twijfelen of we hier nog naar terug gaan.

reviews_man

Dhr De Maaijer

Verblijfsduur: 2014-06-21 - 2014-07-05

Heerlijk eenvoudig huisje met schitterend uitzicht. Geweldige omgeving. Enkele aanraders Oetztal, Pitzensee, vanuit Oetz mooie wandelingen er naar toe met mooie wandelpaden (voor ons gevoel ondergewaardeerd), Hoch-Imst (met kabelbaan of met goede wandelpaden naar berghutten).

reviews_man

Dhr Van Haften

Verblijfsduur: 2014-06-07 - 2014-06-21

Rust vakantie nee zeker niet, wat er niet vermeld was is een helicopterplatvorm die diverse keren per dag opsteeg vanuit het dal, en constant het geluid van een drukke weg en treinen. het huisje was erg smerig overal lag een dikke laag stof en veel rag aan de muren, we hebben de slaapkamer eerst moeten schoonmaken vanwege de rag. stofzuiger was er niet aanwezig (zeker nodig met een hond) waterkoker,aardappelschilmesje,en een schaar was er niet aanwezig. buiten zag het er goed uit, leuke tuin wel veel insecten ivm fruit bomen en struiken van de eigenaar ze komen gezellig even langs na een week om alles te snoeien en te knippen, zo ook de bijenkorven worden niet overgeslagen, je kan wel indenken wat er gebeurde.

reviews_vrouw

Mevr Hoppe-Lauber

Verblijfsduur: 2013-12-28 - 2014-01-04

Kleine, speciaal ingerichte tent, geen sneeuw is zeker helaas. Het heeft lange afstanden om te winkelen en voor drie personen is de hut bijna te klein. Rustig gelegen en met een prachtig uitzicht over de vallei, kunt u rust en ontspanning te vinden.

reviews_vrouw

Mevr Kliche

Verblijfsduur: 2013-08-31 - 2013-09-07

Het huis is op zich is prima, maar de matrassen zijn super zacht, niet geschikt voor mensen met rugklachten. Het uitzicht is geweldig, de locatie op een helling fantastisch, maar voor mensen die worden geplaagd door muggen en muggen, een ware nachtmerrie. Zelfs buiten zitten eten moet worden vermeden indien mogelijk, omdat de dieren zijn gewoon overal. Omdat het huis ligt direct naast het bos en gevuld met regenwater vat ernaast. Hoewel de ramen zijn verzegeld met muggenspray, dus je hebt gedood in het huis zelf is slechts ongeveer 20 muggen elke dag, maar de buitenruimte is zo mooi hij was, helaas, niet voor ons te genieten.

reviews_man

Dhr Vermaat

Verblijfsduur: 2013-07-27 - 2013-08-17

Gelukkig hadden wij 3 weken Kaiserwetter. Was het anders geweest, dan hadden wij de 3 weken waarschijnlijk niet volgemaakt. Huis is erg klein en er is geen verwarming. Bovendien staat en hangt het vol met prullaria.

reviews_vrouw

Mevr Mentink

Verblijfsduur: 2013-07-06 - 2013-07-13

Mooi uitzicht, uniek plekje, veel wandelmogelijkheden, voor de beginner en prof.goed en goedkoop eten in restaurant dichtbij.

reviews_man

Dhr Gutmayer

Verblijfsduur: 2012-12-29 - 2013-01-05

Zeer mooie locatie, goede uitvalsbasis voor vele excursies die het nodig is voor auto reizen was vanaf het begin duidelijk.

reviews_man

Dhr Dejalle

Verblijfsduur: 2012-09-29 - 2012-10-13

We zijn 2 weken in huize Singer geweest, het was een rustige vakantie met een mooi uitzicht op de bergen. Veel privacy in en om het huis. Er waren wel veel tierlatijntjes in het huis aanwezig, het was niet onze smaak.

reviews_man

Dhr LESANDRE

Verblijfsduur: 2012-09-01 - 2012-09-08

Haus Singer is zeer mooi en rustig gelegen tegen een berghelling met fantastisch uitzicht. Zorg dat je voor het donker daar bent, want ook met GPS zal je het niet direct vinden. Gewoon vragen aan de mensen in het dorp waar je naar toe moet. Het ruime perseel is voorzien van omheining en hek waardoor je goede privacy hebt. Het huis en tuin zijn met liefde versierd zodat ze een eigen karakter hebben. De stijl.... is wel even wennen! De omgeving is zeer mooi, je kan er zeer mooie wandelingen maken. De ontvangst door de eigenaars was zeer hartelijk. Het zijn zeer behulpzame mensen. Een aanrader voor mensen die rust zoeken en behoefte hebben aan privacy en die graag een sportieve vakantie in de bergen beleven. Zorg dat je een zaklamp bij hebt!

reviews_man

Dhr Gelszinnis

Verblijfsduur: 2012-07-28 - 2012-08-04

TIROL blijft een klassieker bestemming en een veilige gok ... maar je goedkoper kunt krijgen en zo goed.

reviews_man

Dhr Evers

Verblijfsduur: 2011-09-10 - 2011-09-24

Het is net een sprookje. Wat een uitzicht op een schitterend dal. In een woord: perfect

reviews_man

Dhr BEGOT

Verblijfsduur: 2011-07-30 - 2011-08-13

Dit chalet ligt in een prachtige omgeving, omringd nature.Rien ontbreekt, gerechten met dekbedden, alles is aanwezig! Eigenaren spreken noch Frans noch Engels, maar ze zijn erg leuk en accueillant.Ce chalet is voorbij IMST, dorp met alle winkels en punten information.Super verblijf voor kinderen van 8 en 3 jaar

reviews_man

Dhr Bijsterbosch

Verblijfsduur: 2009-10-17 - 2009-10-24

Unieke ligging, wel wat krap, ook doordat het huisje vol hangt met wat ik prullaria zou noemen: opgezette beesten, nep-bloemen etc. Fijne, functionele en originele kachel. Veel privacy, geweldig uitzicht!

reviews_man

Dhr Servaes

Verblijfsduur: 2008-07-19 - 2008-08-02

Prachtige omgeving rustig s avonds wel veel warmte onweders hebben ons geen seconde verveeld aangezien er zo veel moois te zien was! gelukkig was er voor de kinderen een openlucht zwembad in imst om zich na een stevige wandeling eens lekker af te koelen!(1 euro van 17u tot 19u) kortom een aanrader voor wie van natuur houdt en de stilte!!

reviews_man

Dhr Van Winkel

Verblijfsduur: 2008-08-23 - 2008-08-30

Een geweldig gezellig Alpenhuisje in een mooie omgeving met een uitzonderlijk mooi uitzicht. De ontvangst door de eigenaars is zeer hartelijk en je voelt je bij aankomst dan ook direct thuis. Vanuit het huisje zijn stevige wandelingen te maken alsmede mooie(auto)tochtjes in de directe omgeving. Echter het mooist van allemaal is om lekker niets te doen en te genieten van de rust en het uizicht. Dit verblijf is, zeker wat ons betreft, voor herhaling vatbaar.

reviews_vrouw

Mevr Klumper

Verblijfsduur: 2008-06-21 - 2008-06-28

Dit was onze tweede keer in dit huisje en het is weer heel erg goed bevallen. Het uitzicht is ook geweldig en de omgeving heel erg mooi. We gaan er zeker vaker naar toe. Bianca & John

reviews_man

Dhr Wegman

Verblijfsduur: 2008-05-03 - 2008-05-10

Chalet Singer, nodigt uit om te luieren, lezen en actief bezig zijn in de omgeving. Een kleine gezellige Hans en Grietje Hutte, waarbij het ontvangst door de eigenaar en zijn echtgenote zeer warm en vriendelijk is. De omgeving en het uitzicht is geweldig. Een goed restaurant op loop afstand. Een aanrader voor mensen die van rust houden. Wij doen het nog een keer.

reviews_vrouw

Dhr Spijkerman

Verblijfsduur: 2008-02-23 - 2008-03-01

Zeer fraai gelegen knus huisje.Was wat moeilijk te vinden in het donker. Voor vier personen wat krap, maar realiserend dat je voor de ski-vakantie komt en veel uit huis bent goed te doen. De omgeving is zeer prachtig, faciliteriten in de omgeving aanwezig. Naast de ski piste Hoch Imst (ideaal voor kinderen )met goede liften. Ligt vlakbij het Pitz Tal. Met goede ski faciliteiten. Wij hebben genoten deze Ski vakantie Familie Spijkerman

In de omgeving

Centrum: 0.3 kilometer
Eetgelegenheid: 3.0 kilometer
Restaurants: 0.3 kilometer
Skilift: 3.0 kilometer
Skipiste: 3.0 kilometer
Skibus: 0.3 kilometer
Cross Country: 2.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1256743