Hart im Zillertal

Dit vrijstaande huis ligt op een zonnige locatie, op een steenworp afstand van Fügen-Hart. Je vindt op de 1e verdieping een grote, elegante gîte (80 m²). Je beschikt over een leuke woon- en eetkamer, een goed uitgeruste keuken, 4 slaapkamers en een badkamer. Er kunnen 7 gasten verblijven, wat ideaal is voor gezinnen of een grote groep vrienden. Fügen-Hart ligt 49 km ten noordoosten van Innsbruck. Het centrum van Fügen ligt op 500 m afstand. De skibus vertrekt direct voor het huis. In de buurt vind je restaurants en kruidenierswaren. Bij het huis vind je een groot balkon op het oosten en zuiden, waar je kunt genieten van de zomerzon. Energiekosten voor het opladen van elektrische of hybride auto's (indien mogelijk) worden afzonderlijk berekend op basis van verbruik. Je ontvangt 15% korting op skiverhuur bij Sport 2000 Unterlercher en 10% korting op skilessen bij Schischule Aktiv & Schischule Total in Fügen.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 80 m2

Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Woonkeuken
  • TV (satelliet)
  • Oven
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Wastafel
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Douche (cabine)
  • Wastafel
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Wastafel
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Wastafel
  • Badkamer
  • Douche (cabine)
  • Wastafel
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Balkon
  • Verwarming
  • Parking

Reviews

8.2 Dit huis heeft 37 reviews

reviews_vrouw

Dhr Monika

Verblijfsduur: 2022-01-29 - 2022-02-05

We hadden al geboekt voor 2021 en willen graag omboeken, dat werkte uitstekend, heel erg bedankt

reviews_vrouw

Dhr Monika

Verblijfsduur: 2021-01-30 - 2021-02-06

We hadden al geboekt voor 2021 en willen graag omboeken, dat werkte buitengewoon goed, heel erg bedankt

reviews_man

Dhr De zwart

Verblijfsduur: 2019-03-09 - 2019-03-16

De eigenaresse stond ons al op te wachten. Het welkom was hartelijk en informatief. De accommodatie was netjes. De omgeving is mooi, in alle jaargetijden.

reviews_vrouw

Dhr Billhardt

Verblijfsduur: 2019-02-23 - 2019-03-02

De receptie was zeer aangenaam! Een super aardige gastvrouw liet ons het appartement zien en legde ons alles uit. De kamers zijn veel mooier dan de foto's! Zeer ruim en licht! De badkamer is modern en er is een tweede douche in een tweepersoonskamer. We waren 6 personen om te skiën en er was nooit stress met de douches, enz. Zoals elke kamer een wastafel heeft! Perfect! De keuken is functioneel en is zeer geschikt voor veel voorkomende spelletjesavonden! Alles is aanwezig wat je nodig hebt. De koelkast is vrij klein. Er is geen broodrooster. Maar dan magnetron, waterkoker, fornuis, oven en koffiezetapparaat. Bij bestek en gerechten is alles aanwezig! We zijn altijd met de auto in 10 minuten naar Kaltenbach gereden naar de gondel. Direct voor het huis rijdt de bus naar de Spieljoch Bahn.

reviews_man

Dhr Veerman

Verblijfsduur: 2019-01-12 - 2019-01-19

Bij aankomst hartelijk ontvangen door de eigenaar van het appartement. Kregen een uitgebreide rondleiding en konden daarna lekker onze gang gaan. Het betreft een net appartement. Super schoon en fijne bedden. Ruime slaapkamers en een gezellige keuken om tot in de late uurtjes te hangen. Klein bakkertje in de directe nabijheid. Verder is er niet veel te doen.

reviews_vrouw

Mevr Moison

Verblijfsduur: 2017-12-23 - 2017-12-30

De accommodatie was prima. Ruimte genoeg, alleen de telefooncel is inmiddels verdwenen. De omgeving is ook heel mooi. In het dorpje is echter weinig te beleven.

reviews_man

Dhr Kooiman

Verblijfsduur: 2017-02-25 - 2017-03-04

De ontvangst was goed. Er werd een duidelijke rondleiding gegeven. De accomodatie was mooi en ruim. Helaas geen wifi, maar dat stond duidelijk aangegeven. De omgeving is prachtig. je zit wel op 8km van skigebied Hochzillertal en de skibus komt maar 2 x in de ochtend. Daar komt bij dat je in Fugfen moet overstappen op een andere bus.

reviews_man

Dhr OLEJNICZAK

Verblijfsduur: 2016-03-05 - 2016-03-12

Mooie omgeving. Accommodatie zeer goed alleen jammer dat er niet een beschikbaar Wi-Fi.

reviews_vrouw

Mevr Hens

Verblijfsduur: 2016-02-20 - 2016-02-27

Met de familie bestaande uit 6 volwassen en 1 kind een heerlijke week wintersport gevierd. De slaapkamers zijn allen voorzien van een wastafel, de keuken is wat aan de krappe kant, geen vaatwasser en wifi, maar verder geheel in de lijn van de prijs/kwaliteit verhouding, goede prijs goede kwaliteit. De verse broodjes, melk en eieren iedere morgen vanaf half zeven tot half elf om de hoek bij de plaatselijke kruidenier te verkrijgen en de Skibus naar Fugen en Kaltenbach echt voor het huis! Super erg gemakkelijk, binnen 15 minuten waren we in Kaltenbach en smiddags terug in een bus waar voldoende plaats was en je niet bang hoefde te zijn dat de bus vol is en je een uur moet wachten op de volgende. Een zeer vriendelijke verhuurster, keurig schoongemaakt, en het afval werd regelmatig afgevoerd, zodat het netjes bleef. Wij hebben iedere dag zon gehad en bovenop de toppen lag er genoeg sneeuw. Een top vakantie en zeker voor herhaling vatbaar.

reviews_man

Dhr Lyons

Verblijfsduur: 2015-08-01 - 2015-08-08

Een uitstekende uitvalsbasis voor een ontspannen zomervakantie in combinatie met bergwandelen. We nauwelijks gebruikt de auto afgezien van enkele winkels en een reis over de Brennerpas. Zo liepen we van het huis naar de top van Widersbergerhorn en liep naar de kabelbaan naar de top van de Spieljoch bereiken voor een wandeling rond de hoogten daar. We gingen met de trein naar Innsbruck en Mayrhofen voor de andere dagen uit. Het restaurant aan de overkant, de Hamberg was erg goed en de Edelweiss Fugen was een goede keuze en slechts een korte loopafstand. De kleine winkel aan de achterkant was handig voor ontbijt brood etc.

reviews_man

Dhr OLEJNICZAK

Verblijfsduur: 2015-03-07 - 2015-03-14

Vakanties doorgebracht met familie. Alpineskiën.

reviews_man

Dhr Walraven

Verblijfsduur: 2015-02-21 - 2015-02-28

Wij waren er op wintersport. bus stopte pal voor huis. Verse broodjes bij de bakker achter het huis. Het was helemaal top. min puntje was dat er geen wifi aanwezig was.

reviews_vrouw

Mevr Berg

Verblijfsduur: 2015-01-31 - 2015-02-07

Prima huis voor de wintersport. Kwartier rijden naar skigebied Kaltenbach. Bakker achter het huis, waar je al vanaf 7 uur brood kan halen. Wel een nadeel dat er maar 1 wc is en die zit in de badkamer. Met 7 volwassenen is dat wat lastig. Keuken is wat klein, maar goed te doen.

reviews_man

Dhr Straub

Verblijfsduur: 2014-12-27 - 2015-01-03

We verbleven tijdens oudejaarsavond 2014 in Hart. Het appartement is groot en ruim. In de keuken alles is er wat nodig is voor een aangenaam verblijf, het is er ook heerlijk warm. We zullen zeker terug te gaan volgend jaar.

reviews_vrouw

Mevr Mahlein

Verblijfsduur: 2014-03-08 - 2014-03-15

Het appartement is erg mooi. We hebben het appartement voor een week skiën geboekt en waren erg blij met de keuze. Schone kamers, comfortabele bedden en een groot zon balkon met ruime zitplaatsen. Cookware is voldoende aanwezig. Het is handig dat de keuken wordt gescheiden door de trap vanuit de slaapkamers. Wie wil eerder slapen, wordt niet verstoord door het gesprek lawaai in de keuken. Kleine smet Een douchegordijn kon overstroming na een douche en een vaatwasser te voorkomen zou nuttig zijn. Maar anders echt leuk. De skibus stopt direct buiten het huis en in 10 minuten bent u in Kaltenbach. Zeer geschikt voor skiërs.

reviews_vrouw

Mevr Van Vuuren

Verblijfsduur: 2014-03-01 - 2014-03-08

Huisje was prachtig, woon- leefkeuken gescheiden van de hal met slaapkamers en douche. 1 Toilet aanwezig in de badkamer met ligbad en wastafel. Daarnaast nog een douche aanwezig bij 1 van de slaapkamers. Alle slaapkamers voorzien van wastafel, zeer gemakkelijk! Beneden in de kelder ruimte voor de ski's en skischoenen. Heerlijk balkonnetje, geen tuin aanwezig. Eigen oprit voor de auto's. Wat de locatie top maakte, was de bushalte voor de deur! Ideaal tijdens de wintersport. Hart is een rustig dorpje, waardoor we altijd een zitplaats in de bus hadden. Binnen 10min. stond je onderaan de piste en was je aan het eind van de dag weer thuis! Op loopafstand kleine buurtsuper voor verse broodjes! Enig aandachtspuntje is de schoonmaak, dit was prima maar niet uitstekend. Eigenaar erg vriendelijk! Kortom, een echte aanrader met bushalte voor de deur!

reviews_man

Dhr Kranenborg

Verblijfsduur: 2013-07-27 - 2013-08-10

Het vakantiehuisje ligt vlak aan een doorgaande weg. Met als gevolg dat er veel vekeer voorbij komt. Ook ligt het huisje tegenover een gasthof/ restaurant. Dit alles draagt dus niet bij aan een rustige omgeving. In het huisje was verder alles aanwezig. De koelkast bleek bij nader inzien een tafelmodel te zijn met diepvriesvakje en niet zoals in de omschrijving een koel/vriescombinatie. We hebben overigens van een fijne vakantie genoten. Vanuit het huis kunnen mooie wandelingen worden gemaakt.

reviews_man

Dhr Gallé

Verblijfsduur: 2013-07-20 - 2013-07-27

Voor ons was het ruime (schone en verzorgde) appartement Troppmair met 4 afzonderlijke slaapkamers en 3 grotere kinderen zeer prettig. Aangezien de benedenverdieping niet was verhuurd hadden we het huis eigenlijk voor onszelf. De -overigens karakteristieke- buitenomloop (balkon) met de spreekwoordelijke geraniums was helaas (met temperaturen tot 34 gr) de enige plek om buiten te zitten. Het "aan een tafel" buiten zitten was daarbij jammer genoeg niet goed mogelijk maar heeft de pret eigenlijk niet gedrukt.De verhuurder was vriendelijk en behulpzaam. Wat haar niet is aan te rekenen was het -hopelijk tijdelijke- gegeven dat de plaatselijke jeugd van Niederhart zich 's-avonds en 's-nachts direct voor het huis luidruchtig placht te verzamelen voor gang naar/van uitgaansplekken elders. Door de noodzaak van zeer open ramen bij de extreem hoge temperaturen die wij in onze week troffen leidde dit meerdere keren tot nachtelijke overlast. Met gesloten ramen is de geluidsisolatie echter een stuk beter.Voor een gezinswandelvakantie -zoals in ons geval- bleek het een prima uitvalsbasis met ruime mogelijkheden in de directe omgeving.

reviews_man

Dhr Kasper

Verblijfsduur: 2013-07-06 - 2013-07-20

Wij hebben een super vakantie gehad. Mooi weer en s'avonds lekker lang op het balkon zitten.Wij hebben een Zillertal kaart gekocht en konden van 11 bergbanen gebruik maken.Ook had je gratis toegang tot 6 openbare luchtbaden. Jammer dat je van het binnenbad geen gebruik mocht maken. Ondanks 28 graden was het toch al snel te koud. Het was voor ons de eerste keer dat wij hier vakantie hadden maar wij zullen hier niet snel weer na toegaan omdat er weinig mogelijkheden zijn.Het huisje was schoon maar je kon zien dat het een tijdje leeg had gestaan.(spinnen en wat stoffig)

reviews_man

Dhr Van Doorm

Verblijfsduur: 2013-03-09 - 2013-03-16

Prima appartement voor ons vieren, voldoende ruime slaapkamers. Ook de keuken en woongedeelte zijn prima van formaat. Wel is de inrichting een tikje verouderd, alles ziet er wel nog keurig uit. Helaas geen skikelder voor je natte ski's en schoenen. Skibus stopt recht voor de deur, dat is heel fijn en je bent in 10 min bij de gondel in Kaltenbach. Verder is Niederhart klein, maar je bent zo in fugen (5 min met de auto of 15 min lopen). Al met al goede locatie voor als je een wat rustigere accomodatie zoekt maar toch dicht bij alles wilt zitten.

reviews_vrouw

Dhr Hendriks

Verblijfsduur: 2013-02-09 - 2013-02-16

Goed en compleet huisje. Rustig gelegen.

reviews_man

Dhr Klein

Verblijfsduur: 2012-12-29 - 2013-01-05

Wij, samen met 4 volwassenen 3 kinderen (7,10 en 12), bracht heerlijke vakantie over het nieuwe jaar. Een groot en ruim appartement. Grote keuken die wordt gescheiden door de trap van de slaapkamers. Zo niemand wordt gestoord in zijn slaap. Kleine winkel in de directe omgeving van de belangrijkste dingen - in ons geval de broodjes voor het ontbijt. Skibus (lijn 6) helemaal thuis en is een goede 10 minuten op het basisstation in Kaltenbach. Heerlijke pizzeria met houtoven op 200m.

reviews_man

Dhr Gavra

Verblijfsduur: 2013-01-05 - 2013-01-12

Alles was prima en we hadden een geweldige tijd. We houden deze locatie in gedachten voor de volgende vakantie.

reviews_man

Dhr Vethaak

Verblijfsduur: 2013-01-12 - 2013-01-19

Met vrienden dit ruime huis een week bewoond. Woning is wat gedateerd, maar heeft ruime kamers met wastafel. functionele woonkeuken met voldoende ruimte, pannen en servies. skibus stopt voor de deur. Bakker ( en nog wat levensmiddelen ) op 5 minuten lopen. Zonder auto zit je wel ver van het dorp. Verhuurders zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

reviews_vrouw

Mevr Bosgraaf

Verblijfsduur: 2012-12-22 - 2012-12-29

Fijne vakantie gehad.veel ski gelegenheid.skibus heel vlakbij. lopen naar Fugen was goed te doen,miste alleen halverwege een klein stukje wandelpad,waardoor je dus een stukje op de rijbaan moest lopen. Er was een klein winkeltje achter het huis, waar je verse broodjes kon halen en o.a. Boter, eieren en nog wat andere boodschappen om half 7 was het winkeltje open. De slaapkamers waren prima. Huiskamer was met 7 personen niks te groot. Jammer was dat het enigste toilet in de badkamer stond.

reviews_man

Dhr Huizinga

Verblijfsduur: 2012-07-21 - 2012-08-04

Het is een huis op de eerste etage, netjes ingericht. Maar de keuken is erg klein, alleen een gootsteen, een koelkast en een elektrische kookplaat. Groter is het aanrecht ook niet! In die ruimte moet je met je gezin ook leven als het regent en dan is het erg klein. Maar de plek van het huis is erg leuk, voor de deur is altijd wat te zien, doordat Gasthuis Hamberg tegenover het huis staat. Wandelen kan vanuit huis en het Zillertal staat bol van de activiteiten!

reviews_vrouw

Mevr Van bussel van zuuk

Verblijfsduur: 2012-01-21 - 2012-01-28

Het was een super huisje wel wat oudewets maar dat maakt ons niet uit zeer grote slaapkamers en allen een wastafel het had twee badkamers als ik het huis een cijver moet geven had het een dikke 8 gekregen

reviews_man

Dhr Steen

Verblijfsduur: 2011-07-09 - 2011-07-23

De woning was goed verzorgd en netjes maar minder geschikt voor klijne kinderen

reviews_man

Dhr Postma

Verblijfsduur: 2011-02-26 - 2011-03-05

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Huis heeft royale slaapkamers. Aardige gastvrouw. Bereikbaarheid skigebieden is goed.

reviews_man

Dhr Wolters

Verblijfsduur: 2011-02-19 - 2011-02-26

Het wachten tot de eigenaar kwam om ons binnen te laten, de eigenaar woont 2 dorpen verderop die moesten (volgens een briefje die op de toegangsdeur geplakt was) wij maar opbellen als we gearriveerd waren. Als je dus geen GSM heb sta je voor een gesloten deur en moet je maar zien hoe je binnen komt. Dit vindt ik niet acceptabel, als de eigenaar geldt wil verdienen moet hij/zij zorgen dat hij aanwezig is. Het is dat alles al betaald was, anders was ik weg gegaan en had ik wel iets anders op gezocht. Verder is de keuken/woonkamer absoluut te klein voor 7 personen.

reviews_man

Dhr De Waele

Verblijfsduur: 2010-12-26 - 2011-01-02

Aangezien we hier verbleven for a wintervakantie en de most Tijd op de piste doorbrengen, Stellen we niet erg Hoge Eisen Aan extra luxe. Wel un hiel Goede LIGGING OM naar Kaltenbach van Fugen te Gaan skieën. De woning is Eerlijk: geen luxe but alles wordt Aanwezig. Ruime slaapkamers (MET wastafel) en prima Bedden. De gastvrouw is Vriendelijk en behulpzaam. De woning has un goede prijs / kwaliteit verhouding. Enige minpunt: slechts un wc Aanwezig in de Badkamer. Met two gezinnen Registrar zegt SOMS "spanningen" ;-) Zeker een aanrader.

reviews_man

Dhr Top

Verblijfsduur: 2010-07-24 - 2010-08-07

Wij zijn eind juli/begin augustus 2010 in dit huis geweest. De gastvrouw is erg vriendelijk. De slaapkamers zijn royaal, de bedden prima. De keuken/woonkamer is wat klein. Het balkon is royaal. Er staan aan 3 kanten banken en twee parasols. De omgeving is prachtig. Het huis ligt centraal om uitstapjes te maken naar andere delen van Oostenrijk. Wij hebben een goede vakantie gehad. fam Top

reviews_vrouw

Dhr Snoep

Verblijfsduur: 2009-02-13 - 2009-02-14

Verblijf van vrijdag 13 tot zaterdag 21 februari 2009 met 6 personen. Mooie vakantiewoning op 1e etage met kleine, gezellig woonkeuken, met oven en sateliettv (incl. BVN) en 3 grote dubbele slaapkamers en 1 kleine slaapkamer. In badkamer bevindt zich het enige toilet, wat op zich jammer is.Rondom balkon voor de zongenieters en om te genieten van het mooie uitzicht op de Zillertaler Alpen. Het Gasthof Hamberg tegenover het huis en de gezellige pizzeria op 200 meter afstand bieden goede mogelijkheden om heerlijk en betaalbaar te eten. In het kleine dorpswinkeltje achter het huis op 100 meter afstand kun je 's morgens tussen 07.00 en 10.00 uur verse broodjes halen en b.v. ook vleeswaren, melk, fris e.d. De skigebieden van Fugen (5 min. rijden), de grotere gebieden van Kaltenbach/Hochfugen (15 min. rijden), Zell am Ziller/Gerlos/Konigsleiten (20 min.rijden)en Hippach (Horberglift)/Mayrhofen (30 min. rijden) bieden ongekende skimogelijkheden via de Zillertalpas. Tenslotte hebben wij 's middags genoten van de apresski onderaan de liften in deze gebieden, 'savonds in de muziekbar naast hotel Post (ook prima adres om te eten) in Fugen en hebben onze kinderen een leuke avond gehad op de Rodelbaan in Fugen/Fugenberg. Kortom een uitstekend verblijf op een goed gelegen plek voor de skiliefhebber met een allervriendelijkste beheerster. Fam.S. /Nederland.

reviews_vrouw

Dhr Hein

Verblijfsduur: 2008-07-26 - 2008-08-02

Een mooi gebied en prachtige ligging van de woning. De foto van het pand is verouderd en de woning is van buiten gemoderniseerd. Van binnen komen de foto's overeen. We missen wel een bakker in de buurt, waar je te voet je lekkere bolletjes kunt halen. Tegenover het pand kun je heerlijk eten (Gasthof Hamberg ipv Hamburg!). De Tiroler avond in Fugen was geweldig. Het pand ligt in het prachtige Zillertal, waar een boel te beleven valt en je geld wel kwijt kunt. De Hintertux was een geweldige ervaring. Zeker de moeite waard om dit dal nog eens te bezoeken

reviews_man

Dhr Ten Hoeve

Verblijfsduur: 2008-07-12 - 2008-07-26

Mooi huisje net buiten fügen in niederhart navigatie kent hart122 niet dus niederhart 4 of 2 opgeven en niet niederhart 122 dan ga je verkeerd en stuurt hij je berg weggetje links op na de brug terwijl je gewoon rechtdoor moet na de brug prima slaapkamers waarvan 3 met 2 persoons bedden en 1 met 1 persoons met zeer stevige bedden waar niet iedereen zich bij kan vinden en aanrader neem eigen kussen mee want de aanwezige zijn zeer slap verder klein woongedeelte met vaste zitbanken rond een eettafel (omgebouwde slaapruimte) dus geen stoelen ....koffiezetter /waterkoker aanwezig wel met free to air sateliet ontvangst maar als je huisje meer voor slapen dan voor bewoning hebt een zeer goede keuze met zeer vriendelijke eigenaresse/eigenaar en moeder die de plantjes water komt geven.

reviews_vrouw

Dhr Hollander

Verblijfsduur: 2008-03-01 - 2008-03-08

Mooie woning, de keuken/gezamelijke woonruimte iets te beperkt om voor 7 personen goed te koken, wel was er ruim voldoende eetgerei e.d. aanwezig, ruime slaapkamers en keurig ingericht, zeer vriendelijke gastvrouw, de afstand tussen Fugen en Nieder-Hart waar deze woning ligt is ruim 1 kilometer, dus geen 500 meter, dit is om te lopen vrij ver omdat dit deels over een onverlichte buiten weg voert met maar hier en daar een voetpad. T.o. de woning ligt gasthof Hamberg, hier kun je goed terecht voor het eten, al met al een zeer goed vakantie verblijf, de skibus voor de deur gaat om het uur van 8.45 tot 10.45, naar Kaltenbach is het een kwarier, hier zijn ruime ski mogelijkheden en aansluiting op andere gebieden. De sneeuw kwaliteit was goed ondanks dat we de eerste week van maart zijn geweest, dus vrij sneeuw zeker.

reviews_man

Dhr Haasnoot

Verblijfsduur: 2008-01-19 - 2008-01-26

Landhuis Troppmair ligt erg ver van de bewoonde wereld af, en ook erg ver van de skigebieden. Het huis zelf is mooi en gezellig.

In de omgeving

Centrum: 1.5 kilometer
Eetgelegenheid: 0.2 kilometer
Restaurants: 0.1 kilometer
Skilift: 2.0 kilometer
Skipiste: 2.0 kilometer
Skibus: 0.1 kilometer
Cross Country: 0.1 kilometer
Toeristeninformatie: 2.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1249884