Sankt Margarethen im Lungau

Dit prachtige vakantieappartement voor maximaal 6 personen bevindt zich op de begane grond van een authentiek vakantiehuis, direct aan de piste in St. Margarethen im Lungau in het Salzburgerland, gelegen tussen skigebied Skischaukel Aineck-Katschberg en het Grainwald. St. Margarethen im Lungau is het dalstadje van het topskigebied Katschberg. Het appartement ligt op 100 meter van de skilift (skigebied Katschberg) en op 600 meter van het centrum van Sankt Margarethen im Lungau met een aantal winkels en restaurants. Het vakantieappartement beschikt over 2 slaapkamers (waarvan één met 2 stapelbare bedden), een lichte badkamer, een grote woonkamer met open, volledig uitgeruste keuken en een terras op het zuiden. Ski's en fietsen kunt u stallen in een afgesloten ruimte in de kelder. Genesteld tussen de plaatselijke berg Aineck en het Grainwald, is St. Margarethen im Lungau in de zomer een ideaal startpunt voor tal van activiteiten in de Lungau van Salzburg. Er zijn ongeveer 60 bergmeren in de Salzburger Lungau, zoals de Prebersee of de Schlierersee, de golfclub Lungau/Katschberg ligt in de directe omgeving van het stadscentrum en voor zwemplezier kunt u genieten van de zwemvijver St. Margarethen, het buitenzwembad in St. Michael of de 'Badesinsel' in Tamsweg. Sankt Margarethen im Lungau ligt op ongeveer 30 minuten rijden van de Millstätter See en 45 minuten van de bekende Weissensee. De provincie staat bekend om zijn kastelen, zijn folklore, het 370 km lange "Mur-fietspad" en de diverse parken. Het skigebied Skischaukel Aineck-Katschberg biedt 70 kilometer aan pistes en 16 liften, terwijl de aangrenzende skigebieden Grosseck - Speiereck, de familie-belevenisberg Fanningberg en het skigebied Obertauern nog eens 250 kilometer aan pistes bieden. Helaas is het opladen van elektrische auto’s niet mogelijk. Dit kunt u doen bij het gemeentehuis (600 m) of bij het plaatselijke tankstation.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 67 m2

Parterre
  • Parterre
  • Hal
  • Woonkamer
  • TV (satelliet)
  • Kachel (hout)
  • DVD-speler
  • Radio
  • CD-speler
  • Tuindeuren
  • Terras
  • Keuken
  • Fornuis (4 kookplaten)
  • Koffiezetapparaat
  • Combimagnetron
  • Afwasmachine
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
  • Slaapkamer
  • Stapelbed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
Kelder
  • Kelder
  • Berging (via buitentrap)
  • Wasdroger (gedeeld met andere gasten)
Algemeen
  • Algemeen
  • Spelcomputer
  • Verwarming
  • Tuinmeubilair
  • Parking
  • Kinderbed

Reviews

7.9 Dit huis heeft 15 reviews

reviews_vrouw

Dhr Van der Pol

Verblijfsduur: 2022-08-06 - 2022-08-13

Prima appartement met alles er op en er aan. We missen wel een een parasol voor op het terras.

reviews_vrouw

Dhr Zeijl

Verblijfsduur: 2022-07-23 - 2022-07-30

Appartementengebouw heet residenz Monica, terwijl op onze boekingsinfo wordt het aangeduid als Silverjet. Na aankomst contact gezocht met de Oostenrijkse gastvrouw (Bellvilla noemt dat ‘caretaker’) om aan te geven dat er niets ontbrak dan wel stuk was (zoals in de informatiemaatschappij van het huisje wordt gevraagd) en om aan te geven dat we graag gebruikt wilden maken van de Lungaucard. Deze kaart geeft je de mogelijkheid om in de omgeving activiteiten te ondernemen tegen gereduceerd tarief. Een vrij gebruikelijke manier van doen in Oostenrijk De gastvrouw die we van Bellvilla doorkregen, bleek evenwel niet meer verbonden te zijn aan het appartement. Dus we konden niet aangeven dat we zijn aangekomen, én we konden geen gebruikmaken van Lungaucard (nl. Alleen via accommodatie te verkrijgen en niet bij plaatselijk vvv). Gebeld met Bellvilla of ze me de naam van een nieuwe caretaker konden geven. Hoewel de mensen aan de telefoon vriendelijk zijn, heb ik uiteindelijk drie keer moeten bellen en twee keer moeten mailen. Resultaat: geen antwoord op m’n vragen. Beetje jammer, maar laat dan maar. Geen tweede keer Bellvilla voor ons in ieder geval. Appartement is ruim en op zich ok. Niet heel schoon, maar na zelf maar ff de stofzuiger ter hand te hebben genomen en het spinrag te hebben verwijderd was dat in orde.

reviews_vrouw

Dhr Brandes

Verblijfsduur: 2022-03-19 - 2022-03-26

Top locatie aan de piste en prima appartement. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. We komen zeker terug.

reviews_man

Dhr Schultz

Verblijfsduur: 2022-02-12 - 2022-02-19

Het appartement ligt direct aan de piste. U kunt de gondel bereiken via een korte knoplift of te voet. De locatie is erg rustig. Het appartement was goed uitgerust, inclusief beddengoed en voldoende handdoeken. Nadelen: Veel dingen waren al erg versleten of kapot. Gloeilampen in de bedlampjes ontbraken en werden niet vervangen toen daarom werd gevraagd. Bedden zijn niet zo comfortabel.

reviews_man

Dhr Verstappen

Verblijfsduur: 2020-07-30 - 2020-08-08

Het appartement zag er goed uit en was netjes schoon. De aankomst was echter minder. Er is niemand ter plaatse wat dus wel in de reisducumenten staat. Verder begrepen we dat er een Lungaukaart beschikbaar is in de regio. Deze zou je van de verhuurder ontvangen maar als deze er niet is is het lastig om deze te verkrijgen. Bergbanen zijn ook beperkt open. Op het terras is er geen privacy. Mensen van naastgelegen huisjes lopen gewoon over jou terras. Verder een prima vakantie gehad.

reviews_vrouw

Mevr Kleiboer

Verblijfsduur: 2020-01-25 - 2020-02-01

We mochten eerder het huisje in. Ontvangst was netjes. Huisje en omgeving prima

reviews_vrouw

Dhr Monique

Verblijfsduur: 2020-01-25 - 2020-02-01

Alles goed behandeld,

reviews_vrouw

Mevr Smeets

Verblijfsduur: 2019-07-20 - 2019-07-24

Prima en ruim appartement op de begane grond. Netjes en schoon. Leuk dorpje, geweldige omgeving. Vanuit het dorp veel wandelroutes.

reviews_man

Dhr Hogedoorn

Verblijfsduur: 2019-03-10 - 2019-03-16

Wow! Wat een mooi, compleet en modern appartement en dat allemaal pal aan de piste. 50 stappen lopen naar de sleeplift. Fantastisch. Het dorp zelf stelt niet zoveel voor, 2 restaurants en een veel te dure supermarkt, 4 km. terug (Sankt Michael) zitten twee goed betaalbare supermarkten. Tip bel een uurtje van tevoren dat je er aan komt, de mensen met de sleutel moeten van een aantal dorpen verderop komen.

reviews_man

Dhr Stout

Verblijfsduur: 2016-07-16 - 2016-07-30

Appartement ligt op een heerlijke locatie voor mensen die rust zoeken en willen genieten van stilte en natuur, voor ons als klein gezin met een peuter was dit vrij stil en saai, comfort van de bedden en meubilair is zeer slecht. uitzicht is formidabel. dit is een echte aanrader voor mensen die rust zoeken.

reviews_man

Dhr Velic

Verblijfsduur: 2015-01-10 - 2015-01-17

Mooi deel van de wereld

reviews_vrouw

Mevr Tielen

Verblijfsduur: 2014-08-02 - 2014-08-09

Fantastische vakantie gehad. We waren met ons dochtertje van 2 jaar gegaan en hebben ons uitstekend vermaakt. In de omgeving is veel te doen, ook voor kleine kinderen. We zijn wel vaak over de Katschberg gegaan naar Karinthië. Jammer dat je tol (5,50 euro) moet betalen als je over de snelweg gaat. In Karinthië was het weer vaak iets beter. Het scheelde soms 5 graden. Maar we hebben evengoed mooi weer gehad en bij een wandeling is het fijn als het niet gelijk gloeiend heet is. Het huisje was goed ingericht. De DVD speler was ook een uitkomst, omdat ze maar 1 Nederlandse zender hadden. In het huisje liggen ook Nederlandstalige DVD's. Qua privacy is het inderdaad iets minder. In de slaapkamers hebben we altijd de gordijnen dicht gehouden, omdat het uitkeek op de parkeerplaats. Maar daar waren we toch voornamelijk als we sliepen, dus dat was niet erg. Achter heb je een terras en kijk je gemakkelijk op het terras van de buren. Dit hebben wij niet als hinderlijk ervaren. De badkamer was netjes onderhouden en de douche was heerlijk. Keuken is met alles uitgerust. Wel een senseo i.p.v. een koffiezetapparaat (deze stond trouwens nog wel in de berging in de kelder). Uitgebreide theekist, dus die hoefden we ook niet te halen. We hebben eigenlijk niets gemist. Enige minpuntje zou misschien zijn dat er geen stopcontactbeveiliging was. Deze misten we met name bij de stapelbedden. Bij aankomst wordt om je gegevens gevraagd voor de Lungaukaart. Hiermee krijg je korting in de omgeving. Tips om in de omgeving te ondernemen wandeling Gamskogelhütte op de Katschberg, Pöllatal Tschu Tschu Bahn, Märchenwandermeile in Trebesing, Fallbach wasserfall. Eselpark Maltatal. Zoals gezegd veel over de Katschberg gegaan.

reviews_man

Dhr Velic

Verblijfsduur: 2014-01-04 - 2014-01-11

Uitstekende combinatie van actieve rust, plezier en gezelligheid. Ook bieden extra elektrische verlengsnoer

reviews_man

Dhr Fontein

Verblijfsduur: 2012-09-15 - 2012-09-29

Rustige mooie vakantie gehad met gemiddeld erg mooi weer. Veeabtrieb was wel leuk om mee te maken ( koeien worden voor de winterstalling van de bergen gehaald en versiert ingehaald in het dorp)

reviews_vrouw

Mevr Lesschen

Verblijfsduur: 2012-09-08 - 2012-09-15

Het appartement ziet er mooi uit en is zeer schoon, goed onderhouden en compleet. Voor de eerste behoeften is gezorgd, er ligt een informatiemap klaar met items die echt van toepassing zijn. Ik had wel een beetje een 'vakantiepark-woning' gevoel. Maar buiten dat om was het een mooi appartement. Het heeft wel veel inkijk overdag, ik kan me voorstellen dat dat in de winter met de ski-piste voor de deur best wel eens vervelend kan zijn, het terras is ook een aaneenkoppeling van meerdere 'buren'. Het baby-bedje dat ook aanwezig is in het huis is zeer aan vervanging toe. De omgeving is prachtig, groenrijk en voor de natuurliefhebbers en wintersporters ideaal.

In de omgeving

Centrum: 0.5 kilometer
Meer: 20.0 kilometer
Eetgelegenheid: 0.5 kilometer
Restaurants: 0.2 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 0.2 kilometer
Openbaar vervoer: 0.5 kilometer
Openbaar zwembad: 5.0 kilometer
Skilift: 0.1 kilometer
Skipiste: 0.1 kilometer
Skibus: 0.3 kilometer
Cross Country: 0.3 kilometer
Toeristeninformatie: 0.5 kilometer
Huiscode: VLS - 1264701