Piesendorf

Dit moderne vakantieappartement voor maximaal 6 personen ligt in een appartementencomplex in Piesendorf in het Salzburgerland, op slechts enkele minuten rijden van de bekende skigebieden Kaprun en Zell am See en biedt een prachtig uitzicht op de bergen van het Nationale Park Hohe Tauern. Dit vakantieappartement genaamd Salzach Lodge ligt op de 1e verdieping, is hoogwaardig uitgerust en biedt een grote woonkamer met open, volledig uitgeruste keuken, 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Daarnaast beschikt dit vakantieappartement over een balkon met een geweldig uitzicht. Nadat u een dagje van de sneeuw heeft genoten of een mooie wandel- of mountainbiketocht heeft gemaakt, kunt u heerlijk ontspannen in de gemeenschappelijke wellnessruimte met sauna. De stad Piesendorf wordt omringd door de beste skigebieden van Oostenrijk met 3 premium skigebieden: het Skicircus Saalbach-Hinterglemm/Leogang/Fiebrbrunn, het skigebied Schmittenhöhe in Zell am See en het gletsjerskigebied Kitzsteinhorn en met in totaal 408 kilometer aan pistes en 121 liften. De ligging van het appartementencomplex is perfect, zonnig, zeer dichtbij Zell am See en Kaprun, centraal gelegen in het Salzburgerland en met een optimale aansluiting op de gratis skibus. In de zomer bieden het Hinkelsteinbad in Piesendorf of het lido van Zell am See veel zwemplezier!

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 92 m2

Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Woonkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • TV
  • Eettafel
  • Balkon
  • Open keuken
  • Fornuis
  • Oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • TV
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Slaapkamer met badkamer
  • 2-pers. bed
  • TV
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Balkon
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
Kelder
  • Kelder
  • Sanitaire ruimte
  • Wasdroger (gedeeld met andere gasten)
  • Wasmachine (gedeeld met andere gasten)
  • Relaxruimte (gedeeld met andere gasten)
  • Douche
  • Sauna
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Parking

Reviews

8.7 Dit huis heeft 22 reviews

reviews_man

Dhr Vries

Verblijfsduur: 2023-08-12 - 2023-08-19

Mooi appartement met alle voorzieningen. Keurig onderhouden en lekker ruim voor een gezin van 5 personen

reviews_man

Dhr ALHARBI

Verblijfsduur: 2022-07-02 - 2022-07-09

Ruim en schoon appartement met compleet en nieuw meubilair. Het uitzicht is erg mooi. Het is gelegen op een prachtige plek. Het heeft een wasmachine, droger, parkeerplaats, internet en vaatwasser.🌹❤️🇦🇹❤️🌹

reviews_vrouw

Dhr Roeffen

Verblijfsduur: 2022-06-18 - 2022-06-25

Mooi ruim appartement aan de rand van het dorp. De bakker is om de hoek, Zell am See een kwartiertje met de auto. Alles dichtbij, maar net uit de drukte.

reviews_man

Dhr Van de Ven

Verblijfsduur: 2022-04-23 - 2022-04-30

Prachtig huis. Mooie ligging. Goed onderhouden. Een aanrader

reviews_vrouw

Mevr Funke

Verblijfsduur: 2021-12-26 - 2022-01-02

Het appartement is erg mooi en functioneel. Het had wat schoner gekund. We vonden een oud masker in een la en in de woonkamer een stoffige ui onder het tv-meubel. De sauna die bij het huis hoort was erg klein met schimmel op meerdere plekken in de voorkamer. Helaas was er nauwelijks zitplaatsen en alleen koud water. Omdat de sauna erg belangrijk voor ons was, waren we erg teleurgesteld. De entree van het huis was helaas altijd een beetje vies. Al met al was het een leuke tijd, de beoordeling is niet zo goed, vooral vanwege de sauna.

reviews_vrouw

Dhr Hofer

Verblijfsduur: 2021-07-24 - 2021-08-07

Het appartement is zeer goed uitgerust en was erg schoon. Er ontbreekt niets in de keuken! Het uitzicht en de grootte van het balkon waren ook geweldig. In de zomer moet je er rekening mee houden dat het tegenoverliggende zwembad soms wat gehorig is, wat ons persoonlijk niet stoorde.Als je met kleine kinderen reist, moeten ze stil zijn (vooral als je vroeg opstaat), omdat de buren zijn dun als gevolg van de dunne degenen muren konden snel verzwaren. Zeer geschikt als uitgangspunt voor wandelingen en activiteiten

reviews_vrouw

Dhr Isaak

Verblijfsduur: 2020-10-10 - 2020-10-17

Heel mooi appartement, zeer comfortabele bedden en fijne badkamers. De keuken is groot genoeg en voorzien van al het benodigde keukengerei. Het enige dat niet helemaal naar tevredenheid was, is de sauna in de kelder, de sauna zelf is prima, de "rustige ruimte" voor twee personen en erg smal, de douche had alleen koud water in de kelder.

reviews_vrouw

Dhr Tobusch

Verblijfsduur: 2019-12-28 - 2020-01-04

Accommodatie ver weg van het centrum, sleutel sleutel moest persoonlijk worden verkregen van een ander adres, hoewel de sleutel zelf werd opgeslagen in de sleutelkast in het huis, dit moet zeker worden geoptimaliseerd.

reviews_man

Dhr Schmidt

Verblijfsduur: 2019-08-24 - 2019-09-04

We kwamen aan in een heel mooi en ruim appartement, dat erg goed en "rijk" was uitgerust. Dat wil zeggen, er was meer dan het minimum aan servies en bestek, bijvoorbeeld een strijkijzer en -plank en wasknijpers en standaards waren klaar.Het decor is smaakvol en gezellig, we voelden ons meteen thuis. Het uitzicht vanaf het balkon op de omgeving waar we van genoten - direct aan de rand, voor je de bergen en de weiden. Het sportgebied en het zwembad stoorde ons niet. We konden de sleutel na onze aankomst zonder problemen uit de sleutelbeweging verwijderen en kort daarna werden we begroet door een conciërge, die bij ons alles wat nodig was opgehelderd. We zouden dit appartement graag weer willen boeken!

reviews_vrouw

Mevr Monsewije

Verblijfsduur: 2019-04-27 - 2019-05-04

Zeer mooie accommodatie met een mooi uitzicht over de bergen

reviews_vrouw

Mevr Swinnen

Verblijfsduur: 2019-03-09 - 2019-03-16

Appartement was een beetje moeilijk te vinden in het donker. Adres is niet bekend in Google maps en andere navigatiesystemen. Eenmaal daar bleek het een geweldig appartement te zijn. Super ruim en mooi en gezellig ingericht. De kennismaking met de beheerder was prima, aardige mensen en goed bereikbaar. De ligging van het appartement is prima, recht tegenover klein stationnetje met o.a. gratis trein naar Zell am Zee.

reviews_vrouw

Mevr Hulleman

Verblijfsduur: 2019-02-16 - 2019-02-23

Een fijn vakantiehuis! Jammer dat er in het dorpje zelf weinig te doen is. Je bent met de auto wel in een mum van tijd in Zell am See en Kaprun!

reviews_vrouw

Mevr Piepers-Legters

Verblijfsduur: 2019-02-02 - 2019-02-09

De accommodatie was verrassend mooi, luxe en heerlijk schoon! We hadden aanvankelijk wat moeite om het huis te vinden omdat de navigatie ons naar kaprun stuurde, maar toen we de coördinaten invoerden, was het opgelost. Het is handig dat er een sleutelbox met code beschikbaar was en ze naar ons toekwamen om in te checken.

reviews_man

Dhr Hoffmann

Verblijfsduur: 2018-05-31 - 2018-06-03

De accommodatie is modern ingericht, uitgerust met alles wat je nodig hebt en in goede staat. In de omgeving zijn winkels om te winkelen, verschillende tavernes en tal van excursiemogelijkheden in Kaprun of Zell am See. Direct voor het pand is er een treintje, met de z. B. kan naar Zell am See gaan. Zeer de moeite waard om te zien is de Sigmund Thun Klamm in Kaprun.

reviews_man

Dhr Van Kreij

Verblijfsduur: 2018-03-03 - 2018-03-10

Prima, zag er goed uit!

reviews_man

Dhr Böttcher

Verblijfsduur: 2018-02-17 - 2018-02-24

We hadden een geweldige week met veel sneeuw, zon en skiën op de Kitzsteinhorn en de Schmittenhöhe in Zell am See.Da de sneeuw naar het dal was (overvloedig), werden de voorwaarden voor cross-country zelfs bestens.Leider wist de Navi straat in Piesendorf niet dus we accommodatie op slechts een klein beetje op zoek mussten.Das huis is rustig gelegen aan de rand. Het heeft een duidelijk zicht op de vallei en de Bergkette.In directe omgeving loopt de kleine spoorlijn, waarmee je kunt gaan op het meer en het skigebied Zell. De halte ligt op slechts ongeveer 100 meter van het huis.Het treinritten zijn ook, net als de ski, met de skipas enthalten.Das huis en de appartementen zijn zeer mooi en modern. Het appartement was zeer ruim en smaakvol ingericht. We hadden zes mensen genoeg Platz.Es zijn in het appartement drie slaapkamers, een grote woon / eetkamer met keuken, 2 mooie badkamers, elk met douche en toilet en een ander Abstellraum.Im kelder was ook een sauna, wasmachine en droger, evenals een Skischuhtrockner.Alles met al, het is een zeer mooie plek voor een ontspannen vakantie verbringen.Wir zal zeker weer komen genieten.

reviews_man

Dhr Grieshofer

Verblijfsduur: 2017-06-01 - 2017-06-04

Zeer mooi appartement op de eerste verdieping met twee terrassen naar het zuidwesten in de onmiddellijke nabijheid van de Hinkelstein bad. Verschillende parkeerplaatsen. Reistijd naar Zell am See en Kaprun ongeveer 10 minuten. Het appartementencomplex heeft in totaal vier appartementen in het huis. De keuken heeft een overdekt balkon en een slaapkamer heeft een eigen badkamer en een balkon.

reviews_man

Dhr Alazemi

Verblijfsduur: 2017-05-14 - 2017-05-19

Mooi uitzichtQuiet gebiedDe klank van de trein heel erg laag De eigenaar is fantastisch

reviews_man

Dhr Bistiaux

Verblijfsduur: 2017-03-11 - 2017-03-18

Goede accommodatio, praktisch voor groepen, mooi uitzicht en vriendelijk personeel.

reviews_vrouw

Mevr Velea

Verblijfsduur: 2017-02-11 - 2017-02-18

Accommodatie was geweldig en de omgeving is prachtig.

reviews_man

Dhr Sagian

Verblijfsduur: 2016-08-13 - 2016-08-20

Nieuw appartement volledig uitgerust Nokia.Location ligt dicht bij een verscheidenheid aan activiteiten en excursions.Amazing uitzicht.

reviews_man

Dhr Baas

Verblijfsduur: 2016-07-23 - 2016-08-13

Piesendorf is een rustig dorp op steenworp afstand van kaprun en Zell am See. Je vind er eigenlijk alleen het buitenzwembad vlak bij het appartement. Supermarkten en benzinestations zijn er in overvloed in de nabije omgeving. In het Salzburgerland is zeer veel te doen. De Salzach Lodge is nieuw (zomer 2016). Wij waren de eerste huurders. Het appartement is luxe en ruim met hoge plafonds. De keuken is voorzien van alle gemakken. De badkamers zijn prima. Er is een goede wifi. De boxsprings zijn nieuw en wat hard. In de kelder is er een (gedeelde) sauna, wasmachine en wasdroger. Je hebt 2 eigen parkeerplaatsen. Wij vonden de inrichting van het appartement onhandig gekozen, niet passend en deels oncomfortabel. O.a. de zware salontafel staat in de weg van de slaapbank, de 2 stoelen zijn te laag en de stoelen van het tuinsetje (balkon) zijn oncomfortabel. De kasten in twee slaapkamers zijn te groot en in een van de slaapkamers staat deze deels voor de tv. De eigenaars hebben een kans gemist er iets spectaculairs van te maken. Er zijn geen NL zenders op tv. Je kan geen gebruik maken van de opslag in de kelder dus fietsen etc. zal je ergens anders kwijt moeten. Een laatste punt is de gehorigheid van het appartement, zeker in de ouderslaapkamer/badkamer. Het appartement is voor 8 personen te huren maar dat zouden wij afraden.

In de omgeving

Centrum: 0.3 kilometer
Golfbaan: 5.0 kilometer
Meer: 7.8 kilometer
Eetgelegenheid: 0.5 kilometer
Restaurants: 0.3 kilometer
Openbaar zwembad: 0.1 kilometer
Skilift: 6.0 kilometer
Skilift: 4.8 kilometer
Skilift: 2.5 kilometer
Skipiste: 6.0 kilometer
Skibus: 0.4 kilometer
Cross Country: 0.1 kilometer
Toeristeninformatie: 0.3 kilometer
Huiscode: VLS - 1285189