Mittersill

Deze gezellige vakantiewoning ligt op de zonnige hellingen van Mittersill in het Salzburgerland! Deze charmante accommodatie biedt je niet alleen een adembenemend uitzicht op Mittersill, maar ook een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen en bewogen verblijf. De vakantiewoning bevindt zich op de 1e verdieping en beschikt over een grote woon- en eetkamer met een open keuken. De woonkamer is modern en licht en nodigt uit om te ontspannen. Het prachtige balkon strekt zich uit aan de voorkant van de woonkamer en biedt een uitstekende uitbreiding van de leefruimte. Hier kun je 's ochtends van de zon genieten met een kopje koffie of 's avonds de dag afsluiten. Je hebt zelfs je eigen infraroodsauna tot je beschikking. De ligging van de vakantiewoning is zowel in de zomer als in de winter ideaal. De skibus ligt op slechts 300 meter van het huis en brengt je comfortabel naar het skigebied van Kitzbühel. Hier wachten je onvergetelijke dagen op de piste. Rodelen en langlaufen staan ook op het programma in de winter. Maar ook buiten de wintersport biedt de omgeving tal van mogelijkheden. In de zomer kun je al wandelend of mountainbikend de prachtige natuur verkennen.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 80 m2

Parterre
  • Parterre
  • Skiberging
  • Skischoenverwarmers
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Open keuken
  • Waterkoker
  • Fornuis (4 kookplaten, keramisch)
  • Koffiezetapparaat (filtermaling)
  • Oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Koel-/vriescombinatie
  • Woon/eetkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • TV (flatscreen)
  • Eettafel
  • Radio
  • Balkon
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Stapelbed
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Infraroodsauna
  • Wastafel
  • Toilet
  • Serre/veranda (gedeeld met andere gasten)
  • Berging
Algemeen
  • Algemeen
  • Verwarming
  • Tuinmeubilair
  • Parking
  • Trampoline
  • Speeltoestellen

Reviews

8.8 Dit huis heeft 18 reviews

reviews_vrouw

Dhr Vooges

Verblijfsduur: 2021-10-16 - 2021-10-23

Ruim appartement aan het einde van een rustig weggetje op het terrein van een melkveeboerderij. Heerlijk landelijk met een fantastisch uitzicht op de bergen. Andrea is een zeer behulpzame gastvrouw. De inrichting van het appartement is wel wat spartaans. de infrarood sauna is wel weer heerlijk.

reviews_man

Dhr Bouilliart

Verblijfsduur: 2019-06-29 - 2019-07-13

Heel vriendelijke ontvangst . Mooie omgeving. We gaan zeker terug

reviews_man

Dhr Van Gorsel

Verblijfsduur: 2019-07-27 - 2019-08-03

Fijne gastvrouw! Heel schoon appartement! Prachtige omgeving!

reviews_vrouw

Mevr Boers-Becx

Verblijfsduur: 2018-07-28 - 2018-08-04

Prettige ontvangst door de gastvrouw, die altijd bereid is tot het geven van tips voor de omgeving, mooie accommodatie met weids uitzicht vanaf het balkon

reviews_man

Dhr Van Utrecht

Verblijfsduur: 2017-06-03 - 2017-06-10

Mooi en ruim huis met een geweldig uitzicht, heerlijk rustig aan een doodlopend weggetje. Hele vriendelijke beheerster.

reviews_vrouw

Mevr Alhashemi

Verblijfsduur: 2016-08-13 - 2016-08-20

Ik zou niet aanraden om deze plek te kiezen, omdat het ruikt zo slecht en is weg van de koeienstal te voet en is vol van insecten en bijen, konden we niet genieten van onze maaltijden in deze plaats, hoewel het uitzicht was geweldig de locatie was ook ver van het centrum

reviews_vrouw

Mevr Jongetjes

Verblijfsduur: 2015-08-08 - 2015-08-22

Prachtig vakantiehuis,lekker ruim,heel schoon.de eigenaars erg aardige mensen.in omgeving is er genoeg te doen.

reviews_man

Dhr Rosam

Verblijfsduur: 2014-08-09 - 2014-08-23

Dit is een onlangs gerenoveerd appartement in een boerderij opzetten ongeveer 5 mijl buiten Mittersill centrum. Het appartement zelf was brandschoon en zeer ruim. De leefruimte (salon \\ / keuken) was een geweldige plek om tijd door te brengen en leidde naar een ruim balkon. Het uitzicht vanaf deze waren ongelooflijk (als het weer toegestaan). De erker is een bijzonder leuke feature. \\ R \\ n De kinderen 'slaapkamer had 4 bedden (2 eenpersoonsbedden en een stapelbed) en was aan de voorzijde van de eerste verdieping appartement. De grootste slaapkamer is aan de achterzijde van het appartement. \\ r \\ nDe badkamer was ook schoon en goed gepresenteerd met een grote douche, wastafel en een infraroodsauna. \\ r \\ nDe slechts geringe omissies waren ovenwanten en een lichte vermindering van bergruimte in de keuken zelf (hoewel er een grote aparte bijkeuken). keuken werkruimte is ook beperkt. \\ r \\ nDe omgeving is prachtig en toegestaan \u200b\u200bvoor een goede avond wandelingen. Een ding om op te passen met kleine kinderen, is echter dat de boerderij is op een zeer steile heuvel. Het gezin eigenaren waren erg vriendelijk en blij om te chatten, ondanks onze beperkte Duits. \\ r \\ nUnfortunately voor ons, we hadden slecht weer voor de meeste van onze twee weken, maar ik kan niet het een mooiere plek als het weer cheers up!

reviews_vrouw

Dhr Van Marcke

Verblijfsduur: 2014-08-02 - 2014-08-09

Prachtige rustige ligging van de vakantiewoning op ongeveer 2,5 km van het centrum van Mittersill. De woning is voorzien van alle comfort. Zeer veel wandelmogelijkheden (voorgedrukte wandelingen door de stad Mittersill) op verschillende niveaus.

reviews_man

Dhr Hoogesteger

Verblijfsduur: 2013-08-10 - 2013-08-24

Huis is erg schoon, mooi gelegen, vriendelijke eigenaar. Eigenaresse geeft goede tips voor uitstapjes e.d. Goede broodjesservice. Rustige omgeving.

reviews_man

Dhr Pluimers

Verblijfsduur: 2013-07-27 - 2013-08-10

Het was een heerlijk huis, erg ruim, ook voor een groot gezin. Het was ook heel schoon. Een nadeel buiten om het huis was dat er heel veel vliegen waren, vanwege het boerenbedrijf. En je had niet veel privacy, de bazin kwam volgens mij dagelijks in je huis als je weg was, ter inspectie en om de bloemen op het balkon water te geven. Verder was ze wel heel vriendelijk en wilde alles voor je doen.

reviews_man

Dhr Borghmans

Verblijfsduur: 2013-07-13 - 2013-07-27

Appartemen "Spielbichl" is een heerlijk appartement, de keuken is werkelijk van alle gemakken voorzien. (vaatwasser, magnetron, oven, koffiezetapparaat, enz) Er staat een lekker grote eethoek, waar gemakkelijk met 6 personen aan gezeten kan worden. Klein minpuntje is het aantal gewone zitplaatsen, er staat wel een slaapbank in de huiskamer, maar daar kan je niet echt comfortabel op zitten met bijv. 4 personen. Er zijn 2 slaapkamers met daarin een zeer goed liggend 2 persoonsbed en in één van de kamers staat ook nog een stapelbed voor kinderen. je hebt de beschikking over een ruim balkon (met tafel en bank) en eventueel over een 2e balkon wanneer je echt met 6 of meer personnen in het appartement zou verblijven. Badkamer met sauna is ruim en net zoals de rest van appartement heel erg netjes en schoon. Het uitzicht vanaf het balkon is werkelijk schitterend, je kijkt uit op het dal en op de "Höhe Tauern" Het appartement is een voortreffelijke uitvalbasis voor mooie wandeltochten en excursies. Samengevat is het appartement een aanrader voor iedereen die een mooi ruim appartement willen, van rust houden en waar je alle excursies op korte afstand hebt.

reviews_man

Dhr Klein

Verblijfsduur: 2012-08-04 - 2012-08-11

Mittersill is centraal gelegen tussen de Kitzbüheler Alpen en de Hohe Tauern. Daarom is het mogelijk in de buurt (1 auto per uur) attracties en avontuur biedt oefening. Mittersill zelf is ook een goed uitgangspunt voor wandelingen. Het pand is echter ongeveer 3 km. buiten het centrum van de stad, zodat een eigen auto is aan te bevelen (Transport Inkoop zelfvoorziening voor de appartementen). Voordeel is natuurlijk is het rustiger residentiële locatie en betere Aussicht.Die appartement zelf is in een gloednieuw, vlekkeloos en zeer goed onderhouden.

reviews_vrouw

Mevr Van Dijk

Verblijfsduur: 2012-04-21 - 2012-05-05

Prima accomodatie, goed verzorgd en mooie uitvalsbasis voor leuke activiteiten

reviews_man

Dhr De Lepper

Verblijfsduur: 2011-12-24 - 2011-12-31

Een goed en net huisje. Echter zou ik het liever in de zomer boeken dan in de winter. I.V.M slechte bereikbaarheid bij gladheid.

reviews_man

Dhr Eppenhof

Verblijfsduur: 2011-08-13 - 2011-08-27

Wij hebben in deze woning met veel plezier 2 weken doorgebracht. Het huis is echt heel mooi en ook de sauna is door ons met veel plezier gebruikt. Broodjes staan elke dag voor de deur in een mandje. De omgeving is echt heel mooi en er is genoeg te doen voor jong en oud. Mooie dingen in de omgeving: Großglockner, zell am See, krimmler waterval, vele mooie kloven met stijle trapjes, leuke restaurantjes in de buurt (niet duur).

reviews_vrouw

Mevr Van Arkel

Verblijfsduur: 2011-04-30 - 2011-05-07

Wat een fijn vakantiehuis: schoon, luxe en aan een doodlopende weg gelegen dus de kinderen konden veilig buiten splen. Let wel op !! de eigenaresse heeft ons, ten onrechte, ook voor onze drie kinderen toeristenbelasting laten betalen. Toch goed voor 23,10 euro. Toeristenbelasting moet pas vanaf 15 jaar worden betaald

reviews_man

Dhr Bakker

Verblijfsduur: 2011-02-26 - 2011-03-05

Mooi schoon en nieuw huis, lieve gastvrouw en 5 minuten van de piste. We hebben een super vakantie gehad en komen zeker terug!

In de omgeving

Centrum: 3.0 kilometer
Bos: 1.0 kilometer
Meer: 4.0 kilometer
Eetgelegenheid: 3.0 kilometer
Restaurants: 0.4 kilometer
Openbaar vervoer: 0.7 kilometer
Openbaar zwembad: 3.0 kilometer
Skilift: 3.0 kilometer
Skipiste: 3.0 kilometer
Skibus: 0.7 kilometer
Cross Country: 3.0 kilometer
Toeristeninformatie: 3.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1264752