Maria Alm am Steinernen Meer

Dit appartement voor maximaal 4 personen ligt in een appartementencomplex midden in het centrum van Maria Alm in het Salzburgerland en biedt een direkte toegang tot het bekende skigebied Hochkönig. Het appartement ligt op de derde verdieping en beschikt over een gezellige woonkeuken met open keuken en 2 kleine zitbanken, een slaapkamer met hoogslaper en stapelbed, een ruime badkamer en een balkon. Er is ook een skiopslag in het appartementencomplex en parkeren kan direkt bij het appartementencomplex. Het balkon biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en het dorp en de skipistes liggen vrijwel naast het appartementencomplex. Het appartementencomplex ligt midden in het skigebied Hochkönig, dat deel uitmaakt van het skigebied Ski Amade. Tegen de achtergrond van de Hochkönig biedt dit skigebied tussen de drie plaatsen Maria Alm, Dienten en Mühlbach maar liefst 120 uitgestrekte en brede kilometers piste, 3 funparken en 34 liften. De skipistes liggen op loopafstand van het komplex. In de zomer bieden het avonturenbad Sommerstein aan de oostkant van Maria Alm, het avonturenbad Obsmarkt in Saalfelden of het Zeller Strandbad in Zell am See veel zwemplezier! Het idyllische stadje Maria Alm is een sportparadijs en bedevaartsoord midden in de bergen van Salzburg en biedt diverse sportaktiviteiten en excursiebestemmingen. In het stadscentrum van Maria Alm vindt u diverse restaurants en winkels en het VVV-kantoor. De stad Salzburg is met de auto in ongeveer 1,5 uur te bereiken.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 35 m2

Parterre
  • Parterre
  • Skiberging
  • Parking
Op de 3e etage
  • Op de 3e etage
  • Woonkeuken
  • Fornuis
  • Koffiezetapparaat
  • Combimagnetron
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapnis
  • 2-pers. hoogslaper
  • Stapelbed
  • Badkamer
  • Bad met douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Balkon
Algemeen
  • Algemeen
  • Verwarming

Reviews

7.4 Dit huis heeft 6 reviews

reviews_man

Dhr Koster

Verblijfsduur: 2023-09-04 - 2023-09-09

Het appartement zelf was prima, zo niet een beetje teleurstellend in eerste instantie. Het was goed verzorgd en schoongemaakt, maar ik had verkeerde verwachtingen. De dame die het huurt spreekt niet echt goed Engels, maar uiteindelijk zijn we erin geslaagd om te communiceren. Het uitzicht vanaf het balkon is geweldig, een geweldig uitzicht op de bergen in de verte. De omgeving van het appartement was ook erg toeristisch. vriendelijk met veel activiteiten en bezienswaardigheden om te zien. Over het algemeen was de prijs redelijk met wat je krijgt. De dame die de plaats huurde was aardig en we hebben hier een goed verblijf gehad. Het enige wat ik niet leuk vond waren de bedden. Ik ben ongeveer 191 cm lang en de bedden in het appartement zijn naar mijn smaak iets te klein, dus je bent gewaarschuwd als je wat aan de lange kant bent.

reviews_man

Dhr Feitsma

Verblijfsduur: 2022-01-15 - 2022-01-22

Er was geen slaapkamer, maar een "hok" waar boven elkaar 2 bedden waren gemaakt. Absoluut niet prettig! In de gang naar de huiskamer staat een hel grote en brede gangkast waar je nauwelijks langs kan. Badkamer en huiskamer waren goed! Toch geen aanrader, dit appartement. Helaas

reviews_vrouw

Mevr Oude engberink

Verblijfsduur: 2019-08-07 - 2019-08-15

We waren al om half 12 bij het appartement. De mevrouw vond het geen probleem en we mochten wel wat eerder erin. Huisje is wat klein maar voor 2 personen mooi genoeg. Alleen jammer dat er geen was rekje buiten stond en de stoelen buiten zaten niet erg fijn

reviews_man

Dhr Lokhorst

Verblijfsduur: 2019-07-22 - 2019-07-29

Leuk ontvangst, kleine kamer maar wat kun je ook verwachten voor dat geld. Brandschoon & prachtige ligging.

reviews_vrouw

Mevr Van Walstijn

Verblijfsduur: 2018-08-19 - 2018-08-22

Bij aankomst bij ons appartement moesten we een half uurtje wachten, de mensen die de sleutel zouden brengen waren onderweg. De accommodatie was wat kleiner als verwacht, wel heel netjes . Persoonlijk vond ik de bedden erg hard. De personen die ons hebben opgevangen waren heel erg aardig en behulpzaam. De omgeving was erg mooi .

reviews_vrouw

Mevr Marquardt

Verblijfsduur: 2017-01-28 - 2017-02-04

De aankomst was geweldig en reibungslos.Die accommodatie was zeer centraal gelegen alles snel erreichbar.Die was super leuk.

In de omgeving

Centrum: 0.3 kilometer
Bos: 1.0 kilometer
Golfbaan: 2.0 kilometer
Meer: 6.0 kilometer
Eetgelegenheid: 0.2 kilometer
Restaurants: 0.2 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 0.3 kilometer
Openbaar vervoer: 0.3 kilometer
Openbaar zwembad: 2.0 kilometer
Skilift: 0.1 kilometer
Skipiste: 0.1 kilometer
Skibus: 0.0 kilometer
Cross Country: 0.6 kilometer
Toeristeninformatie: 0.5 kilometer
Vliegveld: 60.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1274225