Hollersbach im Pinzgau

Deze lichte en uitnodigende vakantiewoning bevindt zich op de tweede verdieping van een boerderij in Hollersbach im Pingau. Gezinnen en dierenliefhebbers zullen zich hier onmiddellijk thuis voelen. Het absolute hoogtepunt is het prachtige balkon op het zuiden met een adembenemend uitzicht op de toppen van het Salzburger Land en de majestueuze Hohe Tauern - een plek waar je volop kunt genieten van de vrijheid! Het appartement ligt hoog op de berg en het dorpscentrum ligt op slechts 5 tot 10 minuten rijden. Er is een skiruimte met skischoenverwarming en een fietsenruimte tot je beschikking. Hollersbach, het idyllische kruiden-, kunst- en cultuurdorp in het district Zell am See, ligt in de regio Nationaal Park Hohe Tauern. Het skigebied Kitzbühel/Kirchberg ligt op slechts een paar minuten rijden. Wandelen, wintersport en fietsen staan hier hoog in het vaandel. Voor degenen die iets nieuws willen ontdekken, bieden de kruidentuin, het educatieve bijenpad en het educatieve beekpad spannende mogelijkheden. Vakantiegasten ontvangen bij aankomst van hun gastheer de Nationalpark Card, die talrijke voordelen biedt op het gebied van nationale parkbelevenissen, musea & tentoonstellingen, sport & avontuur (vermieter.nationalpark.at/nl).

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 60 m2

Op de 2e etage
  • Op de 2e etage
  • Hal
  • Woonkamer
  • 1-pers. slaapbank
  • TV (flatscreen, satelliet)
  • Eettafel
  • Radio
  • Balkon
  • Keuken
  • Waterkoker
  • Fornuis (keramisch)
  • Koffiezetapparaat (filtermaling)
  • Oven
  • Magnetron
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • 1-pers. onderschuifbed
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
Kelder
  • Kelder
  • Skiberging
  • Skischoenverwarmers
Algemeen
  • Algemeen
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuin
  • Fietsenberging
  • Tuinmeubilair
  • Parking
  • Parking
  • Kinderbed

Reviews

8.8 Dit huis heeft 30 reviews

reviews_man

Dhr Groeneveld

Verblijfsduur: 2023-07-23 - 2023-07-29

We had a wonderful time! The apartment was clean. The view was breathtaking. The host was very kind. I don't have any complaints!

reviews_vrouw

Dhr Bos

Verblijfsduur: 2022-07-23 - 2022-07-30

Tis hier fantastisch...leuke eigenaar..alles is naar wens

reviews_vrouw

Dhr Van den Beukel

Verblijfsduur: 2020-08-01 - 2020-08-15

Heldere en duidelijke omschrijving van de woning met wat er bijhoort en concrete vermelding van de eventuele bijkomende kosten, Eenvoudig zoek- en boeksysteem en afrondend eenvoudige betalingsmogelijkheden,

reviews_vrouw

Dhr Van den Beukel

Verblijfsduur: 2020-08-01 - 2020-08-15

Bij het online boeken ontstonden wat vragen en deze werden direct persoonlijk door een medewerker van Belvilla opgelost,

reviews_vrouw

Dhr Van den Beukel

Verblijfsduur: 2020-08-01 - 2020-08-15

Compleet overzicht, duidelijk vermelding van wat wel en niet bij de prijs inbegrepen is, Na boeking snelle bevestiging en afrekening,

reviews_vrouw

Dhr Van den Beukel

Verblijfsduur: 2020-08-01 - 2020-08-15

Al meer dan 25 jaar boeken wij onze vakantiewoning via Belvilla, Zij hebben een ruime keuze aan bestemmingen en de omschrijving van de vakantie woning heeft ons ter plaatse nog nooit teleurgesteld,Ook de prijs kwaliteitsverhouding is naar onze mening heel reëel, Het boeken gaat altijd snel en eenvoudig en als er eens iets te vragen is staat er een deskundige adviseur voor je klaar, Eenmaal een annulering van de vakantiewoning enkele weken voor ons vertrek werd perfect opgelost door het aanbod van een alternatief, waarbij de meerkosten voor huur en voorzieningen door Belvilla werden vergoed, Wij hopen nog vele jaren van de diensten van Belvilla gebruik te maken!!

reviews_vrouw

Mevr Hofmeijer

Verblijfsduur: 2019-08-10 - 2019-08-17

We werden hartelijk ontvangen en kregen een duidelijke beknopte uitleg. De accommodatie was keurig schoon en van alle gemakken voorzien. De omgeving was fantastisch!

reviews_vrouw

Mevr Weyell

Verblijfsduur: 2019-06-29 - 2019-07-13

Op het eerste gezicht heel mooi en schoon, maar het tweede uitzicht was niet zo goed. Spinnenwebben aan het plafond, watervlekken in de woonkamer aan de muur die ouder waren. De matrassen durchgelegrn, stofzuiger werd door ons schoongemaakt, in de tweede slaapkamer alleen een doorgezakt Beistellbett. Mooie omgeving prachtig maar alles alleen met de auto.

reviews_vrouw

Mevr De Bruijn

Verblijfsduur: 2019-03-16 - 2019-03-23

Heerlijk huis. Beetje licht smorgens, luiken zouden prettig zijn. Verder niks aan te merken.

reviews_man

Dhr Van veldhuizen

Verblijfsduur: 2019-03-09 - 2019-03-16

We werden hartelijk ontvangen. De accomoditie is prima.In en om het huis zeer netjes. Uitzicht en omgeving is prachtig. Zeker een plek om naar terug te gaan.

reviews_vrouw

Mevr Handschug

Verblijfsduur: 2019-02-02 - 2019-02-09

Omdat we ons voor de tweede keer in het appartement hadden gegroepeerd, konden we deze keer rustig uitkijken naar onze komst. Key en Quartierübergabe liepen vlot, alles was goed voorbereid en we konden starten in een onbezorgde vakantieweek.

reviews_vrouw

Mevr Walhout-de Bruin

Verblijfsduur: 2018-09-01 - 2018-09-15

Toen we aankwamen zagen we het mooie grote huis in een geweldige omgeving. Met een pad van 2,4 km steil omhoog, ligt het huis hoog gelegen en vandaar vanuit het balkon een prachtig uitzicht. De omgeving met Kaprun, Kitzsteinhorn, Gross Glockner , Kitzbühel is fantastisch. Het is een compleet huis, huiskamer met wandmeubel, veel opbergruimte, slaapkamer met een 2,5 meter lange linnenkast. Grote keuken met veel ruimte en mooi ingerichte keuken om te werken. Er is een hele goede wifi in huis. Er zijn 53 treden te gaan om op de verdieping te komen. De smartphone was achter gebleven en de fam. heeft hem meteen opgestuurd, binnen 4 dagen hadden we hem weer. Grote gastvrijheid

reviews_vrouw

Mevr De Pee

Verblijfsduur: 2018-08-11 - 2018-08-25

Leuke eigenaresse, die bij aankomst kort verteld waar alles staat en hoe het afval scheiden werkt. Het huisje is precies zoals op de foto's, zelfs nog iets ruimer in het echt. Het huis is heel schoon! Wanneer je wilt douchen of iets met warm water, zet de kraan vast aan! Het kan namelijk ong. 5 min. duren voor er warm water is. Er is geen vaatwasser, afwassen dus. Er zit geen wasmachine bij het huis maar wanneer je toch gebruik wilt maken van een, is dat mogelijk voor €5,- per draai. Verder is er een prima werkend wifi netwerk dat je kunt gebruiken. Er is geen broodjes service, wel is er een bakker beneden in het dorp. Wij waren met 4 volwassenen, en dat ging prima. Het zijn inderdaad zoals al eerder aangegeven, erg veel trappen!! Balkon is privé, met aan 1 kant een afscheidingshek. In het huis ernaast woont 1 van de kinderen van de eigenaar. Het uitzicht is adembenemend! Er zijn parkeerplekken voor het huis. Wanneer je met hond verblijft, vergeet geen poepzakjes mee te nemen! De eigenaren verbouwen organisch hooi, je hond mag daar dus geen behoefte achterlaten. Wel kan je iets verder achter het huis een bos in, daar mag het wel. Via dit pad kom je bij een heel klein watervalletje, en verder naar boven ook bij een restaurant. Er zijn in de omgeving wel activiteiten te doen, wij houden voornamelijk van klammen lopen, daarvoor moet je iets verder weg. De Seissenbergklamm ligt op ongeveer 64 km., dus 1 uur rijden. Voor de rest fantastisch huis, vriendelijke behulpzame eigenaresse die totaal niet opdringerig is. Enorm genoten!!

reviews_man

Dhr Koning

Verblijfsduur: 2017-06-24 - 2017-07-01

De aankomst was een beetje problematisch. Het huis was niet makkelijk te vinden, zelfs niet met behulp van de Tom-Tom. Maar na een beetje gezoek kwamen we er wel uit. De accommodatie was prima in orde. Het uitzicht op het nationale park Hohe Tauern fenomenaal. En ook de wandelmogelijkheden waren meer dan voldoende. Zo vanuit het huis het wandelpad op of even een klein stukje met de auto naar een mooi beginpunt.

reviews_vrouw

Mevr Frijhoff

Verblijfsduur: 2017-12-23 - 2017-12-30

Vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. Zeer nette accommodatie, met fijne bedden! Genoeg ruimte en fantastisch uitzicht. Het zonnetje scheen heerlijk op het balkon, waar je prima uit de wind kan zitten. Het huis staat aan het einde van de weg, langs de alm loop je zo het bos in. Voor de kinderen heerlijk sleeën en rollen in de sneeuw direct naast het huis. Onze dochter mocht helpen in de stal bij de koeien. Er zijn 2 skigebieden in de buurt en de Panoramabahn is vlakbij.

reviews_man

Dhr Dol

Verblijfsduur: 2017-07-22 - 2017-07-29

Een geweldige vakantie gehad, gastvrij ontvangen . Eigenaren zeer behulpzaam. En er was een goed werkend WiFi netwerk , dit was bij ons van te voren niet bekend . Het uitzicht was geweldig !

reviews_vrouw

Mevr Braeken

Verblijfsduur: 2017-08-26 - 2017-09-02

Het appartement is zeer netjes ,eenvoudig ingericht maar van alle gemakken voorzien. Een oven en magnetron zijn aanwezig, geen vaatwasser dus.. zelf afwassen. Er is voldoende kastruimte. Ik zou er met niet meer dan 4 volwassen personen verblijven. Men geeft aan dat het een 5 persoons- appartement is. Vanuit het appartement kun je vertrekken voor een wandeling indien je in de buurt wilt blijven.Wij hebben het als prettig ervaren en genoten van het schitterende uitzicht.

reviews_vrouw

Mevr Boonstra

Verblijfsduur: 2017-08-19 - 2017-08-26

Aankomst vriendelijk.Voor mensen die minder goed ter been zijn niet geschikt. Misschien erbij vermelden ? . VEEL trappen.Accomodatie goed,maar slaapkamers te klein in verhouding tot de bedden. Omgeving is fantastisch.

reviews_man

Dhr Klunder

Verblijfsduur: 2017-08-05 - 2017-08-12

Mooie omgeving en uitzicht

reviews_man

Dhr Krins

Verblijfsduur: 2017-07-15 - 2017-07-22

De accommodatie ligt ongeveer 1.5 km buiten het dorp en is bereikbaar via een stijle weg naar boven. Het huis ligt op 1.019 meter hoogte. Het is een ruim en redelijk comfortabele woning. Je mist wel een gezellige zithoek en jammer is dat je in de zomer op het balkon nooit in de zon kunt zitten. Het balkon ligt wel op het zuiden, maar de zon draait over de woning heen. Om in de zon te zitten moet je buiten de woning op een stoel op het gras gaan zitten.

reviews_man

Dhr Van den Enden

Verblijfsduur: 2017-01-28 - 2017-02-04

Heel fijn huis, aardige mensen, prachtig uitzicht en vooral ideale locatie tussen twee skigebieden in.

reviews_man

Dhr Attema

Verblijfsduur: 2017-01-21 - 2017-01-28

Perfecte locatie om het skigebied van Kitzbuhel of Bramberg te bezoeken, binnen 10 minuten ben je bij de gondels. Huis heeft schitterend uitzicht over het dal, en met de vriendelijke eigenaren die erg behulpzaam waren was het een geweldige week. Huis bijzonder schoon en alles in prima staat. Even vragen en we kregen ook nog de beschikking over wifi.

reviews_man

Dhr Van Dijk

Verblijfsduur: 2016-07-23 - 2016-08-06

Veel gedaan , deze vakantie . Ligging is perfect , tussen Krimml en Kaprun. Veel te bekijken , kabelbanen zijn dichtbij , natuur is prachtig. Ontelbaar veel wandelroutes. Ook voor kinderen ideaal. Prachtig uitzicht dankzij de ligging halfverwege een berg, geen verkeer in de buurt .

reviews_vrouw

Mevr Broszat

Verblijfsduur: 2014-08-16 - 2014-08-30

Afgezonderd van verkeerslawaai we hebben vooral genoten van het uitzicht op de bergen vanaf het balkon bij het huis. De eigenaren zijn vriendelijk, de bediening is unkompliziert.Eine aantal wandelingen van verschillende omvang en moeilijkheidsgraad wat we konden doen, veel meer mogelijk zou zijn geweest. Zelfs met buikspek weer was het de moeite waard voor ons allemaal - echt goed uit te rusten!

reviews_man

Dhr Hoevenaren

Verblijfsduur: 2013-02-16 - 2013-02-23

Vanuit deze woning hebben we geskied in het dichtbijliggende skigebied Bramberg am Wildkogel. Dit is een prima skigebied voor beginners en gevorderden. veel blauwe pistes en een rustig gebied. Vanuit de woning rijdt je in 10 minuten naar een ruime parkeergelegendheid in Bramberg waarna je in 5 minuten bij de kabelbaan bent. De woning was groot en lag op de tweede verdieping. De woning was schoon en zeker niet gedateerd. keuken, WC en badkamer was prima op orde. Kortom: we hebben genoten van het huis en de wintersport.

reviews_vrouw

Mevr Tanneberger

Verblijfsduur: 2012-07-21 - 2012-08-04

Het appartement is voorzien van zeer liefdevol. De een fantastisch uitzicht en zeer mooi verhuurder familie zijn inbegrepen! Het appartement is een goed uitgangspunt voor directe toegang tot de wandelpaden binnen 15 minuten. Bereikbaar met de auto binnen 10 minuten, de kabel auto's in de naburige steden en andere attracties.

reviews_man

Dhr Jans

Verblijfsduur: 2012-02-18 - 2012-02-25

Onze vakantie in huize Dankl is ons goed bevallen (gezin met kinderen 7 en 10 jaar oud). Huis ligt aan einde van de weg, daardoor veilig voor de kinderen om buiten te spelen. Het appartement is iets gedateert maar lekker ruim en alles is aanwezig, alles doet het en is schoon.

reviews_man

Dhr Bednarz

Verblijfsduur: 2012-02-11 - 2012-02-18

Groot, comfortabel, ruim appartement. Zeer vriendelijke en goede service. Warm water in overvloed. Appartement opgewarmd ook. Fantastische widoki.Brak skibushalte (naar de stad 2.5 km). Geen internet. Bij hevige sneeuwval nodig kettingen of 4x4.

reviews_man

Dhr Kant

Verblijfsduur: 2010-07-31 - 2010-08-14

Heel rustig gelegen appartement met een mooi uitzicht. Vriendelijke beheerders. Het appartement was heel schoon. Helaas heeft het appartement een gemeenschappelijk balkon, Beneden is er voor kinderen een schommel, glijbaan en trampoline. Vanuit het appartement zijn mooie wandelroutes mogelijk.

reviews_man

Dhr Honselaar

Verblijfsduur: 2010-02-13 - 2010-02-20

Zeer aardige eigenaresse die ons meteen te hulp kwam toen we strandden omdat we de kettingen er nog niet onder hadden liggen. Een mooi appartement met geweldige ligging aan het eind van een bergweg. Vanuit het dorp moet je nog wel circa 200 meter omhoog over een smalle weg (2.500 meter). In echt winterse omstandigheden kan dit lastig zijn. Toen wij er waren (carnaval 2010) was de weg op een klein stuk na echter mooi schoon. Om bij de skibus of de skilift te komen heb je wel de auto nodig. Om in het appartement te komen moet je wel een aantal trappen op. Het appartement was mooi schoon en lekker warm toen we kwamen. Omdat het de week ervoor niet verhuurd was konden we er ook 's-morgens vroeg al in. De laatste avond werden we door de eigenaresse uitgenodigd voor een gezellige avond. Kortom het is ons erg goed bevallen, een prima prijs/kwaliteit verhouding.

In de omgeving

Centrum: 2.4 kilometer
Eetgelegenheid: 2.4 kilometer
Restaurants: 2.4 kilometer
Openbaar vervoer: 2.4 kilometer
Openbaar zwembad: 2.4 kilometer
Skilift: 3.0 kilometer
Skipiste: 3.0 kilometer
Cross Country: 3.0 kilometer
Toeristeninformatie: 2.4 kilometer
Huiscode: VLS - 1261988