Bramberg am Wildkogel

Dit is een vakantieappartement in een authentiek boerendorp in het prachtige Oberpinzgau. Het appartement heeft een badkamer, een gezellige woonkeuken met moderne keukenapparatuur en een slaapkamer. Stellen en gezinnen zullen hier een heerlijke vakantie doorbrengen. Het huis is ideaal voor uitstapjes naar Kitzbühel, de Krimml-watervallen, Zell am See en de dam van Kaprun. Het Nationaal Park Hohe Tauern, dat praktisch voor de deur begint, biedt prachtige wandelroutes. De 13 valleien van het nationale park met hun 19 mooie stadjes hebben een breed aanbod voor gezinnen, natuurliefhebbers, wandelaars, sportievelingen en fijnproevers. Als grootste nationale park van de Alpen verdient het Nationalpark Hohe Tauern bijzonder bescherming: duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hebben hier altijd een belangrijke rol gespeeld. De all-inclusive kaart is gratis van 1 mei tot 31 oktober. Alle vakantiegasten die bij de deelnemende partnerbedrijven in de vakantieregio overnachten in een hotel, in een particulier pension, in een vakantieappartement of op een boerderij krijgen met deze kaart de mogelijkheid om dagelijks uit 60 attracties te kiezen - ook op de dag van aankomst en vertrek - evenals anderen om te profiteren van kortingen. De tarieven voor het opladen van elektrische of hybride auto's (indien mogelijk) zijn altijd gebaseerd op verbruik en worden apart in rekening gebracht. Op vertoon van uw voucher ontvangt u 10% korting op skiverhuur bij Sport 2000 Herzog in Bramberg & Neukirchen.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 35 m2

Parterre
  • Parterre
  • Skiberging
Op de 2e etage
  • Op de 2e etage
  • Woonkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • Toilet
  • Open keuken
  • Koffiezetapparaat (filtermaling)
  • Oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Slaapkamer met badkamer
  • 2-pers. bed
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Fornuis
  • Afwasmachine
  • Balkon
Algemeen
  • Algemeen
  • Carport
  • TV
  • Kachel
  • Magnetron
  • Douche
  • Verwarming
  • Parking
  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Reviews

8.9 Dit huis heeft 30 reviews

reviews_man

Dhr Driessen

Verblijfsduur: 2022-08-13 - 2022-08-27

Appartement Katharina is erg fijn voor 2 personen en een hond en groot genoeg. Erg vriendelijke eigenaren en de broodjesservice aan huis is fijn. De ligging in Dorf is centraal en vandaar uit kun je alle kanten op in het hoofddal en zijdalen. Erg mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. De Sommer Card is echt een goede aanvulling waarmee je gratis van o.a. de gondelliften in de omgeving gebruik kunt maken. Het nadeel van appartment Katharina vonden wij het dakraam in de slaapkamer dat je niet open kunt zetten als het regent. De automatische regensensor was helaas kapot. Het appartement behoeft ook op wat andere punten wat meer aandacht met wat meer serviesgoed en bestek, vervanging van kapotte lampen, een beter matras en wat vaker een handdoekenwissel. Voor ons echter geen reden nog eens terug te komen want goede prijs-kwaliteitverhouding.

reviews_vrouw

Dhr Schuurman

Verblijfsduur: 2021-09-04 - 2021-09-14

Mooi appartement, van alle gemakken voorzien. Lekker balkon met een fantastisch uitzicht op de bergen. Super dat we 2 honden mee mochten nemen. Eigenaren zijn ontzettend vriendelijk. Ook de broodjesservice gebruikt, lekker en makkelijk. Enige nadeel was dat wij het matras in het bed drama vonden. Maar dat kan ook aan ons liggen. We hebben het 10 dagen super naar onze zin gehad.

reviews_vrouw

Dhr Ras

Verblijfsduur: 2021-07-31 - 2021-08-07

Er staat dat het appartement over twwe slaapkamers beschikt, maar dit is niet zo. Er staat een slaapbank in de woonkamers/keuken. We hebben hierover gebeld met een medewerker, die zei dat we verkeerd gelezen hadden. Maar op de foto’s zijn meerdere slaapkamers te zien. Met wat grotere kinderen word dit dan erg klein.

reviews_vrouw

Mevr Lijster

Verblijfsduur: 2019-10-05 - 2019-10-11

Wij hebben een heerlijke week gehad. De ontvangst was erg hartelijk, en het appartement was van alle gemakken voorzien. Voor 2 personen is het groot genoeg, maar ben je met meer, is het wel wat klein. Er moeten dan ook 2 mensen op een slaapbank in de kamer slapen, en als die dan gebruik willen maken van douche en toilet, moeten ze altijd door de slaapkamer. De omgeving was prachtig, waar je heerlijke wandelingen kunt maken.

reviews_vrouw

Mevr Bosch

Verblijfsduur: 2019-09-13 - 2019-09-21

Aankomst was goed waren er vroeg en werden zeer vriendelijk ontvangen! Accommodatie op zich goed maar stof bank en stoelen waren echt vies zag er niet uit. Van de bedden waren de matrassen erg dun waardoor je niet op de rand van het bed kon zitten en ook niet fijn kon liggen, de bedbank alleen de rug leuning nog bruikbaar. Niet altijd warm water soms lauw. ook parkeerplaats voor auto was verplichte plek bij verbouwing, zijn uiteindelijk 3 dagen eerder weggegaan dit waren echte min punten goed maar

reviews_man

Dhr Pepping

Verblijfsduur: 2019-08-03 - 2019-08-10

Goed ontvangen. Prachtige omgeving. Prima accommodatie.

reviews_man

Dhr Cilissen

Verblijfsduur: 2018-10-01 - 2018-10-12

Accommodatie was schoon. Alles werd bij aankomst uitgelegd en we werden rondgelijd op de boerderij. Mooie en vooral rustige omgeving.

reviews_man

Dhr Korevaart

Verblijfsduur: 2018-05-26 - 2018-06-02

Prima ontvangst zee vriendelijk

reviews_man

Dhr Van der Vring

Verblijfsduur: 2017-08-05 - 2017-08-12

Prima accommodatie, overdekte parkeerplek voor de auto, goede broodjesservice en goede info van eigenaresse.

reviews_man

Dhr Tetteroo

Verblijfsduur: 2018-02-10 - 2018-02-17

Prima accommodatie, genoeg ruimte voor 3 personen, schoon. Prachtige omgeving,precies tussen 2 skigebieden in.

reviews_man

Dhr Aarsen

Verblijfsduur: 2017-08-12 - 2017-08-19

Op de eerste plaats zijn dit super vriendelijke mensen die graag behulpzaam zijn bij alle soorten van vragen. Wij waren met twee hondjes en dit was totaal geen probleem. Het appartement is modern ingericht met een mooie keuken van alle gemakken voorzien, zelfs een afwasmachine. Ruime woon/keukenkamer en ruime douche en slaapkamer. Ook badlinnen tussendoor vragen was geen probleem. Ik kan mij voorstellen dat dit ook leuk is voor kinderen want ze hebben een boerderij waar je waarschijnlijk als kind ook rond mag kijken. Er lopen hangbuikzwijntjes rond en minipaardjes echt super dus ook voor kinderen. Ook kun je gebruik maken van de broodjesservice, zodat je iedere dag verse broodjes hebt bij je appartement. Verder is het een aanrader in de zomer voor wandelaars of zoals wij met hondjes. Onze tip in de buurt is de Kitzbuhler panoramabahn die een geweldig uitzicht geeft en je zelfs in staat stelt de GrossGlockner te zien. We hadden hier een fantastische dag. Als we weer deze kant op gaan dan zeker in ditzelfde huisje.

reviews_vrouw

Mevr Van Kampen

Verblijfsduur: 2017-06-26 - 2017-06-29

Comfortabel onderkomen in een prachtige omgeving waarin ook zomers veel te ontdekken valt.

reviews_vrouw

Dhr Haffmans

Verblijfsduur: 2017-03-11 - 2017-03-18

Vriendelijk ontvangst, netjes en schoon.

reviews_vrouw

Mevr Tangenberg

Verblijfsduur: 2016-08-06 - 2016-08-20

Wij hebben een fantastische vakantie gehad bij de familie, die dit appartement verhuren. Het ontvangst was warm en hartelijk. We kregen een rondleiding en daarbij de uitleg wat we mochten verwachten gedurende ons verblijf. Ons werd op het hart gedrukt als er iets was dat we ten alle tijde aan de bel moesten trekken, zelfs 's nachts. Ronduit een gastvrij gezin, dat het welbevinden van de huurders hoog in vaandel heeft staan. Een groot compliment is dan ook zeker op z'n plaats! De broodjesservice was ook een geweldige mogelijkheid die geboden werd. 's Morgens wakker worden en direct kunnen genieten van heerlijke verse broodjes zonder dat je daarvoor eerst zelf naar de bakker moet. Het huis, waarin het appartement zich bevind, ligt in een prachtig dorp, je kunt er helemaal tot rust komen. Vanuit het huis loop je zo de bergen in, of je stapt op de fiets en verkent de omgeving via de diverse fietsroutes en idyllische weggetjes. Daarnaast is er de weg die langs het dorp loopt waarlangs je naar andere wandelroutes, bezienswaardigheden, zwembad en de kabelbaan dichtbij kunt rijden. Ook is de mogelijkheid om de bus of de trein te pakken op loopafstand aanwezig. De accommodatie willen we dan ook van harte aanbevelen. Ons inziens kun je hier elk moment van het jaar heerlijk verblijven.

reviews_man

Dhr Schonewille

Verblijfsduur: 2015-03-07 - 2015-03-15

Ons verblijf is goed bevallen, heerlijk rustig. Skiën in verschillende gebieden waarbij de auto wel nodig is. Skibus gaat niet echt vaak. Auto staat onder overkapping dus sneeuwruimen / ijs krabben is niet nodig. Jammer dat de TV zo klein is. 's middags nog heerlijk de zon op het balkon. De verse melk van de boerderij is een aanrader, veel beter dan de melk uit de supermarkt.

reviews_man

Dhr Ter Mors

Verblijfsduur: 2014-08-23 - 2014-08-30

Heerlijk appartement voorzien van alles wat je nodig hebt. Er is gedacht aan de kleine dingen zoals bijvoorbeeld een hoog dakraam is voorzien van elektrische bediening. Gastvrijheid van eigenaar is erg goed en zeer vriendelijk. Omgeving is een genot voor wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers en heerlijk rustig. Een echte aanrader voor een heerlijke vakantie.

reviews_man

Dhr Jansen

Verblijfsduur: 2014-08-02 - 2014-08-09

Heerlijke wandelvakantie in de Hohe Tauern.

reviews_man

Dhr Baelde

Verblijfsduur: 2014-06-14 - 2014-06-21

Dit appartement is prima geschikt voor 2 personen. Het heeft een moderne uitstraling, fijne oven en prima badkamer. Het dorpje is heel klein maar een paar km verderop is een prima supermarkt en een aantal leuke restaurantjes, prima prijs kwaliteit. In de omgeving is veel te doen op fiets en wandel gebied. Wij hebben meerdere mooie wandelingen o.a op de Wildkugel en bij de Krimml watervallen gemaakt. De gastvrouw heeft ook leuke documentatie over activiteiten in de buurt. Onze vakantie viel samen met het wk voetbal mijn man wilde graag de wedstrijden volgen toen onze gastvrouw dit hoorde stond haar man binnen een kwartier bij ons boven met een grote flatscreen tv. Wij hebben een hele fijne week gehad en komen zeker weer terug.

reviews_vrouw

Mevr Dekundy

Verblijfsduur: 2014-01-04 - 2014-01-11

Alles verliep vlot. Het appartement was modern, maar erg gezellig, warm en zeer rustig. De hospita was erg vriendelijk en behulpzaam (brood elke dag). De parkeerplaats bij het basisstation in Bydgoszcz op Wildkogelbahn wordt verwijderd uit het appartement op slechts 5 minuten met de auto en er is altijd volop gratis parkeergelegenheid. De skischool Maier is er echt geweldig en aanbevolen. Tussen het huis en de kabelbaan station is er een groot en mooi supermarkt. In Mittersill (ook ongeveer 5 minuten) kunt u zowel kopen als het eten in verschillende restaurants. We zullen proberen om er terug te gaan volgend jaar.

reviews_man

Dhr Bakker

Verblijfsduur: 2013-09-28 - 2013-10-05

Voor ons als koppel was het dik in orde we konden gaan en staan waar en wat we wilden

reviews_vrouw

Mevr Spronk

Verblijfsduur: 2013-05-11 - 2013-05-18

We hebben een leuke vakantie gehad, veel dingen gezien. Een mooi uitzicht vanaf het balkon op de bergen. Dichtbij een leuk overdekt zwembad (Het Kristalbad), was ook heel schoon en netjes. Huis was netjes schoon en compleet. Jammer genoeg was er geen stofzuiger aanwezig. Met kleine kinderen is een stofzuiger wel praktisch.

reviews_man

Dhr Laros

Verblijfsduur: 2011-07-23 - 2011-07-30

Het is een keurig verzorgd appartement ( ernaast is nog een appartement) op de 2e etage met een eigen ingang. Alles verzorgd en schoon. Voor 2 personen zeer geschikt, maar voor 4 zeker niet dan wordt het krap. Slaapkamer heeft een tuimeldakraam echter zonder verduistering, wel romantisch met sterrenhemel. Omgeving schitterend met veel mogelijkheden om te wandelen en ook fietsen! Ook bij slecht weer is er wat te doen. Eten in dorp Muhlbach is niet meer mogelijk, daarvoor dien je naar Bramberg te gaan lopend ook goed te doen ( 30-45 minuten) via het fiets/wandelpad bijvoorbeeld langs de rivier. ( tip Restaurant Paraplu achter de sportvelden net aan de rand van Bramberg, goed eten en vriendelijke mensen)

reviews_man

Dhr Nikerk

Verblijfsduur: 2011-07-16 - 2011-07-23

Een prettig en intiem appartementje, voorzien van alle gemakken. Compleet voorzien van broodservice en informatie over de omgeving. In een rustig gedeelte van het dal, met veel faciliteiten dichtbij, waardoor een duidelijk authentiek sfeerbeeld beleefd kan worden. Kortom: een hele fijne vakantieplek !

reviews_man

Dhr Dolman

Verblijfsduur: 2011-03-19 - 2011-03-26

De hostess Christina is een alleraardigste jonge vrouw die wat verlegen overkomt en zeker niet opdringerig is. De woningen hebben een gezamenlijke ingang aan de achterzijde van het huis, wat prettig is. Een ruime parkeer gelegenheid staat tot beschikking. Het huis staat in een rustig dorp maar toch heel centraal. Men zo in Mittresiel of naar de pistes.

reviews_man

Dhr Kleinschmidt

Verblijfsduur: 2010-10-09 - 2010-10-16

Wij vonden het Elferblick.

reviews_man

Dhr Baas

Verblijfsduur: 2010-07-24 - 2010-08-07

Elferblick is een prima verzorgd appartement alleen voor 2 volwassenen en 2 kinderen wel beetje krap. Het heeft wel een goede centrale ligging om allerlei mooie uitstapjes te maken zoals de Krimmler watervallen en Grossglockner, of om een heerlijke bergwandeling te maken. De eigenaren zijn hele aardige mensen. Wij hebben het er heel fijn gehad.

reviews_man

Dhr Verstraaten

Verblijfsduur: 2010-08-28 - 2010-09-11

Wij hebben het als een zeer prettig onderkomen ervaren. Uitstekende uitvalbasis voor tripjes. Gelegen in een prachtig dal. Zeer vriendelijk en behulpzaam gastgezin.

reviews_man

Dhr Saelens

Verblijfsduur: 2010-06-19 - 2010-07-03

Een heerlijk rustig plaatsje met vele wandel- en uitgaansmogelijkheden! Je kan er ook goed fietsen in de omgeving.

reviews_man

Dhr Van den hoogen

Verblijfsduur: 2009-07-25 - 2009-08-01

Een mooie vakantie gehad en genoten van de omgeving. Het huis is prima en van alle gemakken voorzien. De vriendelijke eigenaren zorgen ervoor dat je gelijk een vakantie gevoel krijgt. Een vakantie die voor herhaling vatbaar is.

reviews_vrouw

Dhr Heerink

Verblijfsduur: 2009-05-30 - 2009-06-13

Hans en Ans 31-05-09 tot 13-06-09 Goed en compleet appartement waar vanuit mooie wandeltochten in de omliggend dalen gemaakt kunnen worden. Voor fietstochten o.a. naar Krimml werden door de eigenaar fietsen ter beschikking gesteld. Ook voor kinderen is er op de boerderij veel te zien.

In de omgeving

Centrum: 1.0 kilometer
Bos: 1.0 kilometer
Meer: 6.0 kilometer
Eetgelegenheid: 1.0 kilometer
Restaurants: 1.0 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 5.0 kilometer
Openbaar vervoer: 0.2 kilometer
Openbaar zwembad: 2.0 kilometer
Skilift: 2.0 kilometer
Skipiste: 2.0 kilometer
Skibus: 0.2 kilometer
Cross Country: 0.2 kilometer
Toeristeninformatie: 2.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1257205