Ferlach

Dit vakantieappartement voor maximaal 5 personen ligt op de eerste verdieping van een authentiek huis op een heuvel in Ferlach in Karinthië, direkt in het prachtige Bodental op ca. 1100 meter hoogte in het zonnige zuiden van Oostenrijk en op slechts 25 minuten van Klagenfurt en de beroemde Wörthersee. Het volledig gemeubileerde appartement beschikt over een woon-/eetkamer, een aparte goed uitgeruste keuken, 2 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad en is te bereiken via een buitentrap in de tuin. U kunt gebruik maken van de tuin en een zeer groot overdekt terras van circa 44 m2. Er is ook een grill. U kunt direkt bij het huis parkeren. Ferlach ligt in de regio Carnica Rosental. Het bekende natuurgebied Meerauge ligt voor de deur en er zijn ook vele wandelroutes in Ferlach en omgeving. In de winter is het mogelijk om vanuit het huis een skitocht te maken. Als wintersporter kun je ook gebruik maken van het kleine familieskigebied Bodental-Unterbergen met 2 kilometer piste en 4 liften op 1,5 km afstand, waar ook een skischool is. De idyllische zwemvijver in Reßnig nodigt in de zomer uit tot zwemmen. In de omgeving vindt u de Tscheppa-kloof met een prachtig klimpark. Ook met een dagje uit kunt u Slovenië snel bezoeken. Direkt in Ferlach of in Klagenfurt zijn er tal van winkelmogelijkheden voor uw dagelijkse behoeften, evenals een goede keuze aan restaurants.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 65 m2

Parterre
  • Parterre
  • Hal
  • Keuken
  • Fornuis (4 kookplaten, keramisch)
  • Koffiezetapparaat
  • Oven
  • Koelkast
  • Woon/eetkamer
  • TV
  • Sfeerhaard
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 1-pers. vouwbed
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Bad met douche
  • Wastafel
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parking

Reviews

7.9 Dit huis heeft 9 reviews

reviews_vrouw

Dhr Snel

Verblijfsduur: 2022-08-27 - 2022-09-10

Vakantie verblijf op een hele mooie rustige plek. Eigen opgang met afgezete tuin wat ideaal is voor onze honden. Huisje zelf is flink gedateerd maar dat was bekend. Bedden zijn goed en voldoende schone handdoeken beschikbaar. Punt van kritiek is dat het huisje niet echt schoon was en veel te vol staat met oude keuken materialen en veel onnodige dingen door het hele Appartement heen. De keuken spant daarin de kroon wat deze was echt niet schoon en veel te vol gepropt met allerlei oude gebruikte apparatuur. Oven en fornuis waren wel vernieuwd en goed bruikbaar. Verder is de omgeving prachtig en heerlijk rustig. Enkel de bellen van de koeien hoor je. Mooie wandelroutes in de omgeving.

reviews_vrouw

Mevr Den Broek

Verblijfsduur: 2022-02-28 - 2022-03-04

Een hele mooie omgeving, vriendelijke mensen. Het huisje is wel gedateerd, alles is netjes aanwezig, daar niks mis mee. Het is alleen allemaal oud. Vele mogelijke wandelpaden, nogmaals de omgeving is echt schitterend!

reviews_man

Dhr Berg

Verblijfsduur: 2019-04-28 - 2019-05-11

Aardige mensen maar toch wel met redelijk achterstallig onderhoud. Op de trap lagen een aantal gebroken tegels

reviews_man

Dhr De Beijer

Verblijfsduur: 2018-07-16 - 2018-07-23

Hartelijk ontvangst, rondleiding in appartement, prachtige omgeving!

reviews_man

Dhr Wagemakers

Verblijfsduur: 2017-04-23 - 2017-04-30

Het ligt in een prachtige omgeving. heel mooi uitzicht vanuit het huis, heel aardige mensen. heel gastvrij, het huis is netjes en shoon.

reviews_vrouw

Mevr Schrader

Verblijfsduur: 2016-12-26 - 2017-01-02

We brachten een zeer leuke vakantie in een prachtige omgeving. De eigenaren waren erg vriendelijk. We vonden dat je had veel contact met de lokale bevolking en iedereen was erg leuk. De accommodatie is schoon en je hebt alles wat je nodig hebt. Wij en onze honden hebben gevoeld zeer goed. Het is ideaal om te wandelen.

reviews_vrouw

Mevr Cuypers

Verblijfsduur: 2016-08-13 - 2016-08-27

We hebben 2 aangename weken doorgebracht in het huis Ella. De eigenaars waren supervriendelijk en gastvrij. Elke vraag werd met plezier beantwoord. Het huis is niet modern maar het is proper en je hebt alles wat je nodig hebt om te koken (goede oven, goede keramische platen). Er is wel geen microgolfoven en vaatwasser maar dat hebben wij niet gemist. De omgeving is prachtig en als je graag wandelt, is dit de place to be. Veel wandelingen kan je starten vanaf het huis. Het is er zalig rustig en je hoort alleen de bellen van de koeien en de krekels. Ook onze hond heeft met volle teugen genoten van deze vakantie. Eén nadeel is dat je helemaal naar Ferlach moet voor een degelijke winkel (spar). Best dus dat je al wat eten meebrengt voor de eerste dag of toch tijdig toekomt zodat je nog naar de winkel kan (1/2 uurtje rijden). Vlakbij het huis is een Gasthof Serreinig waar je degelijk en lekker kan eten. Vooral het lamsvlees is verrukkelijk. We hebben een leuke vakantie gehad. Het weer was prima. Hou er wel rekening mee dat het 's avonds vanaf 18 u wel snel afkoelt en dat je een truitje nodig hebt. Als je van een schnaps houdt, zorgt dit wel voor opwarming ). Dit huis en omgeving is niet echt geschikt om met pubers naar toe te gaan. Zij zouden zich dood vervelen. Fam. Vandenbossche, Mechelen

reviews_man

Dhr Wilderom

Verblijfsduur: 2016-05-07 - 2016-05-21

Het weer zat tegen de natuur is mooi . Het appartement viel tegen de bedden waren niet goed, Gastvrijheid was goed.Maar het appartement heeft zeker een op knaap beurt nodig.

reviews_vrouw

Mevr Kampschulte

Verblijfsduur: 2015-07-15 - 2015-07-24

Onze vakantie was erg ontspannend. Men leeft erg afgelegen en heeft directe en fantastische mogelijkheden om te wandelen. Voor onze 2 honden was droomachtige. Omheinde tuin en overdekt terras. Het toilet was gescheiden van de was- en Duschraum.Wlan receptie was een beetje zwak voor mijn telefoon, de matrassen waren innerspring basis en niet helemaal optimaal, maar het was schoon en het gastgezin was erg aardig en zuvorkommend.Für honden en natuurliefhebbers geweldig! Veel groeten en nogmaals dank aan familie Vandzou

In de omgeving

Centrum: 1.5 kilometer
Centrum: 17.0 kilometer
Golfbaan: 31.0 kilometer
Meer: 5.0 kilometer
Meer: 20.0 kilometer
Meer: 2.0 kilometer
Eetgelegenheid: 1.5 kilometer
Restaurants: 1.5 kilometer
Restaurants: 0.4 kilometer
Openbaar vervoer: 1.5 kilometer
Skilift: 1.5 kilometer
Skipiste: 1.5 kilometer
Cross Country: 0.1 kilometer
Anders: 11.0 kilometer
Anders: 1.5 kilometer
Huiscode: VLS - 1281884