't Zand

Deze vakantiewoning ligt direct aan het Noordhollandsch Kanaal (prima visstek!) en 3 km van het weidse en schone Noordzeestrand. De woning is netjes ingericht, geschikt voor maximaal 5 personen en rustig gelegen. Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden en 1 slaapkamer met een stapelbed. Dat maakt het huis vooral geschikt voor gezinnen met kinderen. In de omgeving heb je tal van mogelijkheden. Wat dacht je van een bezoekje aan het strand, een fietstocht door de bollenvelden, of een dagje kaasmarkt? Verder vind je op diverse stadjes in de omgeving. Bij Medemblik kun je een bezoek brengen aan kasteel Radboud. In Schagen wordt een West-Friese markt gehouden. Ook het bezoeken van het openluchtmuseum in Enkhuizen, de Keukenhof in Lisse, Volendam en Amsterdam is goed te doen. De omheinde tuin is voorzien van speeltoestellen voor de kinderen. Bij deze woning zul je een heerlijke vakantie beleven! Huisdieren mogen mee op aanvraag.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 75 m2

Parterre
  • Parterre
  • Hal
  • Woonkamer
  • TV (kabel)
  • Kachel (gas)
  • Radio
  • CD-speler
  • Open keuken
  • Waterkoker
  • Koffiezetapparaat
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • Stapelbed
  • Slaapkamer
  • Stapelbed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Afwasmachine
  • Patio
  • Terras
  • Tuin
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • BBQ
  • Trampoline
  • Trampoline
  • Parasol
  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Reviews

8.5 Dit huis heeft 20 reviews

reviews_vrouw

Dhr Verhagen

Verblijfsduur: 2022-04-22 - 2022-04-29

Prima uitvalsbasis voor de kop van Noord Holland! Wij hebben het erg naar ons zin gehad in deze iets gedateerde, maar gezellige woning. De eigen tuin is fijn en heeft de hele dag plekjes met zon. Het strand van Callantsoog is een kwartiertje rijden en het huis ligt heerlijk rustig.

reviews_vrouw

Dhr Sijpersma

Verblijfsduur: 2021-09-20 - 2021-09-24

Een prima huis om met honden te verblijven. Ze kunnen fijn naar buiten zonder weg te lopen. In het huis is alles aanwezig, eenvoudig maar prima.

reviews_vrouw

Mevr Van Boxsel

Verblijfsduur: 2021-08-20 - 2021-09-03

Heel leuk vakantiehuis. Was super schoon toen we aankwamen. Woonkamer is niet heel groot. Bedden slapen heerlijk. Fijne omheinde tuin, was heerlijk voor de hond. Eigenaren waren heel gastvrij en aardig. Hadden leuke tips om te gaan doen in de omgeving. Voor herhaling vatbaar.

reviews_vrouw

Dhr Wolfswinkel

Verblijfsduur: 2021-09-06 - 2021-09-10

Marjo en Ad zijn zeer gastvrij en behulpzaam. Het huisje is van alle gemakken voorzien en de omheinde tuin is ideaal voor de hond.

reviews_vrouw

Dhr Van Rosmalen

Verblijfsduur: 2021-06-04 - 2021-06-11

Vriendelijk ontvangen er stond een flesje wijn met twee glazen klaar.

reviews_vrouw

Dhr Van Dam

Verblijfsduur: 2020-09-07 - 2020-09-11

Je kunt niet zelf de ING-kortingcode invullen, lastig dat je daarvoor altijd moet bellen,

reviews_vrouw

Dhr Stravers

Verblijfsduur: 2020-07-06 - 2020-07-10

De aankomst was goed, er werd ons uitgelegd hoe het met de sleutel werkte. De accommodatie was netjes, goed verzorgd en gezellig. De bedden waren heerlijk :-) Een mooie omgeving en genoeg te doen.

reviews_man

Dhr Maat

Verblijfsduur: 2019-08-03 - 2019-08-17

Prima ontvangst. Niet al te grote kamer. Goede slaapkamer, prima bed. Zeer vriendelijke mensen, de fam. Vlaar.

reviews_man

Dhr Schoonvaere

Verblijfsduur: 2017-08-21 - 2017-08-25

Voor ons was de omgeving prachtig,wat wij zochten was watzr en slaping daar wij vissers zijn in hart en nieren,,kortom toppy

reviews_vrouw

Mevr Fischer

Verblijfsduur: 2017-08-05 - 2017-08-12

We werden hartelijk empfangen.Die apparatuur in het huis was absoluut prima, ontbrak nichts.Schön is een omheinde tuin, perfect voor onze hond. Zeer mooie verhuurder en we zullen daar zeker weer gaan.

reviews_vrouw

Mevr Spring in 't veld

Verblijfsduur: 2016-09-12 - 2016-09-16

Ik ben 12-9-2016 zeer vriendelijk ontvangen door Marjo! Het klikte volgens mij meteen, gezellig zitten kletsen en meteen al goeie tips gekregen, later ook nog van haar man Ad even vriendelijk!! Het huisje was perfect, van alle gemakken voorzien en een heerlijke omheinde tuin perfect voor mijn lieve labrador! De omgeving was ook top! Heerlijk strand Groote Keeten vlakbij (nog een zeehondje gespot!) ik zit dit nu in te vullen op mijn werk en heb last van heimwee, wil eigenlijk weer terug!!! Dagje naar Texel geweest, is echt vlakbij, 2x schitterende zonsondergang gezien, op Strand Callantsoog en Groote Keeten. ECHT VOOR HERHALING VATBAAR! als het even kan, heel snel weee!! Vriendeleijk groet Heydi

reviews_vrouw

Mevr Doorten

Verblijfsduur: 2016-08-08 - 2016-08-12

We zijn erg hartelijk ontvangen en hebben genoten van het leuke knusse huisje. De trampoline en de afgesloten tuin waren heel erg fijn voor onze zoontjes.

reviews_vrouw

Mevr Lohuis

Verblijfsduur: 2016-08-05 - 2016-08-08

Super ontvangst gehad en alles was prima voor elkaar paar heerlijke dagen zee gehad waar je overigens zo was met de fiets. zeker een aanrader het is van alle gemaken voorzien. lekker gezellig knus huisje

reviews_man

Dhr Renema

Verblijfsduur: 2013-05-06 - 2013-05-10

Prima korte vakantie gehad! Knus huis, alles aanwezig en vriendelijke beheerders. Voor de winter zal het huisje minder geschikt zijn omdat er alleen gaskachels aanwezig zijn.

reviews_man

Dhr Heimes

Verblijfsduur: 2012-07-21 - 2012-07-28

We verbleven met 4 volwassenen en een kind tot 2 jaar in een huisje De Roos.Es een heel leuke vakantie week met veel dingen - Alkmaar, Den Helder, Haarlem, Zandvoort, Hoorn, natuurlijk, het strand bezoeken, enz.

reviews_man

Dhr Van Dorst

Verblijfsduur: 2011-07-09 - 2011-07-16

Een heerlijke uitvalsbasis. Genoten van: * Texel * West Friese Markt in Schagen * Kaasmarkt in Alkmaar * marine museum in Den Helder * Klimduin Schoorl * Strand van Callantsoog en Grote Keete * haven van Hoorn Een huisje met alle voorzieningen en vriendelijke mensen!! We komen vast nog eens terug!

reviews_vrouw

Mevr Sauter

Verblijfsduur: 2010-07-17 - 2010-07-24

Zeer mooi huishoudster, cottage goed gelegen en rustig, de gebruikelijke eenvoudige comfort, kleine tuin met een trampoline, goede winkels, met de fiets in ongeveer 1/2 uur strand. We waren tevreden.

reviews_vrouw

Dhr MARCHAND

Verblijfsduur: 2007-04-14 - 2007-04-21

. Uitstekend verblijf "t Zand Het huis is zeer goed gelegen: dicht bij de zee, tulpenvelden en Amsterdam eilanden Walden is gemakkelijk bereikbaar met de trein (1 uur) Het was een zeer aangenaam en ontspannen Us ... werden zeer goed ontvangen door de heer en mevrouw Vlaar.

reviews_vrouw

Dhr Sijbers

Verblijfsduur: 2005-07-16 - 2005-07-23

Het was een heel comfortabele vakantiewoning ook de actieviteiten in de buurt zijn goed we hadden wel veel slecht weer maar dat heeft ook weer charmes bij de zee het is ongeveer 10 minuten verwijderd van het strand met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de kinderen was er een trampoline waar veelvuldig gebruik van werd gemaakt het was ook een vriendelijk gastgezin.

reviews_man

Dhr DEGREE

Verblijfsduur: 2005-04-23 - 2005-04-30

Zeer goed verblijf in Nederland met een warm welkom van de familie VLAAR we lyrisch over door de ontdekking van Holland onder de zon.

Tips van de huiseigenaar

reviews_man

In de tuin staat een grote trampoline. Door de omheining achter de tuinbeplanting is deze ook geschikt voor kleine honden. De woning ligt aan het Noordhollands kanaal. Volgens kenners een zeer goede visstek voor de deur! Er zijn veel leuke dingen in de omgeving te doen: - ’t Zand is een leuk kanaaldorp, landelijk gelegen vlak bij het strand en de duinen, te midden van de bloembollenvelden. Net buiten ’t Zand is een nog in werking zijnde eendenkooi te bezichtigen. - In het voorjaar staan de bloembollenvelden kleurrijk in bloei en worden in diverse plaatsen in de omgeving bloemendagen met bloemenmozaïeken en straatwerkstukken georganiseerd. - Aantrekkelijke fietsomgeving. De fietsknooppunten route loopt via de brug nabij het verblijf. - Het schone en weidse Noordzeestrand in Groote Keeten is 3 km van ’t Zand gelegen. - Callantsoog, 4 km van ’t Zand, heeft een gezellig centrum met leuke winkels en horeca welke het gehele jaar 7 dagen open zijn. - In Sint Maartenszee is, met kinderen tot 12 jaar, kinderspeelparadijs de Goudvis het bezoeken waard. - Schagen, 8 km van ’t Zand, een mooi stadje met een kerkplein met rondom terrassen, leuke straatjes, winkels een bioscoop en restaurants. Het is er gezellig winkelen. Op donderdag is er markt met in de zomer westfriessefolklore met kledendracht, oude ambachten, optocht met paard en wagens en dans. - Den Helder en het eiland Texel, 15 km van ’t Zand, met in Den Helder in de zomer juttersmarkten, het Napoleontische fort kijkduin en zijn zee aquariums, reddingsmuseum Dorus Rijkers en het marine museum, waarbij een onderzeeboot en een ramschip bezichtigd kunnen worden. - Texel, een bijzonder eiland, leuke boottocht, een eigen sfeer en landschap, met rust natuur, leuke dorpscentra en musea. - De haven stadjes Medemblik, Hoorn en Enkhuizen gelegen aan het IJsselmeer zijn met hun Zuiderzeehistorie het bezoeken waard. - In Enkhuizen is voor kinderen Sprookjeswonderland een leuk attractiepark, het Zuiderzeemuseum is zeer bijzonder en voor alle leeftijden een aanrader. - Ook Volendam en Marken en de Zaanse Schans zijn leuke bezienswaardigheden. - Vanaf het station Schagen is een dag Amsterdam, met ieder half uur een trein, reistijd 1 uur, goed bereisbaar. - Alkmaar, op vrijdag is er de traditionele kaasmarkt. De vakantiewoning is aan de woning van de eigenaar gebouwd.

In de omgeving

Centrum: 1.0 kilometer
Bos: 3.0 kilometer
Zee: 3.0 kilometer
Meer: 5.0 kilometer
Eetgelegenheid: 1.0 kilometer
Restaurants: 1.0 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 1.0 kilometer
Openbaar vervoer: 1.0 kilometer
Openbaar zwembad: 11.0 kilometer
Toeristeninformatie: 4.0 kilometer
Huiscode: VLS - 12194