House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big
House image big

Huizen Huiscode: VLS-1253056 Noord-Holland, Nederland

Huiscode: VLS-1253056
  • 2
  • 1
  • 1
  • Ja


t/m

Controleer beschikbaarheid
Huizen

Dit unieke, compacte, vrijstaande huis is gelegen in de tuin van de eigenaren, aan de rand van de Nieuw Bussummerheide tussen Naarden en Huizen, midden in het Gooi. De woning heeft 1 slaapkamer en is perfect voor een stel. Vanuit de woonkamer stap je door de openslaande deuren zo het terras op. De woning ligt aan de bosrand, waar je prachtige wandelingen kunt maken. Het centrum ligt op 2 km van de woning, waar je terecht kunt voor de broodnodige boodschappen en restaurants. De woning is knus en gezellig ingericht. Vanuit de woonkamer gaat er een steile trap naar de kleine, open slaapkamer, die een zeer beperkte stahoogte heeft. Hierdoor is het huis minder geschikt voor ouderen. Het dichtstbijzijnde treinstation vind je op 5 km afstand. Openbaar vervoer vind je op slechts 100 m. De snelweg ligt op 4 km van het vakantiepark.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 35 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkamer
  • TV (kabel)
  • Eettafel
  • Kachel
  • Zithoek
  • Stereo-installatie
  • Tuindeuren
  • Keuken
  • Broodrooster
  • Koffiezetapparaat
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
Tussenetage
  • Tussenetage
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
Algemeen
  • Algemeen
  • Telefoon dockingstation
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuinmeubilair

Reviews

8.5 Dit huis heeft 12 reviews

reviews_man

Dhr Treffers

Verblijfsduur: 2021-07-23 - 2021-07-30

Prima huisje. Mooie omgeving. Heel fijne gastheer! Prima week gehad met z'n 2 , plus de hond.

reviews_vrouw

Dhr Boomsma

Verblijfsduur: 2020-07-31 - 2020-08-07

Warm ontvangen door de gastheer en goede rondleiding gekregen inclusief tips voor wat te doen in de omgeving. Accomodatie was goed verzorgd en schoon. Een prachtig knus huisje omgeven door heidevelden en bossen. Genoeg te doen en zien in de omgeving

reviews_vrouw

Mevr Sand

Verblijfsduur: 2019-04-26 - 2019-05-03

Aardig ontvangst zet een fles wijn in een leuke kaart. Prima voor jongere mensen. Geweldig, een eigen poortje bijna live naar de hei. Rondom veel hei der geweldige wandelgebied en losloopgebieden voor de hond.

reviews_vrouw

Mevr Klampfl

Verblijfsduur: 2013-08-23 - 2013-08-30

We hebben zeer comfortabel gevoeld tijdens onze hele vakantie. Het huis is precies zoals beschreven op het terrein van de eigenaar, maar is toch enigszins afgeschermd. De verhuurder is erg mooi en stands met informatie en tips aan de kant wanneer hij bezoekt. Maar verder kunt u genieten van de meeste privacy. Voor onze hond, die grenzen aan de woning gigantische weilanden waren erg praktisch, omdat hij plezier daar kon hebben goed. Je ontmoet een aantal andere hondenbezitters met goed opgevoede honden. Al met al een geweldige vakantie!

reviews_vrouw

Mevr Knop

Verblijfsduur: 2012-03-16 - 2012-03-30

Zestienhonderd kilometer gereden vanuit het groene hart van Italië (Umbrië) naar het groene hart van Nederland, voor een tweewekelijks verblijf in Het Gooi om mijn familie en vrienden weer eens te bezoeken. Voor mij was het een feest der herkenning, want hier was ik geboren en hier had ik mijn jeugd doorgebracht. En nu liep ik weer over die bekende paadjes op die heerlijke hei. Met mijn hond Pasja. We hebben genoten. Het huisje op de Hei was voor mij ideaal, vooral vanwege zijn ligging zo pal aan de hei. Grote pluspunten: de privacy, de privé-uitgang naar de hei, goeie douche, lekker bed, compleet ingerichte keuken, parkeergelegenheid op eigen terrein. Een minpunt vond ik de meubilering: voor wie niet houdt van onderuitgezakt zitten en ook niet de hele tijd op een harde houten stoel wil zitten, waren er geen andere opties. Ook de verlichting voldeed niet, de sfeerverlichting is wel leuk, maar voor wie van lezen houdt ontbreekt er een goede leeslamp. (Die heb ik dus zelf even gekocht, in een kringloopwinkel.) Ik zou het huisje een volgende keer beslist weer huren.

reviews_vrouw

Mevr Crusem-Loison

Verblijfsduur: 2011-08-19 - 2011-08-26

Het huis lijkt op een grote tuinhuisje keuken, c "is wel aardig. Nabijheid van" Amsterdam is interessant (bus + trein, er is 1/2 uur). Tegen de "omgeving is lawaaierig (zeer drukke weg passeren 10m) en een beetje nat (grote bomen die de zon en het licht te verbergen) Beware slapen. Degenen die worstelen om te buigen twee of drie kan niet niet in het hok liggen!

reviews_man

Dhr Mark

Verblijfsduur: 2011-05-13 - 2011-05-20

We hebben genoten van het verblijf in Huisje op de Hei erg, onze herder Natja. De apparatuur is zeer eenvoudig, maar voldoende. Met de matras in de loft bed (1,40 x 2,00 m) kregen we het goed. De kamers zijn verwarmd, behalve de badkamer. Het zou leuk geweest zijn als de kleine spoelbak had warm water - omdat de douche ligt pal naast het, het is helemaal niet slecht. Voor mensen die iets willen doen (een kijkje nemen, fietsen, paardrijden) de Huisje op de Hei is een goede keuze. Het hele gebied is echt mooi. De verhuurder gaf ons een zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Als er iets ontbrak, dus bracht hij onmiddellijk. Mensen hebben een heel gebied voor zichzelf (ongestoord) en heeft een eigen uitgang naar het natuurreservaat.

reviews_vrouw

Mevr Fukkink-Hoftijzer

Verblijfsduur: 2011-06-24 - 2011-07-01

Een knus huisje, (bijna) letterlijk op de hei. Omliggende dorpen en bezienswaardigheden goed per fiets te bereiken. Vriendelijke, behulpzame gastheer. Heel rustige, groene omgeving. Maar ook veel te zien en te beleven in de omgeving.

reviews_man

Dhr Schröder

Verblijfsduur: 2011-04-22 - 2011-04-29

Zeer mooi en rustig gelegen vakantiehuis, met goede mogelijkheden nemen om lange wandelingen, geweldig met honden, erg gezellig, kleine patio met privacy te nemen

reviews_man

Dhr Braun

Verblijfsduur: 2010-09-10 - 2010-09-17

Het huis is mooi en is perfect voor 2 personen. Het is gelegen op het platteland en bereikt u een groot aantal bestemmingen in een korte tijd.

reviews_man

Dhr Retailleau

Verblijfsduur: 2010-08-20 - 2010-08-27

Gelegen in het midden van de bossen in een omgeving van fietspaden, in de buurt van de "stop"-bus: 5 minuten naar het treinstation en 20 minuten met de trein om naar Amsterdam centrum station! een mooie rustige plek na de gebeurtenissen van "excursies in Amsterdam zinderende!

reviews_man

Dhr Dubois

Verblijfsduur: 2010-07-16 - 2010-07-23

We werden door een vriendelijke en gastvrije persoon ontvangen.

Tips van de huiseigenaar

reviews_man

De internetkosten zijn 15 euro per week.

In de omgeving

Centrum: 2.0 kilometer
Bos: 0.1 kilometer
Meer: 6.0 kilometer
Eetgelegenheid: 1.0 kilometer
Restaurants: 1.0 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 5.0 kilometer
Openbaar vervoer: 0.1 kilometer
Openbaar zwembad: 3.0 kilometer
Toeristeninformatie: 5.0 kilometer
Treinstation: 5.0 kilometer
Snelwegkruising: 4.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1253056