Hippolytushoef

De 15 luxe villa's staan op een apart deel van het park en zijn gebouwd in de stijl van 100 jaar terug: "grootmoeders" tijd. Het geheel ziet eruit als een pittoresk vissersdorp waar klinkerweggetjes, schelpenpaden en grasstroken 's avonds worden verlicht door traditionele straatlantaarns. Ze zijn alle comfortabel en modern ingericht en beschikken over alle gemakken die u mag verwachten. De inrichting en indeling kan onderling verschillen, de foto's die u ziet zijn slechts een indicatie. Alle villa's beschikken over een eigen tuin met terras en tuinmeubilair.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 120 m2

Parterre
  • Parterre
  • Hal
  • Woonkamer
  • TV (satelliet)
  • Kachel (hout)
  • Open keuken
  • Fornuis (4 kookplaten, gas)
  • Koffiezetapparaat
  • Oven
  • Combimagnetron
  • Afwasmachine
  • Koelkast
  • Vriezer
  • Toilet
  • Berging
  • Wasdroger
  • Stoomdouche
  • Infraroodsauna
  • Wasmachine
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Overloop
Algemeen
  • Algemeen
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • Parking
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Traphekje

Reviews

8.8 Dit huis heeft 24 reviews

reviews_vrouw

Dhr Haijes

Verblijfsduur: 2021-04-30 - 2021-05-07

Zeer mooi plekje, net achter de dijk van de Waddenzee. Huisje was compleet en schoon. Het weer liet iets te wensen over, maar dat heeft geen invloed gehad op de fijne tijd die we hebben mogen hebben.

reviews_man

Dhr DUCROCQ

Verblijfsduur: 2018-10-29 - 2018-11-02

Een geweldig verblijf in een zeer rustige omgeving tussen de natuur en de zee, het huis en de receptie lagen aan de top! Ik raad iedereen deze huurauto aan

reviews_vrouw

Mevr Simmerling

Verblijfsduur: 2017-08-11 - 2017-08-25

We waren erg vriendelijk buiten de reguliere aankomst dat we niet konden ontmoeten, verwelkomd en alle formaliteiten volgende morgen afgerond. Het huis is zeer smaakvol ingericht en hochwertog, de keuken is goed uitgerust, de bedden waarschijnlijk nieuwe, omdat de matrassen waren een droom. De centrale speeltuin was populair ontmoetingsplaats van alle kinderen van het vakantiedorp. De locatie is geweldig erg rustig, zodat u kunt ontspannen prachtig en de kinderen kunnen laat ze spelen soms onbeheerd achter. Aan de andere kant zijn er vele interessante plaatsen om te verkennen binnen maximaal een uur rijden. In de directe omgeving kunt u fietsen heerlijk, schaatsen en Tideland. Het restaurant op het terrein (Bi uus Tyhus) is geheel voortreffelijk empfehlenswert-- kleine kaart, zeer goede kwaliteit, maar een beetje duurder ... Kortom, we hebben als een gezin met twee primaire en een kleuterschool kind rond voelde me comfortabel en zal zeker terugkeren.

reviews_vrouw

Mevr Bazen

Verblijfsduur: 2016-10-14 - 2016-10-17

We werden netjes vrolijk en enthousiast ontvangen... Huis voldeed volledig aan onze verwachting. Geweldig fijn dat onze hondjes welkom waren!!

reviews_man

Dhr Guy

Verblijfsduur: 2015-08-07 - 2015-08-14

Wat we vonden het bijzonder 's kalm. Door nadelen we teleurgesteld niet te hebben gehad toegang tot de zee en

reviews_vrouw

Mevr Ruttenberg

Verblijfsduur: 2015-06-12 - 2015-06-26

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Van alles wat . De Noordzee en de Waddenzee binnen bereik. Leuke plaatsjes om lekker te winkelen. Een omgeving voor elk wat wils. Mooie boottocht gemaakt. Echte aanrader.

reviews_man

Dhr Vermeulen

Verblijfsduur: 2012-10-12 - 2012-10-19

Het huis is super leuk, heerlijke houtkachel, helaas niet zo'n mooi weer gehad maar er is genoeg te doen in de omgeving.

reviews_man

Dhr De Graaf

Verblijfsduur: 2012-05-11 - 2012-05-14

De villa is ruim, netjes, goed ingericht. De tuin echter mist een windscherm waardoor je bij iets lagere temperaturen niet snel in de tuin in kunt gaan zitten, daar er aan de kust meestal meer wind is dan in het binnenland. Daarnaast is de tuin niet of nauwelijks afgeschermd door een heg of begroeiing waardoor je niet echt prive kunt zitten.

reviews_man

Dhr Prahl

Verblijfsduur: 2011-11-18 - 2011-11-25

Zeer liefdevol ingerichte huis. Schoon en netjes, ook wat eten in het huis waren al beschikbaar (thee, koffie, suiker, zout, kaarsen, wasmiddelen)

reviews_vrouw

Mevr Meier

Verblijfsduur: 2011-10-28 - 2011-11-04

Mooi huis, modern en gezellig! Veel ruimte, zelfs in de slaapkamers! Beetje uit, maar erg rustig! Zelfs in november, het was altijd erg warm in het huis, zelfs als dieHeizung was bijna uit! Helaas is het strand volledig betonnen achter het duin! Maar dat was zo'n mooi deel van einzigstenicht Al met al, zeer aan te bevelen! Op elk moment weer!

reviews_man

Dhr Fuchs

Verblijfsduur: 2011-05-13 - 2011-05-27

Een mooi huis met kleine gebreken (slot de voordeur vastgelopen, maar er is een goed functionerende zij-ingang, kleine presterende magnetron met heteluchtoven functie gehouden onder het gasfornuis) en de algehele goede faciliteiten. De zee is inderdaad vlak voor de deur (achter de dam), maar voor kleinere kinderen is geen strand in de buurt. De draadloze dekking in het huis was met ons (soms zeer) slecht, maar in (de buurt van) de receptie kunt u comfortabel zitten en gebruik maken van het internet. Als uitgangspunt voor het verkennen van deze rustige huisje is zeer goed. Ook geocachers zijn goed vinden in de omgeving.

reviews_man

Dhr Gieffers

Verblijfsduur: 2010-10-15 - 2010-10-22

Comfortabele en goed ingerichte villa's in de directe ligging van dijk en de zee (20 meter) voor wie op zoek is vrede, maar ook gezinnen met kinderen en hond - net als bij ons. Het huis is slechts twee jaar oud en in overeenstemming met hoogwaardige afwerking.

reviews_vrouw

Mevr Welzel

Verblijfsduur: 2010-09-10 - 2010-09-17

Het huis was in een rustige omgeving. Al was het een speeltuin voor de kinderen en een restaurant aanwezig, maar het niet meer gebruik maakt van de speeltuin met vroege jaren '20. Het restaurant was ok, smaken verschillen nu tijden. Maar al met al hebben we geproefd daar. De fietsverhuur we geen gebruik als gevolg van het weer, maar begin september kan men ook rekenen op een super goed weer. Als je gewoon wilt ontspannen en gewoon genieten van de rust, dan kun je goed rijden in het begin van september van dit pand. In de zomer, het is waarschijnlijk beter, omdat je dan zwemmen in de zee, die net buiten de voordeur, die ik graag heel goed, ga kann.Ich de accommodatie direct zou aanraden, maar geen mensen van mijn leeftijd (ik ben 20) .

reviews_man

Dhr Küppers

Verblijfsduur: 2010-08-13 - 2010-08-20

Al onze aankomst was zeer aangenaam, hoewel we een uur voor de transfer aankwamen, werden we hartelijk begroet, en kon direct betrekking hebben onze mooie vakantie huis. In het huis waar we kijken er naar uit om de smakelijke vervolgens op "welkom". Het huis was brandschoon, mooi modern ingericht, en de kinderen namen hun kamer direct in beslag genomen. Dan, wanneer we in staat waren om later genieten van een beetje op het terras van ons eten, hebben we gemerkt bijzonder positief effect op de rest anglaubliche. Geen verkeerslawaai of andere onaangename geluiden, die anders vaak bewust zijn van resorts hier, werden gehoord. Om de dag af te sluiten hebben we genoten van de zonsondergang op de dijk. In de komende dagen wordt ons in de buurt altijd al een zeer goed uitgangspunt voor diverse dagtochten, en we waren altijd in de middag op de aangename rustige sfeer die ons te wachten stonden in de fabriek.

reviews_man

Dhr Hahn

Verblijfsduur: 2010-07-16 - 2010-07-30

We hebben in huis No.5 een geweldige tijd erlebt.Wir waren vijf met hond en hadden genoeg ruimte in dit huis. Het is prachtig ingericht, alleen de keuken is niet optisch de explosie. Functioneel echter in Ordnung.Dafür compenseren schapen voor Küchenfenster.Leider de tuinstoelen rotten door gebrek schalen. Een barbecue zou een echte Bereicherung.O.Hahn van 16.07.2010 tot 30.07.2010 worden

reviews_vrouw

Mevr Ehrt

Verblijfsduur: 2010-05-12 - 2010-05-17

Om te ontspannen op een gevorderd niveau, is precies goed. Er waren vier (2 stelletjes) in het mooie huis en de tijd heel veel. Er was volop mogelijkheden in de omgeving (we hebben niet alles gezien), en de ligging direct aan de dijk was heerlijk rustig. Zelfs in het huis iedereen kon doen wat hij wilde - dankzij de grote kamers en de aanbiedingen. Sinds begin mei, was het nog steeds erg koud 's nachts, hebben we de zeer open haard. Een andere luxe, die heeft bijgedragen tot het herstel, de grote keuken met vaatwasser, de koffie enorm reservoir, het stoombad douche en een flatscreen-tv met Dolby Soround zijn (vooral voor mannen). Rondom een u200bu200bvakantiehuis te voelen ****

reviews_vrouw

Mevr Hoenjet-Loche

Verblijfsduur: 2010-05-07 - 2010-05-10

Zeer vriendelijk en proffesioneel ontvangen, het huis was meer dan uitstekend. Goed verzorgd, comfortabel ingericht, gezellig en van alle gemakken voorzien. Absoluut een aanrader, heel veel rust, als je daar behoefte aan hebt, vlug in texel of via de afsluitdijk in friesland. De dochters zijn een dag naar Amsterdam geweest, goed bereikbaar. Dorp ernaast heeft als je er behoefte aan hebt een grote supermarkt. Wij waren enorm tevreden en komen zeker terug!!

reviews_man

Dhr Van Veen

Verblijfsduur: 2009-10-02 - 2009-10-05

Genoten van de Waddenzee op loopafstand in gezellig Noord-Hollands "dorpje". Mooie omgeving ook om te fietsen. Goede voorzieningen in de omgeving. Jacob en Betty.

reviews_vrouw

Dhr Hooimeijer

Verblijfsduur: 2009-08-07 - 2009-08-21

Geachte familie ? het was een super vakantie met alles er op en der aan in het huis, op het huis was dan ook niets aan temerken alleen jammer dat er geen voetbalveld veld was zo als beschreven,ze hebben na veel zeuren een voetbal tussen de ezel,paard en schapen gemaakt, konden ze toch een balletje trappen.hier voor toch onze dank.

reviews_vrouw

Mevr Van Berkel

Verblijfsduur: 2009-07-24 - 2009-07-31

Het huisje is geweldig: vier sterren. Van alle gemakken voorzien. Maar dat mag dan ook wel, er is niets te doen op het kamp en ook de omgeving is niet bepaald geweldig: in de Waddenzee kan niet gezwommen worden, er is geen strand en je zit tegen een dijk aan te kijken. Wellicht wel een fijne omgeving voor fietsers. Wij gaan met twee jonge kinderen in ieder geval niet meer terug.

reviews_man

Dhr Steinkamp

Verblijfsduur: 2009-07-10 - 2009-07-17

Het huis ligt direct aan de dijk en erg mooi. Van daaruit maken mooie wandelingen en excursies, maar ook genieten van vpm dijk prachtige zonsondergangen. Het huis nr. 5 is zeer mooi ingericht en zeer schoon. Daar brachten we een heel fijne vakantie.

reviews_vrouw

Dhr Wolfkamp

Verblijfsduur: 2009-05-20 - 2009-05-25

In een woord uitstekend fam wolfkamp

reviews_vrouw

Mevr Vohwinkel

Verblijfsduur: 2008-11-07 - 2008-11-14

Zeer smaakvol en prachtig ingericht huis - in tegenstelling tot de beschrijving helaas zonder Badewanne.Ringsherum, was echter nog steeds een beetje bouwplaats. Maar dat deerde ons niet. Echter, de situatie is niet ideaal voor gezinnen met kinderen en bezoekers met honden (zoals wij deden), want er is geen strand, maar alleen watt achter de dijk. Er zijn ook wijd en zijd geen slimme Supermarkt.Da we in november op het terrein, direct grenzend aan het caravanpark niet de moeite vanwege de ontbrekende kampeerders ons. In de zomer zouden we een probleem mee hebben gehad. Deze nabijheid moet in de huisbeschrijving tenminste worden vermeld.

reviews_vrouw

Dhr Blom

Verblijfsduur: 2008-05-23 - 2008-05-26

Het zijn schattige goed geoutilleerde woningen, maar er staat altijd veel wind. Leuke omgeving met onverwacht leuke plaatsjes. Er zijn veel fietspaden, maar hou dan rekening met de windrichting. Op het park kun je goed eten, maar neem de tijd want bij drukte moet je wachten. De natuur met zijn dierlijke bewoners is er prachtig.

Vakantiepark Recreatiepark Wiringherlant

Gemoedelijk, kleinschalig vakantiepark met diverse faciliteiten, direct aan de Waddenzee gelegen, met luxe villa's en comfortabele chalets.

Faciliteiten:

  • Tafeltennis
  • Vissen
  • Wandelen
  • Fietsen
  • Speeltuin
  • Receptie
  • Parkeerplaats
  • Restaurant
  • Bar
  • Snackbar
Alle beschikbare vakantiehuizen op dit park

In de omgeving

Centrum: 2.0 kilometer
Bos: 3.0 kilometer
Zee: 0.1 kilometer
Strand bij een meer: 5.0 kilometer
Eetgelegenheid: 2.0 kilometer
Restaurants: 0.1 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 5.0 kilometer
Openbaar vervoer: 0.5 kilometer
Openbaar zwembad: 2.0 kilometer
Toeristeninformatie: 3.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1255662