Blijham

Dit vakantie huis in Groningen is geheel vrijstaan en heeft een wijds uitzicht. In een uniek kwelder-poldergebied, zeer landelijk gelegen, een vrijstaand, goed verzorgd en gezellig vakantiehuis, Gelegen in Finsterwolde, is dit rustige vakantiehuis met 2 slaapkamers voor 6 personen perfect voor een kleine groep of een gezin met kinderen. Dit huis heeft ook een weelderige tuin uitgerust met meubilair om tot rust te komen. De historische Boerderij Ebelsheerd (7 km) is de perfecte bestemming om getuige te zijn van de overblijfselen van de geschiedenis in de regio. Er is ook een sereen meer, op 10 km afstand, ideaal om te genieten van een picknick aan de oevers. De cultuurstad Groningen (43 km) ligt ook op een roadtrip afstand. Voor het gemak zijn er verschillende supermarkten (6 km) en restaurants (15 km) in de buurt van het huis. Dit goed ingerichte vakantiehuis is uitgerust met moderne voorzieningen zoals een kitchenette, centrale verwarming, een tv en een wasmachine om te gebruiken. De barbecue activiteit op het terras zal u zeker verjongen. De gastheer zorgt ook voor een kinderbed en een kinderstoel in huis. De dichtstbijzijnde luchthaven is Groningen Airport Eelde, op 54 km afstand van het vakantiehuis. In de luwte van een bosperceel aan de Dollarddijk, ideaal voor liefhebbers van rust, ruimte, wandelen, fietsen en vissen. In de omgeving is een vogeluitzichtpunt (4 km), Vestingmuseum en een Kuurbronnenbad (12 km). Ook een (dag)uitstapje naar een waddeneiland is zeker de moeite waard! Een bezoek aan Duitsland is vanuit hier makkelijk te doen. Evenals stad Groningen dat vlakbij is en heerijk om een dag te bezoeken. Het huis is ruim en van alle gmakken voorzien. Voor stadmensen is het een oase van rust.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 115 m2

Parterre
  • Parterre
  • Hal
  • Woonkamer
  • TV
  • Eettafel
  • Zithoek
  • Keuken
  • Eettafel
  • Waterkoker
  • Koffiezetapparaat (filtermaling, pads)
  • Oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Koelkast
  • Vriezer
  • Badkamer
  • Douche
  • Toilet
  • Berging
  • Wastafel
  • Wasmachine
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • 1-pers. bed
  • 1-pers. bed
  • 1-pers. bed
Algemeen
  • Algemeen
  • Berging
  • Eettafel
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Reviews

8.7 Dit huis heeft 17 reviews

reviews_man

Dhr Stienstra

Verblijfsduur: 2020-12-28 - 2021-01-04

Heel erg fijn huisje. De ligging is fantastisch, midden in de polder, geheel vrij. Wij vinden dit gebied echt heel erg mooi. Het huisje is erg compleet ingericht, ook gezellig.

reviews_vrouw

Mevr Cornelis

Verblijfsduur: 2020-08-28 - 2020-09-11

Heel vriendelijke eigenares!!! Heel mooi huisje met alles erop en eraan!!!

reviews_man

Dhr Brandt

Verblijfsduur: 2019-07-26 - 2019-08-02

Zeer mooi gelegen huis dat rust zoekt, vindt het hier. Ubergabe en heffing liepen vlot heel mooi Kontakt.nun de kleine nadelen: stereodefect stoorde ons niet, helaas zitten veel spinnen en vliegen in het huis 1 keer zelfs mieren in het keukenhuis bevindt zich slaap in het kleine bos, dus erg rustig. Slaap alleen op de bovenste verdieping de trap is slechts gedeeltelijk geschikt voor kleine kinderen. Desondanks hebben we erg genoten van de week.

reviews_man

Dhr Malgo

Verblijfsduur: 2019-10-18 - 2019-10-25

Een heel mooi, rustig, goed onderhouden, goed ingericht huis. Veel ruimte, weids uitzicht en rust. Zeer aardige, behulpzame gastheren.

reviews_vrouw

Mevr Goldstein

Verblijfsduur: 2019-07-22 - 2019-07-26

De omgeving was prachtig, alleen hadden we het ongeluk een ondraaglijke hitte te hebben gehad, dus we konden niet fietsen of wandelen om de omgeving te verkennen. Rust en ontspanning worden anders gegeven.

reviews_vrouw

Mevr Den Dulk

Verblijfsduur: 2019-04-29 - 2019-05-03

Het huis is gelegen aan een voor auto's doodlopende weg die eindigt bij de dijk van de Dollard. Af en toe komt er een auto langs met bezoekers van de dijk. Overigens zie je, als je naar boven klimt, geen water, maar kwelders. Aan de overzijde van de weg staan, op ongeveer 60 meter afstand 4 trekkershutten waar wij praktisch niemand hebben gezien. Ik kan mij niet voorstellen dat je daar last van zou kunnen ondervinden. Het huis zelf is ruim en vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht over het weidse landschap. Je kunt heel ver kijken. Prachtige luchten boven een verstild landschap. In dit huis kun je echt tot rust komen... De trap naar boven is vrij steil en je moet je echt concentreren als je naar beneden loopt. Boven is een ruime, maar nogal ongezellige slaapzaal die grenst aan een wat kleiner slaapvertrek. Dit slaapvertrek is alleen te bereiken via de slaapzaal. De matrassen zijn stevig. In de morgen word je al snel wakker door het licht. De lichte gordijntjes verduisteren slecht. De douche (beneden) is eenvoudig, maar is prettig. De keuken is voorzien van allerhande apparatuur, o.a. een forse freezer, maar dan weer geen vaatwasser. Wij zouden eerder gekozen hebben voor een vaatwasser, want een freezer heb je tijdens een kort verblijf niet snel nodig. Bovendien bevat de koelkast ook een vriesvak. De woning heeft geen wifi en op zich is dat toch wel jammer. Wifi zou de woning beslist aantrekkelijker maken. Wij hebben van de nood een deugd gemaakt met ons Monopolyspel en eindelijk is dat ene dikke boek uit! Het meubilair is prima. De bankstellen bieden voldoende plaats aan alle bezoekers en zijn comfortabel. Ook de tv is prima en biedt zelfs Film1 ! Nog even oppassen met koken. Het propaangas levert heel veel hitte en voor je het weet, is je nasi aangebrand. Erbij blijven dus. Overigens heeft de eigenares ons daarvoor keurig vooraf gewaarschuwd. De borg werd al heel snel weer teruggestort. Ik heb het verbruik van gas/water/licht niet kunnen controleren, maar de bedragen waren laag te noemen. Al met al is deze woning zeker een aanrader en wij zijn niet de enigen die dat vinden. In het gastenboek schreven bezoekers dat men al 6 keer terug is geweest!

reviews_man

Dhr Van Hoorn

Verblijfsduur: 2016-11-21 - 2016-11-25

We gingen voor de rust. Terwijl we moesten wachten tot de eigenaar met de sleutel kwam, keken we wat rond en schrokken ons een hoedje vlakbij de vakantiewoning stonden vier trekkershutten. Gelukkig voor ons waren ze nog niet in gebruik. Overigens is het logisch dat ze daar staan, want het is een prachtige plek pal aan de internationale Waddenroute voor wandelaars en fietsers. De vakantiewoning staat weliswaar aan een doodlopende weg, maar toch rijden er behoorlijk wat auto's heen en weer. Dat zijn twee minpunten van de directe omgeving. De vakantiewoning is verder zoals op de foto's goed, vooral beneden veel ruimte en aan alle kanten weids uitzicht.

reviews_vrouw

Mevr Van nieuwenhuijzen

Verblijfsduur: 2015-07-24 - 2015-07-31

Ondanks het slechte weer een top week gehad.

reviews_man

Dhr Vinke

Verblijfsduur: 2014-08-08 - 2014-08-22

De informatie op de website geeft een goede indruk. De werkelijkheid is echter nog mooier. Echt een huisje dat alles heeft wat je maar zou wensen. Nooit geweten dat deze omgeving zo veel te bieden heeft. Mix van het echte boerenwerk met oog voor natuurbehoud. Zinderend van cultuur en geschiedenis.

reviews_vrouw

Mevr Fikenscher

Verblijfsduur: 2014-07-25 - 2014-08-01

Heerlijk huisje in mooie omgeving tussen de graanvelden. Door oogsttijd bedrijvigheid van landbouwmachines, vonden de kinderen(6 en 4 jaar oud) leuk om te zien en wijzelf ook . 's Avonds het geluid van krekels prachtige zonsondergangen gezien vanaf de bank. In de omgeving is niet veel te doen vonden wij, het is niet toeristisch. Maar dagjes naar Borkum en Leer in Duitsland waren echte uitstapjes.

reviews_vrouw

Mevr Biesheuvel

Verblijfsduur: 2013-04-29 - 2013-05-03

Dollart Sud is een heerlijk huisje midden in de polder, met veel privacy. Vanuit de comfortabele, ruime woonkamer heb je alle kanten op een prachtig uitzicht over de akkers en de dijk, waar je regelmatig hazen of herten kunt zien. We zijn hier in een paar dagen helemaal tot rust gekomen. Lekker buiten ontbijten aan de picknicktafel en wandelen tussen de lammetjes op de dijk en in de natuurgebieden in de omgeving. Leuk om dit deel van Nederland te ontdekken, echt een aanrader!

reviews_man

Dhr Van der Pijl

Verblijfsduur: 2012-06-15 - 2012-06-22

Mooi huis, veel privacy. Kortom een plek om tot rust te komen.

reviews_man

Dhr Westerik

Verblijfsduur: 2011-05-27 - 2011-06-03

Heerlijk huis, met rust, natuur en ruimte om je heen. Je wandelt zo vanuit je huis de kwelders op, het natuurgebied in. Mooi uitzicht over de graanakkers en de dijk. Groet, Ingrid en Raymond

reviews_vrouw

Mevr Jongerius

Verblijfsduur: 2010-08-06 - 2010-08-13

Super, knus huis (zeer goed verzorgd), vriendelijke mensen, mooi uitzicht over korenvelden en de Dollard (prachtig!). Foto's op de site doen het huis onvoldoende eer aan, het is inmiddels opgeknapt (nieuw meubilair), heel netjes.

reviews_vrouw

Dhr Niessink

Verblijfsduur: 2007-06-01 - 2007-06-15

Echt een huis voor als je het even helemaal gehad hebt!Puur rust en stilte met vriendelijke mensen. Je kunt er lekker wandelen en ook de plaatjes in de omgeving zijn leuk om eens te zien. Het Duitse achterland met de plaasen Emden en Leer en ook Bunde zijn zeer de moeite waard. Het huis is perfect als je met niet meer dan 4 personen bent en is goed ingericht. Je kunt heerlijk zonnen en buiten eten, er komt geen mens! Een aanrader voor de wat ouderen onder ons of mensen met kleine kinderen.De wat oudere kinderen hebben er denk ik te weinig vermaak. Wij hebben in iedergeval er een hele goede 14 dagen gehad!

reviews_vrouw

Dhr Roger

Verblijfsduur: 2006-07-17 - 2006-07-21

De Polder is een zeer exotische omgeving. De "plaats is omgeven door de natuur. Eigenaren zijn aardige mensen en accueillantes.Excellent kamer met verzengende weer!

reviews_man

Dhr Judd

Verblijfsduur: 2005-08-12 - 2005-08-19

De eigenaar was zeer vriendelijk en behulpzaam, er is een groot gebied van wilde bloemen achter het huis met een speelweide en de omliggende polders zijn prachtig.

Tips van de huiseigenaar

reviews_man

Huis en omgeving uitermate geschikt voor rustzoekers , vogel-en natuurliefhebbers.Niet bedoeld voor groepen jongeren en/of ,, feestvierders “.

In de omgeving

Centrum: 5.0 kilometer
Zee: 15.0 kilometer
Meer: 10.0 kilometer
Eetgelegenheid: 6.0 kilometer
Restaurants: 15.0 kilometer
Openbaar vervoer: 15.0 kilometer
Toeristeninformatie: 15.0 kilometer
Huiscode: VLS - 12136