Omschrijving

Deze vrijstaande bungalow staat aan de rand van het Drents-Friese Wold op een ruim bosperceel van maar liefst 1850 m2. Deze unieke vakantiewoning is comfortabel en kleurrijk ingericht. Je geniet van alle ruimte in de sfeervolle woonkamer, de complete keuken en fijne badkamer met douche. Om de vakantiewoning ligt een ruime tuin met een vijver. Geniet op het (overdekte) terras van een drankje of warm u bij de gezellige vuurplaats onder het prieel! De directe omgeving leent zich bij uitstek voor het maken van prachtige wandelingen en fietstochten. Natuurgebied het Drents-Friese Woud herbergt het grootste stuifzandgebied van Nederland met prachtige fietspaden. Het Vlinderparadijs en een golfbaan vind je in het verderop gelegen dorpje Havelte. Ook vlakbij ligt het dorp Diever, bekend van de 'Shakespeare'-opvoeringen. Andere uitstapjes die je kunt maken, zijn onder andere naar het Dierenpark in Emmen of de Hunebedden in Diever. Kortom een heerlijke plek om te genieten van de natuur, rust en ruimte!

Opmerkingen

Dit vakantiehuis is een van de Award winnaars 2014

Tip van de eigenaar

Wilt u in uw vakantie even ouderwets Stoom afblazen, dan is een bezoekje aan het
Wouda gemaal in Lemmer een regelrechte aanrader.
Het enige nog op stoomwerkende gemaal ter wereld wat, indien nodig, nog steeds voor droge voeten zorgt in Friesland en delen van Drente en Groningen.
Het gemaal is niet voor niets op de werelderfgoed lijst geplaatst www.woudagemaal.nl

Als u toch onderweg bent kunt u ook wel eventjes doorrijden naar Sneek,
daar kunt u de wereldberoemde Sneker waterpoort bewonderen.

Koninklijk Eise Eisinga Planetarium
Eise Jelteszn Eisinga (Dronrijp, 21 februari 1744 - Franeker, 27 augustus 1828) was een Nederlands amateur-astronoom, patriot en vertegenwoordiger van De Verlichting in Nederland. Hij bouwde zelf een planetarium, dat momenteel het oudste, nog werkende planetarium ter wereld is.
Dit is ook zeker indien u bent geïnteresseerd een bezoekje waard. www.planetarium-friesland.nl

In 1818 werd de Maatschappij van Weldadigheid opgericht door generaal Johannes van den Bosch die de armoedige gezinnen na de Franse overheersing wilde helpen. Van den Bosch kocht in Drenthe woeste grond aan zodat de armen deze konden ontginnen. Het Huis Westerbeek op het landgoed Westerbeeksloot in
het huidige Frederiksoord, werd het bestuurlijk centrum van de Maatschappij van Weldadigheid.
U zit in Wateren in wat men noemt Kolonie 7, in 2018 wordt \"De Maatschappij\" op de Werelderfgoedlijst geplaatst ........dus kijken.

Wilt u iets meer van de streek weten door middel van een mooie wandeling met een gids, historicus en geschiedkundige die mooie verhalen kan vertellen ?

Kijk dan op www.verdwaalniet.nl
Wedden dat u het leuk vindt ?

Pas nog op de TV in het programma Binnenste Buiten de Doldersumse Schapenkudde,
die elke morgen met de herder op stap gaat.
De schaapherder maakt gebruik van Schoonebeker heideschapen. In de zomer telt de kudde zo’n vijfhonderd schapen. Samen vreten ze dan zo’n vierduizend kilo gras weg.Hoewel de herder eigenlijk alleen werkt, terwijl hij alle dagen van het jaar voor zijn kudde zorgt, kan hij niet zonder zijn beste vriend en collega: de herdershond. Herder Homan stelt hoge eisen aan de honden waarmee hij werkt: Ze moeten snappen wat de bedoeling van het werk is en met respect met de schapen omgaan. Vandaar dat de herdershonden in Doldersum van het ras “Working Kelpie” zijn. Honden die speciaal en alleen maar voor het werken met vee worden gefokt en daardoor de kudde rust geven als ze in de hei aan het grazen zijn. Het sluit helemaal aan bij de “Low Stress Stockhandling” methode die de herder hanteert, met zo weinig mogelijk stress voor dier en mens toch datgene gedaan krijgen wat je wilt bereiken.


Elke laatste zaterdag van de maand in de zomerperiode : Het dorpje Makkinga staat vol met brocante en vlooienartikelen, volgens de liefhebbers heel gezellig.
Leuke dingen voor een klein prijsje.

Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Verhalen van het kamp geeft de verschillende tijden van kamp Westerbork weer.
Herinneringscentrum Kamp Westerbork
Oosthalen 8
9414 TG Hooghalen
T 0593 - 592600
F 0593 - 592546

Neem ook eens in kijkje in Leeuwarden, de stad is bezig met een gigantische opknapbeurt om de uitverkiezing tot culturelehoofstad voor 2018 waar te maken.
Zeker een bezoekje waard.

Fries museum,
Op dit moment loopt er een tentoonstelling over 'Mata Hari: de mythe en het meisje, en Escher op reis.
tickets on line bestellen.
www.friesmuseum.nl.

Keramiekmuseum Princessehof . www.princessehof.nl

De AquaZoo met een fokstation voor de bedreigde otter.
www.aquazoo.nl

Jopie Huisman Museum Workum.
Authentieke kunst bekeken door de bril van en geschilderd door een schilder die met zijn penselen simpele dagelijkse dingen en mensen tot pareltjes wist te maken.
JE WORDT ER SOMS STIL VAN
Een echte aanrader.

Spraakmakende tentoonstellingen in het Groninger museum op het snijvlak van kunst, design, fotografie en archeologie.
www.groningermuseum.nl.

Wilt u d'Olle Grieze beklimmen( De Martinitoren), ontdek Groningen op grote hoogte.
www.toerisme.groningen.nl


HOUDT JE VAN VISSEN
Ooit wel eens een forel willen vangen of misschien een steur ?
Dat kan vlakbij in de Forellenvijver Oosterstreek.
Hengels aanwezig.
Ze roken ze ook voor je, en lékkerrrr!11

Voor de kinderen of de kleinkinderen: Spokeplas Noordwolde.

Voor de Golfers : Golfclub Havelte 18 Holes, Golfclub Appelscha vlakbij dus allebei.

Bent u liefhebber van bloemen:
Luttelgeest: De OrchideeënHoeve waarin ook een mooie vlindertuin is.

In Vledder: Het museum voor de Valse Kunst en Zeemuseum Miramar

Gevangenismuseum - Welkom
www.gevangenismuseum.nl\/
Een dagje gevangenismuseum is beslist geen straf! Het Gevangenismuseum toont in historisch detentiedorp Veenhuizen de geschiedenis van strafrecht in de kolonie

Breng ook een bezoek aan de speciaal bierbrouwerij ,,Maallust\" eveneens in Veenhuizen.
Smaakvolle bieren uit de brouwerij van typische streekprodukten.
25 zware jongens sloegen de handen ineen en begonnen een eigen brouwerij en proeflokaal.
Dit moet je meemaken !!!

Bezoekerscentrum Dwingelderveld is het startpunt voor prachtige wandel- of fietstochten over de heide en door de bossen.
https:\/\/www.natuurmonumenten.nl\/...\/bezoekerscentrum-dwingelderveld.

Ontdek het verhaal van de mysterieuze prehistorisch hunebedden en de mensen die ze bouwden.
www.hunebedcentrum.nl

Nieuwe uitkijktoren Bosberg Appelscha

Landschapsarchitect Frans Beune ontwierp de fraaie toren die de oude vervangt.
Deze dateerde van 1907 dat werd dus tijd.
de nieuwe toren is 35 meter hoog en bij helder weer kun je Leeuwarden en Groningen zien in de toren is een lift aanwezig.
Wat een geweldig uitzicht !!!

Heel bijzonder is dat op deze plaats ook een 4 EEUWEN OUDE EIK leeft.
Deze mythische oudsvader krijgt alle aandacht die ze verdient.
Kijken dus !!!!

Dagje Giethoorn? Altijd leuk.

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

130.000+ vakantiehuizen
in 37 landen

Laagste prijsgarantie
(geen boekingskosten)

Vakantiewoningen van
gerenommeerde aanbieders

Persoonlijke klantenservice
(direct iemand aan de lijn)

100.000+ geverifieerde
reviews

All-in huursommen
(geen verassingen achteraf)

80 ingevulde enquettes

Ms Stönner

Bij aankomst een warm welkom van de eigenaren Betoverd door het huis, de tuin en de prachtige omgeving.. Genoten van de roodborstjes, vinkjes, en bij nacht de roofvogels horen roepen... Fantastische vuurplaats in de vijver, knus warm ingericht huis. Mooi weer kortom een week om nooit meer te vergeten.. Wij komen er beslist nog een keer terug!

Ms Schamper

Prachtige omgeving, rustig, ruimte en licht

Ms Kuipers

Prima ontvangst. Huiskamer sfeervol, keuken en badkamer aan de kleine kant en enigszins onpraktisch. Bijzonder sfeervolle tuin en mooie omgeving.

Mr Molenkamp

Wij zijn alweer een week aan het werk maar wat hebben wij genoten van een heerlijke vakantie bij De Botterviever Wat een geweldig huis en buiten verblijf.......en die rust! In het echt is het nog mooier dan op de foto's. Het ontbrak er aan niets. Onze hond kon heerlijk los lopen rondom het huis echt ideaal. We hebben heerlijk gewandeld en gefietst in de schitterende omgeving en met de auto leuke plaatsjes op gaan zoeken. Het is een echte aanrader om hier naar toe te gaan! Complimenten aan de lieve gastheer en gastvrouw!! Groetjes Aad Molenkamp, Henneke Paesens en een poot van onze hond Arrèl.

Ms Zandvliet

Deze plek is nog vele malen mooier dan op de foto's! Wij hebben genoten van het huisje, de tuin en de omgeving. Vanuit het huisje wandel je zo het bos in en voor je het weet sta je tussen prachtige heidevelden.

Mr Rouwhorst

Mooi Huisje omringt door een grote tuin met vijver. Zeker ideaal als het mooi weer is. Verder ligt het huisje niet zo ver van Giethoorn .

Mr Verkroost

We zijn zeer vriendelijk ontvangen door de familie Postma. Huisje, tuin, vijver en omgeving waren fantastisch. Je kunt hier prachtig wandelen en fietsen. Ook leuke musea te bezoeken in de omgeving.

Ms Den Hertog

Door omstandigheden konden we geen kennismaken met de eigenaar, maar telefonisch een aantal keer contact gehad en dat was meer dan prettig.

Mr Ruiter

Persoonlijke en hartelijk ontvangst. Een ruim,gezellig en praktisch ingerichte vakantie bungalow. Een zeer ruime tuin met grote vijver en vele zitjes zodat je altijd een plekje in de zon kunt vinden. Door de ruime veranda kun je altijd buiten eten. De bungalow staat in een landelijk gebied met veel natuurschoon en privacy. De bungalow en omgeving overtroffen alle verwachtingen .

Mr Willems

We zijn met een fles wijn hartelijk ontvangen door de eigenaar. Uit de uitgebriedevfotorapportage die op de website stond hadden we een goed idee wat ons te verwachten stond. Een fantastisch huis met een supermooie tuin.

Ms Bruijns

Bij aankomst heel vriendelik ontvangen door De eigenaar en zijn vrouw, daarna even wat uitleg waar wat is en hoe het werkt,in iedergeval heel vriendelijk. Wij werden overvallen door zoveel mooie elementen op deze vakantiestemming ook al de ruimte die daar is fantastisch gewoon. Ook waren wij verrast door de compleetheid van allerlei dingen ( van een pleistertje tot een naald en draad , heel veel bestek ) die je nodig hebt om een onbezorgde vakantie te hebben. Ook de omgeving buiten de locatie veel ruimte en het voordeel voor ons was het prachtige weer en wij hebben dan ook veel genoten van de omgeving samen met onze jonge hond Sam. Het huis ,de omgeving, de buren , maar vooral de prachtig aangelegde tuin met die fantastisch aangelegde vijver een lust om naar te kijken en de vrijheid die je daar ervaart. Wij zijn zeker van plan om volgend jaar hier terug komen om weer te mogen genieten van de rust en de vogels die daar met hun gezang het geheel een heerlijk tijd gaf aan onze aanwezigheid. wij hebben nog nooit bij wat voor vakantiebestemming wij ook waren zoveel bordjes lepels vorken kopjes e.d. gezien ,wat een gemak. Wij waren hier van 9 juni tot en met 23 juni. Joop en Thea Veldhuis-Bruijns.

Mr Hilterman

Zeer vriendelijke ontvangst. Accommodatie is erg comfortabel, alles is aanwezig. De omgeving is zeer afwisselend, erg leuk om te fietsen.

Mr Dodde

Een schitterend gelegen bungalow in prachtige natuurlijke omgeving. met een niet aflatende vliegshow van allerlei vogels in de tuin rondom het huisje. De prachtige tuin heeft vele opties om heerlijk buiten te zitten.

Mr Vries

Top locatie, fijn huis, prima ontvangst, in 1 woord uitmuntend

Mr Bergkamp

Dit is een geweldig leuk vakantiehuis. Wij waren er eind december 2016 en hebben er Kerst gevierd met onze twee dochters en onze hond. Het huis is zeer compleet ingericht en heeft een prachtige grote tuin rondom. Het ligt op een vakantiepark maar dat is zeker geen nadeel. Het is een rustig park en het uitzicht vanuit het huis is prachtig. In de omgeving is voldoende te doen. Giethoorn ligt op 30 minuten rijden en Groningen ook.

Mr Verschoor

Leuk huisje. Prachtige natuurgebieden in de buurt. Fietsen zijn prima, en heb je ook nodig om alles tw zien. Huisje heeft aĺles, maar een nieuw pannenset is geen overbodige luxe. Verder mooie tuin.

Ms Van der Wees

Super charmant huis. Alles erop en eraan, slaapkamers wel gehorig. Prieeltje met openhaard echt te gek. En ook de tuin is erg goed onderhouden. Onze kinderen van 7 en 11 hebben zich er prima in vermaakt.

Ms Dees

Ontvangst door eigenaar heel hartelijk. de accommodatie is prima, smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Natuur rond het huis, grote Bostuin. Overal gezellige zitjes, buiten en binnen. Er loopt een weg langs met vnl. landbouwverkeer, maar verder een rustige plek!

Ms Ligteringe

Met vriendinnen heb ik een weekend genoten. Hartelijke en persoonlijke ontvangst in een heerlijk huisje. Uitzicht over de weilanden en in het zonnetje buiten kunnen ontbijten genietend van de kwetterende vogels en rust. Ligging is centraal voor uitstapjes als Veenhuizen, fietsen en wandelen. Alles in het huisje aanwezig, open haard, vaatwasmachine, oven en zelfs een wasmachine. De bedden al opgemaakt bij aankomst en een fles wijn stond klaar....bedankt!

Ms Jager

Het was een warm welkom. Wat een mooi/sfeervol huisje. Er stond een lekkere fles wijn klaar en de bedden waren opgemaakt, heerlijk. De omgeving is mooi, ruime kavel. Echt een plek om nog een keer heen te gaan. Top!

Ms Haagedoorn

Zeer vriendelijke ontvangst door de aardige eigenaren. Heerlijk huisje met alles erop en eraan in een prachtige omgeving. Niks om over te zeuren, ik zeg gewoon doen !

Mr Koeslag

-Mooi huis (kleinere slaapkamers en keuken, maar daarvoor een ruime woonkamer met houtkachel), -Schtterende tuin met als hoogtepunt overdekte vuuplaats op een vlonder in de vijver, -Rustige mooie omgeving, -Prettig contact met de verhuurders.

Mr Sporck

We werden hartelijk ontvangen in deze zeer warm en mooi ingerichte woning. Zelfs aan onze hond werd gedacht door het klaarzetten van een snack en dekentje. De woning is zeer compleet met keurig onderhouden apparaten en meubels. Hij ligt in het rustige Drents Friese Wold met vriendelijke medebewoners. Met auto, wandelend of zelfs met de aanwezige fietsen is er genoeg te zien in de omgeving. Wij zouden graag nog eens terug gaan.

Ms Galis

Wat een fantastisch huis. Echt alles is aanwezig. Van afwasmachine tot boeken en spelletjes. Twee slaapkamers met prima bedden. De vriendelijke eigenaars zorgen voor een warme ontvangst met een flesje wijn. De enorme tuin heeft overal zitjes. Er zwemmen vissen in de vijver. In deze belvilla blijft er niets te wensen over. Wij komen beslist terug. (We hebben ook nog niet alles in de omgeving gezien.)

Mr Hilterman

Heel mooi huisje met overal eromheen zitjes, grote vijver met vissen en heerlijk overdekt terras om buiten te eten.

Mr Van Rhee

Hartelijke ontvangst in een erg schone en van alle gemakken voorziene vakantiewoning. Geweldig genoten van de prachtige tuin met z'n vele zitjes en prieel met vuurplaats. Onder de grote veranda was het heerlijk om de maaltijden te gebruiken terwijl de vogeltjes ons gezelschap hielden. Aan alle kanten omgeven door de prachtige natuur waar we vele fietstochten hebben gemaakt.

Mr Morrema

Heel mooi huisje, gunstig gelegen mbt fietstochtjes. Tuin is fantastisch! Enige opmerking is dat het huisje vrij dicht bij de weg ligt waardoor je gewekt wordt door de tractors die er s ochtends rijden ?

Mr Van Dongen

We hebben echt genoten van alle gemakken waar de vakantiewoning in voorzien was. Het ontbrak eigenlijk aan niets en alle ingredienten voor een weekje rust waren zeer zeker aanwezig. Niet alleen in de woning maar ook in de prachtige tuin.

Mr Lugtenburg

Hele goede ontvangst en een hele leuke en gezellige woning en een prachtige en rustige omgeving je komt er echt tot rust

Ms Den Brave- L'Ami

Fijne vakantie gehad , leuke vakantiewoning in mooi natuurgebied waar je heerlijke kan fietsen en wandelen en ook centraal gelegen voor uitstapjes naar Friesland.

Mr Schneider

We voelden ons als thuis. De gastvrijheid van Vermieterkonnte geen betere sein.Das eigenschap wordt gekenmerkt door zijn goed aangelegde tuin buitengewoon mooi.

Mr Verbakel

Wij arriveerden na een periode van slecht weer, een laatste hevige stortbui en daarna was het de hele week prachtig weer. We hebben genoten van een fijn, gezellig huis met een prachtige tuin in een schitterende omgeving, het Drents Friese Wold. Op verschillende plekken in de tuin kun je heerlijk zitten al of niet in de zon en in gezelschap van vele, bijna alle, bosvogels. Ook een bonte vliegenvanger-paartje was op zoek naar een nestkastje. In huis is het ook heerlijk toeven met veel ramen en mooi uitzicht op bloeiende bollenvelden (op het moment dat wij er zijn) In de omgeving heerlijk wandelen en fietsen en op het aekinger zand kregen we een mooie show van wel 5 leeuweriken. Als kers op de taart zagen we met de verrekijker hoe een prachtige, ongevaarlijke ringslang ging drinken in de vijver. Kortom een vakantieplek die wij zeer aanbevelen aan mensen die van comfort en de natuur houden.

Mr Groenewegen

Heerlijk huisje op een privepark. Voorjaar noopt een aantal eigenaren tot onderhoud, hoort erbij, soms wat lawaaiig.

Mr Jongelie

Het huisje, en de gastheer en gastvrouw, boden alles wat we verwacht hadden en eigenlijk meer.

Mr Rijzinga

Uitgerust, ontspanning ervaren in dit mooi vakantie huisje.

Ms Timmermans

Prima huisje met prachtige tuin voor rustzoekers. Omgeving nodigt uit om te wandelen en veel te fietsen.

Mr De Wit

We hebben hier een fantastische vakantie gehad. Een smaakvol ingericht huis, van alle gemakken voorzien, met een meer dan geweldige tuin. Prima omgeving om te fietsen en/of wandelen. Maar ook een huis waar je je ook goed voelt als je door slecht weer binnen moet blijven.

Ms Stolk

Heerlijk huis prachtige omgeving!

Mr Tuithof

Mooi vakantiehuisje niet heel groot maar comfortabel en sfeervol ingericht. toilet en douche in één kleine ruimte welke je geen badkamer kunt noemen! de mooi aangelegde tuin is echter groot genoeg om een paar fijne uurtjes door te brengen met privacy.

Ms Remmerswaal

Na de ontvangst van de gastvrouw een heerlijke rustige vakantie gehad. Veel gefietst en veel van de prachtige omgeving gezien. Alles binnen handbereik. Een heerlijke, gezellige woning, voorzien van alle gemakken.

Ms Nossent

Alles is top aan dit vakantieadres. Het huis en de tuin zijn tot in de puntjes verzorgd. Echt super was dat er muggengaas voor de slaapkamerramen zat. Interessante uitstapjes liggen voor het oprapen en natuur is volop aanwezig.

Mr Melissen

Heel gastvrij ontvangen en genoten van de prachtige tuin met vijver en een heel comfortabel huis. Heerlijk even tot rust gekomen!

Mr Groot

Geweldige week gehad ,perfecte plek. Veel gefietst.

Mr Valkenburg

Zeer prettig verblijf gehad, huis en tuin niets op aan te merken schitterende omgeving met veel wandel en fietspaden.

Ms Rutte

We hebben het hier heel fijn gehad. prachtige bungalow met een heel bijzonder mooie tuin met enorme vijver. heerlijk ín de avond een vuurtje stoken op eilandje midden in de vijver. Leuke ontvangst van de eigenaars. hier is alles beschikbaar. heerlijke omgeving om te fietsen en te wandelen

Mr CLAEYS

We hebben een fantastische week achter de rug. Aangekomen bij het huisje werden we hartelijk ontvangen door de eigenaars . Na samen een glaasje madeire wijn gedronken te hebben kregen we een zeer vriendelijke rondleiding. We hebben van ieder uur genoten met volle teugen ,het weer was schitterend en het huisje aangenaam koel,het prieeltje een lust voor het oog. Met plezier hebben de bloemen van water voorzien en de vissen van het nodige eten. De fietsen hebben onze spieren los gemaakt en in de zetels hebben we onze benen te rustte gelegd. De essentie van onze zen therapie doen wat we willen. Moet het nog gezegd worden dat we volgend jaar terug komen ????? Marianne en Tom uit Brugge ( Belgie ).

Mr Busink

Vogel gezang was enorm mooi. Plek van de woning, inrichting van de woningen, omgeving, terug kom plek!

Mr Achiel

Spijtig van het weer, hebben de mooie buitentuin niet optimaal kunnen benutten. Maar de bungalow, de tuin , kortom het volledige pakket is een aanrader. Vriendelijke eigenaars, hebben wel veel vertrouwen in de huurders vonden wij, zeker geen spijt van ,komen nog terug

Ms Hooft

Het is een zeer aangenaam vakantiehuis om in te vertoeven. Voorzien van alle comfort en heel proper. Een rustige omgeving waar veel te zien is.

Ms Keller

We hebben genoten tijdens onze midweek in dit gezellige huis. we hadden geluk met het weer en hebben daarom heerlijk kunnen genieten van de tuin. iedereen dit huis gaat boeken wensen we mooi weer toe want de het buitenleven is een feest bij deze locatie.

Ms Jansen-Beuving

Wij hebben genoten van ons verblijf in dit vakantiehuisje. Het huis is prachtig ingericht en van alle gemakken voorzien. We werden warm ontvangen met een flesje wijn. In de omgeving is veel te doen. Wij hebben Musea bezocht in Assen en Groningen en door de steden gewandeld. Ook hebben we het museum in Veenhuizen bekeken en kamp Westerbork bezocht. De natuur nabij het huis is schitterend en er is volop wandel- en fietsgelegenheid.

Mr Hulle

Het was een heel fijne week. Ondanks het weer niet zo best was, hebben we ons prima vermaakt. Een prettig en gezellig huis met bijzonder aardige eigenaar. Dit is zeker voor herhaling vatbaar, bedankt Pier, en tot de volgende keer.

Ms De Ruyter

Het weer was niet echt best maar dat heeft de pret niet mogen drukken. Het huisje is echt zeer comfortabel, knus en van alle gemakken voorzien. Het overdekte terras en het prieeltje met de buitenhaard bieden voor degenen die lekker buiten willen zitten ook op regenachtige dagen een uitkomst. Het huisje ligt op een plaats vanwaaruit zowel Drente, Friesland als Groningen goed te bereizen zijn. Echt prima!

Mr Grommel

Ook al konden we niet persoonlijk worden ontvangen, er stond een fles lekkere wijn klaar met een persoonlijk kaartje. Het gaf gelijk een warm welkom in een heel smaakvol ingericht huisje. Je kunt wel zien dat de eigenaren een interieurwinkel hebben gehad. Ook de tuin is erg mooi aangelegd. We hebben genoten van het prieeltje en er dankbaar gebruik van gemaakt door er te bbq-en en vuurtje te stoken. Pier en Femma hartelijk dank en wie weet tot de volgende keer.

Mr Garritsen

We hebben een heel fijn weekend gehad in Wateren. Het huis ligt in een prachtige tuin met een prieeltje midden in de vijver waar je heerlijk 's avonds kunt vertoeven om te barbecueën of een gezellig vuur te maken. Je kunt er helemaal tot rust komen. Het huis is heel smaakvol ingericht met allerlei zorgvuldig uitgezochte kunstvoorwerpen. We werden welkom geheten met een lekkere fles wijn met daaraan een heel hartelijke kaart. Het was echt voor herhaling vatbaar !!

Mr Van Hal

Prima huis is een heerlijke rustige omgeving, prachtig rondom het huis. Hadden mooi weer dus veel buiten gezeten en genoten van de omgeving en de vijver.

Ms Molenaar

Fantastisch huis, prachtig gelegen, misschien een aanrader om een wandelkaart aanwezig te hebben?

Mr Versteegt

Deze &quotbelle villa&quot is een heerlijk uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten in de wijde omgeving. Het huis zelf is fantastisch om in te verblijven als het weer wat minder is. De tuin en de verschillende plekken om te zitten doen je blij worden kortom een aanrader!

Ms Klaver

Het vakantiehuis van de familie Postma ligt prachtig in het bos. Het is van alle gemakken voorzien en de tuin met een schitterende vijver biedt heel veel mogelijkheden om heerlijk te genieten van de natuur om het huis. In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen en in Diever en Zorgvlied zijn restaurants om dicht bij huis uit eten te gaan.

Ms Van Elk

We hebben een heerlijk weekend gehad in het huisje in Wateren. Het ligt in de bossen. Heeft een leuke tuin met een grote vijver en leuke terrassen ook een overdekt. Het huisje is zeer volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. De omgeving is ideaal om te fietsen en wandelen. Wij hebben heerlijk gefietst. binnen een paar minuten zit je midden in de natuur. Er zijn veel mogelijkheden om te fietsen met bijna overal fietspaden. Allerlei leuke kleine dorpjes om te bekijken. Wij vinden het zeker een aanrader. Ed en Ellen

Ms Rozier

Fijn gefietst en gewandeld, vriendelijke mensen, prachtig uitzicht vanuit ons huis en een hele mooie natuurlijke tuin met vijver en prieel waar het nog wat te vroeg in het jaar voor was om daar te vertoeven.

Ms Kerremans

Luxe huisje erg compleet prima bedden met een prachtige vijver en tuin die ons vele uurtjes bezig heeft gehouden

Mr IJzenbrandt

Wij hebben heerlijke dagen gehad in het vakantiehuis in Wateren. Echt goed om hier tot rust te komen. De bungalow was net, sfeervol ingericht en voorzien van alle gemak. Wij hebben erg prettig contact gehad met Femma en Pier die ons hartelijk hebben ontvangen en ook weer uitgezwaaid. Een aanrader!

Mr Soutendijk

We hebben genoten van het huis met een prachtige tuin in een park. Het was een prima vertrekpunt om uitstapjes te maken in de omgeving met een prachtige natuur.

Ms Van der Steen

Als je op vakantie in Drenthe tussen de 25 en 28 graden hebt gehad en je zit in zo'n mooi, compleet ingericht huisje met zo'n tuin, dan hoef je nergens voor naar het buitenland. We hebben volop genoten van de omgeving. Bijna elke dag werd er ergens in de buurt wel iets georganiseerd waar we op de fiets heen konden gaan. We zijn nog nooit eerder twee keer op dezelfde plek geweest, maar bij dit huisje is het het overwegen waard.

Mr Siep

Rust, ruimte, natuur, gezellig huis. Houd je hiervan dan is dit een geweldige plek.

Ms Hidding

Een heerlijke rustige omgeving. Bosrijk. We hebben veel gefietst in de prachtige omgeving. In de buurt hebben zelfs 3 boommarters gezien! De woning is netjes. De tuin is mooi met veel nesten.

Mr Huizinga

Wat al gelijk goed voelde het ontvangst dat was al een goed begin. Ook kwamen we ogen te kort wat een geweldige tuin en gezellige bungalow, we hebben ook dan van alles kunnen genieten want we hadden mooi weer volop zon Onze fietsen kwamen dan ook elke dag uit de schuur om van de prachtige omgeving te genieten, want genieten kan je wat een mooie omgeving geen een dag was ons fietstocht hetzelfde. Heerlijk door de bossen en leuke dorpjes ,we hebben dan ook weer een leuke vakantie gehad, We komen al jaren in Drenthe op vakantie en nu ook weer voelde het als thuis komen ( SUPER )

Ms Korswagen

Het huis ligt in een prachtig stuk bos, de tuin is met zorg en liefde aangelegd, met een prachtige vijver en een kookeiland midden in de vijver. Rondom de vijver zijn op diverse plekjes bankjes of stoelen geplaatst zodat er altijd in de zon gezeten kan worden. Het interieur van het huis is modern en van alle gemakken voorzien. Slaapkamers zijn niet groot maar prima matrassen en heerlijke donzen dekbedden. Wij hebben drie weken zeer genoten in deze bungalow.

Mr Hijman

Een prettig huisje met een geweldige ligging. De grote tuin is heerlijk vertoeven. Binnen enkele minuten zit je midden in prachtig natuur gebied! Een aanrader voor natuurliefhebbers.

Mr Smit

Wij hebben het heerlijk gehad in deze bungalow Het ziet er prachtig uit zowel binnen als buiten. De tuin is werkelijk een plaatje! Dat er een weg achterlangs loopt daar hebben we geen last van gehad.

Mr Smits

Mooie, rustige locatie. Veel ruimte in huis met alle comfort. De weg achter het huis geeft wel eens wat onrust, dat is jammer maar niet onoverkomelijk. Goed bereikbaar, centraal gelegen in het Drenths-Friese Wold. Prachtig om te fietsen en de wandelen. Ook een goede uitvalbasis voor uitstapjes naar bijvoorbeeld Emmen (dierenpark) en Assen (groot winkelcentrum).

Mr Hofman

Dit huis is van alle comfort voorzien, en dat de eigenaren werkzaam zijn in de interieurbranche zal niemand verbnazen als hij/zij de inrichting ziet. Ondanks het wat sombere weer (dat kun je nou eenmaal verwachten als je in de herfst gaat) hebben we volop genoten van de prachtige omgeving en vooral van de tuin, waar regelmatig een eekhoorn opdook. Voor wie rust en een prachtige omgeving zoekt, is dit een prima plek. Henk Hofman

Ms Nederpelt

Beste familie Postma, Wat een heerlijk huis om een weekje in te vertoeven. Een goed uitgeruste keuken, kaarsjes, een flesje wijn, privacy, gezellige inrichting, een leuke tuin en een heel goed bed!! We hebben het super gehad. Hopelijk nog eens in de toekomst. Hans en Melie

Mr Van Beest

Een mooi huis, van alle gemakken voorzien, met een prachtige tuin waar het goed toeven is. Rustig gelegen, met veel mooie natuur in de directe omgeving.

Mr VanLeeuwen

Toen we aankwamen werden we bijzonder hartelijk ontvangen. De sfeer in huis gaf ons gelijk een gevoel dat we welkom waren, want er waren kaarsjes aan het branden de verwarming stond aan en op tafel stond een heerlijke fles wijn met een welkomskaart. Het interieur was bijzonder smaakvol en het uitzicht is prachtig, zo regelrecht de bossen en weilnaden in kijken, prachtig toch.Toen we nootjes hadden neergelegd was het feest compleet de eekhoorntjes kwamen af en aan om te eten en een voorraad te begraven voor later. Kortom eem geweldige week en het wisselende weer we hebben het amper gemerkt, want in de omgeving zijn genoeg leuke dorpen, steden om te bezoeken.

Mr Holtackers

Toen we op 27/12 in stromende regen in donkere Wateren aankwamen hadden onze gastheer en gastvrouw hun vakantiewoning al lekker warm gestookt. De volgende dag en daarop volgende dagen hebben we genoten van de prachtige omgeving (wisten niet dat dit stukje NL zo mooi en groen is)en het heerlijke comfortabele vakantiehuis. De houtkachel heeft overuren gemaakt en na diverse flinke wandelingen was het altijd een genoegen om in dit lekkere huis terug te komen. Als extra kregen we op de voorlaatste dag een pak sneeuw, waardoor het een echt winterwonderland was. Weekje weg in NL, dan is dit een aanrader!

Mr Becker

Een prachtig huis, mooi ingericht, ruime woonkamer. Prachtige tuin waar je in het voorjaar en zomer op verschillende plaatsen kunt zitten.Hartelijk welkom d.m.v van een fles wijn. Een aanrader voor een ieder die er eens lekker uit wil.Ook de omgeving van Wateren is schitterend. Wim en Marja Becker

Mr Dirkx

Wij zijn net terug van een midweek in Wateren. Wij hebben het prima naar onze zin gehad. Een prachtig huis temidden van een zeer mooie omgeving. Het geheel is zeer stijlvol ingericht. Hier vind je echte rust in prachtige natuur. In de relatief korte tijd hebben we gewandeld en gefietst. Daarvoor zijn hier legio mogelijkheden. Een echte aanrader!! Wij zijn zeker van plan om hier nog eens terug te komen om ons weer zeer gastvrij te laten ontvangen door de eigenaren Femma en Pier. Jeannette en Ad Dirkx

Harmsen

Hallo, ik en mijn man hebben hier zeer van genoten het is een erg gezellig en rustig gelegen huis. van echt alle gemakken voor zien.we zijn door de huis eigenaars heel vriendelijk opgevangen alles stond klaar de open haard was aan en de kaarsjes aan gestoken. tevens een natuurlijke en leuke omgeving met een prachtige vijver.ik kom zeker terug groetjes van albert en marian harmsen.

Indeling

Parterre
 • Parterre
 • Hal
 • Afwasmachine
 • Koel-/vriescombinatie
 • Wasdroger
 • Wasmachine
 • Woonkamer
 • TV (satelliet)
 • Kachel (hout)
 • DVD-speler
 • Radio
 • Open keuken
 • Fornuis (4 kookplaten)
 • Koffiezetapparaat (filtermaling, pads)
 • Oven
 • Magnetron
 • Slaapkamer
 • 2-pers. bed (140 x 200 cm)
 • Wastafel
 • Slaapkamer
 • 2-pers. bed (160 x 200 cm)
 • Wastafel
 • Badkamer
 • Douche
 • Wastafel
 • Toilet
 • Verwarming (CV)
Algemeen
 • Algemeen
 • Serre/veranda
 • Open haard
 • Terras
 • Tuin
 • Tuinmeubilair
 • BBQ
 • Parking
 • Vijver
 • Fietsen beschikbaar
 • Kinderbed
 • Kinderstoel

Omgeving

Omgeving in de buurt van het vakantiehuis

 • Centrum: 6 kilometer
 • Bos: 0 kilometer
 • Meer: 2 kilometer
 • Eetgelegenheid: 8 kilometer
 • Restaurants: 6 kilometer
 • Uitgaansgelegenheid: 6 kilometer
 • Openbaar vervoer: 2 kilometer
Huiscode: VLS - 1256353

Heb je nog vragen?

Wij staan voor je klaar.

Bel 085 - 2738441 voor onze klantenservice.
Of stel je vraag via ons contactformulier.