Pontecchio Polesine

Het familie-appartement is gelegen in een grote boerderij in Pontecchio Polesine en op slechts 2 km van de rivier de Po met een park van een hectare vol fruitbomen, een zwembad, een tennisbaan en voldoende gratis parkeergelegenheid. In een uur rijden bereikt u Venetië en tal van kunststeden zoals Vicenza, Padua, Verona, Mantua en Ferrara. In minder dan een uur met de auto bent u op de stranden van de Po-delta en de Adriatische Zee. In plaats daarvan zijn het prachtige Florence, Ferrara, Padua, Venetië en Bologna gemakkelijk bereikbaar met de trein vanaf het station van Rovigo. Op het terrein bevinden zich nog andere vakantieappartementen en het huis van de eigenaar. Er is een omheind park van ongeveer 10.000 vierkante meter met tal van fruitbomen voor onze gasten. Het zwembad met ligstoelen en de tennisbaan zijn gratis. Met een wandeling van 3 km over het fietspad bereikt u de rivier de Po. Auto's dienen te worden geparkeerd op de grote omheinde parkeerplaats aan de achterzijde van het appartement. U wordt uitgerust met een afstandsbediening om het airconditioningsysteem te activeren. Gezien het hoge elektriciteitsverbruik, gelieve deze alleen aan te zetten bij zeer hoge temperaturen en uit te schakelen voordat u het huis verlaat. Soms worden er feesten en bruiloften georganiseerd, vooral in het weekend.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 100 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkamer
  • 1-pers. slaapbank
  • TV (satelliet)
  • Open haard
  • Keuken
  • Fornuis (4 kookplaten, elektrisch)
  • Oven
  • Koel-/vriescombinatie
  • Badkamer
  • Bad met douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
  • Wasmachine
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
Algemeen
  • Algemeen
  • Verwarming
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parking
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Tennisbaan
  • Tennisbaan
  • Tafeltennistafel
  • Tafelvoetbal
  • Biljart
  • Fietsen beschikbaar

Reviews

7.5 Dit huis heeft 18 reviews

reviews_vrouw

Dhr Siertsema

Verblijfsduur: 2021-07-17 - 2021-07-24

Het appartement is heel ruim, de gastvrouw vriendelijk en het zwembad groot en mooi. Qua hygiëne is er wel wat te verbeteren: in de keuken voelde alles pikkerig, de vaat van de vorige huurders was niet opgeruimd en en ook niet goed schoon. Zeep, afwasmiddel en een -borstel of sponsje ontbraken. De locatie is prima, er zijn veel historische steden in de buurt, waar we zeer van hebben genoten.

reviews_man

Dhr Rietveld

Verblijfsduur: 2017-08-12 - 2017-08-19

Vriendelijke gastheren. Accommodatie is fantastisch, mooie tuin met zwembad en diverse flora. Verse vijgen en druiven. De omgeving viel wat tegen naar onze smaak, maar voor echte rustzoekers perfect.

reviews_vrouw

Mevr Van Doremaele

Verblijfsduur: 2015-07-25 - 2015-08-01

We hebben een leuke vakantie gehad maar moesten wel wat km maken om overal te komen. Ze hebben wel een mooi zwembad en een leuke tuin.

reviews_man

Dhr Brandwijk

Verblijfsduur: 2015-09-05 - 2015-09-12

Redelijke accommodatie, vlakte interieur, maar we voelden de behoefte om de badkamer en keuken \/ keuken bestek en borden en pannen te reinigen. We werden gevraagd om € 30 te betalen voor het schoonmaken, maar behalve voor het feit dat de bedden opgemaakt en handdoeken we didn 't zien veel bewijs van elke reiniging voorafgaand aan onze aankomst. De gebouwen zelf is prima en ook de voorzieningen zoals een zwembad en een tennisbaan. al met al meer plus dan negatieve punten.

reviews_vrouw

Mevr Engler

Verblijfsduur: 2014-08-23 - 2014-09-06

Die het leuk vindt om meer te doen dagtochten vanuit een beginpunt is hier in goede handen. In alle richtingen zijn er zeer mooie steden. Om te fietsen, is het gebied ideaal, de Po en de vele kanalen is er een goed netwerk van fietspaden. 'S Nachts kunt u dan genieten van het mooie zwembad en de goede schermen op de ramen goed. Maar wie combineert vakantie met zee, strand en entertainment is hier verkeerd.

reviews_man

Dhr Lannoy

Verblijfsduur: 2014-07-12 - 2014-07-19

Ruim appartement, met erg grote kamers.Niet zo proper, veel stofnetten en de vloeren waren ook niet grondig gereinigd. Veel te weinig keukengerief en we misten eveneens een terrasje bij het huisje. (konden niet buiten eten) Domein is een oase van rust en is erg afgelegen. Toch soms erg snel verkeer maar dit heeft ons niet echt gestoord. Prachtig zwembad voor ons alleen. Gastheer en gastvrouw zijn erg sympathiek en doen hun uiterste best om ons verblijf erg aangenaam te maken.

reviews_vrouw

Mevr Schießer

Verblijfsduur: 2014-06-21 - 2014-06-28

We werden hartelijk verwelkomd en waren zeer tevreden over de grote appartement en grote faciliteit. Het was een groot succes) grote dank aan Claudio & Natasha

reviews_vrouw

Dhr Bernaers

Verblijfsduur: 2013-08-10 - 2013-08-17

Mooi domein met vriendelijke uitbaters en zéér mooi zwembad. veel faciliteiten. Alleen spijtig dat het dicht tegen een drukke weg ligt. Op advies van de uitbater ook naar een zéér leuk restaurant in het dorp geweest, een aanrader voor geen geld.

reviews_man

Dhr Franczak

Verblijfsduur: 2013-07-06 - 2013-07-13

Locatie: Padova-Bologna-Ferrara binnen ok.60km zee, ongeveer 35km en Venetië (ik adviseer de treinreis!) Of per boot vanuit de haven van Chioggia

reviews_man

Dhr Franczak

Verblijfsduur: 2013-07-06 - 2013-07-13

Geweldige gastheren, vruchten rechtstreeks van de bomen (waaronder vijgen !!), uitstapjes naar de zee - in de buurt - SCHITTERENDE !!

reviews_man

Dhr Weggartner

Verblijfsduur: 2012-08-18 - 2012-08-25

Er waren vijf (twee volwassenen, een 16-jarige zoon, een 15-jarige dochter en een 8-jarige zoon) een week in Venetien.Der verblijf in dit appartement was pure ontspanning. De werkelijk royale terrein biedt vele mogelijkheden voor families met kleinere en grotere kinderen. We voelden ons meteen welkom door de vriendelijke maar discrete service. Het zwembad is enorm! Op de site zijn er diverse fruitbomen en wijnstokken, waar u kunt snack op. De inrichting van het appartement is eenvoudig maar compleet en zeer schoon. We waren vooral blij zijn extra's die niet is verschenen in de beschrijving: 2 x TV, volledige extra bed in een tweepersoonskamer, tweede badkamer met douche en wastafel, Waschmaschiene.Die ligging van het appartement is ook erg handig, omdat je binnen een paar minuten vin 15e color.Download dit op de snelweg Bologna-Padova kleine investering is geschikt voor elk moment - we zouden zeker graag terug te gaan ddorthin.

reviews_man

Dhr Willems

Verblijfsduur: 2012-08-04 - 2012-08-18

De woning was groot en goed onderhouden. Het zwembad is redelijk groot en er zijn veel stoelen, parasols etc. De keuken heeft een oven.De gastheer spreekt Engels. Veel geluidsoverlast 's nachts. Er is geen airco en niet alle ramen zijn voorzien van horren.Er zijn geen wijnglazen en kommetjes en er zijn weinig keukenspullen. Wij lieten 1 kommetje en een rasp achter voor de volgende bewoners.

reviews_man

Dhr Hegeman

Verblijfsduur: 2011-07-30 - 2011-08-06

Wij hebben het goed gehad, heerlijk gezwommen,zwembad was schoon. ligt wel langs een drukke weg waar erg hard gereden wordt.We mochten fruit plukken uit de tuin, vonden de kinderen erg leuk.Makkelijk mooie steden te bezoeken. Appartement, de keuken, was niet compleet, erg weinig bestek, kopjes. niet zo schoon. De badkamer was wel schoon.Middag en avond hadden we geen warm water in de douche.Helaas had dit appartement( de grootste) geen airco,was erg warm om te slapen.Een erg mooi groot winkelcentrum dichtbij richting Padova. Supermarkt en kleine winkels ook in dorpje zelf.

reviews_man

Dhr Pin ***

Verblijfsduur: 2011-07-16 - 2011-07-23

Uitstekende locatie voor bezoek aan het gebied, jammer dat de eigenaren niet meer mooi huis in de buurt conviviaux.Grande en diensten, maar ook de weg, zodat de auto kan ruis mensen sensibles.Bon sportartikelen en ruimte voor de kinderen te ergeren, omdat de veiligheid afgesloten door een elektrische poort.

reviews_man

Dhr Heijdemann

Verblijfsduur: 2010-08-21 - 2010-08-28

Ons verblijf in Bordeghina (het grootste van de appartementen) is vrij goed bevallen. We hadden veel ruimte (alleen de tweede slaapkamer was naar verhouding wat klein), beschikten over een zwembad op het terrein (dat ook door gasten van andere appartementen en kamers werd gebruikt) en konden enkele plaatsen die we graag wilden zien goed bereiken (Verona ruim een uur per auto, Venetië een uur per trein vanuit Rovigo). Minpunten: het huis ligt niet vlak aan de weg, maar je hoort toch wel wat verkeerslawaai; de keukeninrichting was iets meer dan minimaal (wel een gasfornuis met vier kookpitten en een oven, maar bijv. geen messen om groente of vlees mee te snijden, geen aparte opscheplepels). De beheerders zijn vriendelijk en behulpzaam en spreken behalve Itailaans ook wel een woordje Engels, er zijn twee televisies (hoofdzakelijk Italiaanse programma's), je kunt gebruik maken van tafeltennis, tafelvoetbal en een barbecue, maar in de directe omgeving is niet veel te beleven, je moet er echt op uit als je een keer wat anders wilt dan spelletjes en zwemmen.

reviews_vrouw

Mevr Kros

Verblijfsduur: 2009-07-25 - 2009-08-08

Pontecchio Polesine ligt midden in een gebied met natuurschoon (Po-delta, Colli Eugani) maar zéker ook steden die de moeite waard zijn op een zeer berijdbare afstand. Naast het dorp zelf is er een enorm winkelcentrum op enkele kilometers voor de dagelijkse boodschappen. De woning is op zich mooi gelegen, maar ook aan een drukke doorgaande weg!

reviews_vrouw

Mevr Anbergen

Verblijfsduur: 2009-06-06 - 2009-06-20

Zeer vriendelijke eigenaar/ beheerder. Uitvoerig informatie van de omgeving ontvangen. Zeer prettig complex om te verblijven , met heerlijk zwembad , maar de drukke weg vlak langs het huis is storend. Op ± 4 kilometer afstand zeer groot winkelcentrum. In Pontecchio kleine supermarkt , geen goed restaurant. Rovigo en Ferrara zeer goed te bereiken met diverse mogelijkheden.

reviews_man

Dhr Peter Bijlsma

Verblijfsduur: 2008-05-31 - 2008-06-07

Een fantastische stek in een niet touristische omgeving. De beheerdster doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Indien van toepassing kan/mag je het fruit uit de bomen plukken. Wij kregen een grote pot honing omdat de beheerdster deze in overvloed van de burman had gekregen. Gevraagt en ongevraagt krijg je adviezen om je verblijf nog aangenamer te maken. Naast de bekende steden, Venetië, Verone, Vicenza en Padua zijn Ferrara en Rovigo ook zeer de moeite van bezoeken waard. In het dorpje heb je een klein supermarktje maar +/ 3 km verder is een giga winkelcentrum.

In de omgeving

Centrum: 1.5 kilometer
Zee: 40.0 kilometer
Eetgelegenheid: 1.5 kilometer
Restaurants: 1.5 kilometer
Huiscode: VLS - 1252848