Umbertide

Deze woning in de Tiber Vallei was oorspronkelijk een middeleeuws klooster en is omgevormd tot een zeer charmant vakantieverblijf. Tijdens de restauratie is de charme en originaliteit behouden. De woning heeft 1 slaapkamer en is ideaal voor een gezin, eventueel met een huisdier. Supermarkten en restaurants vind je op 5 km afstand. Voor de actieve vakantieganger zijn er genoeg activiteiten in de omgeving. Zo kun je paardrijden (9 km) of tennissen (12 km). Voor de golfliefhebbers is er een Golf Club (18 + 9 holes) op 5 minuten rijden. Het appartement is gezellig ingericht en heeft een fantastisch uitzicht over de vallei en de omliggende bossen. Het interieur is eenvoudig en elegant en wordt gekenmerkt door plafonds met houten balken en stenen muren. De vloeren zijn bedekt met oude, gerestaureerde bakstenen. Er is een gedeelde tuin met een zwembad. Er ligt een treinstation op 12 km. Het dichtstbijzijnde vliegveld vind je op 35 km. Diensten op aanvraag: * kookles * massage *yoga/pilates/meditatieles *wijnproeverij *diner met lokale kok (minimaal 4 personen)

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 40 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • Open haard
  • Open keuken
  • Fornuis (4 kookplaten)
  • Koffiezetapparaat (espresso)
  • Magnetron
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
Algemeen
  • Algemeen
  • Patio
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parking
  • Zwembad
  • Tafeltennistafel

Reviews

8.8 Dit huis heeft 12 reviews

reviews_man

Dhr Van der Sluis

Verblijfsduur: 2019-09-08 - 2019-09-14

Aankomst keurig geregeld. Van te voren informatieve e-mail van gastvrouw gekregen met o.a route informatie. Accommodatie prachtig. We kregen ook een update omdat we de enige gasten waren. Omgeving is prachtig. Enorm rustgevend. Accommodatie niet geschikt als je slecht ter been bent.

reviews_vrouw

Mevr Van den Berg

Verblijfsduur: 2019-08-03 - 2019-08-10

De receptie was erg vriendelijk en bood direct een gratis upgrade voor onze familie. Mooi landschap en veel mooie buitenruimte zijn de beste dingen van deze plek, hoewel de waterbron zwavel (zwavel) bevat die ruikt.

reviews_man

Dhr Umans

Verblijfsduur: 2019-07-27 - 2019-08-03

Goede ontvangst. hulpvaardige conciërge

reviews_man

Dhr Van den Hout

Verblijfsduur: 2019-04-23 - 2019-05-01

Het convento ligt heel rustig. Je bereikt het huis via een smalle steile weg. We werden heel hartelijk ontvangen en kregen (omdat het rustig was) een groter appartement aangeboden. Het concerto is gezellig ingericht. Het zwembad was gewoon open ook al was het buiten de gestelde data. Op 20 minuten rijden ligt Umbertide, daar is een winkelcentrum en zijn er restaurants. We kregen tips betreffende restaurantjes die we inderdaad gebruikt hebben en heerlijk waren. Je kan in het concerto niet zomaar dineren, daar moeten voldoende gasten voor aanwezig zijn. De kok moet namelijk van verder weg komen, en eten is dus alleen op afspraak vooraf. Het ligt heel mooi, en midden tussen diverse prachtige steden.

reviews_man

Dhr Duchateau

Verblijfsduur: 2018-08-04 - 2018-08-11

Dit vakantiehuis is gelegen in een rustige omgeving. We werden vriendelijk onthaald. Alles was aanwezig en goed verzorgd.

reviews_man

Dhr Provoost

Verblijfsduur: 2017-07-29 - 2017-08-05

Heel rustige omgeving en aangename, lieve eigenaars. Charmant verblijf waar je echt tot rust komt. Een vakantie om nooit te vergeten.

reviews_man

Dhr Goessens

Verblijfsduur: 2016-08-13 - 2016-08-27

Dit oud kloostertje is een perfecte uitvalsbasis in het hart van Italie. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding. We zijn inmiddels op heel wat plekken in soortgelijke vakantiehuisjes geweest, maar deze staat nu wel bovenaan ons lijstje. Fraai gerestaureerd oud kloostertje met daarin een zestal appartementen. We zaten in een vrij klein appartement op de begane grond aan een binnenhofje. De inrichting hiervan was basic maar wel netjes en gezellig. De gastvrouw is zeer hoffelijk en gastvrij en spreekt goed engels. Eigenaar Roberto had vakantie en was er zelf ook. Hij heeft er voor gezorgd dat het ons aan niets ontbrak (limoncello was heerlijk -)). Het (echte) barbequen in de tuin in de avondzon, gecombineerd met het schitterende uitzicht, was een onvergetelijke ervaring.

reviews_man

Dhr Drenth

Verblijfsduur: 2016-07-30 - 2016-08-06

Het klooster was in eerste instantie moeilijk te vinden. Dit zou erg makkelijk te verhelpen zijn met een kleine routebeschrijving. Er zijn twee tunneltjes. De eerste is bijna onzichtbaar, daardoor ga je via de tweede. Ga je via de tweede tunnel kon je niets aan bordjes oid tegen.

reviews_vrouw

Mevr Kolader

Verblijfsduur: 2015-08-01 - 2015-08-08

Overall content. Beyond our expectations!

reviews_vrouw

Mevr Van Leeuwen

Verblijfsduur: 2015-05-15 - 2015-05-22

Een week verbleven op deze prachtige plek het ziet er echt zo mooi uit als op de foto's! Zeer vriendelijke en behulpzame mensen, goed onderhouden agriturismo met fantastische uitstraling. Een goede uitvalsbasis om allerlei dingen te doen zowel in Umbrie als in Toscane echt een aanrader!

reviews_man

Dhr Props

Verblijfsduur: 2014-09-02 - 2014-09-06

In eerste instantie zeer moeilijk te vinden. Omdat de locaties daar geen adres hebben, oftewel geen adres dat in tom tom of garmin te vinden is. Heb je echter de goede coördinaten via de juiste grid weet je blindelings de weg te vinden. Eenmaal aangekomen wordt je ontvangen door een oprecht zeer vriendelijke gastvrouw. Eenmaal gesetteld in je appartement, daalt gelijk de rust over je neer. wat een locatie, gewoon super. Geen stress een mooi uitzicht en toch van alle luxe voorzien. Na een dagje toeren met de motor, kleren uit op het terras en dan plons in het zwembad. Uit eten is iets omslachtiger de dichtstbijzijnde restaurants zijn ongeveer 15 km verderop. dus als je beiden een glaasje wil drinken, geen aanrader. Mijn vrouw werkt in het dagelijkse leven in een klooster en vond dit een geschikte plaats lekker tot rust te komen.

reviews_man

Dhr Luijben

Verblijfsduur: 2014-07-26 - 2014-08-02

Mooi huis in een prachtige en rustgevende tuin met diverse zitplekken in de zon of in de schaduw. Het uitzicht is adembenemend. Verder is de service en gastvrijhheid van de beheerster Nicoletta er een die je niet veel meer tegen komt.

Tips van de huiseigenaar

reviews_man

"Abbazia di Montecorona" in Umbertide is een prachtige abdij met een klokkentoren, een kerk en een crypte. De sfeer op deze plaats is onbeschrijflijk mooi. Het is bijzonder door de eenvoud. Zeker een bezoekje waard. Paard rijden in Umbria tussen Monte Tezio e Monte Acuto met een engelstalige gids.(www.centrodiequitazionemarana.it) Umbertide is een gezellig stadje en een leuke uitvalsbasis voor een bezoek aan plaatsen in de omgeving. Qua schoonheid doet het zeker niet onder voor Toscane. Je vindt hier het echte Italië! Umbertide is omgeven door prachtige tabaks plantages en olijfbomen en ligt aan de rivier de Tevere.

In de omgeving

Centrum: 11.0 kilometer
Bos: 1.0 kilometer
Tennisbaan: 12.0 kilometer
Golfbaan: 5.0 kilometer
Paardrijden: 9.0 kilometer
Meer: 20.0 kilometer
Eetgelegenheid: 5.0 kilometer
Restaurants: 5.0 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 12.0 kilometer
Openbaar vervoer: 6.0 kilometer
Toeristeninformatie: 12.0 kilometer
Treinstation: 12.0 kilometer
Vliegveld: 35.0 kilometer
Dokter: 12.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1274296