Gualdo Cattaneo

Dit rustieke appartement ligt in Gualdo Cattaneo, in Italië. Er is 1 slaapkamer en in de woonkamer staat een slaapbank. In totaal kunnen er 4 mensen overnachten, perfect voor een gezinsvakantie. Bovendien mag je een huisdier meenemen. Je zit midden in een bosrijk gebied. Het appartement is gelegen in een kasteel dat centraal in Umbrië ligt. Het is dan ook een goede uitvalsbasis voor de vakantie. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandelingen door de natuur, maar je kunt ook uitstapjes maken naar Foligno, Spoleto, Todi, Perugia en het Trasimeno meer. Een dagje naar de historische stad Rome (130 km) behoort ook tot de mogelijkheden, dit is absoluut de moeite waard. Heb je geen zin om 's avonds te koken? Verschillende goede restaurants vind je op maar 3,5 km. Het gezellige appartement heeft in de woonkamer een open haard waar je op de koude dagen kan opwarmen. In de zomer kan je in de gemeenschappelijke tuin van de zon genieten, maar je kan ook een duik in het zwembad nemen.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 30 m2

Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Open keuken
  • Kookplaat
  • Koffiezetapparaat
  • Citruspers
  • Woon/eetkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • TV
  • Eettafel
  • Open haard
  • Slaapkamer met badkamer
  • Stapelbed
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
Algemeen
  • Algemeen
  • Verwarming
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parking
  • Zwembad
  • Fietsen beschikbaar

Reviews

8.5 Dit huis heeft 11 reviews

reviews_vrouw

Dhr Nebel

Verblijfsduur: 2023-10-19 - 2023-10-25

Barattano Castle is een indrukwekkend en charmant pand in een even charmante omgeving. Het uitzicht vanaf het zwembad op het Umbrische platteland is adembenemend. En wie kan beweren in een kasteel uit de 13e eeuw te wonen? Fabrizio is een zeer vriendelijke en behulpzame man en je kunt zien dat deze vriendelijkheid uit zijn hart komt. Een stroomstoring verraste ons op een dag. Maar ook hier waren de monteurs direct aan de slag en hebben het probleem verholpen. Over het algemeen waren we zeer tevreden.

reviews_vrouw

Dhr Somloi

Verblijfsduur: 2023-09-16 - 2023-10-07

Natuurlijk ziet het castello er op het eerste gezicht erg goed uit. De charme van de oude muren vervult je met verwondering. Ook het feit dat er een zwembad is met een schitterend uitzicht is zeer aansprekend. Helaas raakt het dit alles steeds meer kwijt. Bij nadere inspectie blijkt alles verwaarloosd en onverzorgd. Er ligt afval rond. Er staat al dagen onafgewassen vaat in de bar. In de kamer Zak onder al het meubilair. De douchecabine is kapot. Keukengerei nogal slecht. We organiseerden een snijplank en godzijdank had ik een theedoek bij me. De plaats is erg rustig en je kunt zeker ontspannen als het weer goed is. Het verblijf in de kamer zelf is nogal deprimerend omdat het donker en beklemmend is. Nauwelijks een liefdevol of uitnodigend detail. Het is 's nachts alleen helder door de buitenverlichting, dus je moet de ramen sluiten zodat je niet het voordeel hebt van de koele nacht. Zonde, met een beetje liefdevolle zorg en aandacht zou het een juweeltje zijn. Wij beëindigen het verblijf voortijdig, ook al komt de prijs van € 49,- per nacht overeen met de omstandigheden. Wij voelen ons niet lekker. Van de Italiaanse gastvrijheid hebben wij niets gemerkt. Met fauteuils op alle tafels was het voor ons verwend om in de kleine bar te dineren. Wij waren daar altijd alleen. Echt jammer van deze plek.

reviews_man

Dhr Dierickx

Verblijfsduur: 2017-08-15 - 2017-08-20

Dit was een pareltje. Italië op zijn best! Heel sympathieke eigenaars. Je waant je in de Middeleeuwen. Wij komen terug!

reviews_vrouw

Mevr Van Berlo

Verblijfsduur: 2019-07-20 - 2019-07-24

Leuk en sfeervol appartementje in een middeleeuws kasteel, heel bijzonder! Het zwembad ligt in een tuin met een adembenemend uitzicht. Ergens in dat kasteel is ook een restaurantje te vinden waar je kunt aanschuiven. Het is allemaal niet zo aangeharkt, maar dat vonden wij juist leuk. De ontvangst was heel hartelijk, er stond een flesje wijn klaar en wat basisbenodigdheden (koffie, melk). De omgeving is prachtig, en er zijn verschillende stadjes te bezoeken (Spoleto, Spello, Trevi, Assissi). Het enige jammere is dat je bij het appartement niet buiten kunt zitten. Met een kleine moeite wel te realiseren dachten wij (we zagen het wel voor ons .... :)

reviews_vrouw

Mevr Kromkamp

Verblijfsduur: 2015-06-08 - 2015-06-15

We hebben het heerlijk gehad in ons eigen kasteel. Veel privacy, gastvrij en het hele zwembad bijna voor ons alleen. muziek bij het zwembad en ijsjes verkoop. Umbrie heeft veel te bieden. Mooie waterval, Assisi is een aanrader en Foligno een fijn shopping centrum. Slecht ter been zijn is geen aanrader. Veel trappen en hellingen.

reviews_man

Dhr Ten Bosch

Verblijfsduur: 2014-08-20 - 2014-08-23

Het was een adembenemde vakantieplek, helaas waren wij daar maar voor 4 dagen, graag hadden we er wel minimaal een week langer willen verblijven. Het kasteel is fantastische ,met behoud van zijn historische charme zowel binnen als buiten de appartementen wat in het kasteel is gevestigd.Het aanwezige zwembad is behoorlijk groot en kijkt uit op de omgeving van verschillende kleurenpracht van glooiende dalen en bergen. De ontvangst is zeer gastvrij en behulpzaam en de eigenaar met zijn gezin staan voor je klaar als je vragen of hulp nodig heb. Je kan ook tegen een schappelijke prijs in een klein restaurantje van het kasteeltje gebruik maken van het avond eten, er is geen menukaart maar je krijgt echt italiaans eten wat de kok op die avond voor je klaarmaakt.je wordt dan bediend door de (gast) kasteelheer. wij waren op rondreis door italie en dit was onze mooiste en bijzondere accomodatie van belvilla en we komen er zeer zeker terug.

reviews_man

Dhr Boer

Verblijfsduur: 2013-07-28 - 2013-08-05

Wat een prachtige omgeving is dit toch. Je bent hier echt op het platteland van Italie, waar mensen iets rustiger aan doen. Wijngaarden, olijven, zonnebloemen en mais zie je hier veel. Mooi glooiend met verre gezichten. Vanuit het zwembad kijk je zo het dal door. Het kasteel is ook een aparte beleving, er wonen meerdere mensen /gezinnen. Het appartement is werkelijk fantastisch, met vele authentieke elementen. Vele cultuursteden in de directe nabijheid, oa Todi en Spolleto. Hier staan gewoon gebouwen van 2000 jr , heerlijk om te lunchen op het plein (in de schaduw). De laatste avond waren we uitgenodigd door de kasteelheer om samen met zijn familie, inclusief opa en oma, voor het avondeten. Lekker buiten onder de druivenranken. Enige kennis v/d Italiaanse taal en belangstelling voor hun gebruiken strekt tot aanbeveling. Hier gaan we zeker nog eens terugkeren!

reviews_man

Dhr Steffens

Verblijfsduur: 2013-05-06 - 2013-05-17

Het kasteel was erg moeilijk te vinden zonder navigatie. Je wordt gestuurd naar Gualdo Cattaneo, maar het is niet in dit plaatsje maar in Barratano, 12 km verderop. Bij mooi weer is het prachtig, met een heerlijk zwembad en een koel appartement, maar als het regent en waait dan is het niet zo behaaglijk. ook de kachels deden het niet. Elke boodschap moet met de auto gedaan worden. De supermarkt ligt niet 1 km verderop maar 5 min met de auto. Voor cultuurliefhebbers is het uitermate geschikt, mits je beschikt over een auto en het ook niet erg vindt om vele km te rijden. We hebben veel gezien, maar hadden het leuker gevonden als er een klein dorpje op loopafstand was geweest. Er is wel veel privacy en het kasteel is prachtig en authentiek.

reviews_man

Dhr Dureux

Verblijfsduur: 2011-08-06 - 2011-08-13

Appartement zeer mooi en aangenaam (in een toren "een prachtig middeleeuws kasteel), hoewel" een beetje donker (kleine ramen). Tiny dorp en rustig, omgeven door natuur en groen. Het zwembad heeft een prachtig uitzicht op de omliggende vallei! Eigenaren zeer gastvrij en sympas.Beaucoup van mogelijkheden voor wandelingen, culturele (Perugia, Assisi, Todi familie, ...) en in de omringende natuur (growing!) Kleine Nadelen: De geur van een "pluimvee, onaangenaam, als de wind de zijkant van château.Prévoir brengt ook citronella als muggen houden van de omgeving!

reviews_man

Dhr Vesters

Verblijfsduur: 2011-09-04 - 2011-09-10

Wie kan er nou zeggen dat hij in een authentiek oud middeleeuws kasteel heeft gelogeerd? Dit is echt heel bijzonder. Het heeft een groot zwembad met uitzicht op het kasteel en de omliggende heuvels. Het is centraal gelegen, je kunt van hieruit veel leuke stadjes en andere bijzonderheden bekijken.Ook de inrichting van de kasteeltoren was erg passend met leuke details! Het is een plek voor rust- en cultuurliefhebbers.

reviews_man

Dhr Smits

Verblijfsduur: 2010-07-31 - 2010-08-07

Zeer gastvrije accomodatie en omgeving. Niet erg toeristisch waardoor er beperkte mogelijkheden zijn tot bezienswaardigheden en activiteiten. Op redelijke afstand zijn o.a. Assisi en Podo te bezoeken. Wel alles via binnenwegen. De eigenaren van dit unieke kasteel doen er wel van alles aan om het de gasten zo veel mogelijk naar de zin te maken.

Tips van de huiseigenaar

reviews_man

Tip: ga eten in het kleine restaurant van de huiseigenaar en drink de locale wijn. Er is geen menu kaart, maar laat je verrassen. Het eten is hier zeer goed.

In de omgeving

Centrum: 1.0 kilometer
Bos: 0.1 kilometer
Eetgelegenheid: 1.0 kilometer
Restaurants: 3.5 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 17.0 kilometer
Vliegveld: 45.0 kilometer
Snelwegkruising: 60.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1260727