Città di Castello

In de heuvels van de Tibervallei ligt het prachtige chalet Lauretta op 200 m hoogte met een zeer fraai uitzicht. Het chalet is omgeven door 1 hectare volledig omheind terrein. Er is een mooie veranda met bankjes om te genieten van het uitzicht, een privé zwembad met verlichting om ook 's avonds een duik te nemen en een buitendouche. Er is zelfs een duikplank in het zwembad. Verder is er een grote barbecue en een tuinhuisje met keuken en grote eettafel. De inrichting is eenvoudig en verzorgd. Lauretta ligt ongeveer 3 km van het centrum van Città di Castello en is bereikbaar via een onverharde weg van 3,5 km. Deze regio heeft veel te bieden want het kent een rijke geschiedenis, veel cultuur en er worden gedurende het hele jaar allerlei evenementen georganiseerd. Binnen een straal van 30 km vind je de mooiste plekjes in Toscane en Umbrie. De huiseigenaar is een fantastische kok en kan heerlijke diners klaarmaken voor de gasten (op aanvraag en tegen betaling).

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 150 m2

Blokhut
  • Blokhut
  • Keuken
  • Oven
  • Afwasmachine
  • Koel-/vriescombinatie
  • Woon/eetkamer
  • TV
  • Eettafel
  • Open haard
  • Slaapkamer
  • Stapelbed
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Badkamer
  • Massagedouche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
  • Wasmachine
  • Buitenkeuken
  • Serre/veranda
  • Verwarming (CV)
Algemeen
  • Algemeen
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Zwembad

Reviews

8.2 Dit huis heeft 23 reviews

reviews_vrouw

Dhr Notarnicola

Verblijfsduur: 2023-08-12 - 2023-08-19

Prachtig buiten voor landschapsarchitectuur. Ook al zijn er stopcontacten en stroomdraden die niet aan de norm voldoen. Absoluut zeer slecht intern gedeelte Hygiëne praten we er niet over, we moesten zelf schoonmaken zodra we aankwamen, schorpioenen, kakkerlakken en reuzenmieren die een gat in het plafond maakten bij de keuken, ramen zonder horren en met zeer defecte sluitingen die ons dwingen om te slapen, afgesloten met ondragelijke hitte. Het contract voorzag in bad- en keukenlinnen, maar we kregen van de contactpersoon te horen dat er een fout van uw kant was gemaakt (uiteraard moesten we ze gaan kopen). We zijn zeer discrete mensen en passen ons erg aan situaties aan, dus we hebben geen scène gemaakt, maar dit is om de structuur te verbeteren die absoluut zowel logistieke als structurele verbeteringen nodig heeft.

reviews_vrouw

Mevr Bellmann-Kühn

Verblijfsduur: 2023-07-19 - 2023-07-29

Een heel mooi pand, ver weg van de drukte van toeristen. Het zwembad is als een zwembad :). We brachten hier 10 ontspannende dagen door en voelden ons echt heel comfortabel. De verhuurders zijn zeer behulpzaam en vriendelijk! Een grijze kater, die ons regelmatig bezocht, was een heel gezellig gezelschap, de vele muggen 's avonds minder :)), we hebben eerst flink ingeslagen met Autan en Co, toen lukte het! De oude stad op 15 minuten afstand biedt veel afwisseling. Anders gebruikten we de locatie hier om rondleidingen naar Florence, Rimini en San Marino te maken. Alles is in iets meer dan een uur te bereiken. We zouden de oase van het chalet keer op keer boeken! Hartelijk dank voor de geweldige accommodatie!

reviews_vrouw

Dhr Dijkstra

Verblijfsduur: 2022-08-14 - 2022-08-21

Super fijn huis. Genoeg schaduw en niet warm binnen. Prachtig uitzicht. En naruurlijk een geweldig zwembad. Echt een pre is een grote supermarkt op 9 km afstand. Wij houden van koken, dat is hier te gek. Heerlijke ingrediënten en genoeg keukenspullen.

reviews_man

Dhr Van Tricht

Verblijfsduur: 2022-07-30 - 2022-08-13

Locatie is geweldig: veel privacy, een heerlijk zwembad, mooi uitzicht, gezellige veranda en leuk prieel waar je heerlijk kunt zitten cq eten. Wat meubels en voorzieningen betreft zou eea wel vernieuwd mogen worden. Wij wassen met de hand af, want de vaatwasser maakt alles eerder viezer dan schoner. Ook is er om het huis heen wat rommel dat wat mij betreft opgeruimd zou moeten worden. Maar Italianen schijnen daarin wat anders te denken... De aankomst ging niet zo soepel, het adres van de eigenaar stond niet vermeld in de papieren, dus met hulp van meerdere buren hier hebben we uiteindelijk het huis gevonden. Eigenaar is een vriendelijke man die halverwege de week de sproeiers aan kwam zetten en een tas groenten bracht.

reviews_vrouw

Dhr Lugtenburg

Verblijfsduur: 2021-09-15 - 2021-09-29

Heerlijke rustige en mooie omgeving. Een groot huis met een grote tuin en zwembad en complete inrichting. Lag vrij gelegen op een heuvel. Mooi uitzicht over de stad. Lastig te vinden. Laatste stuk weg onverhard, maar goed berijdbaar. Echter sleutel ophalen bij eigenaar in de stad. Begeleiding naar het chalet. Eigenaar spreekt alleen Italiaans. Top vakantie gehad.

reviews_man

Dhr Bongartz

Verblijfsduur: 2021-08-14 - 2021-08-28

Zelfs bij het tweede verblijf was alles in orde, het toppunt is het megazwembad, we houden ervan om in de buitenkeuken te koken en te genieten van de buitengewone locatie en rust ... pure ontspanning.

reviews_vrouw

Mevr Du Pau

Verblijfsduur: 2020-09-07 - 2020-09-24

Heerlijk huis in een prachtige omgeving.

reviews_man

Dhr Knauf

Verblijfsduur: 2020-08-01 - 2020-08-08

Sleutels ophalen in stad en met 2 auto's naar locatie. Anders hadden we het waarschijnlijk niet gevonden ;-). Laatste stuk is over niet-geasfalteerde weg, maar goed te doen als je kunt rijden. Het eigen terrein is enorm groot met heel veel mogelijkheden om ergens rustig te zitten of te spelen. Geweldig zwembad (tot wel 4 mt diep). Je hebt echt je eigen stukje paradijs. De foto's laten goed zien wat je kunt verwachten. Zeer uitgebreid servies, glaswerk en keukengerei. Ga naar Perugia en Assisi. Citta di Castello is een leuk stadje. 2 Grote supermarkten.

reviews_vrouw

Mevr Verweij

Verblijfsduur: 2020-07-18 - 2020-08-01

Wat een fijn vakantie huis. Super rustig, geen buren en een fantastisch uitzicht. Het allerfijnst is het super grote zwembad, helaas zonder duikplank zoals wel te zien op de foto's. Citta di Castello is een kwartiertje rijden en echt een mooi dorpje!

reviews_man

Dhr Bongartz

Verblijfsduur: 2019-08-03 - 2019-08-17

De locatie en het zwembad zijn geweldig, als je je rust wilt hebben, die bij ons is. Het huis is ruim en in goede staat, de voorzieningen zijn er in overvloed, maar moeten worden gecontroleerd op netheid ... de tuinmeubelen zijn er in overvloed, deels aan renovatie toe. Voor ons is de fantastische locatie en het super zwembad maar het dikke evenwicht.

reviews_vrouw

Mevr Boonen

Verblijfsduur: 2018-08-29 - 2018-09-12

Heerlijk rustige omgeving met prachtig uitzicht. Weinig tot geen toerisme.

reviews_vrouw

Mevr Boomars

Verblijfsduur: 2018-05-13 - 2018-05-27

Mooi huis met prachtige tuin, alleen heel moeilijk te vinden. Adres wordt niet herkend door navigatie. Eigenlijk moet je Titta als plaatsje aanhouden en niet Citta Di Castello . Jammer dat de eigenaar geen woord Engels of Duits spreekt. De info op de website moet geüpdate worden want er is geen moestuin meer en de eigenaar gaat zeker niet koken! Krijgt een supersnelle rondleiding en verder moet je alles maar uitzoeken. Prachtige natuur en het uitzicht vanaf het terras is geweldig!

reviews_vrouw

Mevr Milis

Verblijfsduur: 2016-07-02 - 2016-07-09

Super geslaagde vakantie achter de rug. Eigenaar zijn zeer vriendelijk en zorgen er echt voor dat je op uw gemak bent. Alles is aanwezig in het huis wat je nodig hebt. Zwembad was een topper, zowel voor de kinderen als voor ons. Leuke stadjes bezocht zoals citerna, perigua, Assisi, bevagna, citta di castello,... . Als kers op de taart was er de daguitstap met de Vespa's! Voor herhaling vatbaar! Groetjes Andy, Heidi, Kyano en Yuna

reviews_vrouw

Mevr Stephanie

Verblijfsduur: 2016-09-21 - 2016-10-01

Het was een zeer aangename vakantie! Het huisje was super . Alles was inorde , groot zwembad prachtige tuin en een prachtige omgeving. Heel vriendelijke mensen , zeer fijne ontvangst. Het was geweldig

reviews_man

Dhr Van Beuzekom

Verblijfsduur: 2016-08-28 - 2016-09-11

Een heerlijk huis in een mooie omgeving. Het huis ligt op een heuvel tussen een aantal andere huizen waar je vanwege de grote kavels en het hoogteverschil vrijwel geen zicht op hebt. Vanuit het huis kijk je uit over het dal en Città di Castello met achter het dal de heuvels met dagelijks een fantastische zonsondergang. Het zwembad dat een niveau hoger ligt maakt het vakantiegevoel compleet. We voelden ons hier al snel thuis!

reviews_man

Dhr Siemerink

Verblijfsduur: 2016-07-23 - 2016-07-30

Zwembad is prachtig maar heeft renovatie nodig

reviews_man

Dhr Nagels

Verblijfsduur: 2016-07-16 - 2016-07-23

Een week lang genieten van de rust en het mooie weer. S'ochtends ontbijten in de zon, s'middags en s'avonds eten in de schaduw van de boom. overdag verfrissing opzoeken in het zwembad en dit in een natuurrijke omgeving en volledige privacy. in de omgeving is er zeker genoeg steden om te gaan bezoeken. De weg er naar toe is een onverharde weg maar verder niets op aan te merken. Eigenaars zijn zeer vriendelijk maar spreken geen Engels.

reviews_man

Dhr De Zanger

Verblijfsduur: 2016-06-04 - 2016-06-18

Huis was prachtig, ligging fantastisch, weg erheen (onverharde moeilijke begaanbare weg. Dit deel van Italië is één groot openlucht museum en ongekend voor natuur-, cultuur-, kunst- en wijnliefhebbers.

reviews_man

Dhr De By

Verblijfsduur: 2014-07-19 - 2014-07-26

Geweldige locatie, vriendelijke eigenaren, heerlijk zwembad, prachtige tuin, groot, mooi huis mer veel ruimte

reviews_vrouw

Mevr Van der Linden

Verblijfsduur: 2014-06-21 - 2014-06-28

Wat een mooie, ruime vakantiewoning. Prachtige ligging met zicht op het dal in een rustige omgeving. Grote tuin met buitenkeuken en groot privé-zwembad (6 bij 12 meter). Schone kamers en voor ons lagen klaar strandlakens (voor zwembad), badhanddoeken en keukendoeken. Een goede en complete (nieuwe) keuken. Meer dan voldoende keukengerei, borden en glazen! Lauretta heette ons, samen met zoon Daniel, welkom en maakte een Italiaanse koffie voor ons. Op de tafel stond een rijkelijk aangeklede fruitschaal en een fles water in de koelkast. “Lauretta” is rustig gelegen op een heuvel, waardoor je ca. 10 minuten (auto) van de Super Conad zit. Voor ons geen probleem, maar je loopt niet even naar de bakker.... Umbrië heeft prachtige plaatsen als Citta di Castello, Gubbio, Perugia etc. Dit huis was een ware beleving waar we bijzonder van genoten hebben. ‘s Avonds zwemmen in het verlichte zwembad met een lekkere warme buitendouche na afloop! Enige minpuntje waren de wat harde bedden,.....maar dat heeft ons genieten hier niet verstoord!

reviews_man

Dhr Kwant

Verblijfsduur: 2013-07-20 - 2013-08-03

Locatie van het huis is prima, bijna dagelijks steden en dorpen in de buurt verkend, alles is via de autostrada goed en vlot bereikbaar. Als fanatiek racefietser is gebleken dat deze buurt minder geschikt is. De wegen zijn erg slecht!!

reviews_man

Dhr Lazard

Verblijfsduur: 2012-08-06 - 2012-08-11

Leuke plek - wel afgelegen op een heuvel (+/- 15 minuten stijgen en dalen om bij de supermarkt te geraken - sportief maar als je rustig rijdt goed te doen). Fantastisch privé zwembad en er is een buitenkeuken waardoor je eigenlijk buiten kan leven wat zeer leuk is in Italië. Eigenaars spreken geen engels - maar ontvangst was wel zéér leuk (gebakken cake en een mand met verse vruchten). Goed gelegen om bvb Assisi, Perugia, Gadio en Arezzo te bezoeken. Een echte aanrader als je van rust en privacy houdt.

reviews_vrouw

Mevr Wolff

Verblijfsduur: 2012-07-14 - 2012-07-21

Zeer hartelijke ontvangst door signora Fiorucci en haar zoon Daniele, met zelfgemaakte vruchtendrank en hapjes. Deze zeer ruime en landelijk gelegen accomodatie bevindt zich ca. 3 km van het centrum van Citta di Castello, te bereiken via een stoffige grindweg. Inrichting van het huis (vooral bedden en keukeninrichting) is vrij basaal, maar de prachtige, rustige plek met schitterend uitzicht en fijn zwembad vergoedt veel. Aparte buitenkeuken in prieel, hetgeen ideaal is in de Umbrische zomers. Medegebruik van groente/kruidentuin. Cittá di Castello is een leuk plaatsje. Andere plaatsen in de omgeving die de moeite waard zijn om te bezoeken: Arezzo en Perugia.

Tips van de huiseigenaar

reviews_vrouw

Città di Castello is de noordelijkste stad van Umbrië en is omringd door een muur. Er zijn kerken, torens en paleizen in deze stad en vooral veel musea. Bezoek Museo del Duomo met de zilveren kelken en een schilderij van Maria geschilderd door Pinturichio. Palazzo Albizzini is een voormalige tabaksfabriek met schilderijen van Alberto Burri. Palazzo Vitelli is ook zeer de moeite waard om te bezoeken. Een goed restaurant is Dagamo (www.dagamo.com). Op de menu kaart staan vlees en visgerechten en er is een terras om buiten te eten. Het adres is: Via Scipione Lapi in Città di Castello.

In de omgeving

Centrum: 3.0 kilometer
Eetgelegenheid: 2.6 kilometer
Restaurants: 4.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1266782