Vinci

Dit vakantiehuis is geschikt voor 2 personen, ideaal voor een stel. Het ligt in Vinci tussen wijngaarden en olijfboomgaarden in het hart van Toscane. Vinci is ook de geboorteplaats van Leonardo da Vinci; je kunt een bezoek brengen aan het huis waar hij is opgegroeid en aan het Leonardomuseum in het kasteel. Het magische platteland is nog hetzelfde als in Leonardo's tijd. Dit vakantiehuis is een ideale locatie voor het ontdekken van de Toscaanse steden Florence, Pistoia en Pisa. Iets verder weg liggen Lucca en Siena. In dit typische Toscaanse landelijke gastenverblijf vind je dit sfeervolle appartement. Dit gelijkvloerse vakantiehuis is onderdeel van een boerderij met in totaal 6 appartementen. Gasten beschikken over een heerlijke tuin met een barbecue en een zwembad met een prachtig uitzicht op het heuvellandschap. Er is WiFi in het huis aanwezig.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 30 m2

Kelder
  • Kelder
  • Open keuken
  • Fornuis
  • Woon/slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Kinderbed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
Algemeen
  • Algemeen
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Zwembad

Reviews

6.9 Dit huis heeft 4 reviews

reviews_man

Dhr Noordijk

Verblijfsduur: 2022-06-25 - 2022-07-02

Dankzij ons vakantie verblijf via Belvilla hebben wij een heerlijke en onbezorgde vakantie genoten.

reviews_man

Dhr De Rijke

Verblijfsduur: 2021-09-23 - 2021-10-01

De eigenaren zijn allervriendelijkst, daar ligt het niet aan. Waarom we een heel lage score geven: hoe vriendelijk ze ook zijn, ze hebben of nemen geen tijd voor onderhoud en schoonmaak. Bij het zwembad zijn genoeg ligstoelen, er is er maar 1 die heel is. We maken zelf het zwembad schoon, anders zwem je tussen wel heel veel dode insecten. In het appartement: de douchedeur krijg je alleen met 2 personen dicht. Zeer matig schoongemaakt (veel spinnenwebben) en de afzuigkap spant de kroon: waarschijnlijk zolang die er hangt ( meer dan 20 jaar?) nog nooit schoongemaakt.

reviews_vrouw

Mevr Van der Werf

Verblijfsduur: 2017-08-26 - 2017-08-31

Deze beoordeling gaat niet over het appartement in de 'kelder'. Bij aankomst werden we namelijk overgeboekt naar een groter appartement omdat deze niet was verhuurd. De extra ruimte was met een baby van 5 maanden erg prettig, nadeel was dat het appartement op de 2e verdieping was, zonder airco was dit erg warm (koelde 's nachts niet af dus bleef 32 graden). de eigenaren spreken goed Engels en zijn op gezette tijden aanwezig bij de receptie om vragen te beantwoorden. appartement is netje ingericht en zwembad is top! we misten wel een buiten, bij het appartement zat geen terras of balkon. er is wel een mooie tuin maar wanneer het donker wordt en de baby op bed ligt ga je daar niet zitten. er zitten erg veel muggen, horren voor de ramen werken maar matig dus zorg dat je anti muggenspray bij je hebt. mooie uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken, wij hebben er 5 dagen gezeten en vonden dit genoeg.

reviews_man

Dhr Bartczak

Verblijfsduur: 2017-05-20 - 2017-06-03

We werden begroet door moeder van de eigenaar (Gioconda) dat s "sprak Frans (a + voor mensen die moeite hebben in het Italiaans). Property omgeven door de wijngaarden van" olijfolie en natuurlijk cipressen gelegen buiten de stad van VINCI ideaal voor rust na een dag sightseeing. De "accommodatie was op tien kilometer van de" Empoli, dus we hielden de auto in het station parkeerplaats voor de dag en vervolgens de trein naar "FLORENCE (aankomst op het Centraal Station) en vanaf daar naar de stad zonder zorgen over de ZTL en andere verkeersproblemen, idem voor het bezoek van PISE.Un klein nadeel, maar we don 'niet hebben kunnen genieten van het zwembad laatste n geweest "is niet operationeel (schoner naar beneden en gerepareerd twee dagen voor beschadigen ons vertrek)

Tips van de huiseigenaar

reviews_man

Discover Vinci by MTB on Tuesdays Daily Mountain Biking Program - 4 hours Tours option 1: departure 8:30 am - 12:30 pm option 2: departure: 3 pm - 7 pm Group 2-4 people , 25 euro/person Group 5-8 people 120 euro total Group 9-12 people 200 euro total prices include MTB guide expert coaching, safety gear and wide knowledge of the trails of the Montalbano and the hills around Vinci BIKE rental rates: Standard bike (deore/alivio) : helmet + reparation kit included 20,oo Euro per 1 day; 36,oo Euro for 2 days; 54,oo Euro for 3 days; 70,oo Euro for 4 days; 86,oo Euro for 5 days; 100,oo Euro for 6 days; 110,oo Euro for 7 days HIGH standard ( from shimano slx or equivalence) helmet + reparation kit included 27,oo Euro per 1 day; 50,oo Euro for 2 days; 70,oo Euro for 3 days; 90,oo Euro for 4 days ; 105,oo Euro for 5 days, 120,oo Euro for 6 days; 140,oo Euro for 7 days > please check availability in advance

In de omgeving

Centrum: 2.0 kilometer
Centrum: 44.4 kilometer
Centrum: 52.3 kilometer
Centrum: 31.3 kilometer
Bos: 5.0 kilometer
Tennisbaan: 1.0 kilometer
Golfbaan: 6.0 kilometer
Eetgelegenheid: 2.0 kilometer
Restaurants: 2.0 kilometer
Openbaar vervoer: 12.0 kilometer
Toeristeninformatie: 2.0 kilometer
Vliegveld: 57.5 kilometer
Huiscode: VLS - 1286350