Vinci

In een typisch Toscaanse agriturismo in Vinci vind je dit sfeervolle appartement op de begane grond en de 1e verdieping. De woning bestaat uit in totaal 6 verschillende appartementen. Dit appartement is geschikt voor 6 personen. Het heeft een galerijruimte (10 m) die vrij laag is. 2 mensen kunnen in deze kamer verblijven. Het huis is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen. Vinci is de geboorteplaats van Leonardo da Vinci. Je kunt een bezoek brengen aan het huis waar hij werd geboren, evenals het Leonardo-museum dat zich in het kasteel bevindt. Dit huisje is ook ideaal gelegen voor het bezoeken van de beroemde steden Florence, Pistoia, Pisa, Lucca en Siena. Buiten vind je een aangename tuin met barbecuefaciliteiten en een zwembad met uitzicht op het berglandschap. Hier kan je heerlijk ontspannen.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 75 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkamer
  • Zithoek
  • Open keuken
  • Fornuis
  • Oven
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Kinderbed
  • Slaapkamer
  • Stapelbed
  • Galerij slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
Algemeen
  • Algemeen
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Zwembad
  • Kinderbox

Reviews

8.1 Dit huis heeft 20 reviews

reviews_man

Dhr Van der Stock

Verblijfsduur: 2019-07-27 - 2019-08-03

Vriendelijke ontvangst door de zoon gianmarco. de accomodatie is echter vergane glorie. omgeving is top: dichtbij de belangrijkste Toscaanse trekpleisters. de moeder is bij het vertrek ronduit onbeleefd.

reviews_vrouw

Mevr Kleinbussink

Verblijfsduur: 2018-08-18 - 2018-08-25

Erg mooi vakantiehuis, vooral de eigen veranda bij Vinci Uno was erg fijn! Vinci zelf is een leuk plaatsje en prima uitvalsbasis voor Florence, Lucca etc.

reviews_vrouw

Mevr Gambetta

Verblijfsduur: 2015-08-01 - 2015-08-15

We brachten twee prachtige weken in het zonnige Toscane! De essentie van de Toscaanse

reviews_man

Dhr Muller

Verblijfsduur: 2014-08-16 - 2014-08-23

Accomodatie goed \\ r \\ nabsence TV in het contract \\ r \\ n 3 bedden 2 plaatsen in plaats van 2 bedden 2 plaatsen en bedden 1 (de vijfde persoon te slapen op de bank) \\ r \\ nbeaucoup mosquito

reviews_man

Dhr Janssen

Verblijfsduur: 2014-08-02 - 2014-08-16

Mooi gelegen vakantiehuis met prachtige tuin en zwembad. Heel rustige omgeving tussen de wijngaarden en olijfbomen. Binnenin is het huis wel wat verouderd en niet echt proper. Vermits het goed weer was en veel buiten hebben geleefd, hadden we hier niet te veel last van. De muggen hebben ons wel redelijk wat last bezorgd. Breng dus een goed anti-muggenmiddel mee. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. We hebben twee leuke weken gehad.

reviews_man

Dhr Van Gurp

Verblijfsduur: 2014-07-12 - 2014-07-26

2 (grote) minpunten voor ons waren - de hoeveelheid aan bijtgrage muggen - de zeer slechte/zwakke/langzame Wifi, als het al werkte - is voor 'normal use' niet bruikbaar. Een whatsapp was max, mail duurde al extreem lang, niet werkbaar.. Predicaat wifi niet waarsig

reviews_vrouw

Mevr Nieuwenhuis

Verblijfsduur: 2013-11-05 - 2013-11-09

Mooi terras, Slechte bedden. We hadden 4 fantastische (warme 23gr) dagen in november. Een bezoek aan Monteriggioni (1 uur rijden) is zeer de moeite waard.

reviews_man

Dhr Nysten

Verblijfsduur: 2013-10-13 - 2013-10-18

We hebben met ons gezinnetje heerlijjk verbleven in het huisje in Vinci. We hadden het in oktober niet meer zo verwacht, maar er waren nog erg veel muggen. Hoewel flink gestoken, heeft dat de pret gelukkig niet kunnen drukken. Het huisje is speels van opzet en ruim genoeg voor ons viertjes. De kinderen hebben heerlijk binnen en buiten kunnen spelen. Zelf wel allergisch geweest (stof) , dus de dekens eens flink uitgeslagen, wat ten dele heeft geholpen. De droog- en kunstbloemen in het huisje helpen ook niet mee als je stofallergie hebt. Het kan iets properder (dus vooral stoffig, sanitair e.d. waren prima). De temperatuur in huis was wat fris en helaas heeft het checken van de verwarmingsketel door de eigenaar niet mogen baten. Prima uitvalsbasis voor het bezoeken van de mooie steden die Toscane te bieden heeft (autootje wel noodzakelijk).

reviews_man

Dhr Müller

Verblijfsduur: 2013-09-06 - 2013-09-11

Zeer mooi eigenaar, zeer mooie locatie, een fantastisch uitzicht Erg veel muggen, toegang via onverharde weg, helaas was het zwembad niet bruikbaar

reviews_vrouw

Mevr Leyk

Verblijfsduur: 2013-08-26 - 2013-09-02

Lange, warme avonden op het grote à·¾ n, schaduwrijke terras met pasta, kaas en rode wijn ...

reviews_man

Dhr Orth

Verblijfsduur: 2012-08-28 - 2012-09-07

Prive-terras met luifel was goud waard. Men kan gekocht worden bij de receptie van de basisbehoeften van voedsel en drank, helaas, geen brood.

reviews_man

Dhr Dieussaert

Verblijfsduur: 2012-07-28 - 2012-08-04

We verbleven een weekje in het hartje van de zomer. Prachtige 'view', lekker fris zwembadje en veel te doen en te zien in de omgeving. Zowel Firenze als Siena hebben we met de trein vanuit Empoli bezocht. Vinci en San Miniato zijn vlakbij en ook de moeite waard. Ook onze 2 kids hadden een superleuke vakantie. Zeker de moeite waard en zowel voor cultuurliefhebber, zonnekloppers of lekkerbekken de ideale bestemming.

reviews_man

Dhr Prins

Verblijfsduur: 2011-09-10 - 2011-09-17

Van 10 - 17 sept 2011 hebben wij een prima verblijf gehad in 'Da Vinci Uno'! Dit huisje beschikt over een overdekt terras wat eveneens privacy bied. Het huisje is in prima staat en erg schoon en verzorgt! Tevens beschikt de locatie over een prima zwembad en geniet men van de rust & het uitzicht. De toerit is een verharde landweg waarop men rustig moet rijden om de auto te sparen.. Vinci is op 20 min lopen (of 5min auto) en hier kan men heerlijk eten, drinken, booschappen doen etc... Teven zijn de grote steden zoals Florence (via trein Montelupo) & Lucca/Pisa goed aan te rijden. Perfect verblijf mits men van de juiste anti-muscito middelen beschikt, aangezien het hier s'avond flink van de tigermuggen stikt..

reviews_man

Dhr Oosterlaan

Verblijfsduur: 2011-08-30 - 2011-09-10

WIj hebben een geweldige vakantie gehad! Het appartement wat wij hadden was t mooiste in het complex! eigen veranda en leuk ingericht. Het sanitair was eenvoudig maar prima. Het douchen had wel een handleiding nodig: warmwater was beperkt en de waterdurk was ook niet altijd optimaal. Het zwembad is heel lekker en netjes. Het huisje is niet heel schoon maar wel heel leuk.

reviews_man

Dhr Niers

Verblijfsduur: 2011-05-01 - 2011-05-08

Dit appartement is een echte aanrader. Stijlvol ingericht -de Italiaanse eigenares-verhuurster heeft dat met liefde voor het ''patrimonium'' gedaan, zoals ze ons in het Frans vertelde - en van alle gemakken voorzien. Zwembad in de tuin voor als het warm wordt. Prachtig wijds uitzicht. Praktisch gelegen, vlak bij Vinci, de geboorteplaats van de gelijknamige Leonardo waar je goed kan eten en waar een heerlijke ijssalon is. En een mooi museum bovendien: over de vele uitvindingen van Leonardo da Vinci. Steden als Florence en Pisa zijn met de auto uitstekend bereikbaar: een uurtje. Siena zo'n anderhalf uur. In de buurt staan allerlei wandelroutes aangegeven. Het appartement is onderdeel van wat vroeger een statige herenboerderij is geweest, nu ingericht met allemaal verschillende appartementen. In totaal kunnen er zo'n 28 mensen verblijven. Wij waren er alleen, deze week, op een Nederlands stel na dat een ander ritme had dan wij en we niet hebben gezien. De Italiaanse verhuurster is bijzonder hartelijk zonder opdringerig te zijn. Kortom: redenen genoeg om er nogmaals heen te gaan, want we hebben nog lang niet de hele omgeving gezien.

reviews_man

Dhr Agricola

Verblijfsduur: 2010-07-17 - 2010-07-31

Adembenemende omgeving,heerlijk om tot rust te komen bedlinnen en handoeken helaas niet verschoond gedurende de twee weken dat we er zaten!Veel last van muggen gehad,jammer.

reviews_man

Dhr Lansbergen

Verblijfsduur: 2009-05-09 - 2009-05-16

Beste mensen, Wij hebben ontzettend goed verblijf gehad. De appartementen zijn goed verzorgd en van al het nodige voorzien. Het huis is ontzettend mooi en rustig gelegen temidden van de wijnvelden en je komt er via een onverharde weg. Ook de plaats (Vinci)ligt centraal ten opzichten van alle bezienswaardigheden. En na een verhit dagje cultuur kun je even afkoelen in het zwembad. De gastvrouw verzorgd naar keuze het onbijt en op aankomstdagen een diner uit Italiaanse keuken. We zijn warm ontvangen en erg goed verzorgd door de gastvrouw en haar zoon. Madame Giohonda en Giancarlo Grazie-mille. Familie Lansbergen Ringo

reviews_man

Dhr Romar

Verblijfsduur: 2008-07-12 - 2008-07-26

We hadden een geweldige tijd. Het gebied is mooi en super gastvrije eigenaren. We enorm appriécié het terras met binnentuin. Mevrouw Romar

reviews_man

Dhr Laarman

Verblijfsduur: 2007-07-21 - 2007-07-28

Het huis dat wij huurden was numero "uno". Waarschijnlijk het mooiste huis dit ivm het grote overdekte terras en meer privacy. Het is een gezellige plek en de beheerder spreekt wat engels zodat het makkelijk is om met hem te communiceren. Het huis ligt op een lage heuvel en je hebt een fantatisch uitzicht over een dal en in de verte zie je Vinci liggen. Naar Vinci kunnen via een onverharde weg lopen (20 min)wat voor het vallen van de duisternis een leuke ervaring is. Het huis (appartement) wat wij huurden was redelijk schoon (kon beter) had een badkamer met douche, wastafel, bidet en wc. Verder twee ruime slaapkamers. Je zou het zonder auto kunnen huren maar echte boodschappen in een grotere supermarkt is 10 km verder. Kleine boodschappen kan je doen in Vinci. Het zwembad is mooi met rondom gemakkelijke stoelen. Er is een barbecue beschikbaar. Kortom een lekkere plaats.

reviews_vrouw

Dhr BOULARD

Verblijfsduur: 2007-07-14 - 2007-07-21

Dit is een zeer aangename oude boerderij overgetypt in de stijl toscann. De receptie is gemaakt door de familie die eigenaar is van de boerderij en is zeer accuillante. er is gebeurd heb je een welkom geschenk (een fles wijn op site). U kunt ook een thuis en olijfolie. De gastvrouw is altijd beschikbaar voor informatie over de streek, ze spreekt Frans en erg leuk. Nogmaals dank aan de familie en Lunardi Euro Relais.

Tips van de huiseigenaar

reviews_vrouw

Discover Vinci by MTB on Tuesdays Daily Mountain Biking Program - 4 hours Tours option 1: departure 8:30 am - 12:30 pm option 2: departure: 3 pm - 7 pm Group 2-4 people , 25 euro/person Group 5-8 people 120 euro total Group 9-12 people 200 euro total prices include MTB guide expert coaching, safety gear and wide knowledge of the trails of the Montalbano and the hills around Vinci BIKE rental rates: Standard bike (deore/alivio) : helmet + reparation kit included 20,oo Euro per 1 day; 36,oo Euro for 2 days; 54,oo Euro for 3 days; 70,oo Euro for 4 days; 86,oo Euro for 5 days; 100,oo Euro for 6 days; 110,oo Euro for 7 days HIGH standard ( from shimano slx or equivalence) helmet + reparation kit included 27,oo Euro per 1 day; 50,oo Euro for 2 days; 70,oo Euro for 3 days; 90,oo Euro for 4 days ; 105,oo Euro for 5 days, 120,oo Euro for 6 days; 140,oo Euro for 7 days > please check availability in advance

In de omgeving

Centrum: 2.0 kilometer
Bos: 5.0 kilometer
Tennisbaan: 1.0 kilometer
Golfbaan: 6.0 kilometer
Eetgelegenheid: 2.0 kilometer
Restaurants: 2.0 kilometer
Openbaar vervoer: 12.0 kilometer
Toeristeninformatie: 2.0 kilometer
Huiscode: VLS - 12666