Sesto Fiorentino

Een dorpje uit het eind van de achttiende eeuw: compleet omgebouwd tot vijf appartementen met een prachtig uitzicht op de stad Florence, die in 15 minuten met de auto te bereiken is. Het bevindt zich op een hoogte van ongeveer 400m boven zeeniveau in een heuvelachtig gebied met karakteristieke olijfbomen en bossen met eiken- en kastanjebomen. Het complex bestaat uit vijf appartementen, die oorspronkelijk dienst deden als hooischuren. Bij de reconstructie is de typische stijl van het Toscaanse platteland behouden, zoals de zichtbare houten balken, de keramische tegels en de stenen muren die een onbetwistbare charme uitoefenen op iedereen die hier verblijft. De gasten hebben ruime buitenruimte tot hun beschikking, uitgerust met tafels en stoelen voor wie graag zou willen lunchen en avondeten omringd door het platteland. Enkele achterafstraatjes volgen oude sporen uit de Middeleeuwen en zijn vaak vele Florentijnen ook onbekend: het zijn stille weggetjes, opgesloten tussen stenen muren of met een opening naar de velden, met een betoverende uitzichten over de stad. Voor de kunstliefhebbers: naast het fraais van Florence is het ook mogelijk de romantische kerk Sant'Andrea in Cercina en de kapel van Ceppeto te bezoeken, beiden verweven in een betoverende omgeving. Op 20 km afstand bevinden zich het Circuit Mugello, één van de mooiste golfbanen van Toscane (Parco dei Medici) alsook het meer van Bilancino, met volledig uitgeruste stranden waar het beoefenen van watersporten mogelijk is. Op 3 km afstand zijn winkels en restaurants te vinden waar u kunt proeven van de typische Toscaanse keuken.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 75 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • TV
  • Open keuken
  • Magnetron
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Kinderbed
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Verwarming
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parking
  • Zwembad

Reviews

8.3 Dit huis heeft 24 reviews

reviews_vrouw

Dhr De Leeuw

Verblijfsduur: 2020-09-13 - 2020-09-26

Heerlijk rustig en ruim. Mooi uitzicht.

reviews_vrouw

Mevr De Groot

Verblijfsduur: 2018-08-11 - 2018-08-25

Bijzondere route naar het appartement toe, erg mooi. De omgeving is erg rustig. Leuke appartementen en vriendelijke mensen. Het zwembad is ook erg fijn, al hadden wij persoonlijk veel last van wespen en muggen. Hier kan de eigenaar natuurlijk niets aan doen. We hebben een fijne vakantie gehad!

reviews_man

Dhr De Freest

Verblijfsduur: 2017-09-11 - 2017-09-14

Gemakkelijk te vinden door bordjes te volgen langs de kant van de weg. Goede ontvangst door lieve Italiaanse dame. Accomodatie zeer in orde, alles proper en aanwezig. Zeer leuke barbecue plaats naast het zwembad. Zwembad was door het slechte weer de week voor onze aankomst redelijk koud. Wij hebben niet echt gebruik gemaakt van het zwembad maar het zag er proper uit. Over het algemeen dus een zeer goed verblijf gehad hier en prijs /kwaliteit zeker een topper! Enige minpuntje is misschien het krakende twee persoonsbed. Tip neem de bus op de via bolognese richting het centrum van Firenze! Is zeer gemakkelijk en goedkoper dan parking betalen in het centrum. Enkel de Tijdtabellen bekijken op de site van Ataf is een aanrader zodat je niet te lang op bus moet wachten.

reviews_vrouw

Mevr Künzel

Verblijfsduur: 2016-08-24 - 2016-09-02

Super voorbereid aankomst en de eigenaar erg aardig en behulpzaam. Kortom een ​​rustige vakantie als je het leuk, we vonden het geweldig.

reviews_man

Dhr Van der Giezen

Verblijfsduur: 2016-09-04 - 2016-09-11

Het complex ligt prachtig gelegen in schitterend stuk natuur van Toscane. De eigenaar is wat verlegen maar spreekt voorzichtig Engels en komt dan wel iets los.

reviews_man

Dhr Bouckaert

Verblijfsduur: 2016-07-16 - 2016-07-23

Het huis is onvoldoende geequipeerd (te weinig bestek, glazen en borden, bijna geen wc papier, geen vuilniszakken). De frigo werkt bijna niet en de rekken zijn kapot. Geen vaatwasmachine of oven. Je hebt niet het gevoel welkom te zijn maar eerder een inkomstenbron voor de uitbaters. Bij problemen werden we wel onmiddellijk geholpen.

reviews_man

Dhr Waschik

Verblijfsduur: 2015-08-23 - 2015-08-30

Een mooie rustige vakantie.

reviews_vrouw

Mevr Mischalla

Verblijfsduur: 2014-09-07 - 2014-09-17

Zeer mooie locatie, maar heel ver weg van een plaats, moet je anders willen het kan heel snel eenzaam zijn. \\ R \\ nVermieter erg vriendelijk. \\ R \\ nHet appartement zelf enigszins onverzorgd, schimmel in de badkamer en in de hoeken van de slaapkamer onrein, in de Wohnk ࿌ hey gewoon een bank, geen stoel om bi ෼ Daarom is er weinig plaats voor de avond met een aantal mensen om comfortabel sitzen.Die sockets bijna uit de muren met eenvoudige Berührung.Vielleicht gewoon "Sharm Toscane" vallen? \\ r \\ nHaben ons, maar in totaal gezien zeer comfortabel.

reviews_vrouw

Mevr Versmoren

Verblijfsduur: 2014-07-19 - 2014-08-02

Prachtig huis in rustige omgeving (2 km van de hoofdweg). Vanuit de tuin uitzicht op Florence. Zeer aardige en hulpvaardige eigenaar. Mooi ruim appartement. 's avonds hoor je de herten en de wilde zwijntjes in de bossen.

reviews_man

Dhr Buisman

Verblijfsduur: 2013-08-10 - 2013-08-31

Florence op een steenworp, een leuk klimbos voor kids vanaf 3 jaar maar ook voor volwassenen, in de achtertuin een prachtige berg met wandelpaden en fietsmogelijkheden. En een mooi huis in prachtig rustige omgeving, wat wil je nog meer. Wij hebben genoten.

reviews_man

Dhr Van Veldhuisen

Verblijfsduur: 2013-07-13 - 2013-07-27

We hebben met ons gezin ( 3 kinderen) een geweldige vakantie gehad, voor het eerst in Italië, het is ons goed bevallen. Het is fijn dat er een mooi schoon zwembad is, zeker in de zomermaanden.Tip verken Florence met de City Tour bus, vertrekt ook vanuit het stadje Fisole ( 15 minuten met de auto ) Een bezoek aan Pisa is zeker aan te raden.

reviews_vrouw

Mevr Mollemans

Verblijfsduur: 2013-07-04 - 2013-07-13

Het is een mooi huis in een mooie omgeving. Huiseigenaar is vriendelijk en behulpzaam. We willen zeker nog een keer terug.

reviews_man

Dhr Verheyen

Verblijfsduur: 2012-08-04 - 2012-08-11

Prachtig weer, zeer leuke locatie, ideaal gelegen voor uitstappen (Firenze, Fiezola, Sienna, ...), bereidwillige eigenaar, koel huis bij heet weer, kortom perfecte plaats voor een weekje Toscane

reviews_man

Dhr Van Breemen

Verblijfsduur: 2012-08-18 - 2012-08-25

Wij hebben een week genoten van dit prachtig opgeknapte huis met riante buitenruimte + zwembad. Vooral het uitzicht op Firenze is zowel overdag als 's avonds bijzonder mooi. Elke ochtend vroeg in slechts 20 minuten met de auto de stad in en parkeren op het Piazza Plave (wel betaald natuurlijk) en vervolgens in 10 minuten naar het centrum lopen. Veel cultuur gesnoven en elke middag lekker relaxen aan het zwembad. De andere gasten zagen we nauwelijks en alhoewel onze slaapkamers aan een binnenplaatsje lagen waar twee andere apartemeten hun terras hebben, hebben we geen last van de andere gasten gehad. Bij luidruchtige buren zou dit wel een probleem kunnen zijn, maar waarschijnlijk kom je die nauwelijks tegen in dit soort agriturismo's.

reviews_man

Dhr Schmid

Verblijfsduur: 2012-07-21 - 2012-07-28

Geweldig uitzicht, zeer rustig, vriendelijk en hoffelijk gastheer, prachtig gelegen zwembad, slechts 4 appartementen met typische apparatuur, ruimte voor kinderen, goede en goedkope busverbinding naar Florenz2km weg naar het volgende dorp

reviews_vrouw

Mevr Orvini

Verblijfsduur: 2012-07-28 - 2012-08-04

Het huisje was heel mooi, goed verzorgd en ruim. We hebben een prachtige tijd gehad.

reviews_vrouw

Mevr Domżał

Verblijfsduur: 2011-06-25 - 2011-07-02

Prachtig gelegen, klimatologische boerderij met uitzicht op Florence. De vriendelijke gastheren. Het instellen van uw huis mooi en goed verzorgd. We brachten een zeer plezierige vakantie.

reviews_vrouw

Dhr Sims

Verblijfsduur: 2011-04-30 - 2011-05-07

Prachtige locatie in de Toscaanse heuvels, een prachtig uitzicht op Florence. Mooie wandelpaden en een heel ontspannende plek om te verblijven met de stad op slechts 15 minuten drive.The gastheer spreekt zeer goed Engels en het lokale restaurant en Mimi supermarkt zijn geweldig, maar brengen een Italiaanse phrasebook als je niet 't spreken de language.A prachtige centrale plek om je te bezoeken en de lokale steden en cities.We vond het geweldig. Een gezin met 3 tienerzonen

reviews_vrouw

Mevr De Ro

Verblijfsduur: 2010-07-17 - 2010-07-24

Verblijf in juli 2010, met 5 personen. Mooi zwembad in mooie tuin. Voorts is deze bestemming enkel voor liefhebbers van spinnenwebben op alle mogelijke plaatsen, resten van pasta en koffiegruis in de keuken, schimmel in de douche, vuile vloeren, enz... M.a.w. enkel voor de doorwinterde natuurliefhebber die desondanks hun ogen willen sluiten voor uitgemergeld paard en schurftige poezen als gezelschap.

reviews_man

Dhr Holtslag

Verblijfsduur: 2010-07-10 - 2010-07-17

Engels belowPositief: + excellente LIGGING, Zeer rustig gelegen, + Zwembad, + Goede Bedden, fijne slaapkamers, + plezierige sfeer Deze, Mooie Hoge plafonds + Firenze Makkelijk Bereikbaar er busNegatief: - Keuken ZEER basic, - terras Gedeeld voldaan Anderen - Komt niet overeen ontmoette terras op foto! - Lijkt op parkeerplaats Welke deur katten en Honden ALS WC Werd Gebruikt, - Geen Schaduw tot 15,00 uur-vanwege boerderij VEEL insectenOverig: andere huisjes are 2/3 persoons, DUS merendeel echtparen Zonder kinderenEnglish: Pluspunten: + quitely gelegen, mooie locatie, + zwembad + mooie slaapkamers, goede bedden, + goede sfeer, prachtige hoge plafonds, + Firenze gemakkelijk evalueerbaar door busNegatives: - Keuken erg basic, - Terras is niet het terras zoals afgebeeld op de foto-terras ziet eruit als een parkeerplaats, te delen met anderen - en gebruikt door katten en honden als hun toillet, - geen schaduw utill 15:00, - want dit is een boerderij, veel insects.Other: de meeste appartementen zijn 2/3 personen, dus vooral koppels zonder kinderen

reviews_man

Dhr Merkel

Verblijfsduur: 2010-05-22 - 2010-06-05

We hadden een heerlijk verblijf in "Le Olive". Het appartement is goed ingedeeld, na uitputting van uren in en rond Florence deed de rest van ons systeem met een prachtig uitzicht over de stad good.The zwembad niveau is evenals andere hoeken en iets gedurende Auge.Die appartement "Le Olive" maakt geen gebruik van buitenkant (misleidende foto's), waardoor rekening met de buren fordert.Es genoeg leuke plaatsen, maar als je gaat uit de weg möchte.Der eigenaar is erg aardig en behulpzaam.

reviews_vrouw

Mevr Dijkema

Verblijfsduur: 2010-05-01 - 2010-05-08

We zijn in de meivakantie een weekje in Le Olive geweest. We konden het erg moeilijk vinden, de ongeasfalteerde weg uiteindelijk gevonden. We waren vergeten dat het eigenlijk om agriturisme ging, als je dat voor ogen hebt zijn er hier en daar boorden. Het weer was erg slecht dus van het buiten zijn niet kunnen genieten. Door het donkere weer leek het huis ook erg donker. Er zijn duidelijk voor ons noordelingen dan te weinig ramen en te weinig lampen. Het huis is in goede staat, niets op aan te merken. Florence zelf erg mooi, maar gastonvriendelijk voor de autorijder, let op dat je niet binnen de zone van het centrum komt met je auto, borden zijn heel klein en voornamelijk in het italiaan, het kan je schijnt een boete van 170 euro komen te staan + 100 admi kosten van het autohuurbedrijf. Niemand die je waarschuwt (had de gids te laat gelezen). Het zou vriendelijk zijn als de eigenaar dit ook op zou nemen in zijn informatiemap, gezien de autohuurbedrijven het niet doen. Uitzicht is magnifiek, landelijk. Wees erop voorbereid dat je altijd via een landelijke weg steeds via Florence moet, kost veel tijd als je naar andere plaatsen wilt.

reviews_man

Dhr Verhelst

Verblijfsduur: 2009-08-22 - 2009-08-29

Erg mooi gelegen, uitzicht op Firenze, werkelijk prachtig om de verlichte Duoma 's avonds vanuit het zwembad te zien! Vriendelijke ontvangst door dame, ze spreekt echter uitsluitend Italiaans. Bereikbaarheid met auto niet zo evident, erg krappe, smalle weg en niet goed aangegeven waar de vakantiewoning eigenlijk verscholen ligt maar éénmaal je er bent is het werkelijk de moeite! Voor ons echt perfect, slechts op 10 minuten van Firenze met de auto. Het zwembad was erg leuk voor de kinderen, af en toe konden ze een kikvors "redden" uit het zwembad. Erg leuk!!!

reviews_vrouw

Dhr Koppelaar

Verblijfsduur: 2009-08-08 - 2009-08-15

Wij hebben een heerlijke week gehad. Het huis was heel ruim en super schoon. Mooie slaapkamers ook. Prachtig mooi verbouwd. Klein minpuntje: het zitje aan de voorkant is 'open', zonder haag of muurtje tussen jou en de buren. (Le Olive heeft aan 1 kant buren) Omdat onze buren de hele dag weg waren was dit geen probleem maar anders zie je wel veel van elkaar. Ach, verder is het heel open en rustig. Het huis is heerlijk rustig gelegen en, als je de auto in het dorp parkeert, je zit zo met de bus in Florence. Het zwembad is mooi en goed onderhouden, lekkere ligstoelen/bedden en de ligging super; prachtig uitzicht. Ook leuk: de kinderen konden tussendoor steeds bij de koeien in de stal gaan kijken. Gezin met 2 kinderen van 11 en 13 jaar.

Tips van de huiseigenaar

reviews_vrouw

We liggen op slechts 9 km van het centrum van Florence, waar u vele musea en historische gebouwen kunnen bezoeken. Op 2 km afstand ligt het Pratolino Park, met het beroemde beeld van Giambologna. Op 25 km het Huis van Giotto en het circuit van Mugello. Van half oktober tot eind november is het olijvenoogsttijd. Als u het leuk vindt mag u meehelpen! Prima uitgangspunt voor wandelaars, aangezien er zijn vele paden bestaan in de omgeving. Op slechts 4 km afstand kunt u paardrijden en u kunt ook fietsen huren.

In de omgeving

Centrum: 1.2 kilometer
Centrum: 9.0 kilometer
Paardrijden: 4.0 kilometer
Eetgelegenheid: 2.0 kilometer
Restaurants: 2.0 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 4.0 kilometer
Openbaar vervoer: 1.2 kilometer
Anders: 25.0 kilometer
Anders: 25.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1258053