Seggiano

Dit traditionele vakantiehuis ligt in Seggiano en is ideaal voor een vakantie in Italië. Ideaal voor een gezin, er is 1 slaapkamer en het is geschikt voor 3 gasten. Dit verblijf heeft een privéterras en een gemeubileerde privétuin waar je kunt genieten van de heerlijke middagzon. Het stadscentrum ligt op slechts 5 km van het verblijf, perfect om 's avonds door de straten te slenteren. De dichtstbijzijnde restaurants en supermarkten liggen op 3 km van het vakantiehuis. Het bos ligt op slechts 100 m afstand als je de natuur wilt verkennen. Op slechts 2 km van de Baita del Pr'azzolo, in de plaats Pescia is een nieuwe faciliteit, een meer voor sportvissen met verfrissingen, dus liefhebbers van vissen kunnen zich verheugen! Een open keuken met oven en koelkast staat tot je beschikking om maaltijden naar keuze te bereiden. Er is ook parkeergelegenheid voor de gasten. Deze cottage biedt ook satelliet-tv en een open haard voor een comfortabel verblijf. Maximaal 2 huisdieren zijn toegestaan op het terrein. Inchecken kan van 15.00 tot 18.00 uur en uitchecken kan van 9.00 tot 10.00 uur.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 45 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkamer
  • 1-pers. slaapbank
  • TV (satelliet)
  • Open haard
  • Open keuken
  • Oven (mini)
  • Magnetron
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
Algemeen
  • Algemeen
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parking

Reviews

8.5 Dit huis heeft 35 reviews

reviews_man

Dhr ILGNER

Verblijfsduur: 2023-08-07 - 2023-08-13

Het huis was zeer liefdevol ingericht en de ontvangst door de eigenaresse was erg hartelijk. Ondanks Navi was het echter moeilijk te vinden. De locatie was niet het probleem, maar de weg naar het huis. De hippe weg was alleen begaanbaar met een tractor of terreinwagen. Ga dus eerst te voet en probeer iemand de weg te vragen, niet zo gemakkelijk op de afgelegen locatie Na ongeveer 20 minuten hebben we iemand kunnen vinden en met handen en voeten kunnen communiceren waar het huis is. De hele aardige man liet ons vervolgens de richting zien en ook dat er een pad is dat met de auto bereden kan worden. Aan de andere kant was er ook een kleine hint naar het huis vanaf de straat.Voor de volgende gasten als hint staan er glas- en afvalbakken bij de ingang, volg dan altijd het pad en ga na een scherpe bocht naar links het tweede huis. Het huis is niet geschikt voor mensen met mobiliteitsproblemen. Je moet altijd trappen op, en de slaapmogelijkheid voor de derde persoon (uitklapbare fauteuil) is niet echt geschikt om te slapen.Het huis ligt ruim 15 km van Seggiano in de bergen op bijna 900 m hoogte, de omgeving is als in het Duitse middelgebergte. Als u de talloze kronkelwegen op of af rijdt, vindt u uiteraard Toscane zoals u het kent van foto's Desondanks hebben wij een fantastische vakantie gehad. Misschien helpt het de andere gasten in hun beslissing: als je iets wilt zien, moet je de hele tijd op en neer. En als u gewoon wilt ontspannen en tot rust wilt komen, dan is dit de plek voor u.

reviews_man

Dhr Schuitemaker

Verblijfsduur: 2023-06-28 - 2023-07-05

Leuk huisje met een fraaie tuin en prachtig achteraf gelegen tussen fruitbomen. Super stil. Alles wat ik nodig had was aanwezig. Het is niet groot maar voor maximaal 2 personen is het het een ideale uitvalbasis voor uitstapjes in het prachtige Val d’Orcia.

reviews_vrouw

Dhr Adriaan

Verblijfsduur: 2021-09-04 - 2021-09-18

Alles was in een paar klikken geregeld, Vervolgens op de site gezien dat de geboekte periode voor anderen niet meer mogelijk was,

reviews_vrouw

Dhr Oprins

Verblijfsduur: 2021-08-29 - 2021-09-04

The house is situated in a remote area, so remote that it takes at least 70-90 min to drive in hilly and slow small roads from the highway to reach it. Pescina is also difficult to find! Once there (after the owner came and collected us from the nearby pizzeria), the place is spectacular. The house is tiny and quite busy with a lot of stuff but with space to sit and cook, wash and sleep. it is surrounded by a rather large hilly ground and each side of the house has its own terrace/sitting area to the the most of the sun and the shade. There is even an outdoor sink and BBQ! The place is very very quiet. Not a sound and amazing starry skies. We took the most of all this outside space and sun and quietness. The local pizzeria/restaurant (da Lucca) bearby is very nice and convenient. No walking on the road at night, though! On the minus side, the house is quite rustic. The bathroom is almost below par. The hot water is not a lot (one miny shower at the time), the plastic mat was not clean underneath and everything gets wet after showering. The kitchen works well but there is not a lot of space to cook (and wash). The house could have perhaps been cleaner (drain in the kitchen) There is no wifi (OK!) but the connection to the network is erratic. It should not be a great deal but it is a bit confronting. WE did not expect the area to be so remote, which makes every moves to other places like an expedition. 5km takes 15-20 min. Siena is 90min away! We were not prepared! our fault! The walks themselves are not super easy as they go quite up and down. Overall, be ready for a very remote and quiet/rustic place!

reviews_man

Dhr Drenth

Verblijfsduur: 2018-09-23 - 2018-09-30

Hartelijke ontvangst door de eigenaresse. Zeer vriendelijk huisje en goed te vinden door de navigatieaanwijzing van Belvilla! Prachtige rustige omgeving.

reviews_vrouw

Mevr Budding

Verblijfsduur: 2017-08-18 - 2017-08-22

Bij aankomst was onze gastvrouw aanwezig bij het huisje. Ze gaf een rondleiding en was ontzettend vriendelijk! Prachtige omgeving. Veel rust en mooie natuur.

reviews_vrouw

Mevr Bekaert

Verblijfsduur: 2016-09-11 - 2016-09-25

Leuk huisje. Zeer rustig gelegen en ideaal voor de hond om te kunnen spelen on de omheinde tuin.

reviews_man

Dhr Twilling

Verblijfsduur: 2014-06-13 - 2014-06-21

Zeer mooie vakantie Een goede plek

reviews_man

Dhr Kessels

Verblijfsduur: 2014-07-26 - 2014-08-09

Mooie ligging, maar in keuken en badkamer ontbrak het een en ander. Afvoer van douche was slecht, we moesten met handdoeken het water tegenhouden. Kookgerei incompleet. Voor de rest hebben we erg genoten van de rust, het mooie landschap en de mooie stadjes.

reviews_vrouw

Mevr Zipser-Scherenzel

Verblijfsduur: 2014-04-27 - 2014-05-03

Je hebt echt een auto die kan rijden op slechte wegen nodig. Op het gebied van de Monte Amiata er heel prachtige wandelpaden te plegen, kan bewegwijzering echter te wensen over. Een wandelgids is hier goud waard.

reviews_vrouw

Mevr Van Der Schouw

Verblijfsduur: 2013-09-14 - 2013-09-21

Wederom heerlijk genoten!

reviews_vrouw

Mevr Galavazi

Verblijfsduur: 2013-08-17 - 2013-08-31

Het is een leuk huisje met een heerlijke tuin. Vooral de privacy vinden wij super. nadeel vind ik het piepkleine aanrecht en het fornuis met eigenlijk maar 2 pitten. Verder vond ik het erg stoffig en de badkamer gewoon vies.

reviews_vrouw

Mevr Schuurmans

Verblijfsduur: 2013-07-27 - 2013-08-03

Een heerlijk plekje voor een rustige vakantie. Een echte plus van het huisje is dat het goed en compleet is ingericht. Ze hebben niet bezuinigd op lekkere ligstoelen, een goede parasol, en ook qua keukengerei hebben wij zelden zo'n compleet uitgerust huisje meegemaakt. De tuin is prachtig, dus je kunt er heerlijk de hele dag boekjes lezen. Dat moet ook wel, want de omgeving heeft (vergeleken met andere plekken in Italië) niet heel erg veel te bieden voor de toerist (of je moet een eind willen rijden). Leuk was een tocht naar de top van de Amiate en ook de natuurlijke kalkbaden in de buurt.

reviews_man

Dhr Gebruers

Verblijfsduur: 2013-05-06 - 2013-05-13

Het huisje was veel meer afgelegen dan we hadden kunnen afleiden uit de beschrijving. Bij slecht weer en buiten het seizoen was hier naar onze mening weinig te doen in omstreken, we hadden meer toerisme verwacht. Ook de kleine waterboiler in de badkamer vonden we een jammer feit, waardoor we slechts 5 minuten warm water hadden om te douchen en ook niet met twee personen na elkaar konden douchen. We zijn ook in de helft van onze vakantieweek vroeger naar huis vertrokken. Onze laatste nacht in het huisje hebben we moeten vaststellen dat er in de late avond en nacht meerdere personen rond het huisje liepen en aan de deuren voelden om eventueel binnen te raken. Hierdoor voelden we ons spijtig genoeg niet langer 100% veilig en hebben we de spijtige beslissing genomen onze vakantie in te korten en naar huis te gaan. Toen we de bewuste ochtend van ons vroeger vertrek de auto aan het inladen waren hebben we ook vast gesteld dat de mensen die 's nachts rond ons huis hebben gelopen aan de auto gezeten hadden en hun sigarettenpeuk vanvoor in de grill van de auto geduwd hadden.

reviews_man

Dhr SYSSAU

Verblijfsduur: 2012-11-04 - 2012-11-09

We kwamen aan bij de lodge in de nacht, een zeer mooi en gezellig huisje "einde van de wereld." De "interieur is comfortabel en mooi ingericht. De volgende ochtend werden we verrast om een u200bu200bhert in de tuin dat is eigenlijk een grote kastanjebomen te zien. We hebben genoten van 's avonds rond de charmante open haard na dagen vol ontdekkingen: een prachtig landschap, tal van pittoreske dorpjes naar het nabijgelegen, voedsel te bezoeken ... Het is ook mogelijk om te gaan wandelen vanaf gîte.Nous terug met mooie herinneringen ..

reviews_man

Dhr JERCHEWICZ

Verblijfsduur: 2012-09-01 - 2012-09-15

Rustig, rustig, dicht bij vele toeristische attracties

reviews_vrouw

Mevr Slier

Verblijfsduur: 2012-08-25 - 2012-09-01

Fijne vakantie gehad.

reviews_man

Dhr Wieleman

Verblijfsduur: 2012-08-18 - 2012-08-25

Leuk vakantiehuisje tussen de kastanjebomen en mocht het een dagje regenen dan geeft de glazen serre, met drie openslaande deuren, toch het gevoel dat je buiten zit. Goede uitvalsmogelijkheden naar b.v. Siena, heerlijke heetwaterbronnen in Bagni Sant Filippo en de typische Italiaanse dorpjes in de omgeving.

reviews_man

Dhr Van berkel

Verblijfsduur: 2012-07-14 - 2012-07-21

Fijn huisje, wel erg afgelegen. Fijn buiten terrein alleen groeten plukken kan niet. Binnen kan schoner. Rust is er in overvloed. Helemaal boven op een berg. Genoten maar het bed is erg hard.

reviews_man

Dhr Van der Vleuten

Verblijfsduur: 2012-05-20 - 2012-06-03

Geweldig huis voor de rustzoekende medemens.

reviews_vrouw

Mevr Vos

Verblijfsduur: 2011-06-20 - 2011-06-23

Wil je genieten van heerlijke rust in een prachtige omgeving, dan is dit het ideale huisje. De omschrijving van klein knus huisje voldoet zeker. Het is een beetje verouderd maar er is voldoende ruimte voor 2 personen. De buitenruimte is heerlijk.

reviews_man

Dhr McGinty

Verblijfsduur: 2011-10-03 - 2011-10-08

Awesome weinig Villa. Zeer warm onthaal bij aankomst. Grondig recommened voor koppels.

reviews_vrouw

Mevr Van de Pol

Verblijfsduur: 2011-05-21 - 2011-06-03

Heerlijk rustig. Wij hebben 12 heerlijke dagen gehad. Ook de kleine dorpjes in de buurt zijn leuk om te bezoeken.In Bagni S Filippo zijn thermo baden je loopt het bos in en zoek je eigen privepoeltje op. Heerlijk warm water. Mooie wandeltochten gemaakt . Bijna elke avond een kampvuur, vis geroosterd. In de plaatselijke pizzaria kun je heerlijk eten , vriendelijke bediening en niet duur. Het huisje was wel moeilijk te vinden .

reviews_man

Dhr SMELLENBERGH

Verblijfsduur: 2011-09-23 - 2011-09-30

Voldoet volledig aan de beschrijving. Zeer goede ontvangst.

reviews_man

Dhr Bakker

Verblijfsduur: 2011-08-06 - 2011-08-13

Wij hebben een leuke week gehad in dit kleine kabouter huisje, wel erg klein hoor, je moet alleen maar binnen zijn om te slapen en te douchen. Erg jammer dat er binnen niet een klein bankje aanwezig is. We hebben erg genoten van alles rondom het huisje, dat maakte goed dat je binnen niet veel te zoeken had. We hebben elke avond een vuurtje gestookt in de buiten Fireplace, dan zit je echt super. (wel anti-muggenspul gebruiken) (wij hebben zelf een bijl gekocht, om wat houtblokken stuk te slaan ;-) Bij zonsondergang zie je allemaal vleermuisjes tussen de bomen vliegen, je hoort de uitjes 's nachts, er lopen vossen en we hebben herten gezien. Verder hebben we onderin de tuin een slang van ong. 1 meter ontdekt en helaas hadden wij op een morgen een kleine schorpioen in de badkamer. (dat vonden wij net iets te veel terug naar de natuur). Douchen moet je wel erg snel doen want na ong. 2 a 3 minuten is het warm water op. Maar daar wen je snel aan. Wij vonden dit huisje qua ligging echt super mooi, heel rustig buiten het dorp, uitstekend geschikt om er elke dag met de auto op uit te trekken om de omgeving te verkennen, je zit nl. midden in het toscaanse landschap met allemaal leuke stadjes om te ontdekken/bezoeken in de omgeving. Voor mensen die hier van houden een prima huisje, wij vonden het huis erg klein, en niet echt schoon en een beetje stoffig en spinnig, nogmaals alles rondom het huis maakt dit wel goed.

reviews_man

Dhr Van der Vleuten

Verblijfsduur: 2011-04-30 - 2011-05-14

Leuk huisje voor 2 personen, midden in de natuur, maar zodanig dat alle authentieke dorpjes makkelijk bereikbaar zijn

reviews_man

Dhr Schrock

Verblijfsduur: 2010-10-16 - 2010-10-23

Gezellig huisje. zeer geschikt voor ontspanning, vooral 's avonds bij de open haard met verse geroosterde kastanjes en rode wijn. voorzien. Misschien voordat hij weer iets look "aan de randen", met betrekking tot hygiëne. Maar over het algemeen, zeer mooi. geweldige locatie en ik dank god te groot weer. bij aanhoudende regen moet je stoppen om na te denken over wat. maar dat is ergens anders ook.

reviews_man

Dhr Philipp

Verblijfsduur: 2010-09-25 - 2010-10-02

Het huis is in een zeer mooie omgeving en biedt de centrale ligging voor tal van excursies.

reviews_man

Dhr Vermeylen

Verblijfsduur: 2010-09-11 - 2010-09-25

We werden prima ontvangen door de gastvrouw en -heer. Zelfgemaakte confituur en een wondermiddeltje tegen o.a. insektenbeten werden ons met veel enthousiasme door haarzelf aangeboden. De perfecte locatie voor mensen die houden van rust en natuur. De noordelijke steden van Toscane liggen iets verder af maar we hebben ze allemaal bezocht.

reviews_man

Dhr Weinreder

Verblijfsduur: 2010-08-07 - 2010-08-21

We hebben (voor de 2e keer) een geweldige vakantie gehad in dit geweldige huisje op een schitterende plek. Een absolute aanrader voor iedereen zonder kinderen en met auto! Gastvrouw en -heer zijn ontzettend fijne mensen. Rosela & Massimo: Grazie mille!

reviews_man

Dhr Verbaarschot

Verblijfsduur: 2010-06-26 - 2010-07-10

Geweldig mooi gelegen huisje, rustige omgeving. Tuin is helemaal tot aan beneden. Mogelijkheden tot bezoeken Siena, Elba en andere dingen in Toscane. Laatste stuk routebeschrijving zou completer gemogen hebben.We hebben vanaf een parkeerplaats restaurant vlakbij gebeld naar verhuurder.

reviews_vrouw

Dhr Dreijer

Verblijfsduur: 2009-08-22 - 2009-08-29

Een heel leuk klein huisje. Groot genoeg voor twee personen; maar dan moet het wel goed weer zijn. Want de huiskamer stelt niet veel voor (maar één gemakkelijke stoel). Op het terras bij de keuken was het heerlijk er stond altijd een briesje (eind augustus). Vriendelijke ontvangst en heerlijk rustig in de heuvels helemaal vrijstaand in een klein gehuchtje met veel "couleur locale"; een Italiaanse mama die haar zoon die verderop op het veld of in zijn schuur werkzaam was regelmatig hard riep voor het eten etc.

reviews_man

Dhr Vervloet

Verblijfsduur: 2009-09-05 - 2009-09-12

Een heerlijk gezellig huisje voor 2 personen.Prachtige ligging (Val d'Orcia).De open haard komt van pas op frissere avonden.Je hebt er vriendelijke buren,een oudere boer en boerin met hun zoon.Je kunt er genieten van de rust of trips maken naar de vele prachtige plaatsen in Toscane en Umbrie.Een aanrader.

reviews_vrouw

Mevr De Blois

Verblijfsduur: 2009-10-10 - 2009-10-17

Een lief klein kabouterhuisje voor 2 personen. Het is gericht op het buitenleven: binnen is het te krap om de hele dag door te brengen. Buiten is het heerlijk toeven in de tuin. We hebben ook kastanjes leren poffen. Een prima uitvalsbasis om zuid Toscane te verkennen.

reviews_vrouw

Dhr Engels

Verblijfsduur: 2008-06-07 - 2008-06-14

Het is een eenvoudig en knus huisje. het ligt heel mooi als je van de rust en eenvoud houd. in de omgeving zijn een hoop plaatsen en steden te bezichtigingen. het was alleen jammer dat het weer niet helemaal mee wilde werken maar heeft ons verblijf er niet minder om gemaakt

In de omgeving

Centrum: 5.0 kilometer
Bos: 0.1 kilometer
Eetgelegenheid: 3.0 kilometer
Restaurants: 3.0 kilometer
Openbaar vervoer: 5.0 kilometer
Openbaar zwembad: 7.0 kilometer
Skilift: 6.0 kilometer
Skipiste: 6.0 kilometer
Toeristeninformatie: 6.0 kilometer
Bank: 7.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1253693