San Godenzo

LDit charmante vakantiehuis met 1 slaapkamer ligt in San Godenzo en is perfect voor een stel op romantisch uitje of een gezin met kinderen. Dit huis heeft ook een gedeeld zwembad om van te genieten. Ideaal voor natuurliefhebbers, Parco Nazionale delle Foreste Casentinesi ligt op slechts 19 km afstand. U maakt een road-trip naar Florence (58 km), en bereikt Siena binnen 2 uur. Verschillende activiteiten zoals surfen, zeilen en vissen worden ook georganiseerd in de buurt van het meer van Bilancino (41 km). Er zijn ook verschillende restaurants en supermarkten (2 km) in de buurt. Dit goed ingerichte vakantiehuis beschikt over diverse moderne voorzieningen, zoals een grote keuken, satelliet-tv en centrale verwarming. U kunt zelfs barbecueën of loungen in de gedeelde tuin, die is ingericht met meubilair. De gastheer stelt ook een kinderbed en een kinderstoel ter beschikking, en staat 3 huisdieren toe tegen een kleine vergoeding. Het vakantiehuis is ook goed verbonden met het openbaar vervoer, dat op 1 km afstand te bereiken is. De dichtstbijzijnde luchthaven is de luchthaven van Florence, die op een uur rijden ligt. Het is mogelijk om vele soorten wild te spotten, zoals reeën, herten, damherten, wilde zwijnen, stekelvarkens, haviken, hazen, fazanten en met een beetje geluk de wolf. Op enkele honderden meters afstand kan men vissen, te voet, te paard of op de mountainbike, langs goedgekeurde paden (sentieri segnati C.A.I.) en het Nationaal Park en paden en wegen van de G.E.A. In de omgeving kan men verschillende watervallen bezoeken zoals de beroemde Acquacheta (beschreven door Dante in zijn "canto XVI dell'Inferno"), of die van Calabuia, Pretella, Doccione, Pescino, ook kan men de meest prominente top Mount Falterona (1654 m.) bekijken. Niet te vergeten is de Passo del Muraglione (907 m.), die zijn naam ontleent aan de grote muur die in 1836 in opdracht van Groothertog Leopoldo II werd gebouwd. Het is de toegangspoort tot de Romagna, vanwaar men van het spektakel van de vallei van Falterona kan genieten. Er kunnen ook bezoeken aan het Park worden georganiseerd waar men uit de eerste hand kennis kan maken met de omgeving. Op het grondgebied van de Mugello op ongeveer 30 km. Van Serignana kan men vinden: . ARCHEOLOGISCHE SITE VAN FRASCOLE . HET MEER VAN BILANCINO . INTERNATIONAAL AUTOCIRCUIT MUGELLO . golf- en countryclub "Poggio dei Medici" radiatorverwarming ter plaatse te betalen: euro 4,30/m3

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 40 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkeuken
  • 2-pers. slaapbank
  • TV (satelliet)
  • Oven
  • Afwasmachine
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
Algemeen
  • Algemeen
  • Wasmachine
  • Verwarming
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Zwembad
  • Speeltoestellen
  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Reviews

9.2 Dit huis heeft 25 reviews

reviews_man

Dhr Horlings

Verblijfsduur: 2023-09-18 - 2023-10-02

We hebben heerlijke vakantie gehad, het appartement was goed, je moet alleen zorgen voor stekkers voor eventuele koffie apparaat anders past het niet omgeving is super mooi en de eigenaars is zeer behulpzaam en geef veel info. De weg naar het appartement is zeer slecht maar eenmaal boven vergeet je dat helemaal. Nicolette dank je wel was super en we komen snel weer terug

reviews_man

Dhr Van Fulpen

Verblijfsduur: 2022-07-26 - 2022-08-02

Als je houd van een klein avontuur met de auto dan is dit stekje een aanrader! Daarnaast moet je de stilte en rust van de natuur kunnen waarderen. Heerlijk plekje om even tot rust te komen met een zwembad. Verder in de omgeving weinig dichtbij. Supermarkt is 30 min rijden, in het dorpje 10 min. kun je heerlijk een kop koffie krijgen tussen de locals, 60 min. Leuk meer waar je kunt zwemmen, dagje Florance 60 min. en wandelroutes in overvloed door de hele omgeving. De accommodatie zelf was schoon, maar wel simplistisch. Wat heeft een mens nodig?

reviews_vrouw

Dhr Mathol

Verblijfsduur: 2021-08-28 - 2021-09-01

We had a very nice stay at Serignana. The house and the location is just beautiful. You are surrounded by beautiful nature and nice walking paths from the nature park. Also, the host Nicoletta is very friendly and always ready to help. We will definitely come back!

reviews_vrouw

Dhr Cornelis

Verblijfsduur: 2021-09-02 - 2021-09-09

Prachtige locatie om helemaal tot rust te komen, geweldig voor echte natuurliefhebbers. Het uitzicht is geweldig en de huisjes liggen direct aan meerdere wandelroutes. Met 20 minuten rijden zit je in een prachtig natuurpark waar je geweldige wandelingen kan maken. Hou er rekening mee dat voorzieningen zoals een echte supermarkt op 30 minuten rijden zitten. Er is dichterbij wel een slager, bakker en barretje en een benzinepomp. Ik zou dan ook aanraden om voor aankomst alvast wat eten in te slaan! De onverharde weg is in niet al te beste staat maar het is met een beetje voorzichtig rijden goed te doen. Met onze 25 jaar oude auto kwamen we prima meerdere keren de berg op en af zonder problemen. Er is prima 4G ontvangst en de WiFi werkt ook perfect. Verder is de beheerster elke dag aanwezig en altijd bereikbaar voor vragen. We hebben hier een heerlijk verblijf gehad en genoten van het uitzicht, de stilte en het zwembad. We komen absoluut nog een keertje terug!

reviews_man

Dhr Van Dijke

Verblijfsduur: 2021-08-01 - 2021-08-06

Serignana is an amazing and truly unique place. We had such a great stay with our kids and our dog. Nicoletta is an amazing host who helped us greatly when our car broke down - really fantastic. We can’t wait to return here!

reviews_vrouw

Dhr Erven

Verblijfsduur: 2021-07-24 - 2021-07-31

Een hele fijne omgeving en een mooi verblijf. Een paar minpunten zijn: 1. De weg naar het huisje is ontzettend lastig begaanbaar, het is zeker 1 km lang onverharde weg en de auto werd vanonder redelijk beschadigd. Goed om te weten is dat de auto wel wat pk moet hebben, anders heeft deze moeite met de stijle onverharde weg weer omhoog te komen. 2. De badkamer was helaas niet helemaal naar onze wens, de douch had geen gordijn of wandje en bevindt zich midden in de badkamer. Het probleem dat zich dan voordoet is dat na een douch beurt de gehele badkamer doorweekt is. 3. In het huisje lag hele hoop stof en het leek niet erg goed schoongemaakt. Verder helemaal tevreden met het verblijf, lieve eigenaresse en een schoon zwembad en nogmaals een prachtige omgeving.

reviews_man

Dhr Van Dijk

Verblijfsduur: 2018-07-07 - 2018-07-14

We hebben een week genoten van ons klein paradijsje. Wat liggen de appartementen daar prachtig, een romantische ligging met mooie uitzichten en een prachtige tuin met zwembad. Alles klopt ook gewoon, de schaduwplekken de zonplekken. De details in de appartementen en de gastvrije en altijd vrolijke gastvrouw Nicoletta. GEWELDIG!!!

reviews_man

Dhr Robberechts

Verblijfsduur: 2017-07-15 - 2017-07-22

Prachtig gelegen, midden in de natuur, heel rustig en zalig aan het zwembad. Nadeel is heel erg afgelegen en de weg ernaartoe is een echt avontuur... Minstens half uur rijden voor een supermarkt en restaurantjes... Een aanrader indien je heel erg van de natuur houdt en daar gewoon een weekje ter plaatse wil blijven en zelf je potje wil koken.

reviews_vrouw

Mevr Saelens

Verblijfsduur: 2016-09-11 - 2016-09-17

Prachtige ligging midden in de natuur. Vriendelijke mensen, zeer behulpzaam. Alles zeer netjes en met veel smaak ingericht.

reviews_vrouw

Mevr Hajonides

Verblijfsduur: 2016-09-04 - 2016-09-11

Wauw!!! Wat een geweldige locatie! Overal heb je een schitterend uitzicht en 's avond spectaculaire sterrenhemels. Bij aankomst zijn we heel warm ontvangen door Nicoletta. Zij vertelde ons dat we de enige huurders waren en dat we dus het hele terrein voor onszelf hadden. Dus naast het sfeervolle appartement, hadden we een privé zwembad en een tuin waar de hond niet uitgerend raakte. Heerlijke tijd gehad. De onverharde weg er naar toe is de eerste keer hier en daar wat pittig, maar op gegeven moment weet je hoe je moet rijden en gaat dat helemaal goed.

reviews_vrouw

Mevr Quanjel

Verblijfsduur: 2016-05-21 - 2016-05-31

Bijzondere plek door de ligging. Erg rustige, mooie omgeving. Alleen geluiden van de dieren in de omgeving. (wilde zwijnen, bosuil) Mooie wandelroutes vanaf het huisje een mooie wandeling door het bos naar een waterval. Wel veel klimmen en dalen. Het nabij gelegen dorp is ook alleen met klimmen en dalen bereikbaar. Eigenlijk altijd de auto nodig voor boodschappen. Tip neem voor de eerste avond en ochtend voldoende eten mee, zodat je niet na de lange reis weer met de auto erop uit moet om proviand in te slaan. Koffiezetapparaat, oven en vaatwasser aanwezig. Geen magnetron, geen wifi.

reviews_vrouw

Mevr Wierda

Verblijfsduur: 2015-09-15 - 2015-09-22

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in een prachtige rustige omgeving. Burlende herten, uilen, slangen, salamanders, hagedissen, schorpioenen, alles hebben we gezien en soms als huisdier gehad. Prachtige wandelingen gemaakt, soms vanuit het huis of een klein stukje rijden met de auto. De steden om te bezoeken zijn inderdaad wat verder weg, maar daar krijg je heel veel andere dingen voor terug. Het laatste stukje van de weg er naartoe is inderdaad niet de beste weg die je je kunt voorstellen, maar naarmate de week vorderde wist je heel goed waar je wat meer op moest letten. In de tijd dat wij er waren werd er een klassiek concert georganiseerd recht voor onze deur in de buitenlucht, dat was echt heel mooi. De eigenaresse is heel gastvrij en behulpzaam en kan je naast alle informatie die al in het huisje beschikbaar is nog wat extra tips geven. Wij hebben een geweldige vakantie hier gehad en willen er zeker nog een keer naar terug.

reviews_vrouw

Mevr Delhaas

Verblijfsduur: 2015-07-18 - 2015-07-25

Prachtige omgeving bij een groot natuurpark, toegang via onverharde weg.

reviews_vrouw

Mevr Vermeulen

Verblijfsduur: 2013-09-12 - 2013-09-20

Wij zaten er alleen midden september. Een middeleeuwse buurtschap met bijzondere natuurlijke schoonheid en stilte. Wij zaten er alleen midden september, zonder rekening te hoeven houden met andere bewoners. Als die er wel geweest waren, was het misschien ook leuk, levendiger en meer interactie mogelijkheden, maar wij vonden het prima zo. De rust werd uitsluitend verbroken door zeldzame dierengeluiden. Ongelooflijk mooi waren de burlende herten, die over de bergen heen elkaar uitdaagden in de bronsttijd. Wij hadden een "eigen" hertenbok met twee vrouwtjes die regelmatig over het terrein kwamen. 's nachts hoorden we onze eigen stoere man de andere kant van de berg uitdagen. Toen we een keer 's avonds laat thuis kwamen van een lange dag in Florence, hadden we het drietal voor onze koplampen prachtig. Veel wandelingen (klimmen en dalen) in de natuur. Met de trein vanuit Dicomano naar Florence. Een zwembad dat iedere dag werd schoongemaakt. Een heerlijk huisje met alles erop en eraan. Een pittoresk dorpje beneden (Castagno d' Andrea) met een winkeltje, een goede slager, een bar met Wifi en zaterdagse dorpspizza-avond en de vlag van de communistische partij. En niet te vergeten een geweldig restaurantje (Roberto) met Toscaanse specialiteiten. Wel even vragen of hij open is. Aanrader voor wie van rust, ruimte en authenticiteit houdt.

reviews_man

Dhr Koster

Verblijfsduur: 2013-08-17 - 2013-08-26

Voor natuurliefhebbers en rustzoekers een ideaal plekje. Fraai appartement met modern comfort in een gerestaureerde boerderij. Mooie bosrijke omgeving (nationaal park). Op 15 min. lopen van een klein dorp met de noodzakelijke winkels. De laatste kilometer van de toegangsweg is onverhard.

reviews_vrouw

Mevr Lamers

Verblijfsduur: 2012-09-06 - 2012-09-13

Een week doorgebracht in Borgo Serignana, een prachtige plek in het ruige deel van Toscane. Ligt wel afgelegen. Laatste 2 kilometer is een onverhard weggetje het dal in. Eerste keer even wennen, daarna is het prima te doen, ook met een kleine auto (citroen saxo). Een week geweest, met nauwelijks andere gasten. Af en toe kwam er een Italiaanse schaapsherder langs met een kudde schapen. Onze zoon van bijna drie vond dat helemaal fantastisch. De accommodatie was goed verzorgd. Mooi ingericht. En heerlijk gelezen in de schaduw van de grote notenbomen met een prachtige uitzicht. Florence is goed bereikbaar met de trein vanuit Dicomano (een half uurtje rijden met de auto). In Castagno d'Andrea zijn alle noodzakelijke levensmiddelen te vinden met een slager en een kleine kruidenier. Supermarkten zijn te vinden in Dicomano. Perfect wandelgebied.

reviews_man

Dhr Moens

Verblijfsduur: 2012-06-16 - 2012-06-23

Fantastische omgeving en prachtig verbouwde boerderij. Zeer smaakvol! Ligging is rustig omringt door bossen en beesten, slangen, herten ed. Mooi zwembad. Voor de rust doen wij het zo weer. Goede verbinding trein naar Florence. Voor andere steden in Toscane is afstand wat ver.

reviews_vrouw

Mevr Schuurman-Hijmissen

Verblijfsduur: 2011-07-09 - 2011-07-23

Prachtige locatie, heerlijk rustig. Wel afgelegen.

reviews_man

Dhr Jans

Verblijfsduur: 2010-07-03 - 2010-07-17

Prachtige locatie! Zeer mooie inrichting en vriendelijke eigenares. Zeer geschikt voor wandelingen of om tot rust te komen in de prachtige natuur. Een nadeel is de weg ernaartoe, vooral de laatste 2 kilometers, na enkele ritten went dit. Wij hadden 2 kinderen bij van 11 en 14, zij hebben zich uitermate geamuseerd en willen nog eens terug. Ook de kinderen van andere gasten vonden het een geweldige vakantie, het domein, zwembad, s'avonds sterren kijken, everzwijnen en herten op het domein. Fam Jans Hamont-Achel juli 2010

reviews_man

Dhr De Graaf

Verblijfsduur: 2009-06-13 - 2009-06-20

Briljante lokatie, de appartementen zijn mooier dan op de website, zeer vriendelijke beheerdster, goed verzorgd binnen en buiten.

reviews_man

Dhr Van Rumste

Verblijfsduur: 2008-09-06 - 2008-09-13

Dit is een droom die uitkwam, we waanden ons op een filmset in het prachtige berglandschap. Buiten een herder met schaapjes en een toevallige wandelaar stoort niemand je. 's Nachts ben je wel helemaal alleen en kan het akelig zijn als je daar helemaal alleen zit zoals al meerdere personen hadden gemeld op de website. Everzwijnen, eekhoorntjes, ... je ziet het allemaal op enkele meters afstand. Zeer knappe omgeving, we zijn absoluut vol lof over het appartement en de ontvangst van de gastvrouw. De onverharde weg is absoluut geen probleem, gewoon rustig op en af rijden. Florence hebben we, doordat we de trein gemist hadden, met de wagen gedaan en het viel eigenlijk zeer goed mee (ik raad het wel alleen aan voor mensen die gewoon zijn in de stad te rijden want het is er wel erg druk). Kortom een topper voor mensen die houden van rust, super omgeving en we hebben van elke moment genoten.

reviews_vrouw

Mevr Moerkerken

Verblijfsduur: 2008-05-24 - 2008-06-07

Juni 2008: deze accomodatie is gewoon geweldig, complete rust in schitterende natuur. Ideaal met onze honden. De onverharde weg is een uitdaging, maar goed te doen, voordeel is dat er dus geen verkeer is. Zelfs stekelvarkens gezien, reeën in de tuin, uilen vliegen rond, heel apart. Kunt heerlijk wandelen, moet wel altijd klimmen, "Borgo" ligt halverwege een berg. Jammer genoeg was het weer nog niet geschikt voor het zwembad, maar deze lag al keurig verzorgt klaar. Overigens wordt alles héél goed verzorgd. Vriendelijke mensen. Goede tip, met de trein naar Florence, want als je last heb van autoziekte hebt je het moeilijk met de bergwegen, voor mij was dit het enige nadeel.

reviews_vrouw

Mevr Meijer-Minkes

Verblijfsduur: 2008-05-10 - 2008-05-17

Onze ervaring was de overweldigende stilte en dat een hele week lang!! De herten horen roepen en alleen verder de vogels en zo nu en dan eens in de verte een vliegtuig. De inwoners van het dorpje erg aardig en totaal niet op toeristen ingesteld, heerlijk! De eigenaresse was ontzettend gastvrij en spontaan. We hebben bovendien prachtige wandelingen gemaakt op de goed aangegeven wandelroutes. Het huis was bijzonder sfeervol ingericht. Al met al een unieke vakantie, die we zeker een keer zullen herhalen. fam. Meijer

reviews_vrouw

Mevr Bouwma

Verblijfsduur: 2006-09-02 - 2006-09-09

Zeer, zeer bijzondere accomodatie. Al moet ik er wel bij zeggen dat we een week lang de enige waren in het hele complex. Dat was een onverwachte bonus. Maar wat een sfeervolle plek! Je waant je echt in een middeleeuws dorpje. Prachtig, zij het koud, zwembad. Heerlijk rustig overal, je hoort letterlijk geen door mensen gemaakt geluid in de vallei. In het donker kans op een ontmoeting met mooie grote herten en everzwijnen! De door bezoekers genoemde steile weg viel ons best mee. Het heeft wel wat om van een berg af te dalen met de auto om zo in een andere wereld terecht te komen. Grote supermarkt op 20 minuten rijden in Dicomano. Tip: ga met de trein naar Florence vanuit Dicomano. Kost slechts enkele euro's en je reist zonder stress zo naar de binnenstad.

reviews_man

Dhr STULTJENS

Verblijfsduur: 2006-06-03 - 2006-06-10

Deze schitterende locatie is ons, na enige twijfel in het begin, heel goed bevallen. Het enige nadeel is dat je 2 km via een onverharde, zeer slechte weg, naar beneden moet. Tijdens ons verblijf was het zo dat we na het weekend de enige bezoekers waren. Dit was wat erg stil, m.n. 's nachts. De eigenaresse is op ons verzoek 2 nachten komen slapen. Hierna was dit niet meer nodig omdat we gewend waren aan de rust en stilte. Voor rustzoekers is het een werkelijk adembenemend mooie, schone en luxe locatie. De dorpjes vlakbij zijn erg schattig en je kunt er voor een prikje verrukkelijk eten en drinken! Voor bezoek aan Florence is het aan te bevelen om vanuit Dicomano met de trein te gaan. Je stapt midden in Florence uit en het openbaar vervoer is bijna voor niks!

Tips van de huiseigenaar

reviews_man

It is possible to spot many kinds of wildlife such as roe-deer, deer, fallow-deer, wild-boars, porcupine, hawks, hares, pheasants and with a bit of luck the wolf. A few hundreds metres away, various offers can be availed of fishing, foot and horse trekking or mountain bike, along approved pathways (sentieri segnati C.A.I.) and the National Park and tracks and trails of the G.E.A. In the vicinity one can visit several waterfalls such as the famous Acquacheta (described by Dante in his “canto XVI dell’Inferno”), or the ones of Calabuia, Pretella, Doccione, Pescino, also one can view the most prominent summits Mount Falterona (1654 m.) One must not forget to see Passo del Muraglione (The Muraglione Pass) (907 m.) that takes its name from the great wall that was commissioned by the Grand Duke Leopoldo II in 1836, and gateway to the land of Romagna from which one can enjoy the spectacle of Falterona’s valley. There, also visits can be organized into the Park where one can acquire first hand knowledge of its environs. In the territory of the Mugello at about 30 km. From Serignana one can find: . ARCHEOLOGICAL SITE OF FRASCOLE . THE LAKE OF BILANCINO . INTERNATIONAL MOTOR-RACING TRACK MUGELLO . GOLF AND COUNTRY CLUB “Poggio dei Medici”

Vakantiepark Borgo Serignana

Prachtig landgoed wat vroeger een typisch Toscaans middeleeuws gehucht was en gelegen midden in de natuur. Men kan hier van de omgeving en de natuur genieten maar ook culturele excursies maken naar bijvoorbeeld Florence.

Faciliteiten:

  • Openlucht zwembad
  • Receptie
  • Parkeerplaats
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
Alle beschikbare vakantiehuizen op dit park

In de omgeving

Centrum: 10.0 kilometer
Meer: 1.0 kilometer
Eetgelegenheid: 2.0 kilometer
Restaurants: 2.0 kilometer
Openbaar vervoer: 10.0 kilometer
Toeristeninformatie: 2.0 kilometer
Huiscode: VLS - 122617