San Casciano in Val di Pesa

Dit heerlijke verblijf is voorzien van een mooie ligging en tal van faciliteiten die het leven makkelijker maken. Vanwege een eindeloze passie voor Toscane en wijn, verwelkomen de eigenaren wij gasten uit de hele wereld van harte, en bieden hen een unieke en onvergetelijke vakantie tegen aantrekkelijke prijzen, volledig gewijd aan ontspanning. Stellen en gezinnen met kinderen genieten hier met volle teugen van een vakantie op de boerderij, midden in de natuur. Eenmaal per week kunnen gasten deelnemen aan een exclusieve wijnproeverij in de foyer van de 15e eeuwse villa, de kelders bezoeken en de wijngaard bezichtigen. Het Polo Museale Fiorentino organiseert wekelijks creatieve kunstcursussen voor beginners. Sinds 1995 staat hier, omgeven door olijfbomen en vlak bij een wijngaard, een authentieke boerderij. Deze boerderij is omgebouwd en herbergt vandaag de dag meerdere comfortabele vakantiewoningen, waarvan deze accommodatie er één is. Het verblijf beschikt over een prachtig zwembad op 300 m lopen; ideaal ter ontspanning en verkoeling op warme zomerdagen. Met een Belvilla ben je verzekerd van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla die jou een onvergetelijke vakantie bezorgt. We hebben een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Het aanbod bestaat uit ruim 40.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Denk aan authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo’s in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Voor een gezin, een stel of voor een grote groep. Je vindt ze op de mooiste plekjes, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen! We blijven continu op zoek naar nieuwe huizen en nieuwe bestemmingen die passen bij de wensen van onze gasten. Een Belvilla geeft je de vrijheid om te ontbijten in pyjama of nachtenlange gesprekken te voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. Met lokale ingrediënten maak je de heerlijkste gerechten en in het privézwembad neem je een ontspannen duik wanneer je dat wil. Kortom, alle privacy in je tijdelijke thuis! En dit vlak bij de lokale bevolking, zodat je de sfeer van de regio of dorp kunt opsnuiven. De huiseigenaar of beheerder is discreet ter plaatse je aanspreekpunt en geeft graag speciale tips over de omgeving.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 45 m2

Parterre
  • Parterre
  • Terras (gedeeld met andere gasten)
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parking
  • Zwembad (gedeeld met andere gasten, 10 x 5 m., geopend van Mei t/m Sep)
  • Jeu de boules baan
  • Speeltoestellen
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Woonkamer
  • 1-pers. slaapbank
  • Eettafel
  • Kinderstoel
  • Open keuken
  • Fornuis (2 kookplaten)
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Kinderbed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
  • Verwarming (CV)
Algemeen
  • Algemeen

Reviews

8.9 Dit huis heeft 8 reviews

reviews_man

Dhr Haine

Verblijfsduur: 2019-07-31 - 2019-08-07

Makkelijk te vinden, goed gelegen accommodatie. Heel rustig en toch nabij San Casciano. Ruime keuze aan restaurants en winkels.

reviews_man

Dhr Van Zijl

Verblijfsduur: 2017-07-09 - 2017-07-19

Gastvrije ontvangst, eigenaresse was zeer behulpzaam met allerlei vragen (waar kun je lekker eten, et cetera). Mooie locatie, appartement was eenvoudig maar compleet uitgerust. Prima uitvalsbasis voor steentrip, maar ook een mooie plek om lekker te relaxen. Een aanrader

reviews_man

Dhr Van Grinsven

Verblijfsduur: 2016-09-04 - 2016-09-13

Prachtige rustige omgeving, back to basic Vriendelijke eigenares, lekker zwembad en geen tv en wifi op afstand. Heerlijk!

reviews_man

Dhr ONSELAERE

Verblijfsduur: 2015-08-01 - 2015-08-08

De vakantieappartementen zijn gelegen op een mooie heuvelflank die grenst aan de olijfboomgaard en kijkt uit op de druivenvelden. De mooie pergola's zijn onontbeerlijk in de zomerzon. Aanwezige klassieke BBQ-sets. De buitenverlichting kan beter. Wij zaten elke avond in het donker met een citronellakaars. Het vakantieappartement is schoon, zeer ruim en relatief koel. Koop een Italiaanse adaptorstekker als je je laptop wilt kunnen opladen. Elk raam heeft een insectenhor. Zo'n hor is onontbeerlijk. Want zelfs met insectenhorren houd je de insecten (muggen, spinnen en ander ongedierte) niet buiten. Het meest vervelend zijn de kleine steekmuggen. Denk er dus om, altijd insmeren met deet. Ook mensen die normaal door muggen met rust worden gelaten, worden in deze streek niet gespaard. Nieuwkomers herken je aan de talrijke muggebeten. De streek is erg mooi en deze villa is een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes naar Florence, Sienna, San Giminiano, Greve, enz... De natuur is er prachtig. Het zwembad ligt niet bij de appartementen maar bij wijnkelders. 5 á 10 minuutjes lopen. Wifi is niet aanwezig in de appartementen maar bij het zwembad. Het signaal is vrij zwak. Bezoek wijnkelder en proeverij moet je zeker doen

reviews_vrouw

Mevr Heeren

Verblijfsduur: 2014-09-13 - 2014-09-20

Wij hebben echt een supervakantie gehad in Volta. Heel bijzonder om zo afgezonderd te zitten van de beschaafde wereld en te kunnen genieten van de natuur. We hebben zelfs wilde zwijnen gezien! Heerlijke tuin. Ook leuk om op een echte wijnkasteel te zitten en mee te krijgen hoe het daar allemaal werkt (inclusief proeverij, heerlijk!). Tegelijkertijd kun je de drukte opzoeken als je wilt, want Florence, Sienna en veel andere plaatsen zijn goed bereikbaar. Ook San Casciano op 6 km rijden is een leuk dorpje, daar deden we boodschappen en gingen we vaak lekker uit eten. Heel luxe ook het privé zwembad, echt super! En de service ter plekke is ook heel goed.

reviews_man

Dhr Houtriet

Verblijfsduur: 2013-08-17 - 2013-08-31

Prima accomodatie, mensen die rust zoeken, van natuur houden en willen genieten van het echte ITaliaanse leven zijn hier prima op hun plek. Ligging zeer gunstig voor het maken van uitstapjes naar grote steden.

reviews_vrouw

Mevr De Bruijn

Verblijfsduur: 2012-08-11 - 2012-08-18

Heerlijke vakantie gehad. Uitzicht is echt prachtig. Toen wij er waren was het eigenlijk net iets te heet om actief te doen, maar toch veel moois gezien. Prima plek als uitgangspunt voor dagjes weg. Plek zelf is erg mooi, midden in de wijngaarden. Door de hitte was het echt een must om een zwembad in de buurt te hebben, deze was er gelukkig op het terrein op loopafstand.

reviews_man

Dhr Meijer

Verblijfsduur: 2011-09-10 - 2011-09-23

Mooi appartement, mooie locatie in druiven en wijnvelden, goede uitvalsbasis voor uitstapjes en mooi zwembad

Tips van de huiseigenaar

reviews_man

Onze gasten ontvangen bij hun aankomst een flesje huiswijn en een brochure met informatie over de streek. De eigenaar organiseert geleide bezoeken en degustaties in de wijnkelder van de villa alsook korte wandelingen door de wijngaarden. Er ligt een restaurant op 1km afstand van de huisjes aan de wijngaarden. Hier kunt u eventueel iedere avond eten en vaak zijn er in combinatie met het agriturismo speciale aanbiedingen. Bezienswaardigheden in en rond de accommodatie: -Een bezoekje waard is de 12e eeuwse kapel van San Lorenzo op het domein van Castelvecchio. De kapel is opgetrokken in de typische Romaanse bouwstijl uit Toscane en in de vloer bevinden zich een aantal grafstenen van belangrijke Italiaanse families. -Vanuit de accommodatie kun je makkelijk dagtrips maken naar Firenze (20km) en Siena (50km. -In de onmiddellijke buurt: Pieve di San Pancrazio (mooi parochiekerkje uit de XIe eeuw), Borgo Luccardo ( klein dorpje - mooie wandelingen in de buurt) Andere restaurants / eethuisjes: In San Casciano en omstreken kun je terecht voor een lekkere en betaalbare Toscaanse keuken. Een lijst met "lekkere" adresjes vinden onze gasten in hun appartement. Activiteiten voor kinderen : avonturenpark (survival) voor kinderen op 2 km van Castelvecchio. Voor alle informatie kunt u terecht bij de beheerder en eigenaar van Castelvecchio. Op aanvraag organiseren we; exclusieve kooklessen met een klein beetje vocabulaire van de Italiaanse keuken en handige zinnen: 'Leer een Italiaans menu te lezen en kies welk gerecht u het liefst eet!'

Vakantiepark Castelvecchio

Stijlvol gerenoveerde appartementen, in een "agriturismo", waar de bekende wijn "Chianti dei Colli Fiorentini" en olijfolie "extravergine" worden geproduceerd en verkocht.

Faciliteiten:

  • Openlucht zwembad
  • Jeu de boules
  • Receptie
  • Parkeerplaats
  • Wijnmakerij, Wijnproeverij
  • Verkoop eigen producten
  • Mogelijkheid om te trouwen
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
Alle beschikbare vakantiehuizen op dit park

In de omgeving

Centrum: 26.4 kilometer
Centrum: 82.6 kilometer
Centrum: 59.0 kilometer
Centrum: 36.6 kilometer
Centrum: 67.7 kilometer
Centrum: 5.0 kilometer
Bos: 0.1 kilometer
Zee: 90.8 kilometer
Eetgelegenheid: 5.0 kilometer
Restaurants: 1.0 kilometer
Openbaar vervoer: 5.0 kilometer
Toeristeninformatie: 5.0 kilometer
Vliegveld: 36.9 kilometer
Vliegveld: 79.6 kilometer
Huiscode: VLS - 124748