Castelfranco Piandiscò

Dit sfeervolle appartement met 2 slaapkamers ligt in een van de mooiste gebieden van Toscane (de Chianti Fiorentino) en hoort bij een agriturismo in Pian di Scò. Het beschikt over een wellnessgedeelte met sauna, bubbelbad, fitnesstoestellen en ontspanningsruimte. De agriturismo heeft een ideale ligging, dicht bij de kunststeden Arezzo (43 km), Siena (62 km) en Florence (37 km). Een gebied dat rijk is aan kunst, mooie heuvels en prachtige authentieke dorpen en kastelen. De vakantiewoning is sfeervol en landelijk ingericht. De agriturismo kijkt uit op een groot groen grasveld vol bloemen, bomen en een zoutwaterzwembad. Er is 6 hectare grond om de boerderij waar gasten kunnen wandelen in de wijngaarden en de bossen. De agriturismo met 4 appartementen heeft een prachtig uitzicht en is met zorg gerestaureerd en de typische kenmerken van een Toscaanse boerderij zijn gehandhaafd. Er zijn speeltoestellen, een jeu-de-boulesbaan en een tafeltennistafel. Toegang tot het wellnesscentrum kost € 10 per persoon per dag. De luchthaven van Florence ligt op 46 km afstand.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 70 m2

Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Woonkamer
  • TV (satelliet)
  • Open haard
  • Open keuken
  • Oven
  • Magnetron
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Galerij slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
Algemeen
  • Algemeen
  • Sauna
  • Wasmachine
  • Verwarming
  • Airconditioning
  • Tuin
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • BBQ
  • Parking
  • Zwembad
  • Tafeltennistafel
  • Tafelvoetbal
  • Kinderbed

Reviews

9.1 Dit huis heeft 12 reviews

reviews_vrouw

Dhr Marjo

Verblijfsduur: 2020-10-08 - 2020-10-15

De informatie die ze geven is correct maat erg beknopt,

reviews_vrouw

Mevr Mols-Brouwers

Verblijfsduur: 2020-10-08 - 2020-10-15

Zeer mooi karakteristiek appartement dat beheerd wordt door een oudere, zeer gastvrij echtpaar ze spreken iets engels. Verwacht geen luxe maar er is een oven, gasfornuis, koffiezetapparaat, koelkast met kleine diepvries, tv en goede wifi. Het ligt zeer rustige omgeving, ca. 1 km van het dorp af.

reviews_vrouw

Dhr Valk

Verblijfsduur: 2020-09-01 - 2020-09-10

Geweldig mooie plek! Het appartement is eenvoudig maar heel smaakvol ingericht met erg veel aandacht. De eigenaresse is kunstenaar en dat is te zien. Het zwembad is prachtig en kijkt uit over de vallei. De eigenaren (echtpaar) zijn geweldig aardig en behulpzaam. Je kunt lopen naar het dorp en terug en we mochten vijgen plukken en ook salie en basilicum uit de tuin halen. Bij de receptie kun je geloof ik ook nog dingetjes bestellen voor ontbijt en je kunt er je was laten doen. Echt een heerlijke plek! Wij komen zeker terug! Een paar puntjes van aandacht: de verlichting is niet optimaal. Er is groot licht, maar geen klein lampje of sfeerverlichting. Op de slaapzolder staat een schemerlampje maar dat deed het niet. Dus hebben we zelf twee theelichtjeshouders gekocht en deden we gezellig kaarsjes aan 's avonds. Een ander minpuntje is dat het appartement grenst aan een ander, en de muur is erg dun. Maar dat is alleen in de avond soms even wat gehorig want verder zit je vooral buiten. En in de slaapkamer hoorde je niets. Een tip voor de eigenaar kan zijn om daar nog net wat meer isolatie aan te brengen, ook in de vloer van de zolder die een stukje boven dat appartement zit. En als het schemerlampje het weer doet kan de staande schemerlamp naar beneden en het kleine lampje boven op zolder staan :-)

reviews_vrouw

Mevr Handelmann

Verblijfsduur: 2020-06-27 - 2020-07-11

We werden hartelijk ontvangen door de gastheren. Elisa en Nazario zijn zeer liefdevolle gastheren en vervullen elke wens. De omgeving is zeer goed onderhouden, je voelt je er meteen thuis. Het zwembad is erg mooi! Het omringende landschap is geweldig, met een natuurgebied in de buurt. Vanuit een appartement heb je uitzicht op een deel van het natuurgebied en de Arno Vallei.

reviews_man

Dhr Henjes

Verblijfsduur: 2016-08-20 - 2016-08-27

Top locatie. Fijn zwembad, rustige omgeving, zeer aardige eigenaren Elisa Nezario. Appartement ruim en schoon met airco. Aanrader voor families met kinderen wn als uitvalsbasis voorbezoekjes zoals Siena, Florence, Greve, Chianti enzovoort.

reviews_vrouw

Mevr De Boer

Verblijfsduur: 2013-08-17 - 2013-08-31

Twee weken Toscane voor bezoek aan musea, kerken, kloosters en andere kunst- en culturele rijkdommen, afgewisseld met luieren en lezen aan het zwembad.

reviews_vrouw

Mevr Elfrink-van der Valle

Verblijfsduur: 2012-08-25 - 2012-09-08

Heerlijke ontspannen vakantie in een geweldige omgeving. Het uitzicht is super en vooral buiten om het huis is het prachtig.

reviews_man

Dhr Woudenberg,van

Verblijfsduur: 2012-08-18 - 2012-08-25

We hebben een heerlijke warme vakantie gehad(Voor Toscaanse begrippen, te heet 42 gr.) Ons app. was romantisch ingericht, het bestek liet wel te wensen over, maar verder was alles schoon. De eigenaren, hele aardige mensen. Wat een groot voordeel was, op het terrein konder maar 4 gezinnen verblijven, dus dat was uitstekend.

reviews_man

Dhr Wijkamp

Verblijfsduur: 2012-07-07 - 2012-07-21

Prachtig weer, schitterende omgeving, mooi huisje, lekker zwembad, gastvrij ontvangen, ongelofelijk veel te zien en te beleven in de omgeving, kortom alle ingredienten om een geweldige vakantie te hebben! En dat was het ook; we hebben genoten van ons verblijf in Le Balze en zouden het iedereen aanraden!

reviews_vrouw

Dhr Pennings

Verblijfsduur: 2007-06-09 - 2007-06-23

Heerlijke twee weken ontspannen in dit appartement verbleven. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en het zwembad is helemaal top. Voor ontspannen zeer de moeite waard.

reviews_vrouw

Dhr Oosterveen

Verblijfsduur: 2006-09-30 - 2006-10-14

De weg er naar toe was lastig te vinden maar dat was snel vergeten bij aankomst op lokatie. We troffen een fantastich mooie afgelegen podere. Prachtig huis in toscaanse stijl met zeer vriendelijke gastfamilie. Mooie plek tussen druiven en olijfbomen. Heerlijke ruimte om te ontspannen, van het uitzicht te genieten en te delen in de lokale gewoonten. Het was oktober en dus volop druivenpluktijd en leuk om mee te doen (het hoeft natuurlijk niet)! Prima plek om thuis te komen van een dagtrip Florence, Lucca, San Gimignano, Arezzo, Cortona, Siena. Een dagje thuis blijven is ook heerlijk. Kotom, de mogelijkheden zijn legio.

reviews_man

Dhr Ouwerkerk

Verblijfsduur: 2005-08-27 - 2005-09-10

Wat zijn de eigenaren ontzettend aardige en super vriendelijke mensen. Ze doen echt van alles om het je naar de zin te maken. Bieden wel duizend keer hun excuus aan als het per ongeluk drie spatjes regent. Ik kan maar een ding zeggen, ook al zou het bij wijze van spreken een krot geweest zijn, dan doen zij je dit weer snel vergeten. En dan de omgeving, het ene stadje nog mooier dan het andere. Florence ( half uurtje met de trein); sienna;arezzo;lucca; greve te veel om op te noemen. alles zo mooi. Alleen even oppassen waar je gaat eten of drinken.de prijzen varieeren per stadje ogal erg. Van normaal tot super duur. Maar wij hebben in ieder geval genoten. gr. Rob

Tips van de huiseigenaar

reviews_man

The farm is located one kilometer and a half from the village of Pian di sco ', a small, quiet village with three restaurants and craft shops, the country is not purely touristy but there is a beautiful church and nearby you can visit some typical villages and castles, for those who want to reach the art cities of the location is ideal and is close to the new high fashion out.let the mall. The last mile of road to get here is a typical Tuscan country road, all flat and paved to a single lane, but not too busy and don't worry the local people will leave you the streat, and you will come to enjoy our great view. Choose our farm if you are a quiet family, in search of relax and nature lovers, instead you will find horses and a nice pony. Our 'farm is not ideal for too noisy families looking for an holiday vacation resort.

In de omgeving

Centrum: 2.5 kilometer
Bos: 3.0 kilometer
Eetgelegenheid: 1.8 kilometer
Restaurants: 1.4 kilometer
Openbaar vervoer: 1.9 kilometer
Openbaar zwembad: 4.0 kilometer
Openbaar zwembad: 10.0 kilometer
Toeristeninformatie: 10.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1254814