Castelnuovo di Val di Cecina

Dit prachtige vakantiehuis in Montecastelli Pisano is voorzien van een heerlijk tuin en een adembenemend uitzicht. Je kunt 2 huisdieren meenemen op vakantie en er kunnen 2 personen verblijven in deze accommodatie. Dit is een ideale optie voor stellen. Je kunt de dag beginnen met een ochtendwandeling door het centrum, dat 100 m van de accommodatie vandaan ligt. Er is een restaurant te vinden op 100 m afstand en de dichtstbijzijnde supermarkt is 12 km ver weg. Hier kan je een heerlijk ontbijtje scoren in de ochtend. Er zijn tevens fietsen beschikbaar waarmee je de omgeving kunt verkennen. Het vakantiehuis is voorzien van een keuken waar je gerechten kan bereiden op de dagen dat je niet naar een restaurant gaat. De badkamer beschikt over een douche en een toilet en je kunt kosteloos gebruikmaken van de WiFi. Op het privéterras dat is ingericht met sfeervol tuinmeubilair kan je volledig tot rust komen. Het dichtstbijzijnde vliegveld bevindt zich op 91 km van de accommodatie. In geval van nood, de eigenaar is een arts en spreekt Engels en Duits.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 65 m2

Parterre
  • Parterre
  • Hal (buitenom bereikbaar)
  • Woonkeuken
  • Eettafel
  • Kookplaat
  • Fornuis (4 kookplaten)
  • Espresso apparaat
  • Oven
  • Magnetron
  • Koel-/vriescombinatie
  • Woon/eetkamer
  • Eettafel
  • Zithoek
  • Stereo-installatie
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed (160 x 200 cm)
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
  • Verwarming
  • Terras (privé)
  • Tuinmeubilair
Algemeen
  • Algemeen

Reviews

9.2 Dit huis heeft 20 reviews

reviews_man

Dhr Blijs

Verblijfsduur: 2023-11-11 - 2023-11-18

We had a wonderful time at your place and enjoyed the living. Art, culture and beautiful panorama’s of Tuscany is always a great experience.

reviews_man

Dhr Van Kippersluis

Verblijfsduur: 2017-07-17 - 2017-07-24

Great place, very authentic in a really quiet and pittoresque village (250 inhabitants). The owner of the house was very nice and helpful. Perfect for a quiet week ok Toscana with possibilities of visiting Siena, Florence and other cities.

reviews_man

Dhr Huner

Verblijfsduur: 2017-06-03 - 2017-06-10

Dit dorpshuis is met veel zorg en smaak helemaal opgeknapt. De fresco's op de muren geven wekelijk een extra dimensie aan de woonruimte. Vanuit de woonkamer is er een redelijk goed uitzicht op de omgeving. De beschutte patio bij de ingang geeft voldoende privacy. De communicatie met de eigenaresse is eenvoudig, want zij spreekt goed Engels en Duits. Benadrukt zij dat dit huis alleen geschikt is voor mensen die redelijk fit en goed ter been zijn. Alles in het huis is weliswaar gelijkvloers, maar de toegang verloopt via diverse trappen en de auto kan niet in de buurt van het huis worden geparkeerd.

reviews_man

Dhr Nossin

Verblijfsduur: 2017-04-24 - 2017-05-04

We stayed for 10 nights in Casa Affreschi. The old house was restored to retain its authentic atmosphere with frescos on the wall. The house was located in a small and quiet village. The living and bedroom was most comfortable. The bathroom was a little bit small, especially for tall people, however it contributed to the authenticity of the house. We very much enjoyed walking in the environment and we loved the panoramic views on the hills.

reviews_vrouw

Mevr De Wit

Verblijfsduur: 2016-09-13 - 2016-09-22

Het appartement was fantastisch. Ligging was heel mooi qua inrichting heel veel oog voor detail.

reviews_man

Dhr Vrijsen

Verblijfsduur: 2016-07-31 - 2016-08-07

Mooi huisje in centrum van het dorp. Restaurant op loop afstand. Vooral geschikt om van daaruit stadjes zoals Sienna en Volterra te bezoeken. Overdag wel geluid van bouwactiviteiten in het dorp maar meestal ben je toch op pad.

reviews_vrouw

Mevr Steegmann

Verblijfsduur: 2016-06-18 - 2016-07-02

Montecasteli Pisano is gelegen in een verrassend stukje niet-toeristisch Toscane met een middeleeuwse uitstraling en prachtige vergezichten. In Casa Afreschi wordt deze sfeer verder doorgezet middels een klassiek interieur, schitterende muurschilderingen en voorzien van alle moderne gemakken. De douche-ruimte is wat klein maar wel weer prachtig ingericht en van alle gemakken voorzien. Een kleine patio biedt ruimte om buiten onder een pergola met druif te ontspannen, vaak onder het genot van klassieke muziek vanuit het auditorium. Een mooie uitvalsbasis voor fietsers en cultuursnuivers.

reviews_man

Dhr Van der lugt

Verblijfsduur: 2016-07-04 - 2016-07-09

This house is in a wonderfull village. It is very peacefull en lovely. Across the house is a auditorium where they played the violin. The house it self is very big and has a lot of space. The furniture is verry nice and there is a nice matras on the bed. The owner, Nedda, is very kind and helpfull.

reviews_vrouw

Mevr Van Soest-Bakker

Verblijfsduur: 2016-05-30 - 2016-06-07

Heerlijk huis in een fantastisch middeleeuws dorpje boven op een heuvel dus prachtige vergezichten. Zeer gastvrije eigenaresse die, met oog voor detail, dit prachtige huis heeft gerenoveerd tot een waar paleisje. Een mooie plek om, zowel de prachtige Toscaanse natuur als de cultuur te ontdekken. Voor ons zeker een reden om nog eens terug te gaan.

reviews_man

Dhr Boot

Verblijfsduur: 2016-04-26 - 2016-05-03

Na een mooie rit van zo'n anderhalf uur vanaf de luchthaven van Pisa door het Toscaanse landschap kwamen we aan in Montecastelli Pisano, een schitterend middeleeuws heuveldorpje. Aangekomen bij het huis, midden in het dorp, werden we welkom geheten door de gastvrouw. Na ons door het huis (met schitterend uitzicht over het heuvellandschap) rondgeleid te hebben, inclusief verhalen over de geschiedenis en het restaureren van de prachtige fresco's op de muren nam ze ons ook mee in een korte rondleiding door het dorp. Vanuit ons huisje hebben we in de week dat wij er waren diverse wandelingen ondernomen door de prachtige omgeving en zijn we naar Siena, San Gimignano (aanrader!) en de Mediterraanse kust gereden. Alles ligt binnen anderhalf uur rijden van Montecastelli Pisano en dus ideaal voor een (mid)dagje uit. We hebben genoten en kunnen ook niet anders dan het huisje van harte aanbevelen!

reviews_man

Dhr Tailor

Verblijfsduur: 2015-10-12 - 2015-10-19

Authentiek appartement, ver gelegen van doorgaande wegen, prachtige omgeving.

reviews_vrouw

Mevr Van Lottum

Verblijfsduur: 2015-09-26 - 2015-10-10

Wij hebben twee heel fijne weken in dit huis doorgebracht. Heel bijzonder, die decoratie met fresco's! Dat maakt het heel vrolijk. Het huis is verder comfortabel, en het ligt midden in een rustig middeleeuws dorpje boven op een heuvel. We vonden het fijn dat er een restaurant op loopafstand in het dorp was. Een verrassing was het lekkere mineraalwater dat je bij de ingang van het dorp kunt tappen! In het huisje staan 3 flessen daarvoor. Vanuit Montecastelli kun je gemakkelijk naar San Gimignano, Siena, Lucca, Massa Maritima en noem maar op. Een bijzonder uitje is het museum van de energiecentrale van Enel in Larderello, waar ze groene stroom opwekken met behulp van de stoom die daar uit de bodem komt. Wandelen in de omgeving van Montecastelli is ook mogelijk, er zijn gemarkeerde wandelroutes vanuit het dorp maar die zijn helaas niet zo goed onderhouden. Maar al met al zeker een aanrader, zowel de omgeving als het huis zelf. Eveline en Marcel

reviews_vrouw

Mevr Oldenhuis

Verblijfsduur: 2015-09-08 - 2015-09-15

De binnenkomst is al een grote verrassing. De schoonheid van het appartement met de gerestaureerde fresco 's is niet in foto 's te vangen. Het ligt in een rustig dorp dat de perfecte uitvalsbasis vormt voor bezoek aan steden of juist natuur. De verhuurster is zeer vriendelijk en gastvrij, net als veel dorpsbewoners. Aanrader voor vakantiegangers die rust zoeken in een prachtige omgeving.

reviews_man

Dhr Hink

Verblijfsduur: 2015-09-02 - 2015-09-08

Zeer gastvrije beheerder die streeft naar perfectie, relaxt verblijf, buiten de drukte, 3 uur wandelen zonder iemand tegen te komen, Sienna StGimignano, Volterra op bereikbare afstand

reviews_vrouw

Mevr Ryglewski

Verblijfsduur: 2015-08-06 - 2015-08-13

Als u wilt zeer authentiek in een middeleeuws dorp op de top van een heuvel, omringd door het Toscaanse vakantie te maken, is het geen wonder! Montecastelli Pisano is helemaal niet toeristisch, maar een dorp dat is heel normaal bewoond door haar inwoners. Er is geen enkel opladen en dus ook geen toeristische winkel. Perfect! De dichtstbijzijnde supermarkt is in 20 minuten met de auto te bereiken. Dus organisatie wordt aangekondigd. In het dorp is er een bar (die niet worden verward met een nachtclub), waarin een echte (!) Krijgt cappuccino en pizza's en andere gerechten. De prijzen zijn meer dan acceptabel. De mensen in het dorp zijn erg vriendelijk en overdag, in principe, niet echt te zien (zoals in de winter, weten we niet). En aangezien we al over de enkele kleine nadeel als een dag voor enkele uren Siesta is midden gehandhaafd, gaat het leven in het dorp tegen 20 klok met koken alleen los. Dan ontmoet je in de straten van het dorp te praten. Jong en oud samen tijd doorbrengen, wordt gepraat, gelachen, speelde bal. Dit is alleen mogelijk een probleem zijn als u uw slaapkamer raam een ​​drukke straat dus ook en eigenlijk in de avond na de Duitse kleinburgerlijke natuur g

reviews_man

Dhr Van der Spek

Verblijfsduur: 2015-05-01 - 2015-05-06

Wij hebben 5 heerlijke dagen gehad in dit luxe appartement. Groot, mooi ingericht en schoon. Het dorpje, gelegen op een heuveltop, is geweldig. Door de oude huisjes en authentiek smalle straatjes ademt het nog helemaal een middeleeuwse sfeer. Met een gehuurde auto vormde casa affreschi de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes naar onder andere Sienna, Volterra en San Gimignano (45 min tot 1 uur rijden). Wij voelden ons de koning te rijk in dit paleisje.

reviews_man

Dhr Steijn

Verblijfsduur: 2014-10-19 - 2014-10-26

Heerlijke vakantie beleefd in dit geweldige stijlvolle huis waarin het aan niets ontbrak. Ook de ontvangst was geweldig, de eigenaresse had verse bloemen voor ons klaargezet en op tafel stonden heerlijke zelf geplukte druiven. We werden wegwijs gemaakt en voorzien van informatie m.b.t. de omgeving. Als er iets was, konden we haar altijd bellen. Het huis bevindt zich in een schitterend dorp waar de tijd stil is blijven staan, bijzonder fascinerend. Een absolute aanrader dus! Inmiddels is het probleem m.b.t. de waterdruk opgelost, het ontbreekt dus werkelijk aan niets om hier van een perfecte vakantie te genieten.

reviews_vrouw

Mevr Dekker

Verblijfsduur: 2014-09-08 - 2014-09-22

We hebben van het huis genoten, de omgeving is prachtig en het huis is netjes en schoon. Voor ons was en klein min puntje de lage waterdruk.

reviews_man

Dhr Mursic

Verblijfsduur: 2014-08-05 - 2014-08-12

Als je van rust, alle dagen en charmes van Toscane is Montecasteli Pisano perfect voor je. In Aparment Casa Affreschi hebben wij werkelijk alles wat we neded.

reviews_vrouw

Mevr Schefold

Verblijfsduur: 2014-06-15 - 2014-06-29

Voor degenen die op zoek zijn naar rust in een schilderachtige omgeving, Monte Castelli - en vooral deze idyllische appartement - de ideale plek. Het appartement, geschikt voor maximaal twee personen is prachtig geschilderd en het huis ingericht volgens stijlvol. Er was niets ontbreekt. De eigenaar (de vrouw des huizes spreekt Duits) zijn zeer, zeer vriendelijk en behulpzaam. Het was leuk om de liefde waarmee versierde het appartement en is voorzien voelen. Een supermarkt terwijl er niemand in het dorp, kan het op 14 km van de supermarkt zeer goede koop. De vele attracties in de omgeving, met San Gimignano, Volterra en Siena zijn relatief gemakkelijk te bereiken met de auto, ook in de kunst-en cultuurliefhebbers ontmoeten. Conclusie van het verlof dat hij plezier en ontspanning was.

Tips van de huiseigenaar

reviews_vrouw

Montecastelli ligt op 2 km van de rivier Pavone waar je kunt zwemmen of lange wandelingen kunt maken in een prachtige canyon tot aan de rivier de Cecina. Dit is een perfect uitgangspunt om ook te genieten van de grotere centra van entertainment en cultuur die de omgeving biedt.

In de omgeving

Centrum: 0.1 kilometer
Centrum: 95.0 kilometer
Centrum: 90.0 kilometer
Centrum: 55.0 kilometer
Centrum: 40.0 kilometer
Centrum: 40.0 kilometer
Bos: 1.0 kilometer
Zee: 45.0 kilometer
Eetgelegenheid: 12.0 kilometer
Restaurants: 0.1 kilometer
Openbaar vervoer: 12.0 kilometer
Openbaar zwembad: 15.0 kilometer
Toeristeninformatie: 12.0 kilometer
Vliegveld: 91.0 kilometer
Veerboot: 45.0 kilometer
Snelwegkruising: 40.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1273986