Cortona

Dit vakantiehuis heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 4 personen, ideaal voor een gezin. Deze karakteristieke agriturismo staat op 3 km afstand van de bijzondere Etruskische stad Cortona. Je verblijft dicht bij de stad en tegelijkertijd midden op het platteland in de Valdichiana-vallei, tussen de olijfbomen en wijngaarden. De agriturismo is een ideale uitvalsbasis om Toscane te ontdekken. In de buurt vind je goede trattoria’s, wijnhuizen, kunststeden en prachtige landschappen. Het appartement heeft een privéterras om heerlijk te genieten van een glaasje Toscaanse wijn of een goed boek. Vanuit de ruime tuin heb je een mooi uitzicht over de stad Cortona. Er is WiFi in het huis aanwezig. De huiseigenaar woont dicht bij de agriturismo en staat altijd klaar voor de gasten.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 65 m2

Parterre
  • Parterre
  • Hal
  • Open keuken
  • Oven
  • Woon/eetkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • Open haard
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
Algemeen
  • Algemeen
  • Wasmachine
  • Verwarming
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Zwembad
  • Fietsen beschikbaar
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Kinderbox

Reviews

8.3 Dit huis heeft 16 reviews

reviews_man

Dhr Tanis

Verblijfsduur: 2022-08-06 - 2022-08-13

Wat een onwijs mooie omgeving en een goede uitvalsbasis voor allerlei steden in de omgeving. De eigenaar is een hele vriendelijke man en tijdens het Toscaanse diner hebben we zelfs kennis gemaakt met de hele familie. Dit was echt een top avond. Cortona is de moeite waard om te bezoeken en lekker te eten. Wij zijn hier op vakantie geweest met onze tiener dochter en ook zij heeft genoten. Het zwembad is super fijn. Supermarkten zijn op 3 minuten rijden. Wij gaan zeker terug. Bedankt Emanuel voor de top week!

reviews_man

Dhr Nicolai

Verblijfsduur: 2022-07-23 - 2022-08-06

Dit prachtige domein is een parel in Toscane dat tot in de puntjes wordt verzorgd. De eigenaars zorgen voor een zeer hartelijk ontvangst en helpen je zeer vlot als je vragen hebt. Vanuit deze plek kan je zeer vlot verschillende stadjes bezoeken (Sienna, Assisi, ...) zelfs Rome is te doen voor een daguitstap.

reviews_vrouw

Mevr Jaspers-Sieraad

Verblijfsduur: 2021-08-21 - 2021-09-04

Il Borgo, een idyllisch plekje wat verborgen ligt aan een doorgaande weg, een stukje paradijs onderaan de voet van Cortona, gebouwd als een klein fort, rust, sereen en vooral mooi. Een mooi zwembad met redelijk wat bedjes, en andere ligstoelen, grote parasols. Er zijn 5 appartementen die hebben uitkijk op het zwembad met een bebosde overkapping, sommige met peulvruchten. 1 kleine 2 pers. Bungalow deze staat vrijstaand in het midden van de tuin, en dan nog 2 appartementen aan de zijkant. de grote van de appartementen zijn dus verdeeld over het terrein. Wasautomaat deel je met andere, deze is overigens keurig netjes, en is gratis. Ieder appartement heeft een zitje buiten. Gebruik van bbq is mogelijk. De tuin heeft div. verse kruiden staan, 1 grote vijgen boom en nog 1 boom met vruchten. De appartementen zijn authentiek italiaans ingericht. En dat is heel leuk, ons appartement was groot en kan met de bovenverdieping erbij voor meerdere personen gebruikt worden. De bovenverdieping is afgesloten met een deur. Wij hadden de beneden verdieping. Grote woonkamer met open haard, een slaap bankje en 2 losse stoelen. Keuken is prima, alles is er wat je nodig hebt. Badkamer met douche en bidet, wastafel, en föhn. Zag er schoon en fris uit, keukendoeken en haddoeken pakket zit erbij, wasrek bij het huisje. Verschoning van lakens dat kan op de helft van de vakantie (14 dagen vakantie), slaapkamer is ruim met een tafeltje en stoeltje, grote antieke kast, deze staat ook in de woonkamer. Het bed sliep super, we hadden wel onze eigen kussen mee. Er is een glijbaan, 2 schommels en een hangmat aanwezig. De familie is zeer behulpzaam, en zeer vriendelijk, geven je tips waar je lekker kunt eten. En komen regelmatig een praatje maken. Wifi is super. Dit is makkelijk om mee te nemen, - afsluitbare bakjes, zodat je wat kan bewaren - stoelkussen voor buiten, zijn stalen stoelen, die overigens wel goed zitten. Wij hebben hier geweldige 2 weken gehad, omdat wij laat in het seizoen waren hadden wij vaak het zwembad voor ons alleen, of met nog 1 stel. Op 2.5 km zit je via een slingerweg in Cortona, supermarkten zijn dichtbij. Op donderdag is er een grote markt, wat vanuit de aguturisimo te belopen in. 5 min. Je gaat rechtsaf, voetgangers tunnel onder door (trein)en je loopt de markt op, hier zijn ook de bakker en koffiehuizen te vinden voor brood. Oveigens de trein hoor je bijna niet. Wij komen hier zeker een keer terug.

reviews_vrouw

Mevr Bruijnzeels

Verblijfsduur: 2019-09-10 - 2019-09-19

Moeite met het vinden van de lokatie. duidelijker vermelden dat de naam van de accomodatie "Il Borgo"is en de naam van het appartement een andere naam heeft. gastvrije ontvangst met een fles wijn van het landgoed. eenvoudig maar ruim en schoon appartement prima accomodatie, en veel cultuur en natuur in de omgeving. station op < 1km afstand waar je de trein naar Florence en/of Rome kunt nemen. Cortona op < 5 km goed restaurants in het dorp

reviews_man

Dhr De Lang

Verblijfsduur: 2019-08-24 - 2019-09-07

Aankomst was prima, leuke ontvangst. De accommodatie was uitstekend. Prijs/prestatieverhouding is dik in orde. En de omgeving is onovertroffen! Maar dat mag je van Toscane ook verwachten.

reviews_vrouw

Mevr Van den Aardweg

Verblijfsduur: 2019-04-09 - 2019-04-21

De accomodatie is dicht bij het station. Let op als je een taxi besteld dat je ill Borgo vermeld. Lopend 10 minuten. Bij ontvangst niemand aanwezig die Engels spreekt, slechte informatie. Accommodatie mooie tuin, appartement ziet er van buiten leuk uit, binnen erg summier, armoedig zitcomfort en keuken inrichting. Prima oven en fornuis. Openbaar vervoer heel goed bereikbaar. Cortona en andere bezienswaardigheden absoluut de moeite waard. Camucia zelf niet toeristisch, leuke locale markt op donderdag. Niet echt rustig, hondengeblaf, verkeersweg, trein. Er zijn 4 sportieve fietsen beschikbaar, maar twee stellen gebruikte ze a,le 4 4 dagen op een rij.

reviews_man

Dhr Bergman

Verblijfsduur: 2018-09-01 - 2018-09-08

Erg authentieke woning. Sfeer van Toscane is aanwezig. Interieur kan her en der wel wat verbeterd en vernieuwend worden. Het is schoon en alles is aanwezig.

reviews_man

Dhr Westera

Verblijfsduur: 2017-08-26 - 2017-09-09

Ik moest even zoeken naar het adres want hij pakte het adres niet op de Tom Tom. De accommodatie was goed alleen de oven deed het niet. Het zwembad vond ik echt een uitkomst met het warme weer. Ontvangst was hartelijk, dichtbij het station en de prachtige stad Cortona. We hebben ons prima vermaakt op een mooi vakantieverblijf.

reviews_man

Dhr Kearns

Verblijfsduur: 2017-05-27 - 2017-06-03

Appartement en terrein waren erg leuk, maar veel hond in de buurt en blaffen ook dag en nacht ook treinen kunnen luidruchtig zijn en de hele nacht doorlopen.

reviews_man

Dhr Boogers

Verblijfsduur: 2016-06-11 - 2016-06-25

We hebben we nagenoeg elke dag een aardige trip gemaakt. In de mooie plaatsjes en steden is veel bijzonders te bewonderen in kerken en musea. De tochtjes waren op zich al de moeite waard vanwege de natuur en vergezichten. En niet te vergeten we hebben genoten van de heerlijke etentjes en de Italiaanse sfeer. De donderdagsemarkt in Camucia is ook zeer sfeervol.

reviews_vrouw

Mevr Vries

Verblijfsduur: 2015-09-27 - 2015-10-04

Het was stil in dit complex, laat in het seizoen. We hebben veel excursies gemaakt per trein of met de shuttlebus naar Cortona. Mooi museum aldaar. Binnendoor ben je in 5 minuten op het station. Treinreizen makkelijk te vinden op trenit.it, een app op de mobiel. Wifi werkte goed dankzij extra inspanning van de gastheer. Keukenservies was wat karig, verder goed huis. Aardige eigenaar en zijn familie, op de achtergrond maar bereikbaar.

reviews_vrouw

Mevr Voorvelt - Koekelkoren

Verblijfsduur: 2015-07-18 - 2015-08-01

We hebben 2 heerlijke weken gehad op Il Borgo. Het echtpaar dat het complex bestuurde waren heel aardig. Mevrouw Luciana spreekt alleen Italiaans. Meneer Rudolpho spreekt wat Engels en Frans.

reviews_man

Dhr Van der Hoeven

Verblijfsduur: 2015-05-29 - 2015-06-05

Verblijf is goed onderhouden en schoon . Vriendelijke eigenaar. Het zwembad ook schoon. Ligt onderaan Cortona en vlakbij het trasimeno meer. Een ideale plek om de omgeving te ontdekken. Supermarkt op 5 minuten afstand .

reviews_vrouw

Mevr Schutyser

Verblijfsduur: 2014-07-12 - 2014-07-19

Geen commentaar verdorie

reviews_man

Dhr Siegmann

Verblijfsduur: 2011-09-21 - 2011-10-05

Een ideale uitvalsbasis voor het verkennen met de auto dieToskana. Het treinstation in Camucia biedt een gemakkelijke toegang voor ontspannen ritten naar Florence als een dagje uit! We hebben genoten van de rust en geniet van een zonnige september met 30 graden.

reviews_vrouw

Mevr Van den Arend

Verblijfsduur: 2006-09-02 - 2006-09-16

Zeer gastvrije en vriendelijke eigenaren. Met hele kleine kinderen kan ik met name appartement B aanraden. Alles gelijkvloers, direct vanuit het huis een grasveld met wat bomen (voldoende schaduw) en op veilige afstand van het zwembad. Echt een aanrader! Ingrid

Tips van de huiseigenaar

reviews_vrouw

Cortona is een prachtige stad. Maak een wandeling door de smalle en steile straatjes en steegjes. Er zijn veel historische gebouwen waaronder de basilica di Santa Margherita, het Diocesano museum, Etruskische museum en de Duomo. Vanaf Fortezza di Girifalco heb je een prachtig uitzicht over de vallei op een heldere dag. Je kan ook een wijntour en wijnproeverij doen. In Toscane kan je hele goede wijnen vinden.

In de omgeving

Centrum: 1.0 kilometer
Meer: 30.0 kilometer
Eetgelegenheid: 1.0 kilometer
Restaurants: 1.0 kilometer
Openbaar vervoer: 1.0 kilometer
Toeristeninformatie: 1.0 kilometer
Huiscode: VLS - 12902