Cortona

Dit is een traditioneel appartement in Cortona met een privéterras en een gedeeld zwembad. Er zijn 4 slaapkamers aanwezig en er kunnen maximaal 8 gasten verblijven. Dit is een goede optie voor familievakanties. Hier in Toscane zijn alle belangrijke dingen in de buurt te vinden. Het centrum van Cortona is 1 km ver en voorzien van supermarkten, restaurants en een VVV-kantoor. Het appartement is voorzien van een wasmachine en een tuin die worden gedeeld met andere gasten. De tuin is ingericht met comfortabel tuinmeubilair waarop je heerlijk kunt genieten van de welverdiende vakantie. De badkamer bevat een douche, een wastafel, een toilet en een bidet. Vanaf het centrum van Cortona, 1 km verderop, rijdt een bus naar verschillende bezienswaardigheden in de omgeving van het appartement.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 150 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkamer
  • Open haard
  • Open keuken
  • Slaapkamer met badkamer
  • Stapelbed
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
Op de 2e etage
  • Op de 2e etage
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
Algemeen
  • Algemeen
  • Wasmachine
  • Verwarming
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • Zwembad

Reviews

8.7 Dit huis heeft 13 reviews

reviews_vrouw

Dhr Pasman

Verblijfsduur: 2021-10-16 - 2021-10-22

Een heel mooi huis en een hele gastvrije eigenaar. Erg behulpzaam en vriendelijk. Een echte aanrader

reviews_vrouw

Dhr Martinius

Verblijfsduur: 2021-08-14 - 2021-08-21

The house was missing airco or vans while it was 38 degrees outside. We were there with 4 people(the others couldnt make it) while the house should fit 8 people. ( four bedrooms). The sitting area was quite small. Pool was nice but water really unclear

reviews_man

Dhr Birkhoff

Verblijfsduur: 2019-08-03 - 2019-08-17

Prachtige omgeving en comfortabel huis, lekker zwembad en fijne tuin en toch dicht bij de stad.

reviews_man

Dhr Metz

Verblijfsduur: 2019-05-28 - 2019-06-05

We hadden het gele huis dat in tweëen is gesplitst bestaande uit 4 slaapkamers en 2 badkamers. De foto’s zijn een beetje gedateerd want er zit een hek tussen het zwembad en het woonhuis ertussen een klein grasveldje (foto lijkt dat groter). Er is een schommel en een glijbaan voor de kinderen. De eigenares is super vriendelijk en ondanks de taalbarrière (spreekt alleen italiaans) kon ze ons goed helpen. De keuken is zoals gezegd beperkt maar prima. Heerlijke schaduwplek aan voor en achterkant van de woning. Op loopafstand ligt het dorp Camucia met paar eetzaakjes (oa café d’angelo waar je lekkere koffie, broodjes en pizza’s kunt krijgen). Cortona ligt op 10 min rijden. Ligging ietwat rumoerig want nabij wegen en trein maar niet storend. Fijne vakantie hier gehad!

reviews_vrouw

Mevr Smid

Verblijfsduur: 2018-05-29 - 2018-06-09

Met hele gezin, 6 personen en baby 2 weken gelogeerd. Fotos website vertekenen een beetje, heerlijk huis, direct aan zwembad. Geen mooi uitzicht vanaf de agritourismo, maar wel prachtig aangelegd. Prima badkamers en slaapkamers, zitgelegenheid in het keukentje te beperkt. Maar het was prima weer begin juni. Weinig toeristen dus heerlijk kunnen genieten van Cortona, mooi klein plaatsje in Toscane, waar je op echte Toscaanse pleintjes Espressos kunt genieten. Prachtige kerk boven Cortona en mooi uitzicht. Genoten van Perugia en Arezzo. Grote steden als Rome, Pisa en Florence, Orvieto goed te bereiken maar niet bezocht dit keer. Minpuntje geen wandelgebied vanaf locatie en geen zithoek binnen. Bijzonder aardige eigenaar, die niet helemaal snapte waarom de afrekening niet klopte. Geen kinderstoel aanwezig. Kinderbedje is niet meer up to date.

reviews_man

Dhr Hoffmann

Verblijfsduur: 2018-05-18 - 2018-05-29

Zeer hardwerkende eigenaar. Al het beste

reviews_man

Dhr Peter

Verblijfsduur: 2016-08-27 - 2016-09-10

Zeer schoon en alles was daar dat je nodig hebt om zo elke dag het zwembad was top notch en de eigenaar zeer meegaand, enkele handicap voor ons was dat hij niet kan Duits, waarvoor wij alleen gebroken Engels en Italiaans, maar wordt geleverd met handen en voeten te leven maar uiteindelijk naar elkaar

reviews_man

Dhr Orzeł

Verblijfsduur: 2014-08-02 - 2014-08-16

Object zeer 𔊭ny, maar het is niet in Cotonie en Camucia met prachtig uitzicht op de Cortone.Dużo meerkosten wit ၜ opgeheven ongeveer 270 euro.W ᐪᖼ iciel vriendelijk, behulpzaam kolacje.Swietne regelde een prima uitgangspunt voor het verkennen van Toscane.

reviews_man

Dhr Niers

Verblijfsduur: 2013-05-02 - 2013-05-09

Meivakantie zuid-Toscane het huis ligt vlak bij Cortona. Er zijn twee mountain bikes zodat je fietsend boodschappen kan doen. Mooie appartementen. Wij zaten er alleen dus ruim voldoende privacy. Het zwembad was nog erg koud maar ligt er prachtig bij.

reviews_man

Dhr Vonk

Verblijfsduur: 2012-08-18 - 2012-09-01

Het huis verraste ons.We waren met 5 volwassenen en een baby. Voldoende ruimte, alleen de woonkamer is wat klein, en het keukenblok is ook wat krap, maar aangezien je toch buiten leeft, is dat niet zo'n bezwaar. De ruimte eromheen is super en een heerlijk zwembad. Overal ligstoelen, die iedereen kan gebruiken. Het huis was schoon en de bedden opgemaakt. Een aardig echtpaar wat het perceel beheerd. Ook de omgeveing is de moeite waard, Cortona is een leuk stadje en Siena, Assisi, Perugia zijn goed te doen. verder zijn er nog leuke kleinere plaatsen in de omgeving en golfbanen. Wij hebben er een heerlijke vakantie gehad en vonden het jammer er weer weg te gaan. Wij hadden wel veel last van muggen, dus neem daar vooral iets tegen mee.

reviews_man

Dhr Gradowski

Verblijfsduur: 2012-04-29 - 2012-05-06

We waren twee gezinnen met kinderen - we zijn blij Bardo en al aanbevolen aan vrienden. Zatanawiamy augustus bij aankomst herfst oogst olijven of druiven. \\ R \\ nWizyta mei werd neergeschoten in de 10e ᐮ ben Grote minder toeristen, en al de warmte

reviews_man

Dhr Dijkshoorn

Verblijfsduur: 2012-04-09 - 2012-04-13

Een prachtig - en zeer centraal gelegen vakantiehuis met ene zeer gastvrije eigenaar.

reviews_vrouw

Mevr Vieveen

Verblijfsduur: 2010-09-18 - 2010-09-25

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad daar met 8 personen, is er schoon en mooi. De keuken-huiskamer is voor zoveel personen een beetje krap, maar wel erg gezellig. Een prima plaats om je vakantie door te brengen in een ontzettende mooie omgeving.

Tips van de huiseigenaar

reviews_vrouw

Cortona is een prachtige stad. Maak een wandeling door de smalle en steile straatjes en steegjes. Er zijn veel historische gebouwen waaronder de basilica di Santa Margherita, het Diocesano museum, Etruskische museum en de Duomo. Vanaf Fortezza di Girifalco heb je een prachtig uitzicht over de vallei op een heldere dag. Je kan ook een wijntour en wijnproeverij doen. In Toscane kan je hele goede wijnen vinden.

In de omgeving

Centrum: 1.0 kilometer
Eetgelegenheid: 1.0 kilometer
Restaurants: 1.0 kilometer
Openbaar vervoer: 1.0 kilometer
Toeristeninformatie: 1.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1262786