Chiusdino

Dit vrijstaande vakantiehuis ligt in Chiusdino, in Italië. Er zijn 2 slaapkamers waar 4 mensen kunnen overnachten, ideaal voor een gezinsvakantie. Daarnaast mag je 2 huisdieren meenemen. Vanuit de tuin heb je een prachtig, weids uitzicht. Het landhuis is gelegen ten zuidoosten van de stad Siena (30 km) en is ideaal voor dagtochten naar de nabijgelegen Abbazia di San Galgano of de stadjes San Gimignano, Volterra, Castello di Monteriggioni. Maar een dagje naar de kunststad Florence behoort ook absoluut tot de mogelijkheden. De stranden aan de Tyrreense kust (Follonica, Punta Ala) liggen op een uur rijden, dus perfect als je lekker wilt uitwaaien. Heb je geen zin om te koken? De restaurants vind je op maar 3 km. Het vakantiehuis is gezellig ingericht en het is van alle gemakken voorzien. Er is airconditioning zodat je zelf de temperatuur kan regelen. In de zomer kan je in de tuin met terras heerlijk barbecueën en genieten van de zon.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 80 m2

Parterre
  • Parterre
  • Open keuken
  • Fornuis (4 kookplaten)
  • Oven
  • Koel-/vriescombinatie
  • Woon/eetkamer
  • TV (satelliet)
  • Open haard
  • Vriezer
  • Airconditioning
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • TV
  • Airconditioning
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
  • Serre/veranda
Bijkeuken
  • Bijkeuken
  • Wasmachine (tegen betaling)
  • Airconditioning
Algemeen
  • Algemeen
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parking
  • Fietsen beschikbaar

Reviews

8.4 Dit huis heeft 28 reviews

reviews_vrouw

Mevr Kassies

Verblijfsduur: 2022-09-10 - 2022-09-17

De aankomst ging goed, mooie omgeving, ruime ruimte om het huis, de eigenares was aanwezig op het afgesproken tijdstip. De accommodatie was schoon. Mindere aspecten waren dat de gootsteen niet goed doorliep, en dat er wel horren waren maar dat daar zo veel gaten in zaten dat we binnen (en buiten ook) erg veel last van muggen hebben gehad. We vonden het opvallend dat we werden gemaild door de eigenares met de vraag om een kopie van een ID. Dat had echt van tevoren moeten gebeuren! Dit voelde aanvankelijk niet erg goed; ID-fraude ligt zo op de loer, en wij hadden dit nog nooit meegemaakt. Het is beter dan van tevoren te regelen vanuit Topic Travel/Belvilla zelf.

reviews_vrouw

Mevr Van der Vegt-Reiling

Verblijfsduur: 2019-09-14 - 2019-09-28

Prachtige cottage, maar we konden het niet direct vinden. Een aanduiding als: "laatste huis binnen de bebouwde kom van het dorp" zou duidelijker zijn. De ligging en de omgeving waren fantastisch.

reviews_man

Dhr Labeeuw

Verblijfsduur: 2019-03-02 - 2019-03-09

Zeer goede accueilexcellent accommodatieone handel in de omgeving hoge tarieven van gas en elektriciteit

reviews_man

Dhr Schoeters

Verblijfsduur: 2017-09-02 - 2017-09-09

Heel vriendelijk ontvangen door de eigenaar en zijn kleindochter. Heel grote en mooie omheinde tuin. Helaas bleken er wat gaten in de omheining te zijn, waardoor onze hond was ontsnapt en we hem heel de vakantie aan de lijn moesten houden. Het huis zelf is heel rustig gelegen, net buiten het dorpje. Ideaal gelegen om heel veel steden van het mooie Toscane te gaan bezoeken (Siena, Montepulciano, Montalcino, San Gimignano, Volterra,...). Zoals vorige commentaar aangaf, werd er inderdaad gebouwd op het perceel naast ons, maar heel veel last hadden wij hier niet van.

reviews_man

Dhr Brunink

Verblijfsduur: 2017-06-10 - 2017-06-17

Op het perceel naast het onze werd iets gebouwd en dat gebeurde van 06.30 tot heel laat in de avond en nacht. Enkele keren zelfs tot 01.00 uur in de nacht. Misschien dat het volgend jaar beter te vertoeven is daar maar door de voortdurende herrie werd onze rustvakanyie behoorlijk verpest. Het huis is prima maar niet voor kleine kinderen geschikt te veel open ruimtes waar kleintjes enkele meters diep kunnen vallen als je niet goed uitkijkt. De oude baas was allervriendelijkst maar het Engels van iedereen liet erg te wensen over zodat we elkaar niet begrepen. Bij het vermelden van de overlast werd er door de kleindochter laconiek op gereageerd waarbij we merkten dat er eerder over geklaagd was.

reviews_man

Dhr Wijma

Verblijfsduur: 2015-08-01 - 2015-08-15

Ontzettend lieve eigenaren van Casa Gioai. Met het woordenboek paraat konden we elkaar goed begrijpen. We hebben genoten van het huis, de tuin en de omgeving. Nadeel is dat de toeristische info die in de woning te vinden is, mooier staat beschreven dan de werkelijkheid is.

reviews_vrouw

Mevr Huffmeijer

Verblijfsduur: 2015-06-13 - 2015-06-20

We hebben genoten van het prachtige uitzicht en de mooie natuur.

reviews_man

Dhr Salomon

Verblijfsduur: 2015-06-06 - 2015-06-13

Een prachtige vakantiewoning in een fantastische omgeving. Hartstikke gastvrije en lieve eigenaren. Spreken alleen Italiaans maar met google translate op Ipad geen enkel probleem. 1 week verbleven waarin wij oa het prachtige Siena, de scheve toren van Pisa (meer dan 2 uur rijden) en het strand van Follonica hebben bezocht. Houdt rekening met langere reistijden omdat het vakantiehuis ergens in heuvels ligt, Voordat je de bochtige Heuvels uit bent heb je vaak de halve reistijd er al op zitten. Ook onze hond was meer dan welkom en kon door volledige omheining lekker zijn gang gaan, Een aanrader Als ik toch een minpunt moet aangeven zijn de belachelijk hoge schoonmaakkosten van 50,- die verplicht zijn.

reviews_man

Dhr Kowalski

Verblijfsduur: 2014-08-30 - 2014-09-06

We centreren zo jong Famillie 30 en zoon van 13 + hond. We waren zeer tevreden. De natuur en de rust hebben ons goed gedaan. Groot terrein met fruitbomen, volledig omheind. We hebben echt genoten en zal terug zijn. Uitstapjes met de auto naar de zee, Florence, Siena en omgeving zijn fantastisch. Zoveel bochten heb ik niet gereden in het leven! Het is echt de moeite waard. Zoek naar mensen die de natuur rust en afzondering zijn recht. De stad Chiusdino ligt op slechts 2 km afstand van de winkels. En erg leuke toevoeging Ik denk gebouwd in het jaar 600 dus echt oud. Nou beste gaan en genieten.

reviews_vrouw

Mevr Van Biezen

Verblijfsduur: 2014-10-11 - 2014-10-18

Een heerlijke week doorgebracht, veel cultuur, onverwachte parels van stadjes, en een mooie natuur. Iedere dag erop uit en voldaan weer terug. En dan de avonden op het terras vieren met een hapje en de lokale wijn. Overigens een praktisch punt geen koffiezet-apparaat of zelfs maar filterhouder aanwezig, wel een espressomachine. Aanrader.

reviews_vrouw

Mevr Jongejan

Verblijfsduur: 2013-10-12 - 2013-10-19

Een week in Casa Gioia verbleven. De tuin is geheel omheind, dus dat is heerlijk rustig. De eigenaren spreken alleen Italiaans, maar was geen probleem en zijn uiterst vriendelijk. In oktober kwamen ze iedere dag walnoten rapen in de boomgaard, maar via een aparte opgang, dus geen probleem i.v.m. de privacy. De bedden waren bij aankomst gewoon opgemaakt. Het uitzicht is fantastisch vanaf het terras. Wel is de barbecue wat onhandig geplaatst

reviews_vrouw

Mevr Vermeulen

Verblijfsduur: 2013-09-07 - 2013-09-21

Voor veel rust en privacy is dit een geweldig huis. Het enige minpuntje (vonden wij althans) is het zitmeubilair zowel binnenshuis als buiten is dat niet erg comfortabel en dat is jammer, als je lekker lang boekjes wilt lezen... Maar verder, prima!

reviews_man

Dhr Wisse

Verblijfsduur: 2013-08-17 - 2013-08-24

Een perfect huis voor een vakantie in Toscane. Het huis is na enig zoeken werkelijk van alle mogelijke benodigdheden voorzien. De ligging van het dorpje Frassini is centraal en daardoor binnen een dag allerlei uitstappen te doen, ook naar minder bekende plaatsen. De eigenaar en diens echtgenoten zijn uitermate vriendelijk en met handen en voeten en enige kennis van het Italiaans is redelijk converseren. Vraag vooral de man naar zijn tuin........... -) Ik denk dat we volgend jaar weer een weekje boeken. Een tien!!

reviews_man

Dhr Klijn

Verblijfsduur: 2013-06-15 - 2013-06-29

Hebben erg genoten van accommodatie en authentiek Italiaans omgeving.Aanrader voor mensen die met een hond op vakantie gaan. De hond heeft een hele boomgaard ter beschikking.

reviews_man

Dhr Surkijn

Verblijfsduur: 2012-06-09 - 2012-06-23

Mooie omgeving, maar het huis is zeer ruim te geïsoleerd ພ touristique.sienne centrum van 35, 85 Florence, Pisa 90km.

reviews_man

Dhr Schroeder

Verblijfsduur: 2012-05-26 - 2012-06-09

Grote, afgesloten terrein. Mooie grote Terasse.Etwas buitenspel.

reviews_vrouw

Mevr Huser

Verblijfsduur: 2012-04-07 - 2012-04-14

Mooi huis op het platteland, vriendelijke eigenaar, zeer goed uitgerust. En grote omheinde tuin was de hemel op aarde voor onze chien.Il een auto nodig, want het huis is gelegen op het platteland.

reviews_vrouw

Mevr Van Vliet

Verblijfsduur: 2012-03-24 - 2012-04-07

Zeer rustig op het platteland. Goed uitgerust huis. Grote patio / terras. Boomgaard toegankelijk. Goede prijs prix.Routes zeer wikkelen rond. Zeer weinig Frans of Engels satelliet-tv. Programma Verger niet goed omheind voor huisdieren. Verwarming vrij duur.

reviews_man

Dhr Van der meer

Verblijfsduur: 2011-09-10 - 2011-09-17

Huis en terras/tuin was zoals beloofd. Met hond is het super, door de omheining. Locatie is wel ver overal vandaan. Het beloofde zwembad op 3 km afstand lag op 6 km afstand en was gesloten. Dat was wel een domper met 37 graden!! Winkels ook verder dan beloofd. De fietsen waren naar nederlandse begrippen minnetjes. Alles moet eigenlijk met de auto. Wij vonden het te afgelegen, maar dat is natuurlijk waar je van houdt. Verder nog een tip: er ligt in huis een hele hoop gereedschap en prulletjes, maar een magnetron en waterkoker/fluitketel zou wel handig zijn.

reviews_man

Dhr Dongelmans

Verblijfsduur: 2011-05-21 - 2011-06-04

Een geweldige combinatie tussen rust en activiteit. In en rond het huis is het geweldig tot rust komen in de prachtige tuin en boomgaard. De ligging geeft veel gelegenheid tot het bezoeken van veel moois in Tocane, zowel de geijkte plekken zoals Florence, Siena, Pisa etc., als de directe omgeving. Italie geeft de innerlijke mens ook veel genot, zoals b.v in het dorp Chuisdino, waar we veel en lekker gegeten hebben van het heerlijke voedsel van Francesco. Hij en zijn personeel hebben ons flink in de watten gelegd. Zijn restaurant heet La Palazinna. Even verderop in het plekje Ciciano hebben we ook heerlijk gegeten bij Bistro Dai-Galli, geweldige keuken en een prachtige plek om te eten. Verder heeft onze hond Tosca het geweldig naar haar zin gehad in de geheel afgezette tuin. Het huis is van alle gemakken voorzien. De blaffende honden die 24 uur per dag door gaan, zijn goed te horen zijn in en rond het huis en geven overlast.

reviews_man

Dhr Visser

Verblijfsduur: 2011-06-25 - 2011-07-09

Prachtig huis op een mooie locatie met zeer mooi uizicht over het Toscaanse land met de oudheden en allerlei natuurverschijnselen bij wijze van spreken in de achtertuin. Auto(s) parkeer je op het erf. Hek kan afgesloten worden. Plaatsen als Siena(zeer de moeite waard), Pisa liggen op korte afstand. Zelfs Rome, wat wij gedaan hebben, is goed bereikbaar al is voor velen dat niet met de auto aan te raden. Cummuniceren met de eigenaar gaat moeizaam, die spreekt alleen Italiaans al doet hij vreselijk zijn best het begrijpbaar te maken.

reviews_man

Dhr ROLAND

Verblijfsduur: 2011-06-04 - 2011-06-11

Le nettoyage pourtant payant laisse très clairement à désirer, poussière sur les meubles et humidité dans des stukken peu exposées au soleil, terras jamais entretenue, maison isolée de tout.

reviews_man

Dhr Peekel

Verblijfsduur: 2011-04-30 - 2011-05-07

Wat de site van Belvilla beloofde, werd volledig waargemaakt.

reviews_man

Dhr Smid

Verblijfsduur: 2010-10-09 - 2010-10-23

Mooi huisje, veel privacy en zeer geschikt om je hond mee heen te nemen. Ook mooi uitzicht vanaf het grote terras. Alles is in het huisje aanwezig. Communicatie met de eigenaar gaat lastig omdat de eigenaar alleen Italiaans spreekt.

reviews_man

Dhr Da Ros

Verblijfsduur: 2010-09-04 - 2010-09-11

Vakantie raden voor liefhebbers van de natuur en calmeMagnifiques sites.

reviews_vrouw

Mevr Stelling

Verblijfsduur: 2010-05-22 - 2010-06-05

Twee heerlijke weken hebben wij en onze twee Oudduitse herders genoten van dit prachtige huis met een mooi groot terras en een schitterend uitzicht. Vanuit het huisje (laatste huis van het dorp) wandel je direct door een prachtig gebied, waar onze honden gewoon los konden lopen. Een absolute aanrader voor iedereen die een vakantie wil met: 'honden toegestaan'!!! Een groot terrein, ook de boomgaard hoort daarbij...en alles goed omheind. En wil je een keer een stadje bezoeken zonder de honden mee...ze kunnen gewoon veilig buiten op het terrein van het huisje blijven, alles is goed afgesloten. We zijn 100% tevreden...hebben gekregen wat we wilden en zochten!

reviews_vrouw

Mevr Blokland

Verblijfsduur: 2009-05-02 - 2009-05-23

We waren er 3 weken in mei 2009. Een prachtige maand om er te zijn. Het uitzicht vanaf het zeer ruime terras is prachtig en nodigt uit om de maaltijden buiten te nuttigen. Het ontvangst is hartelijk. Vooral voor natuurliefhebbers een mooie uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten.

reviews_vrouw

Dhr Dubbeld

Verblijfsduur: 2009-06-06 - 2009-06-20

Een mooi gelegen huis zowel voorzien van schaduwrijke als van zonnige terrassen met een prachtig uitzicht. Het dorp Frassini is zeer landelijk en rustig en heeft zelf geen faciliteiten. Op ca. 10 auto minuten is echter van alles te vinden en het strand van Follonica is aan te bevelen. Met een uiterst vriendelijke ontvangst van de trotse eigenaren.

In de omgeving

Centrum: 3.0 kilometer
Bos: 0.1 kilometer
Zee: 40.0 kilometer
Eetgelegenheid: 0.2 kilometer
Restaurants: 3.0 kilometer
Openbaar vervoer: 0.2 kilometer
Openbaar zwembad: 3.0 kilometer
Toeristeninformatie: 2.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1254818