Casola in Lunigiana

Dit vakantiehuis is gelegen in Casola in Lunigiana. Het huis heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 4 personen, ideaal voor een gezin. De accommodatie beschikt over een gedeeld zwembad en privéterras. Argigliano, een klein centrum op 350 m onder de zeespiegel, in Lunigiana is te voet te bereiken vanaf de Apuaanse Alpen (regionaal park). Het is ondergedompeld in natuur met kastanjebomen, wijngaarden en olijfbomen. Het gebouw, met 3 appartementen uit het jaar 1600, is gerestaureerd met respect voor de historische eigenschappen. Het appartement is smaakvol ingericht en is ideaal voor het doorbrengen van een ontspannende en onvergetelijke tijd. Agriturismo del Castello biedt een verblijf vol mogelijkheden in een groene omgeving. Treinstation Minucciano ligt op slechts 200 m afstand.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 60 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkeuken
  • Kookplaat (gas)
  • Fornuis
  • Oven
  • Afwasmachine
  • Koelkast
  • Wasmachine
  • Woon/slaapkamer
  • 2-pers. slaapbank (145 x 190 cm)
  • Galerij slaapkamer
  • 2-pers. bed (160 x 190 cm)
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
Algemeen
  • Algemeen
  • Bubbelbad
  • Sunshower
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parasol
  • Zwembad

Reviews

8.8 Dit huis heeft 9 reviews

reviews_vrouw

Dhr Kofoed-Dam

Verblijfsduur: 2023-07-19 - 2023-07-28

Een uitstekend verblijf in de bergen. Fantastische eigenaren en geweldige accommodatie al met al.

reviews_vrouw

Mevr Kemkers

Verblijfsduur: 2019-07-29 - 2019-08-02

We hebben een heel fijn verblijf gehad!

reviews_vrouw

Mevr Mol

Verblijfsduur: 2019-07-14 - 2019-07-28

Het dorp was goed te vinden met de navigatie. De locatie zelf was goed te vinden met behulp van een buurtbewoner die precies wist waar het was. De accommodatie was prachtig. In stijl opgeknapt. Bedden waren lekker. Keuken was goed ingericht. De eigenaresse was ongelooflijk vriendelijk. Ze deed echt de moeite om ons te verstaan met onze drie woorden Italiaans. Echt heel leuk! Zwembad was fijn. Zeker omdat je deze alleen maar deelt met de mensen uit het tweede appartement. De omgeving is prachtig. Het uitzicht vanaf het balkon is rustgevend, met de mist tussen de bergen op een aantal dagen. Vanuit het dorp lopen enkele wandelpaden. (Hebben we geprobeerd, maar in juli was dit iets te heet voor ons en onze meiden van 8 en 10 jaar) In naastgelegen dorp, op loopafstand, was een lekkere pizzeria waar ook vooral Italianen zaten. Voor het bezichtigen van andere, grotere steden, moet je wel even rijden. Lucca, Pisa liggen op anderhalf uur. Wel is er op 20 minuten rijden een leuke grot om te bezoeken in Equi Termi.

reviews_man

Dhr Dijk

Verblijfsduur: 2019-05-31 - 2019-06-07

Wij konden de accommodatie direct vinden maar herkende het niet waardoor we toch nog wat aan het zoeken zijn geweest, na een telefoontje met de eigenaar werd het duidelijk. De accommodatie is schitterend, ruim en goed voorzien van de nodige spullen en een prachtig uitzicht. De eigenares is zeer gastvrij, behulpzaam, vriendelijk en spreekt redelijk Engels.

reviews_man

Dhr De Vries

Verblijfsduur: 2018-09-03 - 2018-09-12

Taal is toch lastig, een volgende keer toch wat Italiaans leren. Maar verhuurster deed haar uiterste best en was zeer hartelijk. Als je van rust, weinig toerisme en authenticiteit houdt zit je hier heel goed. Het laatste huis in het straatje, auto staat iets verderop want kunt niet met de auto bij het huisje komen. Wij hadden het geluk dat het huisje naast ons niet verhuurd was. Daardoor extra groot terras/balkon en het zwembad voor ons alleen. Zeer privé gelegen, heerlijk in ons eigen wereldje. Wij voelden ons kasteel heer/vrouwe, prachtig was het en zeker aan te raden! Hou er wel rekening mee dat de wegen zodra je van de tol/hoofdwegen afgaat zeer uitdagend zijn. Wij zijn ook naar de kust geweest naar Cinque Terre maar dat us toch al gauw 1,5 uur onderweg zijn. Qua kilometers valt dit mee maar je bent lang onderweg.

reviews_vrouw

Mevr Kirste

Verblijfsduur: 2018-08-19 - 2018-08-28

De aankomst was gemakkelijk, zij het zeer schilderachtig vanwege de steeds smaller wordende straten. De verhuurders werden niet over het hoofd gezien, omdat ze in het eerste huis wonen wanneer ze het dorp binnenkomen. een zeer warm welkom !!! Het dorp zelf is pittoresk, en het appartement is een complex van twee huizen, die terecht door de kamergenoot worden aangeduid als het kleine kasteel. We hadden het kleinere appartement, de buren de grotere. We hebben elkaar wederzijds niet gestoord. Maar aangezien de buren zo warm waren, was het gebruik van het gedeelde en ruime en zeer goed onderhouden zwembad meer een plezier. De omgeving is pittoresk, het heuvelachtige landschap nodigt uit tot wandelen. Een treinstation op loopafstand verbindt het zeer kleine stadje per uur naar Lucca, Pisa en La Spezia / Genua. Wandelpaden worden goed aangegeven en onderhouden. Lucca is met de trein in 1 uur te bereiken. Florence amper 3 uur, hier is het de moeite waard misschien een overnachting te plannen (was een overweldigende ervaring) .De verhuurders hebben op een avond in een aparte bakkerij een pizzaavond voor ons uitgelijnd, wat heeft geleid tot een zeer warm en zeer vriendelijk contact. We zouden echt graag de twee weer zien.

reviews_man

Dhr Mahe

Verblijfsduur: 2018-08-04 - 2018-08-11

Fantastische locatie, met dit charmante huis, zowel modern als authentiek (huis van XVII) Het panorama van het terras is subliem met zijn uitzicht op de bergen. We danken Roberta en Paulo veel voor het onthaal en de avond met hen voor een zelfgemaakte pizza, we verheugen ons erop je weer te zien tijdens je volgende verblijf.

reviews_vrouw

Mevr Huisman

Verblijfsduur: 2013-05-16 - 2013-05-19

Prachtig huis in een adembenemende omgeving, op t balkon zit je midden in de bergen.... Heel compleet huis met zeer romantische slaapkamer, mooie badkamer en heel gezellige grote woonkeuken. Bij aankomst stonden er een fles wijn en andere levensmiddelen klaar, heel attent! Mooi zwembad, alleen was er helaas bij ons het weer niet naar om te zwemmen. Doordat je midden in de bergen zit is het ook wel heel erg stil en afgelegen......verder, supermooi!

reviews_man

Dhr Floor

Verblijfsduur: 2012-09-13 - 2012-09-17

We hebben dit huisje in eerste instantie gekozen omdat het ongeveer tussen PISA (onze aankomstplek, autohuur) en GENUA in lag en ook de "Cinque Terre" is goed bereikbaar. Vanaf de snelweg A15 (Aulla) is het nog een stukje over bochtige weggetjes naar het Castello. De ligging van het huisje is prachtig; het ligt tussen twee (regionaal/nationaal) natuurgebieden in. Vanaf de parkeerplaats onder de kerk is het nog ongeveer 50m lopen over een betonstortpaadje. Vanaf het balkon van het huisje heb je een fantastisch uitzicht op het dal links en de bergen rechts. Ook is er een spoorbrug over het dal, waarna de spoorrails weer een tunnel induiken. Het stationnetje is op loopafstand dus je kunt gemakkelijk erop uit met de trein (bijvoorbeeld naar Aqui Terme (natuurlijke warme bronnen) of de andere kant op, check wel eerst even de dienstregeling). Er is ook nog een zwembad naast het huisje waar gebruikt van gemaakt kan worden. De inrichting is ouderwets gezellig en ruim, maar wel wat sober; geen tv/radio, wel een elektrisch oventje in de keuken. De beheerster van het huisje woont in hetzelfde dorp, dus er is makkelijk contact. Ze sprak niet zo heel goed engels, maar we zijn er allemaal uitgekomen. Geen gedoe met geld of borg, we hoefden geen extra betalingen te doen en we konden de sleutel gewoon op tafel laten liggen bij vertrek.

Tips van de huiseigenaar

reviews_man

Heerlijke plek voor degenen die graag lange wandelingen maken of fietsen door de vele bospaden van deze omgeving. Deze vakantie zal een ontspannende ervaring zijn die ervoor zal zorgen dat u kunt genieten van het adembenemende landschap en de ongerepte natuur. Op 10km afstand ligt een manege dus ook de paardenliefhebbers kunnen hier een leuke vakantie hebben. De belangrijkste steden van Toscane, zoals Lucca, Massa, Florence, Pistoia en Pisa zijn gemakkelijk toegankelijk en geschikt voor dagtrips. De huiseigenaren organiseren regelmatig gezellige avondjes met een lekkere pizza of Italiaanse maaltijd met alle gasten.

In de omgeving

Centrum: 100.0 kilometer
Centrum: 171.0 kilometer
Centrum: 143.0 kilometer
Centrum: 101.0 kilometer
Centrum: 62.1 kilometer
Centrum: 0.4 kilometer
Bos: 0.0 kilometer
Zee: 40.0 kilometer
Paardrijden: 10.0 kilometer
Meer: 10.0 kilometer
Eetgelegenheid: 0.2 kilometer
Restaurants: 2.0 kilometer
Openbaar vervoer: 0.5 kilometer
Toeristeninformatie: 12.0 kilometer
Vliegveld: 106.0 kilometer
Snelwegkruising: 22.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1266015