Bucine

Deze vakantiebestemming bevindt zich in Toscane tussen de heuvels. De agriturismo bestaat uit een groep oude boerderijen, die volledig gerestaureerd is. Dit vakantiehuis bevindt zich op de begane grond en de 1e verdieping. Het heeft een eigen terras en in de tuin bevindt zich een ruim, gemeenschappelijk zwembad. Er is plaats voor 6 personen: ideaal voor gezinnen of vriendengroepen. De centrale ligging in Toscane geeft je de mogelijkheid om interessante uitstapjes te maken, bijvoorbeeld naar Arezzo (25 km), Siena (35 km) en Florence (55 km). Je zou zelfs een dagje naar het strand kunnen (80 km). De agriturismo produceert Chianti-wijn en extra vergine olijfolie, die je kunt proeven. Tegenover Fienile is het restaurant van de agriturismo, waar je de Toscaanse specialiteiten kunt proberen. Er zijn ook mountainbikes beschikbaar. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart verrekend.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 75 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • TV (satelliet)
  • Keuken
  • Oven
  • Koel-/vriescombinatie
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Verwarming
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • Parking
  • Zwembad
  • Fietsen beschikbaar
  • Kinderbed

Reviews

8.9 Dit huis heeft 29 reviews

reviews_man

Dhr Van Bladel

Verblijfsduur: 2019-04-20 - 2019-04-30

- Wij waren er eind april en toen was het heerlijk rustig. Als in de zomer alle huisjes verhuurd zijn, dan zal er waarschijnlijk (over)last van buren zijn. - De keukeninventaris is nogal beperkt. - Niet heel erg schoon (waarschijnlijk zo door de vorige huurder opgeleverd).

reviews_vrouw

Mevr Hoiting-van Hemmen

Verblijfsduur: 2018-09-15 - 2018-09-22

Fantastische plek, schitterend onderhouden en zalig zwembad. De door andere huurders genoemde 'feestoverlast'van Le grotta valt erg mee. om 23.00 uur is het altijd helemaal stil. Aan het huisje Le Fienile missen alleen insecten horren voor de slaapkamer ramen...dat zou wel erg fijn zijn. Verder zeer smaakvol ingericht en prima bedden.

reviews_man

Dhr De vaal

Verblijfsduur: 2018-09-05 - 2018-09-12

De aankomst was zoeken, want niemand aanwezig om alles te wijzen en de sleutel van het verblijf aan te reiken. Na een tel. naar Ana en Sara kwam Ana eerst, met excuses zij spreekt alleen Italiaans maar een schat! Sara kwam later en toen hebben we alles geregeld. De accommodatie was beter dan wij in ons hoofd hadden. Goed verzorgd, schoon en Sara en Ana zijn bijzonder vriendelijke mensen. Veel genoten van het Toscaanse klimaat en de rust!! Leuke typische Italiaanse restaurants in de omgeving en ook het restaurant van Le Mura op het terrein is de moeite waard te proberen !! Gezellig en goede producten en lekkere wijn en olijfolie van het huis, Top!! Omgeving is landelijk, maar prachtig, echt Toscaanse kleuren. En mooie steden goed te bereiken per auto, o.a. Sienna, Arezzo, Florence enz. De moeite waard geweest en wij denken er nog met veel plezier op terug. Guus en Yvonne de Vaal

reviews_vrouw

Mevr Van Geijn

Verblijfsduur: 2018-08-04 - 2018-08-11

We werden goed ontvangen. De accommodatie is wat verouderd, maar wel sfeervol. De omgeving is prachtig en het zwembad super fijn.

reviews_vrouw

Mevr Van der vleuten

Verblijfsduur: 2018-04-26 - 2018-05-03

We hebben een heerlijke week gehad in Fienele, prachtige accomodatie op een schitterende lokatie! Eigenaren waren erg vriendelijk en ondanks dat het zwembad eigenlijk 1 mei zou openen hebben ze er voor gezorgd dat we al op 28 april konden zwemmen !

reviews_man

Dhr Braat

Verblijfsduur: 2016-06-03 - 2016-06-07

We hebben een aantal geweldige dagen in rust doorgebracht, het huis was erg goed voorzien, netjes, groot met alles wat we konden wensen, Goede uitvalsbasis voor bezoeken aan Sienna, Florence en Arrezo om er maar een paar te noemen. Ook prima zwembad en alles goed verzorgd, met heel vriendelijk personeel. Heerlijk genoten van de wijn die ze verbouwen en ook nog een doosje mee naar huis genomen. In het dorp kun je boodschappen doen en we hebben heerlijk gegeten in het restaurant in het dorpscentrum. Het restaurant tegenover het huis is een feestlocatie en tijdens ons bezoek waren er 2 doopfeesten. Waar wij overigens geen last van hadden, alleen maar Italiaanse gezelligheid en in de avond nog wijn en eten gehad. Niets te klagen!. Geweldige dagen in rust kunnen doorbrengen!

reviews_man

Dhr Fischer

Verblijfsduur: 2015-08-22 - 2015-08-25

De locatie was idyllisch dan verwacht. Als uitgangspunt voor stedentrips naar Florence en Siena zeer goed gelegen.

reviews_man

Dhr Radenborg

Verblijfsduur: 2014-08-09 - 2014-08-30

Het huisje zelf was redelijk, niet brandschoon. Het zwembad was prima met goede strandstoelen en parasollen. De omgeving (met name Montevarchi) viel tegen. Je moest echt wat verder rijden om naar de leuke plaatsjes te rijden. De ontvangst en goede zorgen van Sara en Anna waren prima. Elke woensdag en vrijdag avond was er een feest met veel gasten van buiten de agriturismo, wat gezellig is als je mee doet, maar rumoerig als je voor je rust komt.

reviews_vrouw

Mevr Beneker Schot

Verblijfsduur: 2014-08-02 - 2014-08-09

Wat een leuke bestemming. Middel tussen alle wijngaarden is dit prachtige complex een aanrader. Zeer verzorgd huis en inrichting. Zeer gastvrije eigenaar en diens familie. Inderdaad werden er een aantal feesten gegeven waar wij totaal geen last van hadden. We kregen zo nu en dan wat hapjes en de muziek was gezellig. Vanaf 24.00 uur was alles rustig. De familie produceert heerlijke wijnsoorten en het diner voor € 25,- inclusief wijn is een aanrader. Net als het buffet. Mooie omgeving en goede uitvalsbasis.

reviews_man

Dhr Buysse

Verblijfsduur: 2014-07-26 - 2014-08-02

We hebben genoten van onze gezinsvakantie in huis Fienile van de Agriturismo in Bucine. Ons gezin met 3 kinderen van 13, 11 en 2 jaar logeerde in het grootste huis met tuin op het domein. Positieve punten de ligging van het domein en uitzicht zijn zonder meer prachtig, gelegen midden in de Toscaanse heuvels. De tuin van ons huis en ook de rest van het domein waren uitstekend onderhouden. Het zwembad was gelegen vlakbij ons huis en kon afgesloten worden (belangrijk voor onze jongste). Door het minder goede weer hebben we hier iets minder van kunnen genieten dan gehoopt, maar het is alleszins zeer goed gelegen op het terrein, in goede staat en het was er altijd rustig. Bucine is ideaal als uitvalsbasis voor uitstappen naar gekende en minder gekende steden, stadjes en mooie plekken in Toscane, oa Siena, de Crete Senese, S Miniato al Monte, Asciano, Arezzo, Cortona, Firenze, de Chianti wijnroute, San Gimignano etc. De eigenaars organiseren twee keer in de week een avond voor de aanwezige en externe gasten, dit waren gasten uit het dorp en van een naburige camping. Dit was een leuke gelegenheid om kennis te maken met de locale Italiaanse keuken (lekker!) en zelf geproduceerde wijnen en met de andere gasten. Negatieve punten wegen zeker niet op tegen de positieve. De twee slaapkamers waren relatief klein, wat minder belangrijk is als het goed weer is. In het huis zelf (oa living) was het redelijk donker, wat typisch is voor het zuiden. De keuken vonden we erg basic in vergelijking met andere Belvilla woningen die we al huurden in Normandie, Bretagne en Tsjechie gasvuur, geen microgolf (wat vervelend aangezien we melkflessen op te warmen hadden of voor het opwarmen van maaltijden), geen waterkoker, geen afwasmachine. Een behoorlijk aantal lampen waren stuk toen we arriveerden of gingen stuk tijdens ons verblijf, we hebben dit opgelost door nieuwe lampen te kopen in de locale COOP. De internet connectie was onstabiel.

reviews_man

Dhr Vizee

Verblijfsduur: 2014-07-12 - 2014-07-26

Wij zijn in juli 2014 2 weken in huisje Fienile geweest. Het was in een woord fantastisch. De gastheer en gastvrouw zijn geweldig, vriendelijk en enorm gastvrij. Alles altijd met een glimlach, ondanks de drukte. Het huisje ligt perfect in een prachtige omgeving. Alle bezienswaardigheden zijn goed te bereiken vanwege de centrale ligging van Bucine. Een prachtig zwembad maakte het voor de kinderen helemaal af. Kortom genieten van rust en een prachtige natuur en vele leuke uitstapjes in het prachtige Florence binnen handbereik.

reviews_vrouw

Mevr Holstein

Verblijfsduur: 2014-06-14 - 2014-06-21

Op zich is het huis Fienile rustig gelegen helaas zijn er regelmatig feesten in het restaurant naast het huis. Wij zijn op zaterdag aangekomen en 's avonds was er een bruiloft. Zondagmiddag een kinderfesstje en zondag avond nog een nog een feest. De volgende donderdag was er 's avonds opnieuw een feest. Het eerste weekend regende het waardoor we binnen zaten maar als je buiten zit zit je net niet tussen de feestgangers. Wij vonden dit een duidelijk min punt van het huis.

reviews_man

Dhr Luiten

Verblijfsduur: 2013-09-21 - 2013-09-30

De locatie is prachtig, het huis heerlijk ruim met een leuk zitje in de tuin. Prachtig zwembad, iets van het huis vandaan. De keukenuitrusting is echter ronduit karig te noemen. Met improviseren kom je er altijd wel maar soms even lastig. Lucifers en een eigen set keukendoeken/vaatdoek meenemen. Info over zaken van belang, zoals warm water, werd niet in de infomap duidelijk vermeld. Per ongeluk een schakelaar uitgezet zodat de geiser niet aanging. Dan sta je even te kijken. Ook geen beschrijving over bediening van de TV, dat had makkelijker geweest. Er wordt tussentijds niet schoongemaakt en ook geen schoon linnengoed gebracht. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt En dan het grote restaurant dat naast het huis staat, met tuin ertussen. In de weekenden grote kans dat er bruiloften/kroonjaren worden gevierd. Het heeft zo z'n charme maar dat moet je wel willen. De kok kwam wel wat lekkernij voor ons brengen op die avonden. Qua startpunt voor bezoekjes aan Siena Florence (per trein), Arezzo, San Gimignano, Montepulciano zit je in Bucine prima, we hebben goed weer gehad en genoten!

reviews_man

Dhr Verheuvel

Verblijfsduur: 2013-08-28 - 2013-09-04

Een prachtige locatie voor de uitstapjes naar de bekende Toscaanse steden Siena, Arezzo, florance enz. Wat een vriendelijke mensen. Bij aankomst gelijk een uitnodiging voor een diner met een overvloed aan wijn. Wat een gastvrijheid. Zeker een plek om weer eens terug te gaan. Anna en Sara bedankt voor deze onvergetelijke vakantie Piet, Edith, Beppy en Frans

reviews_man

Dhr Blaauw

Verblijfsduur: 2013-08-10 - 2013-08-17

We hebben genoten van het uitzicht, de rust en de vriendelijke ontvangst mét een zeer uitgebreid -gratis- welkomstdiner na bezoek aan de wijngaard. Leuk om zo ook de andere gasten te leren kennen.

reviews_man

Dhr Jones

Verblijfsduur: 2013-05-27 - 2013-05-31

Regen voor 4 dagen, zwembad is mooi , maar was te slecht weer, de eigenaars kunnen zeer goed koken en bbq geven, de gehele avond voor weinig geld veel (te veel) gegeten. lekkere eigen gemaakte wijn!!dank je wel om ons te ontvangen.Alwyn & Annick & J &L

reviews_man

Dhr Weber

Verblijfsduur: 2012-08-30 - 2012-09-14

De eerste indruk toen we aankwamen was heel positief. Het gehele complex en het appartement heeft op het eerste gezicht een goede indruk. Snel maar eerst gebreken bleek. Alle ramen van het appartement? Fienile? geregeld nadat opening moeilijk of in sommige gevallen zelfs niet goed weer te sluiten. De kozijnen werden vervormd, het vergrendelingssysteem werkte niet. Echtgenoot van de eigenaar bracht het raam enigszins weer op orde. Daarentegen werd het sluitmechanisme van de deur naar de tuin niet gerepareerd. Hier wordt de tijdelijke oplossing was een hangslot aan de voorzijde gelegen Gittertür.Gravierender was echter dat we te beseffen dat we hier geen rustige plek, zoals we die kennen van onze vorige Toscane vakantie op het platteland geleden. 1 Uit het naburige appartement Wanneer alle geluiden gehoord. Dus het is sterk afhankelijk van hoe attent gedragen de kamergenoot van het huis (en natuurlijk vice versa zichzelf ook) om onnodige interferentie te voorkomen. 2 Bedient de familie boerderij op het terrein, dat wil zeggen, direct tegenover het appartement Fienile? (Geschat op 20-30 m afstand) een restaurant. Dit is inderdaad niet altijd geopend,

reviews_man

Dhr Seuntjens

Verblijfsduur: 2012-08-04 - 2012-08-18

Ligging: Zeer centraal gelegen voor bijkomende uitstappen, Pisa, Lucca, Firenze, Een dagje Rome is te doen. Uitzicht: Mooi, gemeenschappelijk zwembad voor alle mensen en familie die daar verblijven. Rust: Voor mensen die willen genieten van stilte en rust en met het gezinnetje alleen willen zijn zou ik toch een andere plaats aanbevelen. Wat er zeker moet vermeld worden is de wijndegustatie die elke week één avond doorgaat. Niet alleen zijn mensen welkom van het domein zelf, ook mensen van de camping zijn welkom.Ik schat toch wel een 100 man samen.Het wordt vrij laat, zeer veel lawaai als je ernaast uw woning hebt staan. Eigenares: Vriendelijk, één keer waren we uitgenodigd bij het begin van de vakantie voor een etentje op het domein zelf om kennis te maken met de andere verblijvers. Soms eet zij samen met haar familie op het domein. Algemeen: Het is zeker een aanrader voor mensen en kinderen die graag uitstappen doen , zeer mooie natuur en omgeving. Het zwembad is zeer goed verzorgd. In de zomer toch ook insecten en temp. tot 37 graden.

reviews_vrouw

Mevr Van Rooij

Verblijfsduur: 2012-08-25 - 2012-08-29

Was echt super! Prijs kwaliteit uitzonderlijk! Een heerlijk welkomsdiner. Fantastich zwembad heerlijke wijn en mooi en schoon huis met veel ruimte en grote tuin.

reviews_man

Dhr Scheffers

Verblijfsduur: 2012-06-16 - 2012-06-23

Prima locatie, netjes en schoon, goed onderhouden. Geschikt als uitvalsbasis voor de Toscane streek, gunstige ligging t.o.v. bekende steden.

reviews_man

Dhr Stillebroer

Verblijfsduur: 2012-05-13 - 2012-05-20

Prima woning op mooi gelegen domein. Voldoende afgelegen voor rust, voldoende levendigheid en dorp in de buurt voor boodschappen en een ijsje. Prima wijn van het eigen domein!

reviews_man

Dhr Sälzle

Verblijfsduur: 2012-04-16 - 2012-04-21

Het appartement die we hadden was erg leuk en nuttig. Belangrijk en nuttig was de gaskachel, want het was iets leuks, helaas (april). De beheerder / eigenaar is om behulpzaam te zijn en hoffelijk. De hele setting van het systeem met de verschillende appartementen is goed gedaan en de hele inrichting is goed onderhouden.

reviews_vrouw

Mevr De Jong

Verblijfsduur: 2011-10-18 - 2011-10-21

Dit is een aanbeveling waardig. Ideaal plekje om met/zonder kinderen enige dagen/weken in Toscane door te brengen. De herfst bleek een mooie tijd van het jaar. Niet zo druk. Aangename temperaturen. Prachtige herfstkleuren. Het huisje bleek een gouden greep met een zeer vriendelijke en behulpzame gastvrouw, die ons voorzag van een enorme voorraad hout om de kilte te verjagen. En dat bleek zo gebeurd met een paar blokken op een avond. Enige minpunt vond ik de afstand tot het dorp: geen verse broodjes in de morgen. Maar ja, daarvoor krijg je dan wel een prachtig uitzicht en rust.

reviews_man

Dhr Gimenez

Verblijfsduur: 2011-05-09 - 2011-05-13

Leuk vakantiehuis in het midden van Toscane, rustig, vredig, gewekt door het gezang van de vogels in de ochtend-

reviews_man

Dhr Van der leeuw

Verblijfsduur: 2010-07-31 - 2010-08-14

Zeer mooi van alle gemakken voorziene accomodatie, goede uitvalsweg voor uitstapjes. mooi zwembad. Zeer gastvrije eigenaar.

reviews_man

Dhr Schimmel

Verblijfsduur: 2010-05-29 - 2010-06-19

Onze verwachtingen zijn geheel bewaarheid. Een prachtig huis op een schitterende locatie. De eigenaren zijn bijzonder gastvrij en hebben ons en de overige gasten iedere week getrakteerd op een geweldige Toscaanse maaltijd. Kortom onze vakantie was mede door het vakantiehuis een enorm succes. Juni 2010 Henk en Corry.

reviews_man

Dhr Panhuijsen

Verblijfsduur: 2009-07-25 - 2009-08-08

Een mooi huis in een prachtige omgeving! Wij hebben er 2 weken vakantie gevierd en het was de moeite waard! Sara thank you!

reviews_vrouw

Mevr Brand

Verblijfsduur: 2008-05-17 - 2008-05-31

Prachtig, rustig gelegen groot huis met heerlijk zwembad en tuin. Vooral in het prieeltje buiten was het goed vertoeven. De zelf gemaakte wijn van La Mura was heerlijk fruitig. De familie doet er alles aan om het voor de gasten prettig te maken. Het is even "klunen" met de auto over het grote eigen terrein, tussen de wijnranken door, maar dan weet je niet wat je ziet. Wat een ligging zo neerkijkend over het dal. Sara and Tania (and family/friends) special thanks for the very pleasant "Italian" evening, we enjoyed it very much! Greetings for all of them, Ger, Marianne and Jasper.

reviews_man

Dhr Boer

Verblijfsduur: 2008-04-12 - 2008-04-19

Wat een rust en stilte. Prachtig huis zowel van binnen als van buiten. Het huis ligt nog veel mooier dan de foto's kunnen laten zien. Vanuit het huis loop je zo de wijnvelden en olijfboomgaarden in. Wij waren half april in Toscane dus hebben helaas niet eens van het mooie zwembad kunnen genieten: te koud nog. Albert Boer Amersfoort

In de omgeving

Centrum: 3.0 kilometer
Eetgelegenheid: 3.0 kilometer
Restaurants: 3.0 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 3.0 kilometer
Openbaar vervoer: 3.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1254809