Carmignano

Dit mooie landgoed is gelegen in een wijnstreek. U verblijft in een van de landarbeiderswoningen die in een zijvleugel van de boerderij gelegen zijn. De woning is oorspronkelijk gebouwd als jachthuis voor de beroemde Medici familie die hier in de directe omgeving vele grote villa's gebouwd hebben en vandaar uit op jacht gingen. Eeuwen terug heeft de oma van Leonardo da Vinci op het landgoed gewoond. U gaat vanaf de tuin een trap op en komt binnen in de woonkeuken. Bij binnenkomst wordt u meteen overvallen door de authentieke atmosfeer. De Toscaanse tegelvloer gecombineerd met de eenvoudige meubels en de open haard laten de historie herleven. Deze woning is sfeervol gemeubileerd met meubels uit de tijd van de landarbeidersgezinnen en beschikt onder meer over een open haard en een houtkachel in de keuken. Voor het huis kunt u buiten in de tuin zitten. Natuurlijk kunt u ook een plekje rond het gedeelde zwembad opzoeken.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 160 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkamer
  • Eettafel
  • Open haard
  • Keuken
  • Slaapkamer met badkamer
  • 2-pers. bed
  • Ligbad
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
  • Wasmachine
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
Algemeen
  • Algemeen
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • Zwembad

Reviews

8.1 Dit huis heeft 6 reviews

reviews_vrouw

Dhr Dompeling

Verblijfsduur: 2022-07-23 - 2022-07-30

Prachtig huisje op een historische locatie. Enorme luxe met het zwembad naast de deur en een prachtige tuin. Enige nadeel zijn de vele tijgermuggen (maar daar valt weinig aan te doen) en het ietwat verouderde bed. Aanrader is de wijnproeverij met rondleiding.

reviews_vrouw

Mevr Nowak

Verblijfsduur: 2022-07-09 - 2022-07-16

Fattoria di Bacchereto/Casa la Fioraia: De foto's zijn een paar jaar oud en maken een meer authentieke indruk dan de werkelijkheid. Er is soms een dunne lijn tussen rustiek en verwaarloosd: het vakantiehuis of het hele pand kan potentieel hebben, maar het wordt niet in goede staat gehouden. De palmbomen zijn allang verdwenen, net als het groene gazon. Er zijn een aantal spookachtige plekken - een oude waterlelievijver, een oude kapel, een half omgevallen klimboom, een mooi tuinhuisje, binnen een gezellige open haard, hoesbanken, een aantal mooie oude houten meubels, het witgekalkte plafond op de begane grond. Maar de algemene indruk is nogal onverzorgd. Voor de wijn, de hortensia's en de vele kleine hondjes wordt gezorgd, waardoor men alle poortjes dicht moet houden. Indrukwekkend (in positieve zin) is de bovenste slaapkamer, imposant vanwege de kamer- en raamgrootte met zijn enorme, zware luiken... Onze kritiek heeft met name betrekking op de badkamers en is geen kwestie van smaak. De douche in de kleine "badkamer" grenzend aan de kleine slaapkamer op de begane grond is even lelijk als nutteloos. Er is een risico op letsel door gebarsten, loszittende vloertegels en de waterdruk is absoluut onvoldoende om echt nat te worden. Men wacht tevergeefs op warm water, dat hebben we opgegeven. Het is dus niet verwonderlijk dat 'big business' daar niet eens kan worden weggespoeld. In de grote badkamer worden warme douches genomen, maar zonder douchegordijn staat de badkamer onder water als je niet wilt hurken. De kraan lekt, de bediening valt er gewoon af als je niet oppast, de badkamer en keuken zijn nog lelijker dan de foto's van de verkoper doen vermoeden, de voegen, tegels en de hele badkamer wekken alleen maar walging op. Je vraagt je af of je er echt onderdoor komt of toch liever vuiler wordt.De elektra is oud, veel stopcontacten zijn dood, alleen veel lichtschakelaars

reviews_man

Dhr Van Velthoven

Verblijfsduur: 2019-07-20 - 2019-08-03

Mooi groot huis in Toscaanse stijl in een echt Toscaans landschap midden tussen de olijfbomen en de druiven. De tuin erbij was ook prachtig. Het zwembad was ruimschoots voldoende qua grootte en, heel belangrijk, schoon.

reviews_man

Dhr Degenaar

Verblijfsduur: 2018-10-04 - 2018-10-15

Pluspunten. Geweldige omgeving. Mooie accommodatie. Ruim huis. Erg sfeervol. Vriendelijke mensen. Veel buitenruimte. Goed uitvalspunt voor stedenbezoek aan o.a. de vele historische steden in de omgeving. Lunch op zondag absolute aanrader. RUST!!! Minpunten van praktische aard. In de keuken basisbehoeften als peper zout en olie niet aanwezig. Is trouwens in meer verhuurhuizen een punt. De warm water voorziening moet verbeterd. Is er wel maar zeer beperkt. Één douche is de capaciteit. daarna twee uur wachten voor de volgende. Kleine moeite om dat te verbeteren. Internet zowel via wifi erg matig. Het mobiele telefoonbereik ook. Voor sommigen een zegen. Voor mij een behoorlijke beperking. Al met al een aanrader!

reviews_man

Dhr Panken

Verblijfsduur: 2017-08-12 - 2017-08-19

Het huis straalt karakter uit en is heel authentiek maar vooral het is een prachtig domein en rustig gelegen. De inrichting van het huis is mooi maar basic. Het zwembad was perfect (zeker met de hoge temperaturen). De vriendelijke buurman heeft ons de uitleg over het huis gegeven maar sprak enkel Italiaans (en wij niet) maar we hebben mekaar perfect verstaan. Ideaal gelegen voor uitstappen in Toscane. In Bacchereto zijn er geen winkels. Je moet hiervoor in Carmignano zijn (kleine Coop en een heel lekkere gelateria)

reviews_vrouw

Dhr Millette

Verblijfsduur: 2016-06-16 - 2016-06-19

Centered we bezochten bijna alle 60 tot 90 minuten rijden

Tips van de huiseigenaar

reviews_vrouw

U verblijft midden in de natuur met op korte afstand verschillende beroemde dorpjes. Carmignano, Artimino en Vinci liggen op minder dan 20 km afstand. Maar ook de grote cultuursteden zijn makkelijk te bereiken.

In de omgeving

Centrum: 2.0 kilometer
Centrum: 5.0 kilometer
Tennisbaan: 5.0 kilometer
Golfbaan: 7.0 kilometer
Restaurants: 1.5 kilometer
Huiscode: VLS - 1284464