Cagli

Gelegen in Cagli, in de prachtige regio Marche, is dit een huisje met 2 slaapkamers voor een klein gezin van 5 personen. Het huisje heeft een gemeenschappelijk zwembad waar u heerlijk kunt ontspannen na een spannende dag. Het huisje ligt op de grens tussen Umbrië en Le Marche en biedt een ontspannen vakantie. Het stadscentrum met zijn levensmiddelenwinkels, restaurants en uitgaanscafés ligt op een afstand van 2 km. Een korte rit brengt u naar de zee en het strand, waar u kunt zwemmen, zonnebaden, zonnebaden, spelen en naar de zonsondergang kijken. Vanaf hier zijn de steden Urbino, Gubbio, Assisi en Terra Perugia gemakkelijk bereikbaar. In de tuin kunt u genieten van een gezond ontbijt en de hele dag vertoeven. Voor avonden is de barbecue op het privéterras perfect. Er is een oven voor het bakken van taarten en pizza's naar wens. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin of tafeltennissen. U kunt gebruik maken van de fietsen die beschikbaar zijn (te huur in de verschillende delen van het dorp) om de regio te verkennen. Een huisdier is toegestaan tegen een toeslag.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 65 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • TV (satelliet)
  • Open haard
  • Open keuken
  • Oven
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
Algemeen
  • Algemeen
  • Oven
  • Douche
  • Wasmachine
  • Terras
  • Tuin
  • BBQ
  • Zwembad
  • Speeltoestellen
  • Tafeltennistafel
  • Fietsen beschikbaar
  • Kinderbed

Reviews

9.0 Dit huis heeft 12 reviews

reviews_vrouw

Dhr De Leij

Verblijfsduur: 2022-09-08 - 2022-09-17

Vriendelijke ontvangst en mooi vakantiehuis.

reviews_vrouw

Dhr Pfisterer

Verblijfsduur: 2021-05-22 - 2021-05-30

Een heel mooi pand, prachtig uitzicht. Echt geweldig

reviews_man

Dhr Van der Schaar

Verblijfsduur: 2019-07-13 - 2019-07-20

De locatie bevindt zich op een berg, met uitzicht over het dorpje Acqualagna, wat in het dal ligt. Op het erf is een mooie woning, met aan beide kanten een appartement en verderop staat een vrijstaande woning, met veel privacy. Wij hadden deze woning gehuurd. Tussen de huisjes in ligt een mooi zwembad met strandbedjes, hangmatten en zonnetentjes, waar je onder kunt liggen. We werden ontvangen door Thomas, de kleinzoon van de eigenaar. Hij deed het onderhoud van het zwembad, de tuin en de huisjes. Thomas spreekt goed Engels en was zeer behulpzaam. In het huisje was alles aanwezig en de sfeer was authentiek met veel gevoel voor details. De bedden waren slecht (wel heel mooi), maar je voelde de metalen veren echt in je rug en heupen prikken. Dat geldt vaak voor Italiaanse bedden en is niet echt bevorderlijk voor de nachtrust. Het uitzicht vanuit het huisje is prachtig en er is veel privacy bij dit huis, terwijl je ook vlakbij het zwembad zit. Ten tijde van de bouw van de woningen (12 jaar geleden) kwam er een hondje iedere dag bij de bouw kijken. Dit hondje is gebleven, heet Luna en woont op het erf. Luna heeft later een pup gekregen; Stella en samen komen ze iedere dag even bij alle huisjes kijken. Wij zijn hondenliefhebbers en vonden dit erg gezellig. Onze kinderen waren dol op ze en werden overal gevolgd. Wanneer je absoluut niet van honden houdt, kan dit wel een belemmering zijn. We hebben een heerlijke week gehad en de dorpen Urbino, Gubbio, Cagli en Acqualagna bezocht. De Marken is een hele rustige streek en we kwamen nauwelijks toeristen tegen. Dit is, in tegenstelling tot het mooie Toscane, echt een verademing. Omdat je het zwembad met maximaal 2 gezinnen/stellen deelt en meestal niet iedereen tegelijk bij het zwembad is, heb je regelmatig het zwembad voor je alleen. Dit is fijn en prettig als je bij het zwembad wilt lezen. Wij willen zeker nog een keertje terug naar deze locatie!

reviews_vrouw

Mevr Van Schip

Verblijfsduur: 2019-05-25 - 2019-06-01

Super aardige eigenaren. We hadden erg veel pech met het weer veel regen. Mooie omgeving. Huis was wat vochtig

reviews_man

Dhr Eynikel

Verblijfsduur: 2018-08-04 - 2018-08-11

Prachtige vakantiewoning met zwembad in dito omgeving, verzorgd domein met beperkt aantal gasten (3 huisjes) en zeer attente ontvangst. Regelmatig kwam de innemende eigenaar of zijn kleinzoon langs met de vraag of alles in orde was. Een keer zelfs met aperitief en bruscetta ) Het huisje was geriefelijk en proper. Wij verbleven er als gezin van 5 met drie kinderen wat wel enkel doenbaar is als ze nog klein zijn (onze 2-jarige sliep in een zelf meegenomen kinderbedje). Eens ouder, is 4 personen wel een maximum. Het huis ligt nabij een gezellig dorpje niet ver van grotere steden als Fano, Gubbio en 1,5u van perugia en Assisi. De nabijgelegen autostrade zorgt afh van de wind soms wel voor wat geruis. Conclusie aanrader, zeker voor - niet al te grote - gezinnen die op zoek zijn naar een kindvriendelijk verblijf met rust.

reviews_vrouw

Mevr Haak

Verblijfsduur: 2015-05-30 - 2015-06-13

We hebben een fantastische vakantie hier gehad. Een prima huis, locatie was grandioos. Ivo is inderdaad een sympathieke gastheer en doet alles wat hij kan om het naar je zin te maken. Komen zeker nog een keer terug!

reviews_man

Dhr Van den Heuvel

Verblijfsduur: 2014-08-09 - 2014-08-23

Prachtige locatie, super lieve gastheer die je overal bij helpt. Een aanrader!

reviews_man

Dhr Meyer

Verblijfsduur: 2014-08-02 - 2014-08-09

Een groot pand in een zeer mooie omgeving en locatie als u weg van de drukte van een tunnel en ontspannen vakantie door te brengen. \\ R \\ nEinfach zei gewoon "super" om zich goed te voelen. \\ R \\ Nour dochter (10) en onze kleine hond vond het geweldig en wij ook!

reviews_man

Dhr Van zele

Verblijfsduur: 2014-07-19 - 2014-08-02

Fantastische vakantie mooie landschappen en een heel goede huisbaas

reviews_man

Dhr Drews

Verblijfsduur: 2013-08-24 - 2013-08-31

Een prachtig ontworpen en zeer mooi klein resort. Het zwembad is geweldig. Zeer vriendelijk en communicatief gastheer - Italiaanse vaardigheden zijn een pre. Voor honden ideaal! Er zijn helaas geen Duitse TV

reviews_vrouw

Mevr De Vries

Verblijfsduur: 2013-08-10 - 2013-08-17

Schone frisse lucht en mooie Aussichten.Boden in de natte lijn smerig, toiletborstel hoort in de prullenbak en vervangen! Het ontbreekt aan een grote spiegel, er is genoeg ruimte om een u200bu200bte plaatsen. Dat zou rond zijn geweest om negatieven, de rest was top!

reviews_vrouw

Mevr Appünn

Verblijfsduur: 2013-07-20 - 2013-08-03

Alles is in de buurt Zwembad (ideaal voor de kinderen), cultuur, natuur (bergen), winkels op loopafstand. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Verder was het huis goed en zelfs bestand tegen de hitte. Daarbij komt nog de enorme betrokkenheid van Ivo, de eigenaar. Dat alles maakt het tot een plek om zeker nog eens naar toe te gaan.

In de omgeving

Centrum: 2.0 kilometer
Zee: 42.0 kilometer
Eetgelegenheid: 2.0 kilometer
Restaurants: 2.0 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 2.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1264856