Sesta Godano

Deze fijne woning in Rio heeft 2 slaapkamers waar je met 4 personen in kunt verblijven. Het is een geschikte woning als je met je gezin of met je partner op vakantie wilt gaan. Het is een huisdiervriendelijke woning en het huis is voorzien van een balkon. In de omgeving kun je veel activiteiten ondernemen. Zo kun je naar het bos gaan, dat 2 km van de woning vandaan ligt, om een heerlijke wandeling te maken. Het centrum is 3 km van de woning vandaan. Vanaf het centrum van Levanto kun je de trein nemen naar de beroemde plek Cinque Terre. Levanto ligt op 20 km. Daarnaast vind je op 3 km verschillende restaurants. De woning voorziet je in alle behoeftes, alle woongemakken zijn aanwezig. Je mag 3 huisdieren meenemen naar het huis en je kunt heerlijk op het terras uitkijken over het dorp. Mocht je met de auto komen, dan heb je een parkeerplek. Als je met het vliegtuig komt, is het vliegveld op 90 km van de woning.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 80 m2

Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Hal (via buitentrap)
  • Keuken
  • Oven
  • Woon/eetkamer
  • TV
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
Algemeen
  • Algemeen
  • Balkon of terras
  • Verwarming
  • Parking

Reviews

8.7 Dit huis heeft 6 reviews

reviews_man

Dhr Nas

Verblijfsduur: 2019-07-14 - 2019-07-24

Wij waren wat verlaat maar dat maakte niet uit zei de eigenaresse, stond nog om half 10 voor ons klaar om ons een rondleiding te geven! Echt alles zit er in wat je nodig hebt en nog Zoveel meer! , gezellig dorpje midden in de bergen voor ons echt een must! Het dorp ligt 3 minuten rijden met de auto verwijderd waar je een supermarkt, restaurant, postagentschap, cafeetje enz. Hebt. Wel is aan te raden om met de auto te komen of een auto te huren! Fietsend en lopend is het heel zwaar. Het was geweldig de mensen die bij het huisje in de buurt wonen zijn onwijs vriendelijk! Leuke mensen , geweldig oude klok die vanaf 0700 sochtends afgaat tot savonds 0000 . Als je vroeg opstaan geen probleem vind is dit echt een hele leuke en fijne locatie! Wij waren met onze zoon van 5 jaar! En onze hond was ook gezellig mee wat geen probleem was hier! Superbedankt voor uw gastvrijheid wij hebben genoten, vonden het jammer om weer te gaan, we komen zeker nog een keer terug!

reviews_vrouw

Mevr Van dam

Verblijfsduur: 2018-04-28 - 2018-05-05

Wat een warm welkom👍 We voelden ons gelijk thuis we kwamen veel te vroeg aan maar dat was gelijk helemaal geen probleem. We konden er gelijk in en ze vertelde over de mooie plaatsjes om naar te gaan. Fijne tips gekregen. Huis is van alle gemakken voorzien en zeer schoon. Een dikke 10 Groetjes uit Giethoorn

reviews_man

Dhr Hofmann

Verblijfsduur: 2017-10-01 - 2017-10-09

Zeer afgelegen en rustig. Ideaal voor het uitschakelen. Prachtige stranden, attracties en steden binnen 50 km

reviews_vrouw

Mevr Van Der Veen

Verblijfsduur: 2017-06-27 - 2017-07-12

De accommodatie was goed, zij het wel erg gedateerd. Wij vonden dat het huis te ver van het dorp Sesta Godano lag.

reviews_vrouw

Mevr Moelands

Verblijfsduur: 2017-06-01 - 2017-06-04

We verbleven in Casa Marcellini voor 4 dagen en voelden echt na geregenereerd! Het huis is in Sesta Godano, en zeer kleine stad midden in de natuur. In feite is uw uitzicht vanaf het terras is groen, groen en groen. We hadden een geweldige wandelingen in de omgeving, zijn er tal van ondertekend paden te volgen. Ook bezochten we de Cinque Terre Welke zijn echt mooi. Het huis zelf is stoppen eenvoudig, maar je hebt alles wat je nodig hebt en Laura, de eigenaar, en haar ouders kan je alles wat uw ontbreekt (zoals de kop van suiker we vroegen).

reviews_man

Dhr Momma

Verblijfsduur: 2016-08-20 - 2016-08-27

Mooi en ruim appartement, zeer schoon. Vriendelijke eigenaar familie. Rustig (met uitzondering van de kerkklokken) locatie in de bergen. Een beetje afgelegen, DUS auto Noodzakelijke (stranden en steden / dorpen & amp; gt30-100Km). Flat is geschikt voor kinderen, maar moet een beetje ouder (& amp; gt4-5 jaar) zijn.

Tips van de huiseigenaar

reviews_man

Het huis is gelegen in Rio, een klein dorpje in de groene vallei van Val di Vara, een paar kilometer van de Cinque Terre; vijf dorpen hoog op de rots boven de zee met baaien en stranden tussen de kliffen, we bieden niet alleen prachtige uitzichten op zee of wandelroutes in de heuvels of het beroemde pad van de liefde te lopen langs de rotswand van de 5 Terre. Portovenere = geschiedenis en zee in een woord, hier kunnen we de kerk van San Pietro, de kerk van San Lorenzo én het Doria kasteel bewonderen en binnen een paar minuten met de boot kun je het eiland Palmaria bereiken. Ook in de Riviera di Levante kun je per boot gemakkelijk de vissersdorpen zoals Lerici, San Terenzo en Tellaro bereiken. Als we verder gaan in de Riviera del Tigullio naar Sestri Levante vinden we de stad van de twee zeeën, met zijn pittoreske "baai van de stilte", een stadje met volop steegjes met veel winkeltjes. Neem de boot van Sestri Levante en je komt in Portofino, een van de meest pittoreske dorpjes ter wereld. In de stad Genua, de Maritieme Republiek beroemd om zijn geschiedenis, bezoek je het meest spectaculaire aquarium waar je talloze soorten vissen kunnen observeren vanuit de zeeën rond de hele wereld. Teruggekeerd in het Ligurische achterland kun je een bezoekje brengen aan Varese Ligure, het dorp dat rond zijn imposante kasteel van de Fieschi groeit. Brugnato is een andere gemeente in de Val di Vara belangrijk om zijn historische bisschoppelijk paleis, maar ook om er wat geld te besteden in de nieuw gebouwde Outlet The Mall, dat meer dan zeventig modemerken verkoopt. Onze vallei biedt niet alleen prachtige landschappen, maar we kunnen onze smaakpapillen prikkelen met heerlijk eten op basis van vis en vlees vergezeld van goede lokale wijn .... Wij staan ​​voor u klaar !!!!!

In de omgeving

Centrum: 20.0 kilometer
Centrum: 20.0 kilometer
Centrum: 2.9 kilometer
Bos: 2.0 kilometer
Zee: 25.0 kilometer
Eetgelegenheid: 2.9 kilometer
Restaurants: 2.8 kilometer
Restaurants: 2.9 kilometer
Vliegveld: 90.0 kilometer
Vliegveld: 107.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1263967