Pisogne

Appartement op de tweede verdieping van een halfvrijstaande villa van drie verdiepingen met in totaal drie appartementen. De eigenaar woont in een van de appartementen. De ingangen zijn onafhankelijk en de buitenruimtes zijn aan het zicht van de anderen onttrokken. Het is vrij afgelegen, op een helling met uitzicht op het Iseomeer en het dorp Pisogne, beide op 2 km afstand. Vanuit de tuin, waar een gemeenschappelijk zwembad van 50 m² ligt, heb je een prachtig uitzicht op het dorp, het meer en de omliggende bergen. In de tuin staat ook een gazebo met tafel, stoelen en barbecue om buiten te eten. Vanwege de ligging op een helling, is het appartement bereikbaar door een verdieping te beklimmen via een stenen buitentrap. Parkeren op het terrein van de woning. De plaats wordt bereikt door 400 meter omhoog te rijden over een rechte, steile maar geasfalteerde weg. Het appartement bestaat uit een woon/eetkamer met kitchenette, vanwaar men toegang heeft tot een groot gemeubileerd balkon met een prachtig uitzicht op het meer; 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed; 1 kleine slaapkamer met een stapelbed en een opklapbed. Badkamer met douche. Voorzien van verwarming en airconditioning, balkon, gemeenschappelijke tuin, parkeerplaats en barbecue. Op slechts 1,5 km afstand vindt u een restaurant en een supermarkt. Huisdieren zijn altijd welkom! Informeer ons voor aankomst over hun mogelijke aanwezigheid. De internationale luchthaven Orio al Serio ligt op 70 km afstand.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 75 m2

Op de 2e etage
  • Op de 2e etage
  • Open keuken
  • Oven
  • Afwasmachine
  • Vriezer
  • Woon/eetkamer
  • TV
  • Sfeerhaard
  • Balkon
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 3-pers. stapelbed
  • Badkamer
  • Douche
  • Toilet
  • Bidet
Algemeen
  • Algemeen
  • Stapelbed
  • Koffiezetapparaat
  • Magnetron
  • Wasmachine
  • Verwarming
  • Airconditioning
  • Tuin
  • Fietsenberging
  • Tuinmeubilair
  • Ligbedden
  • BBQ
  • Parking
  • Parasol
  • Zwembad
  • Strijkplank

Reviews

9.2 Dit huis heeft 15 reviews

reviews_vrouw

Mevr Flerko

Verblijfsduur: 2023-05-09 - 2023-05-14

Rustte 5 personen in mei, zeer comfortabel huis. hield van de omgeving en zeer fantastisch uitzicht. Alles wat je nodig hebt is in huis. Ze waren alleen op zoek naar een rit naar het huis, maar de lokale bevolking stelde het voor. De eigenaar is erg aardig, ze had altijd contact.

reviews_vrouw

Mevr Rubertus

Verblijfsduur: 2022-09-03 - 2022-09-17

We hebben daar een hele fijne vakantie doorgebracht. De ligging van het huis op de berg garandeert een geweldig uitzicht op het meer. Pure ontspanning. Het zwembad is erg mooi. De dochter van de eigenaar woont in het huis. Ze is erg aardig en altijd beschikbaar als er iets zou gebeuren. Je moet er alleen rekening mee houden dat haar ouders er soms zijn en bij het zwembad liggen. Er is ook een tweede vakantieappartement in het huis. Elk appartement heeft echter een ligweide bij het zwembad. Dit was geen probleem voor ons omdat de andere gasten 's ochtends tot de middag buiten waren en we toen het zwembad voor onszelf hadden. De weg naar het huis is erg steil. Daarom rijden we altijd naar de stad. Er zijn daar voldoende parkeerplaatsen. De plaatsen aan het meer zijn allemaal mooi. Je kunt naar veel kijken. Het is ook niet te duur. Het weer was schitterend. Overdag was het altijd warm, 's nachts regende het af en toe. We waren erg verdrietig toen de 2 weken voorbij waren. De boeking en al het andere ging perfect. Ik was vooraf een beetje bang omdat Belvilla zulke slechte recensies had gekregen. Ik kan het nu echter niet begrijpen.

reviews_man

Dhr Van der Meide

Verblijfsduur: 2021-09-04 - 2021-09-11

Geweldig vakantiehuis, met heerlijk zwembad en spectaculair uitzicht op Pisogne en Lago d'Iseo. Van alle gemakken voorzien. Huisje is te bereiken via steile, smalle maar geasfalteerde weg. Binnen 15 minuten wandelen in het centrum van Pisogne met heerlijk Italiaans eten. Je benen zijn goed getraind na het lopen van deze steile weg, maar is het meer dan waard. Absoluut aangeraden!

reviews_man

Dhr Knibbeler

Verblijfsduur: 2019-08-31 - 2019-09-07

Het is dat we goed hadden bekeken hoe we moesten rijden anders zou je het weggetje naar het huis moeilijk kunnen vinden. Mooi uitziend huis op een berg met een ontzettend mooi uitzicht. Eigenaresse spreekt redelijk goed Engels, in appartement stond als welkom een fles drank koud. Goed verzorgd appartement maar er kan nog meer uit gehaald worden door de BBQ-plaats gezelliger te maken. Jammer wel dat als het beneden appartement verhuurd is je geen gebruik kunt maken van het gras bij het zwembad. Ook jammer dat er maar 1 parasol is.

reviews_vrouw

Mevr Visser

Verblijfsduur: 2019-08-17 - 2019-08-24

Super mooie omgeving.. Bij het iseomeer erg rustig. Aankomst was goed, vriendelijke vrouw. Huis is goed. Ze woont er zelf en onder is ook een gedeelte wat verhuurd is. We hadden geluk dat zij er weinig waren. Vaak hadden we het zwembad voor ons zelf.

reviews_vrouw

Mevr Haelewijn

Verblijfsduur: 2019-08-10 - 2019-08-17

We hebben een mooie vakantie aan het Iseo-meer beleefd. Mooie villa met prachtig zicht. Mooi appartement met balkon maar zon van 's middags tot 's avonds wat het onmogelijk maakte om buiten te eten gezien de zeer warme dagen tijdens ons verblijf. Prachtig zwembad en terras. Zeer vriendelijke en behulpzame bewoners. Aangezien we 100 € betalen voor de schoonmaak hadden we het properder verwacht.

reviews_vrouw

Mevr Mackintosh

Verblijfsduur: 2019-07-13 - 2019-07-20

Er stond een fles met bubbels klaar voor ons in de koeler. Zeer vriendelijk onthaal door de eigenaresse en haar ouders.

reviews_man

Dhr Seelen

Verblijfsduur: 2018-07-21 - 2018-07-28

We hebben een heerlijke week gehad. Prima plek ook voor onze hond die vrij kon rondlopen. Het huis was van alle gemakken voorzien. het uitzicht fantastisch. Klein minpunt de douche is wat aan de krappe kant en het verkeer is toch wel hoorbaar.

reviews_man

Dhr Kraaijenoord

Verblijfsduur: 2018-06-16 - 2018-06-23

De aankomst was heel leuk! Een fruitmandje met heerlijk fruit op tafel samen met een prachtige koeler vol met ijsblokjes en een heerlijke fles gekoelde bubbelwijn. En later nog een verrassing want we vonden ook nog 2 heerlijke ijsjes in het vriesvak. Het appartement was keurig schoon, eigenaar is heel vriendelijk en helpt met alles. De ouders van de eigenaar zijn lieve mensen die de prachtige tuin en het schitterende zwembad onderhouden. Het huis ligt werkelijk op een prachtige plek, op een helling, met een fantastisch uitzicht over het stadje Pisogne en een groot deel van het Iseo meer. In het stadje Pisogne zijn leuke terrasjes en uitstekende restaurants. Er is ook veel te zien en te doen in de directe omgeving en we deden dagtripjes naar Venetië, Verona en Milaan wat heel goed te doen is. Mijn vrouw en ik raden u deze accommodatie van harte aan. U krijgt veel waar voor uw geld en krijgt beslist geen spijt van deze keuze. We boekten dit huis van 02 juni 2018 tot 16 juni 2018 máár omdat we het gevoel hadden dat dit wel een heel speciale plek en huis is boekten we er nog een week bij, die van 16 juni 2018 tot 23 juni 2018. U begrijpt nu dat we hier beslist geen spijt van hebben gehad. Rens en Rina Vlaardingen

reviews_man

Dhr Frank

Verblijfsduur: 2018-05-26 - 2018-06-02

We hebben een geweldige week gehad! Het appartement is perfect en het uitzicht op het meer en de bergen gewoon fantastisch. De gastheren zijn erg aardig, vriendelijk en altijd behulpzaam! We kunnen het appartement zonder voorbehoud aanbevelen! groeten

reviews_man

Dhr Van Rompaey

Verblijfsduur: 2017-08-05 - 2017-08-19

Prachtige locatie, mooi zwembad, vriendelijke eigenaars.

reviews_man

Dhr Boer

Verblijfsduur: 2017-07-08 - 2017-07-22

Dit droomhuis is echt zo mooi als op de foto's. Ligging is magnifiek, alsof je in een schilderij wakker wordt 's ochtends. Pitoresk dorpje Pisogne ligt net 75 meter lager dan het huisje waardoor er een geweldig uitzicht over het dorp en het meer ontstaat. Werden zeer gastvrij ontvangen. Ouders van de eigenaar verzorgen de tuin en onderhoud van zwembad, elke dag keurig schoon en heel vriendelijke mensen! De tuin is geweldig en het balkon heel ruim. Met 5 personen ruimte over! Zitkamer/woonkeuken van alle gemakken voorzien, behalve een vaatwasser. De luxe bank is echt heerlijk. Onze 3 kids (10, 13, 15) hebben daar veel op gehangen, vooral omdat hun 3 persoons slaapkamer wat krap was. Verder veel gezwommen en uren genoten in de tuin. Heerlijk overdekt schaduw terras, maar ook andere plekken in de tuin waar je in de schaduw van bomen kunt zitten. Temperatuur was de twee weken dat wij er waren in juli heerlijk, rond de 28 graden. Echt vakantieweer en toch niet te heet. Zwembad kan verlicht worden, is echt een sprookje om 's avonds voor het slapen gaan nog een duik te nemen met het uitzicht op de honderden lichtjes van de dorpjes rondom het meer. In het dorpje pisogne kun je lekker eten, niet alleen pizza, natuurlijk ook heerlijk italiaans ijs e.d. Naast de camping aan de rand van het meer is een openbaar veldje dat grenst aan het water en waar je heerlijk kunt zonnen en gratis parkeren en zo het water in kunt, wij hadden een rubberboot en die heeft ook voor veel plezier op het meer gezorgd. Er zit daar ook een kano verhuur wat ook zeker de moeite waard is om te doen. De omgeving van het Iseo meer is (nog) lang niet zo toeristisch als lago maggiore en gardameer, goed te merken aan de rust, parkeergelegenheid en de plekken op de terrasjes. Overigens is het zeer gezellig, regelmatig lifemuziek aan het meer, heel sfeervol! Grote italmark supermarkt in Pisogne waar je echt alles kunt kopen. In het huis zit een ruime koelkast met groot vriesvak. De bedden vond ik wat hard, maar slapen echt goed, niks geen doorgezakte matrassen oid. Badkamer voldoet, maar is wel klein, vooral de douche, bovendien is tijdens het douchen watertemperatuur niet constant. Geen horren, dus als je een hekel hebt aan muggen kun je misschien wat gaas en tape meenemen om zelf wat te fabriceren, of gewoon de airco aan en de ramen s avonds dicht houden. Deze minpuntjes vallen overigens echt in het niet tegenover de plek/ligging, dit moet je echt ervaren!!! Veel mogelijkheden om uit te gaan. Brescia en Milaan zijn natuurlijk hoogtepunten. Monte Iseo het eiland in het iseomeer is met de veerpont te bereiken, een aanrader! Voor de sportievelingen zijn er diverse wandelmogelijkheden. Er is een heel mooi fiets en wandelpad van pisogne naar Marone en nog verder, dat loopt net boven het water langs het meer. Verder kun je de Trentipassi beklimmen, is een klim van ong 500 meter als je de auto in Zone parkeert wat ongeveer 20 minuten rijden is vanaf het huis. Verder is de Crocidomini pas geweldig om te rijden en natuurlijk bovenaan uitstappen en een wandeling maken. Diverse routes te lopen, het is daar erg hoog maar niet gevaarlijk en prachtige uitzichten. Bovenaan is ook een restaurant waar je wat kunt eten of ijsje halen. Hoewel we na de heenreis onze bedenkingen hadden of we nog eens zo ver wilden rijden is dit zeker een huis om nog eens terug te komen, we hebben nu al heimwee.

reviews_vrouw

Mevr Mostert-Paludanus

Verblijfsduur: 2017-06-04 - 2017-06-10

Laat aangekomen vanwege vele files. Dit was geen probleem voor de eigenaren, ze waren heel vriendelijk. Er stond zelfs een fles met bubbels klaar, Heerlijk! Heerlijk zwembad, schoon huis met goed uitgeruste keuken, prachtig uitzicht.

reviews_man

Dhr Op de Weegh

Verblijfsduur: 2016-08-27 - 2016-09-03

Na over een smal privé weggetje te hebben gereden, aangekomen, het huis en uitzicht grandioos. Huis een paar honderd jaar oud, mooi gerestaureerd en opgeknapt. De mensen ontzettend aardig

reviews_vrouw

Dhr FAUGIER

Verblijfsduur: 2016-07-30 - 2016-08-06

Functionele en perfect schoon appartement, met een prachtig uitzicht op het meer en de mountains.The eigenaren zijn gastvrij en discreet fois.La het zwembad is erg leuk, in een prachtige tuin perfect entretenu.nous genoten van ons verblijf, 's een adres dat wij aanbevelen.

In de omgeving

Centrum: 2.0 kilometer
Meer: 2.0 kilometer
Eetgelegenheid: 1.5 kilometer
Restaurants: 1.5 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 2.0 kilometer
Openbaar vervoer: 2.0 kilometer
Treinstation: 2.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1286530