Marone

Dit moderne appartement bevindt zich in Marone en beschikt over 1 slaapkamer. Ideaal voor een gezinsvakantie. Vanuit het appartement heb je een panoramisch uitzicht over het meer van Iseo. Het centrum van Marone bevindt zich op slechts 500 m van de woning. Hier kun je terecht voor de nodige boodschappen en kunt u ook gezellig een avondje buiten de deur eten. Vanuit de woonkamer bereik je via openslaande deuren met gemeubileerde terras met barbecue. Er is een elektrisch zonnescherm, zodat je zelf bepaalt of je geniet van de zon of verkoeling vindt in de schaduw. Vanaf het terras kijk je uit over het meer. De woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van airconditioning. Ook je huisdieren zijn welkom in dit appartement.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 50 m2

Parterre
  • Parterre
  • Open keuken
  • Fornuis (4 kookplaten)
  • Oven
  • Magnetron
  • Koel-/vriescombinatie
  • Woon/eetkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • TV
  • Radio
  • Airconditioning
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Airconditioning
  • Badkamer
  • Douche
  • Toilet
  • Bidet
  • Eettafel
  • Tuindeuren
  • Haardroger
Algemeen
  • Algemeen
  • Wasmachine
  • Verwarming
  • Tuin
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parking
  • Kinderbox

Reviews

7.8 Dit huis heeft 16 reviews

reviews_vrouw

Dhr Jan

Verblijfsduur: 2022-02-09 - 2022-02-14

Locatie is perfect met een adembenemend uitzicht. Zit op loopafstand van koffietentjes en restaurants. Er is ook een goede parkeergelegenheid. Appartement is redelijk modern ingericht. Wasmachine werkt prima. Badkamer is gedateerd maar wel schoon. Servies en vloer van het appartement was niet schoon.

reviews_vrouw

Dhr Jones

Verblijfsduur: 2021-02-21 - 2021-02-25

Omdat. Ovidius reisbeperkingen moesten we ons verblijf annuleren en niemand bij Belvilla reageerde op ons om een terugbetaling of een creditnota te vragen. Dit was voor ons beiden erg verontrustend

reviews_vrouw

Mevr Lorandi

Verblijfsduur: 2021-02-13 - 2021-02-21

Helaas was onze ervaring gekenmerkt door het feit dat ze renovaties deden aan de buitenkant met veel steigers en metselaars die werkte de hele dag in de voorkant van onze ramen, effectief het zicht op het meer. Na maanden in het werk thuis gesloten in Milaan met uitzicht op de parkeerplaats van Esselunga hadden we een week werk "gegund" met uitzicht op het meer ... Het was een week werken met uitzicht ... Toen we dit bij het bureau meldden (bij de overhandiging van de sleutels) vertelden ze ons gewoon dat ze niet op de hoogte waren van de werken ... We zijn sprakeloos, hebben een slechte ervaring en hopen dat we het zo snel mogelijk zullen vergeten!

reviews_man

Dhr Blackwood

Verblijfsduur: 2019-09-27 - 2019-10-04

Na een zeer lange vermoeiende reis van 24 uur vanuit Kroatië via veerboot, trein, huurauto en een enorme file werden we door de gastheer ontmoet, veel later dan we hadden verwacht. Accommodatie was schoon en comfortabel en de ligging direct aan het meer is perfect Vanwege taalbarrière (gastheer had minimaal Engels en we hebben bijna geen Italiaans) konden we gewoon een vergadertijd maken, maar niet uitleggen dat we voedsel moesten inslaan. Er was niets in de koelkast behalve water en alle winkels in het stadje was gesloten. We hebben gegeten in een lokaal restaurant. Gastheer erg vriendelijk en gastvrij het enige probleem was communicatie vanwege de taal.

reviews_man

Dhr Van Riek

Verblijfsduur: 2019-08-17 - 2019-08-24

Alles was fantastisch. Zeer fijn en modern appartement, goede airco, direct aan het prachtige meer, eigen parkeerplek voor auto achter een automatisch hek etc. Het dorpje Marone is gezellig, klein en niet erg druk. Toch is er genoeg gelegenheid om uit eten te gaan of een drankje te drinken.

reviews_vrouw

Mevr Mulder

Verblijfsduur: 2019-07-27 - 2019-08-10

Aankomst rommelig ivm niet goed weten waar en poort die dicht zat. Host ook niet aanwezig Mooie omgeving met mooie steiger om in meer te springen

reviews_man

Dhr Stigter

Verblijfsduur: 2018-07-28 - 2018-08-04

Mooie lokatie, net huis, voldeed aan verwachting!

reviews_vrouw

Mevr Kik

Verblijfsduur: 2017-05-21 - 2017-06-03

Wij zouden om 1.00 uur in de nacht aankomen maar door een een file werd dit 5.30. Een sms naar de eigenaar en die kwam binnen 10 minuten dit was heel aardig van hem. Jammer dat hij alleen Italiaans spreekt. De buurman verhuurt ook een aantal appartementen en hij heeft ligstoelen en stoelen op het algemeen terras waar wij geen gebruik van mogen maken. Hij heeft naar onze eigenaar gebeld om te regelen dat hij ligstoelen kwam brengen. Er waren er twee waarvan een stuk. En wij waren er met zijn drieeen. Heel attent. Supermarkt en bakker op loopafstand. Je kijkt uit op het meer, mooier kan je volgens mij niet zitten.

reviews_man

Dhr Delbaere

Verblijfsduur: 2016-10-29 - 2016-11-02

Comfortabel ingericht appartement, perfecte ligging direct aan het Iseo meer, met eigen terras en gedeeld dek voorzien van ligstoelen. Voor kort verblijf, genoeg ruimte voor gezin met 2 kinderen. Kleine supermarkt op wandelafstand, restaurants naar keuze binnen straal van 5 km. Prachtige omgeving en ideale uitvalsbasis om Lombardije te ontdekken.

reviews_vrouw

Mevr Huizenga

Verblijfsduur: 2016-06-10 - 2016-06-17

Betreft een mooi appartement met eigen en gemeenschappelijk terras dat deel uitmaakt van een iets groter complex. Fantastisch gelegen aan het meer. App. heeft een eigen afgesloten parkeerterrein. Jammer dat de eigenaar alleen Italiaans spreekt. Kleine supermarkt is op loopafstand, even als het treinstation waardoor je gemakkelijk naar Brescia of Milaan kan.

reviews_vrouw

Dhr Nolle

Verblijfsduur: 2015-10-22 - 2015-10-27

Rustige plek om te ontspannen in herfstachtige sfeer direct aan het meer

reviews_man

Dhr Bollhorst

Verblijfsduur: 2015-09-13 - 2015-09-19

Het appartement is groot, mooi en modern ingericht en meestal laat weinig te wensen over offen.Was niet werkt is de service. Op de dag van aankomst, was niemand op de afgesproken tijd op de site. Deze naam Guerini niet te zien op de naamplaten. In het huis naast de deur was er een dergelijke naam, maar de vriendelijke dame die de namen behoorde, verzekerde ons dat ze niets te maken hebben met het appartement. We belden op het opgegeven telefoonnummer. Het is gemeld een vrouw die niet op de residentie ticket aangegeven, Engels kon. In het Italiaans, vertelden ze ons dat in venti minuti iemand zou verschijnen. Dit gebeurde niet! Een huurder van de woning, die zich voorstelde als een vriend van de eigenaar, vertelde ons over de sleutels van het appartement, die was gevestigd in de grill op het terras. Zo kwamen we in het appartement gehuurd door ons. De verhuurder zelfs de hele week niet verschijnen. Zoals ik al zei, het appartement zelf is volledig ok. Het enige nadeel het raam in de slaapkamer is aan het trappenhuis van appartementsgebouwen. Dat wil zeggen, het is zeer luidruchtig als je het raam te kantelen hebben. Ochtend vanaf 7 uur hoor je naar school gaan de bewoners naar het werk of de kinderen. Sinds

reviews_man

Dhr Schuiling

Verblijfsduur: 2015-07-25 - 2015-08-08

Twee weken mogen genieten van een prachtig stukje Italië. Het huisje ligt werkelijk ideaal aan het water. De steiger maakt het mogelijk om te gaan zwemmen, roeien of vissen. Het huisje is voorzien van alle gemakken die een vakantie echt tot een vakantie maken. De airco werkte super goed en dat met 40 graden buiten. Ook de wifi had bijna de snelheid die we thuis gewend zijn. Voor de kinderen (12 en 16 jaar) was de ligging van het huisje ook ideaal. Leeftijdsgenootjes genoeg, zeker op de camping die op loopafstand ligt. Als fietsliefhebber is er ook genoeg te fietsen. De klim naar Zone is zo mooi die zijn we meerdere keren opgefietst. Er is nog zoveel moois te ontdekken wij hopen zeker nog een keer terug te komen. En dan het liefst weer in het zelfde huisje.

reviews_man

Dhr Rietveld

Verblijfsduur: 2014-10-04 - 2014-10-11

Super locatie!! Direct aan het mooie Iseomeer. Het huis was super schoon en van alle gemakken voorzien. Tevens een eigen parkeerplaats voor de auto, veilig achter een automatisch te openen hek. De omgeving is ook prachtig. Ook leuk om met de trein (station op 10 minuten loopafstand) stadjes te bezoeken aan het Iseomeer, of om ff Brescia en/of Milaan te bezoeken. Leuke restaurants op loopafstand, ook direct aan het water. De Spar is op 300 meter afstand van de woning. M.a.w. je hoeft in principe geen boodschappen mee te nemen van huis. De woning zou een 10 krijgen, als er ook een bootje beschikbaar was. Al was het maar een roeibootje. Maar jah...., je kan niet alles hebben toch.....-)? Om toch minpuntjes te benoemen de WiFi was niet erg stabiel en de BBQ was niet schoon. Al met al We hebben een heerlijke week gehad en voor herhaling zeker vatbaar! Tip neem een verrekijker mee. Je ziet telkens nieuwe dingen op het meer. Peter en Riekje

reviews_man

Dhr Koelen

Verblijfsduur: 2014-06-28 - 2014-07-05

Mooi, net appartement op een mooie locatie direct aan het meer. Wel jammer dat het dorpje wel erg klein en rustig is. Maar op 10 km afstand zijn wel leuke plaatsjes waar meer te doen is.

reviews_vrouw

Mevr Meijer

Verblijfsduur: 2014-06-14 - 2014-06-25

Het appartement is helemaal nieuw en modern en van alle gemakken voorzien. Het terras ligt direct aan de steiger en vanaf daar heb je direct toegang tot het Iseo meer, het uitzicht is dan ook zeer indrukwekkend. Het dorpje is klein maar gezellig en heeft verschillende restaurantjes en een supermarkt. De omgeving is prachtig en er is genoeg te doen. Het enige minpunt is dat er slechts drie appartementen af zijn en er nog aan een aantal gewerkt wordt, waardoor je dus last kunt hebben van de bouwwerkzaamheden en bouwvakkers op het terrein. Als je uitsluitend rust zoekt is dit wellicht minder geschikt momenteel. Voor ons echter geen reden tot een klacht, we hebben het heerlijk gehad.

In de omgeving

Centrum: 0.5 kilometer
Meer: 0.0 kilometer
Eetgelegenheid: 0.5 kilometer
Restaurants: 0.5 kilometer
Huiscode: VLS - 1275963