Portomaggiore

Deze agritoerisme ligt landelijk tussen Ferrara (19 km) en de Adriatische kust (35 km) tussen twee mooie meertjes, uitermate geschikt om een sportieve en ontspannen vakantie door te brengen. De meren zijn ontstaan in de oude rivierbedding van de Po. Op het terrein van de agritoerisme is een Nekropolis (oude Romeinse graven) ontdekt, die bezichtigd kunnen worden in het kasteel "Castello del Verginese", naast de agritoerisme. Het Tramonto meer heeft een omtrek van 2,2 km. De appartementen zijn eenvoudig ingericht met licht houten meubels en de keuken heeft een tweepits elektrische kookplaat. Met een milieuvriendelijke methode wordt fris water aan het meertje onttrokken om de appartementen zomers koel te houden. Het Alba meer met een omtrek van 1,6 km is geschikt om te vissen. Hier is ook een Osteria (restaurant) en een aantal andere appartementen. De hoofdactiviteit van de agritoerisme is de appel- en perenteelt en uiteraard zijn er typische producten zoals appelsap, appelazijn en jam te koop. Leuke dagtrips zijn Treviso, Padova, Bologna, Ravenna en een dagje strand.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 40 m2

Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Woonkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • TV
  • Open keuken
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
Algemeen
  • Algemeen
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • Parking
  • Vijver

Reviews

8.5 Dit huis heeft 12 reviews

reviews_man

Dhr Stamos

Verblijfsduur: 2017-08-19 - 2017-08-26

Zeer basaal, geen Engels sprekend personeel, ontbijt/diner opties vrij beperkt en prijzig. Zwemmeer is prettig en ruim, wordt wel veel bezocht door mensen uit de regio. Zee is minstens 40 minuten rijden, waar vaak geld gevraagd wordt voor ligbedden en parasol. Weinig tot geen activiteiten op de lokatie of op kleine afstand, dus om afleiding te vinden ben je wel even op pad. Voorzieningen in het appartement verouderd en nogal basaal. Linnenservice niet proactief, geen nieuwe handdoeken of bedlinnen gezien tijdens verblijf. Al met al zeer basaal, niet teveel van verwachten en voornamelijk aanhouden als slaapplaats om vanuit daar dagtripjes te maken naar de leuke plekken

reviews_man

Dhr Siegler

Verblijfsduur: 2017-07-29 - 2017-08-12

Speciale dank aan Anton en zijn team! We hadden mooi weer op 2 Wochen.Das ontspannen appartement met airconditioning was het uitgangspunt voor een dag en een halve dag uitstapjes naar de steden rond. Ook Venetië is ongeveer 1,5 uur rijden te erkunden.Für onze kinderen (10 en 7 jaar) werd het gebied zelf was het hoogtepunt. Van jagen kleine hagedissen, vissen te zwemmen en snorkelen in het meer en in de zwemvijver alles werd grondig genutzt.Wir kan het systeem alleen aanraden aan alle gezinnen. Er zijn gegarandeerd een fijne vakantie. Willen wij zeker wiederkommen.Nochmals Bedankt en voortgezet Erfolg.Familie Siegler

reviews_vrouw

Mevr Tamminga

Verblijfsduur: 2014-07-19 - 2014-07-26

Mooie visvijver, rustige omgeving, goed aangelegde buiten-zwemvijver. Gastvrijheid top. Zowel ouders als kids hebben het enorm naar de zin gehad. Voor herhaling vatbaar.

reviews_vrouw

Mevr Gourdou

Verblijfsduur: 2014-08-02 - 2014-08-09

Grote, eenvoudig maar met dat "we moeten, schoon en goed geplaatst. Brilliant team, zeer gastvrij, mooie hoek weer!

reviews_man

Dhr Horvath

Verblijfsduur: 2014-07-26 - 2014-08-02

Rustige, wat saaie directe omgeving. Wel prima uitvalsbasis voor stedentrips.

reviews_man

Dhr Bleile

Verblijfsduur: 2012-08-04 - 2012-08-11

Deze plek is ongelooflijk mooi! De eigenaar is een erg aardig en sympathiek persoon, kan hij heel goed Duits, niet lachen omdat onze Italiaanse was bijzonder :-)! De waterkant Mooi is niet land, het is ver van de zee en er zijn zelfs dicht bij een groot winkelcentrum. Het duo Laghi we voelden ons meteen, de aard en het buitenzwembad is erg mooi, het kan ook gaan Trettboot, vissen en duiken, de kamers zijn groot en stel Klimatiesiert zeer goed.

reviews_man

Dhr Zwart

Verblijfsduur: 2012-07-21 - 2012-08-04

De locatie is ons prima bevallen. Wij zochten een combinatie van rust, vissen en uitstapjes maken. Dit lukte prima. Naast het vangen van karpers tot 10 kilo, hebben wij Ferrara, Bologna, Ravenna, Chioggia en Comacchio bezocht. Daarnaast hebben wij de Po delta verkend. Houd rekening met warmte en vliegen. De eigenaar Anton is een opgewekt persoon en spreekt vloeiend Duits. Verder alle lof voor de medewerkers. De vlakke Po delta is ook geschikt voor fietsers.

reviews_man

Dhr Van Ginneken

Verblijfsduur: 2011-07-23 - 2011-07-30

Due Laghi is een aanrader voor rustzoekers en mensen die van vissen houden. Er is een zwemmeer en een vismeer waar door ons vaak karper werd gevangen. De eigenaar en het personeel zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De keuken is werkelijk voortreffelijk. Het is een prima uitvalsbasis voor verschillende uitstapjes: Ferrara, Bologna en Venetie. Het strand is op 30 min rijden. De omgeving van Due Laghi is heel rustig.

reviews_man

Dhr Verherbrugge

Verblijfsduur: 2011-06-11 - 2011-06-25

Due Laghi heeft een onuitwisbare indruk achter gelaten. Zeer vriendelijke eigenaar en zeer behulpzaam personeel. De omgeving is uitermate rustig met een geweldig mooi zwemmeer. Prima accommodatie en zeer geschikt als uitvalsbasis voor daguitstapjes naar steden zoals Ravenna, Ferrara, Bologna en Venetie. Wij zijn fietsliefhebbers en de omgeving leent zich uitstekend voor het maken van korte zowel als van lange fietstochten.

reviews_man

Dhr Smits

Verblijfsduur: 2011-07-09 - 2011-07-23

Goed appartement,leuk en lekker meer om in te zwemmen voor jong en oud (zit ook een eetgelegenheid bij),strand is +/- 35km rijden (snelweg,geen tol),het andere meer kun je in vissen (er om heen zijn plaatsen om te kamperen).de eigenaar spreekt duits en engels en niks is te veel.in het weekend zijn er veel lokale mensen om te zwemmen/zonnen en eten (er is ook een gewoon restaurantje).al met al eens iets anders dan we doorgaans deden,maar goed bevallen.

reviews_man

Dhr Ottoy

Verblijfsduur: 2011-07-02 - 2011-07-09

Leuke woning, doch zeer sober ingerichte keuken. Er is wel voldoende mogelijkheid om daar te eten

reviews_vrouw

Mevr Biegel

Verblijfsduur: 2010-08-14 - 2010-08-21

Wij (4 volwassenen 66,39,13 en 11) een week doorgebracht in Due Lagi. Ik denk dat het niet is geweest de laatste. Het appartement is perfect uitgerust en zeer schoon. Voor de kinderen was het meer vlak naast de grote hit. Het is ook best voor kleine kinderen daar omdat het meer grenzen zijn, waar het meer is diep. Zoals ik al zei, we zullen zeker terugkomen. Heel hartelijk bedankt

In de omgeving

Centrum: 4.5 kilometer
Zee: 40.0 kilometer
Meer: 0.1 kilometer
Eetgelegenheid: 7.0 kilometer
Restaurants: 0.1 kilometer
Openbaar vervoer: 4.5 kilometer
Huiscode: VLS - 1257946